Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 03 27, 04:48)

Labas rytas.
Nenoriu šuns,be išeiginių keliamės anksti. ax.gif

Labaryt, 4u.gif

Koks gausus pusryciu stalas bigsmile.gif Kaip sventems.
Ziauriai salta pas mus,nors sauleta ir +9,bet siaures vejas 27mylios per val,nubraukia saules siluma .
MB isvaziavo vienas pas vistas,man baisu net nosi iskist per duris.O ir kambary ne kazkas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif
Dusia37 ​laukiu atsiliepimų apie robotuką, mažu ir aš susigundysiu. Pau man irigi tokios kyla mintys, kad pamesiu iš 4 aukšto tą robotuką, ale jeigu kiti nepameta, žodžiu laukiame ką Dusia37 papasakos ax.gif
IngridaB kita met bus 50, kol kas netiria . O šiaip man toks vaizdas pas mus čia poliklinikoje tokie specai surinkti, ne va MB kiek metų blogi rodikliai ir tik rankomis skėsčioja. O dėl kaimynų čiupk 4u.gif
Luety tu man kaip per išpažintį geri vitaminus? Itariu ne na mažu padės 4u.gif Aš sugėriau jodą na žinote akyse šviesiau ale daugiua bijau gerti, nes sako perdozuoti galima laisvai, tai va spiruliną pagersiu dabar nebus gerai vėl imsiu jodą, šeiministė sakė, kad galiu gerti 450mg.
Sode oras nuostabus apropojau abu rožynus du gėlynus liko dar du ir kaip sakoma bus galima daržan eiti, nes nieko nepasėjau nei žirnių nei morkų tuik pakilojau sėkliukes ir padėjau tongue.gif
Čiumpu kavos ir lekiu smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Muka,aš du metus zyziau šeimos gydytojai,noriu į Santariškes,ji man vis tvirtino,atvažiuoja čia kauniečiai ir ištiria.Sakau,ne nenoriu(nes pažystama sostinėje išsityrė visa),kol atsibodau,tada užregistravo.Mat jos turi pačios registruoti,bet perėjau dėl širdies visus tyrimus,net darant echoskopiją užgriebė skydliaukę rado cistą.Gyvenime nebūčiau pamačiųsi,kaip endokrinologė paskui sakė,jūs ką neužčiuopėte?Nei aš čiupinėjuosi,nei ką. ax.gif
Užmečiau mezgimą,kepimą.Šeštadienį buvome grįžę,tai citrininį keksą,varškinius keksiukus spėjau išsikepti,kumpį,vakar nereikėjo pietų gaminti. ax.gif
Nereikia jokių dietų,per savaitę -2.Vakar vos paršliaužėme į namą. ax.gif
Nu bet šunų malonumas.Šeštadienį numaudėme,parsivežėme,vakar atrado kažkur laukuose ššš visas vėl šudinas.Maudėme po dušu,malonumą jaučia. blink.gif mirksiukas.gif O kailis tai baltas..........
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 03 29, 08:26)

Nu bet šunų malonumas.Šeštadienį numaudėme,parsivežėme,vakar atrado kažkur laukuose ššš visas vėl šudinas.Maudėme po dušu,malonumą jaučia. blink.gif  mirksiukas.gif O kailis tai baltas..........

