Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2021 04 01, 11:53)
Dusia37 ačiū už įžvalgas apie robotuką gal gali įmesti iš kur nuomojai?
Ir aš jau nebrokinu prekybcentrių, nestovėsiu eilėse laiko gaila  ax.gif

Muka, gelbėjo mane Google, be rekomendacijų : Nuoma Fainas jaunas berniukas, pasitarėm kokio man reikia, išsiklausinėju kaip veikia ... Ir tiek žinių. MB turėjo daug darbo , problemos pas juos ( labai strigo transportas , jei girdėjot apie Sueco kanalą) , visai man nepadėjo, dirbau viena.
Ingrida, va tokiems vitrininiams langams robotuko reikia 4u.gif
Mano paprikos ir Betaliuksai gražiai balkone gyvena. O pagrindinio derliaus tik tik išdygusius išnešiau - galvojau vakare parsinešiu . Ir pamiršau kelioms dienoms ...pastorėjo , bet tikrų lapelių tik užuomazgos dar. Nepergyvenu tikrai spės užaugti .
Luety - labai negerai megztos kaukės ax.gif Siūtos - taip. Ar nėra pas jus medžiaginių pirkti? Visi siūliai turi pūkelius , prisikvėpuosi stambesnių plaušelių negu sintetinių kirmėlių . Kiek skaičiau - NEREKOMENDUOJAMA. Aš nuperku dėžutę kaukių ( 50) už kokis 5 pinigus ... kam reikia tas pasiima, svarbu 5 sykius tos pačios nesidėti . Mudvi su mažaja turim medžiaginių kelias ( omnitekso , geros medžiagos ) . Skabiu medžiagines ne dėl viruso baimės , bet dėl to ko pati ten prikvėpuoju ... man ta pati kaukė ant veido , tas pats kaip murzini triusikai ant veido. Šiknoj gyvena apie 50 bakterijų , burnoj 200 ... Čia kažkada gydytojas man taip aiškino . PS visos bakterijos geros , mums reikalingos , simbiozė vadinasi tai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 04 01, 09:34)
Muka,  gelbėjo mane  Google, be rekomendacijų  : Nuoma Fainas jaunas berniukas, pasitarėm kokio man reikia, išsiklausinėju kaip veikia ...  Ir tiek žinių. MB turėjo daug darbo , problemos pas juos ( labai strigo transportas , jei girdėjot apie Sueco kanalą) , visai man nepadėjo, dirbau viena.

Luety  - labai negerai megztos kaukės  ax.gif Siūtos - taip. Ar nėra pas jus medžiaginių pirkti? Visi siūliai turi pūkelius , prisikvėpuosi stambesnių plaušelių negu sintetinių kirmėlių . Kiek skaičiau - NEREKOMENDUOJAMA.  Aš nuperku dėžutę kaukių ( 50) už kokis 5 pinigus ... kam reikia tas pasiima, svarbu 5 sykius tos pačios nesidėti . Mudvi su mažaja turim medžiaginių kelias ( omnitekso , geros medžiagos ) .  Skabiu medžiagines ne dėl viruso baimės , bet dėl  to ko pati ten prikvėpuoju ... man ta pati kaukė ant veido , tas pats kaip murzini triusikai ant veido. Šiknoj gyvena apie 50 bakterijų , burnoj  200 ... Čia kažkada gydytojas man taip aiškino . PS visos bakterijos geros , mums reikalingos , simbiozė vadinasi tai  biggrin.gif

