Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 02 07, 16:40)
 Bet kaip nepykt? hmm.gif​ </p>

Aš irgi pykčiau. Bet kaip išspręsti tokias problemas - nežinau. Pas mus panašių irgi yra.
Tarkim, jau gal daugiau nei pusę metų "perkam" indaują. Maniškiui jokia neįtinka. O man kantrybė trūksta. Indai netelpa. Atrodo paprastas dalykas - bet niekaip neišsprendžiamas unsure.gif
Atsakyti
Dontstop, man irgi buvo susidarius nuomonė kaip Simos, kad taviškis labai šeimyniškas vyras. bet va paskaičiua paie tą barnį ir aš būčiau supykus. pas mus panašiai buvo kai dar tik dukrą turėjom - labai mažai padėjo pirmais - antrais metais. tik tiek, kad jis kieme ir prie namo daug darydavo, bet pvz ziemą grįžęs iš darbo drybsodavo prie tv arba pc.
linkiu išspręsti problemas 4u.gif
aš paskutiniu metu visiškai neturiu meilės maisto gaminime. o dar vaikai išsidirbinėja - kartais praktiškai nevalgo ką pagaminu. mažius išvis mažai valgo pirmoj dienos pusėj.
Atsakyti
Pykčiau ir aš tokioj situacijoj... Bet įtariu ir manęs tai laukia. Maniškis ne iš tų, kuris padės vaikui pamokas ruošt jaučiu.. biggrin.gif Gal tiesiog jūsų, donstop, atveju būtų geriausia pasiskirstyt, ką kuris veikia su vaikais, kokios kiekvieno pareigos. Gal jam nesiseka tiesiog tokie dalykai? Dažnam vyrui nesisektų manau. Bet kažkaip į sūnaus gyvenimą reiktų ir jam įsiliet. O ką jis veikia su sūnum?
Iš tikro sunku ką patart, nėra lengvos tos šeimyninės situacijos.. Kiekvienai turbūt tenka vienokias ar kitokias spręst.
Mes pastaruoju metu su vyru labai retai pykstamės (tfu tfu tfu), palyginus kai pykdavomės iki dukros. Bet kai jau pykstamės, tai žiežirbos laksto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 02 07, 17:53)
Aš irgi pykčiau. Bet kaip išspręsti tokias problemas - nežinau. Pas mus panašių irgi yra.
Tarkim, jau gal daugiau nei pusę metų "perkam" indaują. Maniškiui jokia neįtinka. O man kantrybė trūksta. Indai netelpa. Atrodo paprastas dalykas - bet niekaip neišsprendžiamas  unsure.gif

Atrodytų toks "nevyriškas" reikalas biggrin.gif o va jam matai neįtinka niekas.
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 02 07, 18:17)
Dontstop, man irgi buvo susidarius nuomonė kaip Simos, kad taviškis labai šeimyniškas vyras. bet va paskaičiua paie tą barnį ir aš būčiau supykus. pas mus panašiai buvo kai dar tik dukrą turėjom - labai mažai padėjo pirmais - antrais metais. tik tiek, kad jis kieme ir prie namo daug darydavo, bet pvz ziemą grįžęs iš darbo drybsodavo prie tv arba pc.
linkiu išspręsti problemas  4u.gif
aš paskutiniu metu visiškai neturiu meilės maisto gaminime. o dar vaikai išsidirbinėja - kartais praktiškai nevalgo ką pagaminu. mažius išvis mažai valgo pirmoj dienos pusėj.

Dėl to drybsojimo tai manau kiekvienas norėtų po darbo dienos drybsot ir ilsėtis. Maniškis irgi gal norėtų. Bet dukra paprasčiausiai neleidžia smile.gif iškart tempia ten šen. Su ja nepasėdėsi ramiai.

Dėl nevalgymo užjaučiu 4u.gif maniškei užeina irgi nevalgiadieniai, kai niekas neįtinka. Bet čia labiau kai serga ar po ligos.
Atsakyti
Aš pritarčiau, kad iš dalies 'kaltas' 'sėdėjimas' namuose biggrin.gif pagal save sprendžiu. Iki vaiko mes retai pykdavomės.. dabar reguliariai biggrin.gif dėl smulkmenų. Galiu prisiknisti prie nieko ir sukelti audrą biggrin.gif bet. Visada susitaikom po kurio laiko. Be proto jį myliu, tai susitaikau, kad be barnių niekaip ir neišeis. Tik norėčiau, kad vėl būtų kaip anksčiau, t.y. kad jų būtų labai retai. Manau išėjus į darbą tiesiog nebus laiko kabintis prie beleko
Atsakyti

Ji realiai darbe taip jau varineja labai?

