Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2021 03 29, 19:27)
tai jei neskaitai,iskur zinai,kad nesamone?Ir kodel nenori zmones paskaityt,kad suprast,pasitikrint,ar tai taip,ar ne?
As druskos vartoju labai saikingai,labiau i zemesne puse.
O ka siulai daryt su aukstu spaudimu,kai krapai ,arba kitos zoles nepadeda?

Luety , nežinau kaip valdomas kraujo spaudimas ax.gif Turėčiau , gal irgi gerčiau vaistus ax.gif Tik faktas kad alternatyvų gydytojai neieško. Tabletytė kuri naikina simptomus , bet nieko nesprendžia . Mane tai baugina ...
Dėl vabaliukų kaukėse - gal yra gal ne ... O ką gali pasiūlyti ? Nebevaikščioti į parduotuves ? Mokėti baudas ? Laikinti tokius postus ? Kaip supratau ten ne medicininė kaukė , o raspiratorius ? Negyvena žmogus sterilioj aplinkoj ax.gif Ir tų pačių kaukių tuoj ims trūkti kaip pavasarį , jau savaitę laivyba sustojus .
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 29, 19:41)
Kaip gera šEImos mama ,suėjo 50 ir eidavau pagal programą pasidaryti visus priklausomus tyrimus,dabar nei pernai nei šiemet nebuvau. ax.gif KARANTINAS. biggrin.gif

O koks skirtumas, kad karantinas? Taigi daro tyrimus. Pernai per karantiną pasidariau. Bet šiemet nusprendžiau nesidaryt - keli metai tyrimai geri, gal praleisiu metus biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kavyte,kažkaip nesinori maltis po polikliniką.Žinau kaip gerais laikais ten būdavo eilės žmonių.Žnau kaip mūsų gydytoja priima žmones,kai užeina minimum pusvalandžiui,maksimum valandai pacientas.Aš žinau ir pati ,kai užeinu pradeda klausinėti kaip sekasi vienam kitam vaikui..........Kai tiek metų bendraujame ,visi vargai,džiaugsmai bendri. mirksiukas.gif
Vakar panešiojau šakėmis nupjautą žolę,jaučiau,kai ataugas tempia sprande,nktį tirpo rankos,rekėjo lyricą gerti. ax.gif
Maximoje prisipirkau dirbtinų gėlių,kičas,bet kai tokia kaina sukišiu kažkur,kai kainavo 2.99,dabar 0.35,0.39,skiriasi kaina.Tegul laukia vėlynių,jei dar bus papirksiu šiandien. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 30, 06:42)
Kavyte,kažkaip nesinori maltis po polikliniką.Žinau kaip gerais laikais ten būdavo eilės žmonių.Žnau kaip mūsų gydytoja priima žmones,kai užeina minimum pusvalandžiui,maksimum valandai pacientas.Aš žinau ir pati ,kai užeinu pradeda klausinėti kaip sekasi vienam kitam vaikui..........Kai tiek metų bendraujame ,visi vargai,džiaugsmai bendri. mirksiukas.gif

Ingrida, kad nereikia pas gyd. užeiti, tik į procedūrinį paskirtą valandą smile.gif. Kai pernai buvau, tai taip keista - poliklinika tuščia, tylu, ramu... biggrin.gif. Ir tikrai saugu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Oi Luety gaila tos vištukės gaila nabagiukė, bet mažu užsikariaus savo vietą prie lesyklos 4u.gif
Kavasucitrina gal ir tuščia gal ir nėra žmonių poliklinikoje bet gydyti žmones telefonu tai čia kaip seksas telefonu .... Šiandiena einu privačiai akių tikrintis ax.gif
Ką IngridaB mondro darysi ant Velykų, žinau Luety veršiuko kumpį daro o tu ką ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 03 30, 08:19)
Kavasucitrina gal ir tuščia gal ir nėra žmonių poliklinikoje bet gydyti žmones telefonu tai čia kaip seksas telefonu .... Šiandiena einu privačiai akių tikrintis  ax.gif

Muka, aš ne apie gydymą, o apie prevencinę širdies kraujagyslių ligų programą. Kam tas gydytojas? Nei telefonu, nei gyvai jo nereikia. Tyrimą padaro, įeini į e-pacientas, pasižiūri rezultatus - psio. Nebent nesusišnekam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 03 30, 08:47)
Ingrida, kad nereikia pas gyd. užeiti, tik į procedūrinį paskirtą valandą smile.gif. Kai pernai buvau, tai taip keista - poliklinika tuščia, tylu, ramu... biggrin.gif. Ir tikrai saugu mirksiukas.gif