Apie Sueco kanala daug girdejau,ir skaiciau apie skersa laiva. bigsmile.gif
Turiu namie daug kaukiu ir tu baltai melsvu ir juodu medziaginiu,bet visos is Chinos,tai jau bijau detis,kol kas nepaaiskes daugiau apie tuos judancius kirminus.Neriau vaseliu is gero cotono,isskalbiau.Kiek as nesioju,gal 1val.per sav.,tai manau nerta geriau.Siulai ploni,gavosi nestora,kvepuot daug lengviau.Pirkt yra daug,visos is Ch tik kainos skiriasi.Siut nemoku,masinos neturiu,su rankom atrodys ne kas,o as ir siuvimui kruopstumo neturiu.Todel rinkausi varianta ka moku.Parsisiunciau HD mikroskopa i smart phona is app,kur didina iki 20 000 x,tai nereikia nei tiek prie 2000 matosi,o uzpyliau lekstutej baltoj karštu vandeniu,tai išlindo iš tu spaustu krastu mase ,o lekstute pilna plaukiojo tu juodu siulu.Taip neturetu but,jei svari medziaga,kaukes skaitosi medicinines,todel,kad ir kas ten butu,nebekelia noro ju devet.
Langai beveik baigti.As ju turiu 3 vieno stiklo plocio,viena dvieju stiklu plocio,balkono vitrininis dvieju daliu ir miegamojo platus 3 daliu,bet zemas,toks staciakampis istestas,bet jo is lauko nepasiekiu,tik us vidaus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Paštas dirba pyyyyyypt...........Iš Panevėžio į Kauną registruotas laiškas eina antra savaitė.Iš UK į LT trečias mėnuo eina laiškas. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Eina sau Dusia37 tai TB turėjo nerviukų unsure.gif
IngridaB o kuri institucija šiuo metu dirba gerai verysad.gif čiupkv 4u.gif
Vakar po pardes pralėkiau žmonių ne marios tai dar liko rūkyto kumpuko ir usio ax.gif
Kaukes vienkartines stengiamasi daugiau nei 4 kartus nedėti ale visko būna ax.gif neskaičiuoju 4u.gif
Su mamuku jklmn jau susipykau sutarėme padarys bulką ir krienų ir ką spėkite ....anot jos nikeo tokio tik : šoninės vyniotinis, rūkyta šoninė,mentė špikiuota, višta kaimiška, šaltiena, kepti grybukai saldūs ir dar kažkas iš pasiutimo pamiršau. Tai kur man viską dėti juk tai sužinau vakare .... nežinau kaip kalbėti... o ji tik akytėmis klapt klapt taigi niekočia tokio nepadarysiu ir apsisukusi žinai pavargstu ... Ech tos mamos wub.gif

Atsakyti
Labos ,

Muka ar gerai sutari su kaimynais ?
Draudžiama rengti asmenines šventes viešose ir privačiose erdvėse, jei jose dalyvauja daugiau nei viena šeima ir (ar) vienas namų ūkis, išskyrus šventes atvirose erdvėse, kai dalyvauja ne daugiau nei dvi šeimos ir (ar) du namų ūkiai;

