Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos
Dėkui už kavą Ingrida 4u.gif
Vakar išpikivau pomidorus . Kokia durnė pas mane vėl prisėjo per daug -38 vnt. O žadėjau 20 tongue.gif Vienas lyg brokuotas, lyg višūnės neturi, tai gal 37 ... ir dar 10 ankstyvu žemaūgių , jau šešiom porom tikrų lapų mojuoja bakone .
Na po 2 pomidorus sodinti gal ne mano žemėje . Nebus gero derliaus . Nors visada mulčą rudenį apkasu ir dar beržų lapų prikraunu . Smėlis išpaluna visą gėrį. Bandžiau pas save paprikas po 2 sodinti , kaip pas Ate ... prastas derlius buvo . Žymiai geresnsi kur augo po 1.
Muka Tu lyg pirkai sodinukus Sodaitytės medelyne? Geri ? Man vyšnios ir slyvos reikia . Kažin ar čia verta pas juos važiuoti ...
Ingrida dėl MB pagalbos ... Tai nenorėk visko iš vieno žmoguas smile.gif ir gražus ir darbštus biggrin.gif
Maniškis darbuojasi , bet dažniausiai ne tose vietose kur man atrodo kad reikia . Paskutiniu metu lysves atskiria jis , bo žmogų labai nervina matyt ... Nors aš į tiesias lysves sugebu kreivai pasėti biggrin.gif Kai sulapoja nesimato smile.gif Ingrida ar suvalgysit tiek arbūzų ? Pernais labai gerai užderėjo melionai pas mus ... Vaikai nevalgo ( nepatinka kvapas jiems ) , man per saldu tai MB visą mėnesį valgė .
Muka, ar mamuko ranka jau sugijo ? Jau gal dirba ? O kaip tėvukas? suitaikė su Močiutės mirtimi ?
Aplėkiau darbiniais ir asmeniniais reikalais pusę miesto . Brr koks šaltas vėjas . Kur tas pavasaris ? Lyg sekmadienį gražų orą žada ...

Atsakyti
Labos 4u.gif 4u.gif
salta dar,salta,kita savaite zada atsilima,laukiu,nesulaukiu.
Dusia,man irgi paprikos nepasiteisino po dvi i duobe,dabar bandysiu pomidorus po du ax.gif biggrin.gif biggrin.gif .Nu bet kur det,atrodo sodini kiek reik,o ju isdygsta dvigubai biggrin.gif biggrin.gif
I soda nevaziavau,palauksiu kol atsils bigsmile.gif
Einu meistravot pusryciu pietu metu.Kazkaip ryte labai nesinori po kavos nieko ilgai.
Atsakyti
Labos:)

Po skiepo erkinio nu jo man ne kaip buvo verysad.gif bloga ir 6iaipne kaip na bet dabar viskas geria akys šviesiau smile.gif
Mamukas į darbą varo kaip gydytoja sakė prie visų faktorių šaunuolė ... nežinia ant kiek bet jaučiasi gerai tiesa antikūjių pas mamuką tik 4,8 o pas tėvuką tik 1 tai skiepam ruošiasi.
Oi Dusia37 nepamenu iš kur bet senukų tikrai prigijo o va iš Babtų medelyno ir kažkokio ferfesoriaus iš Babtų ani nė vienas verysad.gif
Pau ačiū mažu ryt nulėksime, nes šiandiena namie reik pikiuoti unsure.gif ir kada baigsiu :)Oi Dusia nesakau kiek nes dėžučių pritūkau ... tipo mažiau ...
Mergai kas ruošiatės nuo erkinio nepasibodėkite pas šeiministe ir poliklinokoje tik 20,66 pinigų o va pas kitus nuo 33 berods... vis taupome ax.gif Čia sutaupiauo va žalioje stotelėje palikau daugiau unsure.gif ai sutaupiau kažkur ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 04 09, 13:34)
Po skiepo erkinio nu jo man ne kaip buvo verysad.gif bloga ir 6iaipne kaip  na bet dabar viskas geria akys šviesiau smile.gif

Oi Dusia37  nepamenu iš kur bet senukų tikrai prigijo o va iš Babtų medelyno ir kažkokio ferfesoriaus iš Babtų ani nė vienas verysad.gif
Pau ačiū mažu ryt nulėksime, nes šiandiena namie reik pikiuoti  unsure.gif ir kada baigsiu :)Oi

Mergai kas ruošiatės nuo erkinio nepasibodėkite pas šeiministe ir poliklinokoje tik 20,66 pinigų o va pas kitus nuo 33 berods... vis taupome  ax.gif Čia sutaupiauo va žalioje stotelėje palikau daugiau  unsure.gif ai sutaupiau kažkur ax.gif

Man nuo e. encefalito skiepas taip pat piktai sureaguoja. Geriu ir nuo alergijos, ir ranka ištinsta visuomet, skaudi, ir pati kaip su petelne gavusi jaučiuos visuomet.
Aš taip pat savo klinikoj skiepijuosi. Endemike smarkiai brangiau sumokėdavau.