O koia veislė šanūko? e sjeigu prie medžioklės tai jo jiems kaifas pasivolioti nes instinktas toks, kad medžioklėje nejaustų kiti jo natūralaus kvapo ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už gražius vaizdus 4u.gif
Užskaitau kaip pirmą pavasarinį savaitgalį mirksiukas.gif Žinoma , kad nepasidarėm tiek kiek planavom , nes šeštadienį atlėkė vaikas iš Vilniaus su pusmarte, tai negi aš dirbsiu , ( tiesiai per aplinkui , autostradoje už Grigiškių stabdė visus )...Kurėm kamado . Šaip ne taip iškepėm dešras , pirmas kartas - mokytis ir mokytis dar . Bet išmoksim smile.gif
Žirnius , pastarnokus ir morkas ( ankstyvas , taip parašyta buvo ant pakelios ) pasėjau . Visa kita sėsiu po kokio mėnesio lauke . Kai ką žymiai vėliau. Šiltnammyje sudygę tik savaiminės salotos , visa kita laukia kažko . Matyt nebuvo daug tų saulėtų dienų kol kas .
Blogumas tame , kad pasigavau bjaurią slogą... neturėjusi slogos kokis 5 metus, tai eina sau kaip tai nervina ax.gif Penktadienį taip šilta , o aš su bliuzonėlių po gėlynus . Žemė dar šaltoka , pamiškėse pilna sniego pas mus .
Apie vaistus nuo kraujo spaudimo neišmanau nieko . Mano metų ( ty 50metų +- ) 90 pr pažįstamų juos geria . Man genetiškai turėtų nereikėti . AA mamukas iki gyvenimo galo turėjo įdealų spaudimą. Mano sesutės kurios žymiai už mane vyresnės irgi be to gyvena . Viena gėrė vaistus nuo cholesterolio, bet nuo spaudimo tai ne ax.gif Cholesterolį galima susitvarkyti maistu manau. Ingrida, man labai įdomūs tavo vaistai ,kurius reikia gerti tik 2 kartus per mėnesį ?
Gražios ir dabringos dienos 4u.gif
Papildyta:
Dėl roboto - ko jūs bijot antro -trečio aukšto , pas mane 7 ...
Yra apsauginė virvutė ir akumuliatorius kuris laiko apie 20 min, jei staiga dingtų elektra .
Sutariau nuomą trečiadienį , patirtim pasidalinsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 kovo 2021 - 10:13
Dusia,Triveram vaistai.Tai man pireš du metus šeimos gydytoja liepė gerti jau po pusę tabletės,jei gerai jaučiuosi. ax.gif Bet jei geras spaudimas,kam juos gerti aplamai.Va tik blogai pasijaučiu,tada pasimatuoju.Neužtenka ir matavimui laiko,atsivežiauį sodybą,nudrėbiau aparatą ir pamiršau. ax.gif
Pas mane paveldimumas ir gydytoja patvirtino,visa giminė beveik su aukštu spaudimu. ax.gif Nuo 25 metų kenčiu.Gal ir ankščiau jau buvo,bet 25-rių jau nepraėjau gydytojų komisijos. blink.gif
Muka,Raselo terjeras šuo,medžioklinis.Vakar gaudė peles,kažką suvalgė gal pelę?Nebeištraukiau iš burnos.Atrodo ir šeriamas gerai? ax.gif
Parvažiavau į butą,o dieve kaip reikia jau pikuoti pomidorus??????????Kiek spėsiu kol skalbiankė sukasi.Mieste tulpes darže stirnos nuvalgė lapus.Ačiū dievui bent dekoratyvinių česnakų nelietė. bigsmile.gif Gerai dar liko palei gatvę,bet darže patvarkė. bigsmile.gif
Akis bado,penktadienį nusipirkau 7 vazonėlius,reikia persodnti kaktusiukus,rankos nedaeina.Ant akių sudėti vazonai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 kovo 2021 - 10:57
Ingrida, patrtūksi per 3 namus ax.gif Imk 4u.gif

Man vaistų pavadinimas nieko nesako , man įdomus past jų veikimo principas, kad galima gerti tik tada kai negerai ... Nes visi mano pažįstami geria pastoviai , kažkaip ten pradžioje būna pabalogėjimas, paskui organizmas prisitaiko ax.gif Čia mano girdėta teorija. Aš pati spaudimo nesimatavus gal 2 ar 3 metus ? nepamenu ... Pas daktarų išskyrus G nevaikštau . Tinginė esu biggrin.gif

Ps, sūnų pakvietė pasidarbuoti 0,5 etato startuolių komanda ax.gif Iš vienos pusės labai smagu , nes pripažinimas ... Iš kitos pusės baisu , kad nepatrūktų ir doktarantūra nenukentėtų ax.gif Pinigai nėra dideli , bet ir darbo laikas - kada gali tada darai . Manau pasirašys avantiūrai, nes jam labai įdomu , kaip tai veikia ... Jo sritis tokia, kad be 1M nieko negali pradėti ax.gif įrengimai , patalpos, regentai . Mane jis visada ramina, o kada jei ne dabar gali dirbti 120 pr, nes neturi nei šeimos nei vaikų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 kovo 2021 - 12:42