Oi ne Kavyte,ir ūgį matuoja ,sveria,akis tikrina,spaudimą matuoja(kaip tyčia,kai tik pas gydytoją,šoka spaudimas kaip pasiūtęs)jei jau laikas siuntimas mamogramai,storosios žarnos prevencija,gimdos kaklelio patikra,jau kai sueina laikas viską patikrina.Dar jei kuo skundiesi echoskopijai žarnyno(pas mane vis kaskart cistų randa tai ant kepenų,inkstų,kaip pasiūtę priauga) bigsmile.gif Nu ne visapusiškas būna patikrinimas. ax.gif

QUOTE(Muka @ 2021 03 30, 09:19)
Labos smile.gif
Ką IngridaB mondro darysi ant Velykų, žinau Luety veršiuko kumpį daro o tu ką  ax.gif

Sakiau nieko negaminsiu,vaikai negrįžta,giminė nesuvažiuoja.Ką dviese su šanūku?Galvoju dirbti,gal perkūnas nenutrenks?Kiaušinius kelis nusidažysiu ir kokį tortuką? ax.gif Per verbą dirbome,nors prieš n metų per verbą dirbome,taksę sukandžiojo kaimynų šūnys,vežėme operuoti.Galvojame dievas nubaudė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už pusryčius 4u.gif Labai jau saldūs , visai ne keto biggrin.gif Bet labai gražūs 4u.gif
Muka , kurioje optikoje tikrinsiesi akis ? Ir ką Tu gaminsi Velykom ? Pas mane iš kepinių bus velykų boba, kaip visada. O mėsiško dar nesutarėm ax.gif Kad kažko norėtume , būtų smagu , matyt šiknos pilnos . Penktadieniui man pasnikas bus su vandeniu , šeimynai silkutė ir krevečių sriuba, Šestadienį kepsiu laukinę lašišą, kas liks pasūdysiu . Labai skani man ji , visai kitokia negu parduotuvinė ... Lieka sugalvoti kas sekmadienio pietums .Avienos kupį turiu , bet dukra nevalgo ax.gif
Kraujo tyrimus pasidarau mokamus . Man taip patogiau . Visada galiu eidama pas kitą gydytoją parodyti . Nes mano klinikoje atsakymų persiųsti negali , turi skambinti ir klausti ar viskas gerai . Labai labai nemėgstu poliklinikų ir ligoninių ... PO 2 minučiu buvimo juose man ima niežtėti oda ir ima noras pabėgti . Labai greitai pasijaučiu sveika ax.gif
Aš blogas pacientas, mažai naudos jiems nešu ax.gif Kol kas. Niekada nežinau kas manęs laukia ateityje .
Lyja , bet man smagu - pavasarinis lietus tikras gėris augalamas ir žolei . Vis greičiau sužaliuos . O kai dirbti reikia, tai dvigubai smagaiu lietus smile.gif Į kaimą nevilioja biggrin.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Nesirkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 30, 08:40)
Oi ne Kavyte,ir ūgį matuoja ,sveria,akis tikrina,spaudimą matuoja(kaip tyčia,kai tik pas gydytoją,šoka spaudimas kaip pasiūtęs)jei jau laikas siuntimas mamogramai,storosios žarnos prevencija,gimdos kaklelio patikra,jau kai sueina laikas viską patikrina.Dar jei kuo skundiesi echoskopijai žarnyno(pas mane vis kaskart cistų randa tai ant kepenų,inkstų,kaip pasiūtę priauga) bigsmile.gif Nu ne visapusiškas būna patikrinimas. ax.gif

Na tada taip - jei eini apskritai dėl profilaktikos, tai gal ir teks pabendrauti smile.gif. O kas dėl širdies kraujagyslių prevencinės, tai ir ūgį, ir svorį, ir berods, spaudimą procedūriniam sesutė patikrina (o gal spaudimo ir netikrina).
Taip pat telefonu ir dėl siuntimų visokių susikalbam (pvz. mamograma), išrašo elektroninius.
Kakutis storosios žarnos prevencijai tiesiai į procedūrinį irgi smile.gif
Žodžiu, aš kažkaip šitiems profilaktiniams dalykams apsiėjau be tiesioginio kontakto su gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 03 30, 10:02)
Na tada taip - jei eini apskritai dėl profilaktikos, tai gal ir teks pabendrauti smile.gif. O kas dėl širdies kraujagyslių prevencinės, tai ir ūgį, ir svorį, ir berods, spaudimą procedūriniam sesutė patikrina (o gal spaudimo ir netikrina).
Taip pat telefonu ir dėl siuntimų visokių susikalbam (pvz. mamograma), išrašo elektroninius.
Kakutis storosios žarnos prevencijai tiesiai į procedūrinį irgi smile.gif
Žodžiu, aš kažkaip šitiems profilaktiniams dalykams apsiėjau be tiesioginio kontakto su gydytoja smile.gif