Pas mus beveik visi iš Babtų numiro, kas nenumiro, tai žverys damuše. Gyvuoja šilkmedis ir viena kriaušytė. O sesei pirkau dovanų obelytes, visos gražuolės.

Dėl du į vieną vietą - esmė, kad šaknys maitina vieną stiebą vietoj dviejų. Nebent augindavot vienu stiebu visuomet - aš tai dviem stiebais. Rudeniop sunku išraut būna, kokie daigai stiprūs, MB lupa juos, aš nepajėgiu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2021 04 09, 13:05)
Man nuo e. encefalito skiepas taip pat piktai sureaguoja. Geriu ir nuo alergijos, ir ranka ištinsta visuomet, skaudi, ir pati kaip su petelne gavusi jaučiuos visuomet.
Aš taip pat savo klinikoj skiepijuosi. Endemike smarkiai brangiau sumokėdavau.

Pas mus beveik visi iš Babtų numiro, kas nenumiro, tai žverys damuše. Gyvuoja šilkmedis ir viena kriaušytė. O sesei pirkau dovanų obelytes, visos gražuolės.

Dėl du į vieną vietą - esmė, kad šaknys maitina vieną stiebą vietoj dviejų. Nebent augindavot vienu stiebu visuomet - aš tai dviem stiebais. Rudeniop sunku išraut būna, kokie daigai stiprūs, MB lupa juos, aš nepajėgiu.

as paskutiniais metais vienu stiebu augindavau.Tai jei vienu stebu,ir kad sodinsi po du i duobe,tai vistiek bus atskiros saknys maitins savo stiebus,tik tiek,kad jie augs meiliai susiglaude. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Kartais ne šilingė ta gėlė?Turėjau,nupjovė mb su žoliapjove. bigsmile.gif Jau pirmais metais pribaigė,nespėjau ir pasidžiaugti. ax.gif
Nieko nejaučiu po skiepų.Pirmus skiepus irgi Endemike,paskutinį poliklinikoje pigiau tikrai.Kaip ir nuo gripo skiepydavomės Endemike. ax.gif
Kadangi pomidorų auginu po 300,tai nežaidžiu,su dviem stiebais man jau sunku suvaldyti. ax.gif Esu bandžiųsi,nepatiko.
Apie jokius medelius net nesvajoju,reikia persivežti bent vyšnių ūglius. mirksiukas.gif
Man šiandien be proto šalta prikalbinau mb važiuoti sodybon kuo ankščiau lauke dirbti baisu ir toks nuovargis,nieko nenoriu.Laukiame sūniuko,pirtis kūrenasi. ax.gif
Atsakyti
Šilingę turiu galiu dalintis jei tik kam reikia . Gavau iš Atės42, jau didelis krūmas . Ir laikas būtų iskirstyti , vietos mažoka .
Muka apie taupymus nekalbėk , nelipk ant sąžinės ax.gif Nuvažiavom iki Juragių medelyno ... Kiek ten grožio ir visko reikia smile.gif Ir dar važiuosiu , nes turi medėjančių bijūnų ax.gif Turiu silpnybę bijūnams ir jiems tinka mano lengvos žemės . Apie kainas neklausk , kas gražu tas ir nepigu . Galų gale nupirkau 2 robinijas- vieną geltožiedę kitą rūžavais žiedais . Noriu akacijų medaus ax.gif MB bele kiek savo spygliuočių - jam visokios egzotikos reikia. Ir aš radau pušelę nerealiais ilgais margais spygliais. Spygliai ilgi , margi ir minkšti . Prie pavėsinės mirtinai užsireikė. Meilė iš pirmo žvilgsnio . senai ieškojau ką ten pasodinti ax.gif

