QUOTE(Muka @ 2021 04 01, 11:53)
Dusia37 ačiū už įžvalgas apie robotuką gal gali įmesti iš kur nuomojai?
Ir aš jau nebrokinu prekybcentrių, nestovėsiu eilėse laiko gaila
Ir aš jau nebrokinu prekybcentrių, nestovėsiu eilėse laiko gaila
Muka, gelbėjo mane Google, be rekomendacijų : Nuoma Fainas jaunas berniukas, pasitarėm kokio man reikia, išsiklausinėju kaip veikia ... Ir tiek žinių. MB turėjo daug darbo , problemos pas juos ( labai strigo transportas , jei girdėjot apie Sueco kanalą) , visai man nepadėjo, dirbau viena.
Ingrida, va tokiems vitrininiams langams robotuko reikia
Mano paprikos ir Betaliuksai gražiai balkone gyvena. O pagrindinio derliaus tik tik išdygusius išnešiau - galvojau vakare parsinešiu . Ir pamiršau kelioms dienoms ...pastorėjo , bet tikrų lapelių tik užuomazgos dar. Nepergyvenu tikrai spės užaugti .
Luety - labai negerai megztos kaukės Siūtos - taip. Ar nėra pas jus medžiaginių pirkti? Visi siūliai turi pūkelius , prisikvėpuosi stambesnių plaušelių negu sintetinių kirmėlių . Kiek skaičiau - NEREKOMENDUOJAMA. Aš nuperku dėžutę kaukių ( 50) už kokis 5 pinigus ... kam reikia tas pasiima, svarbu 5 sykius tos pačios nesidėti . Mudvi su mažaja turim medžiaginių kelias ( omnitekso , geros medžiagos ) . Skabiu medžiagines ne dėl viruso baimės , bet dėl to ko pati ten prikvėpuoju ... man ta pati kaukė ant veido , tas pats kaip murzini triusikai ant veido. Šiknoj gyvena apie 50 bakterijų , burnoj 200 ... Čia kažkada gydytojas man taip aiškino . PS visos bakterijos geros , mums reikalingos , simbiozė vadinasi tai