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...u...VzF4

O dėl maisto - prigamino ir džiaukis . Aš tavo vietoje pati sumažinčiau savo patiekalus. Man maisto išmesti gaila, geriau kad tiek kiek pagaminau suvalgo iš karto . Jaunystėje irgi 15 patiekalų makaluodavau ax.gif . Išmokau nepersistengti ir protingai planuoti ir tuo išlošiu : nei seno maisto valgyti , nei pati užsilėkusi . Svarbu viskas šviežia . Boba kepsiu ryt, liežuvį virsiu ryt , kad sekmadieniui būtų šveižutėliai. Visi užkandžiavimai peilis skrandžiams - vienas normalus patiekalas pietums ir leisti pailsėti iki kito valgymo . Kad nereiktų menzimo gerti (baisiausia reklama man per TV) . O mes visi palepę , su jautresniais skrandžiais ax.gif
Luety galvojau patylėsiu , bet negaliu pakęsti žmonių kvailinimo ... Lešių tau į tefoną neatsiuntė taigi ? ... Tai kam reikalingi galingi mikroskopai , jei viską galima pamatyti telefonu su spec programomis ? Toliau nesigilinsiu ax.gif
Ryte buvaom turguje ir parduotuvėje. Žmonių nedaug , lafa ... Dar reiks nueiti iki Ikiuko , romo reikia bobai smile.gif Taip anksti buvom pardėse, kad dar alkoholio nepardavinėjo biggrin.gif
Ingrida bėda yra einamuoju laiku su Lietuvos paštu - įdiegė kompiuterizuotą siuntų skirstymo programą , tai labai vėluoja siuntiniai. Matyt kaip valstybinė įmonė pataupė ant programerių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O būdavo per dieną laiškas iš Vilniaus į Kauną ateina ax.gif Mano virbalai iš Aliuko gal mėnesį Vilniuje tupėjo , šia savaitę tik pasiėmiau . Gavau laišką, kad Lietuvoj ax.gif ir pastrigo smile.gif
Muka laivą ištraukė,bet kamščiai tai taip greitai nesibaigs ... Kinija laukia medžio , Europa laukia tuščių kontenerių ax.gif Nebeprognozuojama . Aplink Afrika apiplaukti reiktų , jei nenori eilėj laukti . Gerai ten kur mūsų nėra .
Kokia graži diena , noriu į kaimą biggrin.gif Ponorėsiu iš praeis, kažkaip vaikai turi iki nakties pavažiuoti iš Vilniaus smile.gif Pažymų dėl gyvenamosios vietos seniunija neišdavinėja , reikia internetu , o programos užlūžę nuo žmonių ... Mokesčius blyn mokam , o paslaugų negaunam bash.gif bash.gif
Atsakyti
Muka tik džiaukis,kad mama tokia pajėgi dar.Maniškė paskambino šiandien ir verki kaip jai sunku buvo partempti tašes.Sakau o kam tempi per kartą,eik du kartus,parduotuvė pašonėje.O skambinau ryte,nekėlė telefono,buvau beveik tą patį laiką parduotuvėje būčiau parvežųsi tašę. mirksiukas.gif
Nemoku kitaip dviese būsime ,ebt šokoladinį bikvitą jau beveik išsikepiau,beliks ganašą sodyboje išsivirti ir sutepti.Dar noriu vaisinį maskarponė pasidaryti.O gal kas užsuks? bigsmile.gif
Vakar visą pamiškę išvaiščiojau stirnas išbaidžiau,šanūko beieškodama,o jis po namu palindęs.MB skambina,kam braidai pamiškę??????Bet miškas kaip jau atgijęs,paukščiai visokiais balsais.Aną vakarą pelėda ūbavo. bigsmile.gif
Paverkiau ryte,ausinės vaiko atėjo pagaliau iš UK.dar vieno siuntinuko laukiame...........
Paštas suvalgė privačias siuntas(pati dirbau šiek tiek surinkinėjau laiškus iš įmonių),dempingavo,dabar pasijautė monopolistais. unsure.gif
Dusia,šalta kaime,kokia šalna buvo,atvažiavome į miestą,net nesimato šalnos.O mašinos reikėjo skūsti langus. bigsmile.gif
Atsakyti
Ir vėl nesuprantu , vienam gyvenant kokios ten tašės gali būti ?
Ingrida , Jūs mėgstate saldumynus ... Man po Kalėdų galbalą pyrago teko išmesti . Kažkada obuolinio . Jei kas užsuks pas mane visada yra vytinto kumpio , alyvuogių , kieto sūrio ir gero juodo šokolado. Kokia aš tokie ir mano aplinka biggrin.gif Todėl dabar bus BOba ir viskas . Sau kepti Keto pyraga ? nu kad nenoriu ax.gif Mes tiek nesuvalgom ax.gif
Ingrida, Kaune balta žolė buvo ryte 7, visi mašinas skuto . Važaivom apei 8 tai MB mašinos priekinis langas jau buvo patirpęs nes prieš saulę stovėjo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 02 balandžio 2021 - 11:26
Dusia aš susplanavau viską ir mažais kiekias susipirkau žalias mėsytes ir t.t. ir vakare išgirstu kitą scenarijų unsure.gif reiks mažinti ir t.t.
Jo pasikeitė info... mažu nepaskųs, nebent matys kaip ateina nes mes tik sanmazagais turime bendras sienas. Jo spėk info sekti.... mama kitą savaitę eis darytis antikūnius nes pasitarėme kad skiepytis jeigu jų yra nėra reikalo kol kas. Omes su MB prisiruošėme pasiskiepyti nuo erkinio encifalito poliklinikoje pigiau išeis po 23 o va kitur nuo 33 pinigus.
IngridaB mes su MB tėvų šunio irigi po sodus lakstėme o jis pasirodo namie buvo ... jo strioko buvo o paskui gardaus juoko tongue.gif