O ką daryti jeigu nėra to amžiaus o bėdos yra... tenka gydyti telefonu.
Dusia37 einu į Regos priežiūra jie turi visą aparatūrą, atsibodo tas lakstymas, pasidalinsiu kaip sekėsi.
O darysiu tai kepsiu antį, virsiu kumpį rūkytą, paskui gal kruasanus su pikantiška, balta mišrainė, žalia kokią nors, mamukas keps bulkas, tėvukas krienus, ar dar kokį omletinį vyniotinį. tiesa Velykos pas mane ax.gif mamukas sutiko, matosi po ligos jėgų neturi verysad.gif Nors jėgū neturi ale vistike neklauso virs šoninės vyniotinį, šaltieną ir t.t. na žodžiu da nesutariame iki galo verysad.gif
Atsakyti
Muka, Tau smagu , kas su mamuku kartu švesit 4u.gif
Mano vaikai parvažiuos , bet dukriukas dirba ... tai tokie pririšti prie namų būsim smile.gif

Apie sveikatą:
pasidalinsiu TKM išmintimi, kaip gydydavo senais laikais ( ir dabar pas juos daug to likę ) :
Kai žmogus suserga ir ateina pas gydytoją, pirmiausia ilgai kalbasi ir gydytojas pataria pakeisti gyvenimo būdą, maistą , nuostatas ...
Jei tas nepadeda - taiko masažus, akupunktūrą ir tt .
Jei tas nepadeda - gydo vaistažolėmis.
Šiuolaikinėj medicinoje pirmi du punktai išmesti - liko tik pročkelės ax.gif
Niekas neieško priežasties , šalina simptomus ( pasakyčiau net ne šalina, o slopina ) ax.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif 4u.gif
pas mus 17 silumos,be vejo,tai nesinorejo namo vaziuot is sodo.Dar dvi dienas zada toki atsilima,po to kris iki 10 silumos,o naktimis vos 3-4 silumos beliks.
Pasodinau brokolius i dirva,kaip nori,taip teghu gyvena.
Ravejau svogunus,purenau jiems zeme,bet jau ta muse,kur eda laiskus svogunu rodo pedsakus,tai kazin ar bus graziu laisku.
Ingrida,as FB beveik nebebunu,nebent kokia draugele pasveikint su GD.Nebetraukia jis manes.O tyrima savo maskiu dariau pati.Atsisiunciau app mikroskopas i telefa ir issityrinejau.Kai kur tie kirminai juda,kai kur ne.Uzpylus karstu vandeniu ant kaukes,visi sullenda i vandeni kazkodel,buna pilna lekste ju.bet plika akim matosi tik didziausi.Kas tai,ar pavojingi ar ne,nezinau.Iskirpau ta balta dali,melyna isskalbiau karstu vand.su ukisku muilu,o i balta dali idejau iskirpus balto savo audinio.As jos nenesioju,tik paste uzsidedu ir pardej.Labai retai ir mazai kada.
Muka,niekada as nekepiau versiuko kojos ir nekepsiu,pas mus tokiu dalyku nenusipirksi,nera turgu.Mudu esam kepe avinelio koja,bet siemet nieko nedarysim,susitikt neleidzia,tik lauke 6 zmonem,o kodel 6?Ne 5?ne 7?Jei susitikt lauke su vaiko seima(jei nedirbs sunus)butu problematiska,nes jie jau 6.
Del storosios zarnos vezio pas mus atsiuncia i namus toki buteliuka su pagaliuku,ant jo uzrasai data ir tam tikra nr ir issiunti su turiniu,ateina atsakymas.Del krutu irgi sviecia,ateina iskvietimas,siemet buvo atejes,ale nejau,o dabar kazkur aukstai prie pazasties sone yra degimas,lyg skausmas,bet nieko nematyt,bus man ignoruot. wub.gif Privatus gydytojai ne mano kisenej.Tik LT jie prieinami.
Muka,o tai Lietuvoj galimi susitikimai keliu seimu?O gal todel,kad persirge tavo tevukai?

Atsakyti