Labos
buvom sode,viska paliejau,jau pradziuve vazoneliai,peles daugiau neuzeina,bet viena vazoneli kraste radau su skyle zemej ,lyg butu linde kas,nu bet gal as klystu,paseksiu.Pomidorai labai paugeje,paprikos vos tik leidzia tikrus lapelius,tuos antrus.Jau taip letai auga,jas reik koki sausi set i vazoniukus turbut.
Petrazoles,kur isnesiau ispikuot laukan,gana graziai pajudejusios,bet lauke daugiau niekas nedyge,saltoka pas mus.
Ridikeliai jau didesni uz pupa,manau sventem bus galima kazkiek pasiraut,kambary daigintos salotos jau jau,skleidzia lapelius,net nuskyniau kelis,spinatu pirmus lapelius jau nuskyniau maistui,bet gaila jie nelygiai sudygo kazko.Zodziu pavasaris isibegeja.
Vistos vis dar pesiojasi,viena jaunikle visai neina prie burio,uzsokus ant padarytos lazdos auksciau zemes,joms patupet,kai nori ir neina nei lest,nei bendraut.O jei prieina,tai bijo seniu zvilgsnio net,ir isvis durna vista.MB nuvare senes nuo lovio,kai kiek palese,kad ta bailiuke prieitu paest,nieko,lesioja aplink gelda,bijo ikist nosi net i lesala.Nieko nebus is jos.Deda dvi jaunikles jau,kiausai kazkiek didesni,bet dar skiriasi nuo dickiu.Bet smagu.
Muka,buvau uzmirsus jodo tabletes,vakar tik issitraukiau ir suisidejau po viena i dezute pagal dienas kartu su vaistais nuo spaudimo.O vakar vakare isgeriau net dvi iskart.Sakiau nepakenks.
Ingrida,ojoj,kiek tu daug padarai.Pavydziu tau energijos,matyt kosmose tave labai myli,kad tiek tau siuncia tos energijos.
Dusia,apie vaika,kur jis ten dirbs,nieko nesupratau,sena jau.
Apie vaistus nuo spaudimo,kad gert tik 2x menesi tai man kosmosas,as geriu kasdien.O spaudimo nematuoju,kol gerai jauciuosi,tiksliau,kol nejauciu spaudimo,jis man atrodo lyg normalus,o kai pamatuoju buna apie 160 virsutinis.Nu bet va sako normalus jei 100+ metai.Tai but normalus,nors MB vienmetis jo 120 virsutiunis.Mano mamos gimine visa su aukstu spaudimu,senelis net mire nuo infarkto,mociute nuo insultio.Is tetes puses visu zemas spaudimas,o tevelio apie 100 laikosi virsutine riba.Uztai is tetes puses visi ilgaamziai.
Ar matet youtubej ka zmones randa maskiu medziagoj?