Po to nuvažiavom į Sodaitytės medelyną . Antrą kartą savo gyvenime sutikau sodininką iš pašaukimo ... Pusę valandos kalbėjom , kol ji atrinko mums slyvą ir vyšnią. Ne visi taip vaikus sužiūri į gyvenimą išleidami . Kokia žemė , kokia vieta, kas auga , ką numarinom . Tikrai dar važiuosim . Nereali moteriškė 4u.gif
Vienžo , labai tikiuosi , kad vasara bus lietinga biggrin.gif . Ir Varėnos žiniuonė manęs neapgavo ax.gif
Pomidorus pernais bandžiau auginti vienu . Bet ne visus pavyko . Kai ką paleidau 2.
Pasiajučiau tinginė su savo 30 daigų . Nor protas ir aiškus paskaičiavimas sako , kad mano 4 asmenų šeimynai 20 daigų būtų pats tas valgymui ir padžiovinimui .
Atsakyti
Labai grazus spygliuotis,tureciau sodyba,pirkciau.Ir tos gelto nos grazios,o apie robinijas eisiu googlint.As is sodo centro irgi esu varu isvaroma,ten manes vienos negalima leisti.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2021 04 09, 20:38)
Labai grazus spygliuotis,tureciau sodyba,pirkciau.Ir tos gelto nos grazios,o apie robinijas eisiu googlint.As is sodo centro irgi esu varu isvaroma,ten manes vienos negalima leisti.

Robinijas Lietuvoj vadina akacijomis .
Akacijos Lietuvoj neauga ....
Apie
Atsakyti
Labas rytas.
Auga robinijos mūsų miestelyje.Iš kur tokie dideli medžiai atsirado?Jeigu leidžia atžalas,reiktų sustoti pasidairyti.
Atsiprašau ištmpiau puslapį.
Atvažiavo sūniukas,sutvarkė visas deklaracijas,
pasirodo man reikia susimokėti nekilnojamo turto mokestį,
už savo sodybos nuomą sau.
Atsakyti
Labos smile.gif
Baigiau pikiuoti neskaičiavau kiek ax.gif nesigadinau nervų bus gal virš 120 tai tikrai ale draug4s mamai 30, kaimynkai 20 tai liks man kažkiek ax.gif
Jo IngridaB jeigu nuomoji NT juridiniam asmeniui tai juridinis asmuo turi mokėti NT mokestį ir nežiūri ar pats sau nuomoji ar ne ... o kodėl nedarėte, kad veikla vykdoma be nuomos nors pelną pasimažinti irigi neblogai su nuomos mokesčiu.
Dusia37 negundyk su augalais, MB burba kad daugiau jokių vaismedžių nėra kam valgyti o man vis reikai tai vyšnios ir slyva šš Ijulskaja roza norėčiau keisti ale turiu kas neleidžia man plaukų pasileisti ax.gif
Jo mergai eina sau dar ir šiandiena kažkokia nekokia po to skiepo o MB sako viskas gerai unsure.gif Bet vistiek važiuosiu iki sodo reikia pasilaistyti nors šiltnamį ir kelis žirnius įberti. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui už kavą 4u.gif Man be kavos ne gyvenimas, o vegetacija biggrin.gif
Muka, pas jus ir taip viskas gražu , sutvarkyta... jau gal tikrai jokių auglų nereikia ax.gif O pas mane taigi vietos yra dar daug . Vieną šlaitą norim apsodinti kalninėmis pušelėmis , nes ten pjauti labai sunku , tik su trimeriu ir tt. Negalim per vienus metus savo smėlynuose pasodinti 100 augalų - neliks laiko priežiūrai . O jei dar sausa vasara, tai tik pinigai į balą, neišyvena . Plotai tokie kad šlagos visur nenusitempsi, su kibiriukais yra ką veikti palaistyti ir su 10 augalų . Kas metai vis po kokį 10 augalų pasodinam . Tada daeina rankos palaistymui . Nežinau kodėl pas mus labai puikiai auga trešnės, turim net 4 didelius medžius , skinam kibirais, o vyšnios džiuna . Buvo irgi 4, liko 1. O aš labai noriu dėl grožio po miegamojo langais , kad augtų 3 vyšnios biggrin.gif Tiesiog Čechovas smile.gif Beliko viena ax.gif
Pou jei reikia tos gėlės , sakyk , parvešiu į Kauną.
Ingrida pas mane prie daugiabučio Kaune auga balta robinija , labai didelis medis . Bet atžalų nematau , gal kad žolė šienaujama ? Pasodinčiau ir baltą ir plėstis leisčiau . Labai medingas augalas ax.gif Pardavime mačiau būna tik tos brangios, spalvotos . Baltos nemačiau ax.gif

Vakar gailestingumo aktą atlikau - nupirkau Ermitaže už 1,39 euro 10 mirštančių našlaičių . Bandysiu susodinti į dirrvą , gal paskui pačios užsisės ? Man labai patinka augalai kurie auga be mano įsikišimo. O ten pavasarį tokia tuščia veta būna ... Nors šiap man našlaitės gražu tik vazonuose...kitur primena kapelius blink.gif
Muka dėl skiepo imk 4u.gif Bent saugi būsi .
Atsakyti