Labos 4u.gif
buvom sode,viska paliejau,jau pradziuve vazoneliai,peles daugiau neuzeina,bet viena vazoneli kraste radau su skyle zemej ,lyg butu linde kas,nu bet gal as klystu,paseksiu.Pomidorai labai paugeje,paprikos vos tik leidzia tikrus lapelius,tuos antrus.Jau taip letai auga,jas reik koki sausi set i vazoniukus turbut.
Petrazoles,kur isnesiau ispikuot laukan,gana graziai pajudejusios,bet lauke daugiau niekas nedyge,saltoka pas mus.
Ridikeliai jau didesni uz pupa,manau sventem bus galima kazkiek pasiraut,kambary daigintos salotos jau jau,skleidzia lapelius,net nuskyniau kelis,spinatu pirmus lapelius jau nuskyniau maistui,bet gaila jie nelygiai sudygo kazko.Zodziu pavasaris isibegeja.
Vistos vis dar pesiojasi,viena jaunikle visai neina prie burio,uzsokus ant padarytos lazdos auksciau zemes,joms patupet,kai nori ir neina nei lest,nei bendraut.O jei prieina,tai bijo seniu zvilgsnio net,ir isvis durna vista.MB nuvare senes nuo lovio,kai kiek palese,kad ta bailiuke prieitu paest,nieko,lesioja aplink gelda,bijo ikist nosi net i lesala.Nieko nebus is jos.Deda dvi jaunikles jau,kiausai kazkiek didesni,bet dar skiriasi nuo dickiu.Bet smagu.
Muka,buvau uzmirsus jodo tabletes,vakar tik issitraukiau ir suisidejau po viena i dezute pagal dienas kartu su vaistais nuo spaudimo.O vakar vakare isgeriau net dvi iskart.Sakiau nepakenks.
Ingrida,ojoj,kiek tu daug padarai.Pavydziu tau energijos,matyt kosmose tave labai myli,kad tiek tau siuncia tos energijos.
Dusia,apie vaika,kur jis ten dirbs,nieko nesupratau,sena jau.
Apie vaistus nuo spaudimo,kad gert tik 2x menesi tai man kosmosas,as geriu kasdien.O spaudimo nematuoju,kol gerai jauciuosi,tiksliau,kol nejauciu spaudimo,jis man atrodo lyg normalus,o kai pamatuoju buna apie 160 virsutinis.Nu bet va sako normalus jei 100+ metai.Tai but normalus,nors MB vienmetis jo 120 virsutiunis.Mano mamos gimine visa su aukstu spaudimu,senelis net mire nuo infarkto,mociute nuo insultio.Is tetes puses visu zemas spaudimas,o tevelio apie 100 laikosi virsutine riba.Uztai is tetes puses visi ilgaamziai.
Ar matet youtubej ka zmones randa maskiu medziagoj?
Atsakyti
Luety , kas ieško tas randa smile.gif Neskaitau tokių nesąmonių , mačiau tik antraštę smile.gif
Klausimas - ar druskos vartojimas nepadeda reguliuoti kraujo spaudimo ? Žemą ( mano pvz) tai pekelia. Čia gydytojos patarimai ... Mano dukriukas yra nualpęs vidury miesto ax.gif Vaistų kėlimui kaip ir nėra.
O koks pelnas farmacijos kompanijoms !!! 90 pr populiacijos kuriems virš 45 metų geria vaistus , kuriuos kompesuoja valstybė ... Ir kurie nieko negydo ax.gif Bet po truputi kenkia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 03 29, 14:48)
Luety , kas ieško tas randa smile.gif Neskaitau tokių nesąmonių  , mačiau tik antraštę smile.gif 
Klausimas - ar druskos vartojimas nepadeda reguliuoti kraujo spaudimo ? Žemą ( mano pvz) tai pekelia.  Čia gydytojos patarimai ... Mano dukriukas yra nualpęs vidury miesto  ax.gif  Vaistų kėlimui kaip ir nėra.
O koks pelnas  farmacijos kompanijoms !!! 90 pr populiacijos  kuriems virš 45 metų geria vaistus , kuriuos kompesuoja valstybė  ...  Ir kurie nieko negydo  ax.gif Bet po truputi kenkia  ax.gif

tai jei neskaitai,iskur zinai,kad nesamone?Ir kodel nenori zmones paskaityt,kad suprast,pasitikrint,ar tai taip,ar ne?
As druskos vartoju labai saikingai,labiau i zemesne puse.
O ka siulai daryt su aukstu spaudimu,kai krapai ,arba kitos zoles nepadeda?
Atsakyti
Nu ne Dusia sutvarkė man vaistai cholesterolį,susitvarkį spaudimas.Net šeimos gydytoja stebėjosi,kad per pusmetį taip sumažino cholesterolį. mirksiukas.gif Šiaip rankinėje visada nešioju kaptoprilį ,jis staigiai mažina spaudimą,bet pasinaudojau tik vieną kartą miške,kai karštą dieną avietyne,pradėjo suktis viskas ratu.Mat atsivežiau termosą kavos,daugiau niekada nesivežu,bet tada jau buvau išsigandųsi. ax.gif Jau dabar gal ir pasimetė katroprilis susitrynė rankinėje? ax.gif
Kaip gera šEImos mama ,suėjo 50 ir eidavau pagal programą pasidaryti visus priklausomus tyrimus,dabar nei pernai nei šiemet nebuvau. ax.gif KARANTINAS. biggrin.gif
Pradėjau tampyti iš rūsio jurginus,kaip tiesiausi,krūvinas kelias,maišuose kur buvo pelyti pradėjo,dėžėse laikosi puikiai.Sunešiau į šiltnamį gal mažiau nei pusę.Kaip aš juos susivešiu sodybon? bigsmile.gif Chrizantemos rūsyje pradėjo leisti lapelius. bigsmile.gif Brugmansijas dar penktadienį sutampiau į šiltnamį.Baigiu antrą šiltnamį užgrūzinti. bigsmile.gif
Galvojau kur dingo mano snieguolės,žiūriu šiandien išlindę tarp žydrių. blink.gif Zuikiakrūmis vienas užsikabino,tiek buvau prisivežųsi iš miško,galvojau nei vienas neprigis,vienas žiūriu leidžia šakeles. mirksiukas.gif
Luety,visai neturiu laiko fb,pažiūriu tik ką vaikai parašė,kokias nuotraukas nuostabias deda iš Tenerifės. wub.gif
Atsakyti