Atsakyti
Labos 4u.gif ,
kai pas mus atsala,LT atsyla,cia,kaip svarstykliu lenta biggrin.gif
Mudu dviese busim,nieko rimto nedarysim.As vis keto,o MB su low carbu,tai jokiu saldumynu.Tik keto sausainiuku su riesutu sviestu ir kokoso miltais.Ramu.
Dusia,kam man tos linzes jei su HD zoomu matosi.As netyrineju ju išvaizdos,vistiek nesuprasiu,as tik patikrinau ar yra tu siulu juodu,uzpyliau karstu vandeniu,sulindo tie siulai i vandeni,kas tai,man nesvarbu,as tu kinu kaukiu nesidesiu daugiau,kol nebus pagrįsto paaiskinimo.Tik tiek.O su linzem lai tyrineja mokslininkai.Ir to nesiulau daryt jums,kiekvieno valia ir noras.Man buvo idomu,ar cia nr feikas,patikrinau,pas mane nejuda niekas,gal nemoku ieskot biggrin.gif tik tiek.Niekam nenurodineju taip daryt,tik dalinuosi savo patyrinejimu.
Del siuntiniu,UK viduje nornaliai vyksta,buna,kad per 1d.nueina,jei 1 klase siunti.
O MB siuntineja i Europa,tai prasikeike.
Labai man truksta lietuvisku turgeliu cia.Bent musu mieste kai budavi marketau,tai visoki greito maisto stalai,angliski saldumynai,duona,darzoves kaip pardej,tik labiau aptrintos,ir nieko geto daugiau.Dukros mieste Fr nuostabus marketai,ukininku maisto gaminiai.O skonis koks,kaip pas mama jaunystej.
Bukit sveikos,uskepe duoniuke,lekiu traukt lauk. bigsmile.gif
Atsakyti
Koks dangus šį vakarą,trys stirnos ganosi pamiškėje. wub.gif
Pasėjau 11 pokelių žirnių.Ramu. ax.gif
Mama daug tempė tašių,nes sesė rytoj važiuoja į senelių namus mamos broliui siuntinį nuveš. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Luety,pas jus jau magnolijos žydi?Marti jau prieš savaitę atsiuntė nuotraukas. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif Gražioj vietoj gyveni 4u.gif Taigi tu gamtos vaikas, senai reikėjo tau ten gyventi !!!!
Luety, pas mus vakar buvo saulėta , bet lauke nešilta. Namie kai saulė prišildo atrodo , kad ir lauke šilta ax.gif Apgavystė.
Vaikai vakar parvažiavo biggrin.gif Važiavo vėlai , nei kamščių , nei policijos... Jie tai gali grįžti , bet pusmartė tas tėvus registruota. O man kažkoks pasiutimas - ir vėl kaip Sovietų sajungoj , reikalingos spravkės o miesta žytelstva ... ir vėl kaip brandžiu socializmu, valdžia apsimeta, kad valdo , mes apsimetam , kad jos klausom ... Iki ko dasigyvenom ?
Ko man labaiusiai trūksta šiuo karantinu per velykas : išpažinties, naktinių mišių ... Kai grižti naktį į namus ir supranti , kad ne tik langus išsiblizginai , bet ir dušioje švaru . Ir jokios mišios per teliką to neatstos ax.gif
Gražios Jums dienos 4u.gif O aš einu virti liežuvių , kepti bobos biggrin.gif
Atsakyti