Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos smile.gif

IngridaB nuostabu wub.gif
Dusia37 tai ir pusmartė ant velykų atvažiavo?
O aš buvau išpažinties verbų sekmadienį Katedroje ir šiandiena planuose važiuoti bet ne į Katedrą, bet į šančių bažnyčia mažu ten mažiau žmonių bus. Jopernai man ne velykos kažkaip tikrai be bažnyčios ....Tai šiemet bandysiu važiuoti. Tiesa ten ir šliūbą ėmėme, labai Antano bažnyčios kelbonas nenorėjo duoti spravkės ale aš bais norėjau šioje bažnyčioje daug kam ji baisi o man ne ax.gif
Vyniotiniai susukti tik dar neapsisprendžiu virti ar kepti,mažu gal kepsiu orkaitėje juolab yra zuikis kepamas, rytoj antis lėtai kepta ax.gif salotas ryte supjaustysiu o baltą mišrainę MB darys sakė bus kaip pas mama tai bus su šlapianka nu nesuprantu tokios mišrainės nors tu ką ale tegu pasisuka virtuvėje juolab darys kaip pas mamą ax.gif

Atsakyti
Muka , pusmartė šiandien autobusu pas tėvus ... Jai pakeliui Kaunas važiuojant namo iš Vilniaus .
Muka įleidžia į bažnyčią ? Visus ? be kvietimų ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 03, 11:03)
Muka , pusmartė šiandien autobusu pas tėvus ... Jai pakeliui Kaunas važiuojant namo iš Vilniaus .
Muka įleidžia į bažnyčią ? Visus ? be kvietimų ?

Na aš buvau ir po mišių sakė, kad bus velyknakčio liturgija 20 val. Katedroje tai manau bus ir šančių bažnyčioje ir ryte bus mišios ax.gif va radau kad vyks smile.gif
http://www.sanciupar...x,lt,57178.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 balandžio 2021 - 11:56
Labos, 4u.gif

iskepiau keto sausainiu,turiu skumbres salto rukymo,silkutes pasidarysiu,brokolio misines,kiausiniai ir visas musu su MB meniu.Ketinis toks.Ir tai perdaug,nes apetito nera,o ir ne valgiuose esme,o sventej sirdyje.
Ingrida,koks grozis.Zydi pas mus jau magnolijos pilnu chodu,ir slyvos ir dar kazkokie augalai,mano sode tulpes,jacintai zydi.Mano narcizai jau baigia perzydet,dar rakteliai zydi pas mane tokie margais lapais ir melsvai rausvais ziedais.Melsves zydi tos,kur ziedas is burbuliuku.Sekuros dar nezydi,be to jas apkarpo ,kaip gluosnius,tai ne labai isleidusios daug saku dar.Bet jau gamta pypia PAVASARIS,bet oras nepasiduoda,siandien ir vakar vos 8-10 silumos,siaures vejas.O is sekmadienio i pirmadieni rodo nakti minus 2-3 net bus,reiks sekmadieni eit uzmest agro ant brokoliu,petrazoliu daigeliu kur lauke issodinau,bijau,kad nenusaltu,o ir siltnamyje ant sodinuku reiks uzmest storesni sluoksni.Braskes nezydi,tai nemesiu.Zodziu niekaip neisiverzia pavasartis i musu krasta.
Mano misios bus per youtube,ir aciu Die uz tokia galimybe.Galiu dalyvaut angliskose,galiu lietuviskose,tik vat Dievo kuno nepriimsi virtualiai.Bet sirdyje esu ir busiu su Dievu.
Nepersidirbkit su tais maistais,ne tai svarbiausia. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Graziu marguciu.As dazysiu jaunikliu vistukiu 5 kiausinukus,mums uzteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 balandžio 2021 - 14:40
Luety žinia,kad ne maiste esmė ale va kaip to išmokti unsure.gif Čiupk 4u.gif
Atsakyti
Dusia,ačiū,tik kad aš buvau asfalto vaikas,visa giminė,net seneliai miestiečiai. ax.gif Bet va aš vienintelė kažkaip ne tokia kaip visi.Šiandien nuėjome į mišką prisileidome beržų sulos,sakykite ką norite,bet vandeniukas.Nepalyginsi su klevų. ax.gif Vaikai mano irgi nebus matau jau tokie laukinukai kaip aš. ax.gif Jie neseniai sužinojo kur auga spanguolės.sesė mano dar ir dabar turbūt nežino kaip jos auga? mirksiukas.gif Vaikai tai pamatė pažintiniame take(netoli kadagių slėnio,jūsų vietose,užpernai,dičkis dar ir dabar nežino)
Šiandien jau matėme gegutės batelių pilnas miškas.Žmonės juos valgo?Gal valgyti nebe turi? bigsmile.gif
Kiaušinių 10 bet tokie ryškūs gavosi kaip tyčia.Pasikūrenau senąjį namą,tai taip gerai pasidarbavau tvarkydamasi,jau susinešioti baigiu viską dėl mezgimo.
Mano balta mišrainė supjaustyta,majonezo reiks rytoj tik užmesti. ax.gif Šokoladinis tortas iš majonezo pagaminats(jau su mb parpjovėme,neiškenčiame),maskarponės vaisių tortukas irgi gatavas,švęsime dviese. ax.gif Kepsniukus išsikepsime iš vištienos ir mūms užteks,gal silkę dar su kuo nors pagaminsiu,pamiršau grybus mieste šaldiklyje,tiek to.Gražaus laukimo visoms. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Te Šv.Velykų varpai pažadina Jūsų sielose viltį,meilę ir širdies ramybę. Te netrūksta kūrybingumo, drąsos ir meilės sau 4u.gif . Su Šv. Velykom 4u.gif
Atsakyti
Gražių , šiltų , sočių Velykų !

Atsakyti

Siltu, ramiu ir dziaugsmingu Sv. Velyku! Ramybes, sveikatos ir vilties rytojui!!!
Atsakyti
Labas rytas.
Nu šaltas pavasaris. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 04 05, 03:59)

Labas rytas.
Nu šaltas pavasaris. bigsmile.gif

Labas 4u.gif
Pas mus irgi.Vaziuoju uzdangstyt augalu,visa sav rodo bus naktimis minusas.
Atsakyti