O bala žino, nepasakoja apie darbą, padejuoja karts nuo karto, kad sunku ir viršininkas užknisa...

pas mus panašiai buvo kai dar tik dukrą turėjom - labai mažai padėjo pirmais - antrais metais.

Pas mus, sakyčiau, atvirkščiai, daugiau padėdavo ir domėdavosi vaiku, kol vaikas buvo vienas ir mažas. Su antru vaiku vis mažiau tame dalyvauja...

Gal tiesiog jūsų, donstop, atveju būtų geriausia pasiskirstyt, ką kuris veikia su vaikais, kokios kiekvieno pareigos. Gal jam nesiseka tiesiog tokie dalykai? Dažnam vyrui nesisektų manau. Bet kažkaip į sūnaus gyvenimą reiktų ir jam įsiliet. O ką jis veikia su sūnum?

Greičiausiai taip, reiks suskirstyt, kaip buitinius darbus. O taip norisi, kad būtų nuoširdus domėjimasis vaikais, ne iš pareigos ir ne pagal tvarkaraštį...

Gal nesiseka, žinau, kad yra tokių dalykų, kurių jis nė už ką nedarytų, pvz skaityt, daryt užduotėles kartu, piešt ... eit į tėvų susirinkimus  :D  Pas mus klasėje yra 2 vaikų tėvai, kurie visada visur ateina abudu, į susirinkimus, į visas šventes...norisi tikėt, kad vyras ne apgaule ir ne prievarta taip "aukojasi", o jam nuoširdžiai įdomus vaiko gyvenimas  :bigsmile:  Mano vyrui tai visiškai kosmosas atrodo  :happy:  Bet tokių dalykų, kurių nemėgsta, aš ir nereikalauju, ir nesitikiu. Bent kažką tai darytų, ir tai būtų gerai...

O ką veikai su sūnum  :hmm:  Na taip kad dviese ir reguliariai - į kirpyklą jį nuveda kartą per mėnesį ir pas gydytojus kartą į metus į planines apžiūras. Pasiima kartu mašiną ar rūsį tvarkyt, ant kapų į kitą miestą važiuoja kartu, į Senukus kokius (visa tai reti pavieniai atvejai, rečiau, nei kartą per mėn). Į lauką išveda abu vaikus, nebent sūnus pats nenori kartu eiti...

Atsakyti

Manau išėjus į darbą tiesiog nebus laiko kabintis prie beleko

Būtent  :sutinku:​ 

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 07, 16:19)
Aha, mašiniuką dukra nupirko. Pargabeno mūsų draugas, kuris dirba Danijoj ir vis mūsų siuntinukus vienų kitiems perveža smile.gif Sumoka vairuotojui, kuris jį patį veža ir parveža/nuveža smile.gif
Skanaus, keksiukai mano patys skaniausi, kavos skonio smile.gif
Aš turiu vieną labai patogų puodą, man patinka. Vaikui irgi. Nufotkinsiu ;)

Papildyta:

Nori? Drąsiai pasidalinsiu. Šitie va, kur mano mėgiami, nėra super paprastai pagaminami - ta prasme, reikia pasiterliot ir produktai brangoki, bet skonis viską atperka, tikrai. O dar turiu vienus labai labai pasiteisinusius, paprastučiai pagamint, galima varijuot skoniais, net mikserio nereikia - viską suverti į vieną dubenį, permaišai ir pili kept. Svarbiausia - visada gaunasi ir tie, ir tie smile.gif

Mašina labai faina, o vairuotojas, koks laimingas!
Prašom keksiukų receptukus į eterį😊 Kepiau neseniai su rūgpieniu keksiukus, bet nieko ypatingo...
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 07, 17:41)

Atrodytų toks "nevyriškas" reikalas biggrin.gif o va jam matai neįtinka niekas.
Papildyta:

Oj, as net suknele retai nusiperku be vyro ivertinimo. Jau nekalbant apie kitus didesnius daiktus. Kad jis toks isrankus tiek drabuziams,tiek maistui ir pan zinojau nuo pazinties pradzios ir turiu su tuo susitaikyti.

Bet su dukrom,kaip ir wiruna raso, uzsiima daug.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 07, 18:57)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse"

<p>Pas mus, sakyčiau, atvirkščiai, daugiau padėdavo ir domėdavosi vaiku, kol vaikas buvo vienas ir mažas. Su antru vaiku vis mažiau tame dalyvauja...</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71423335" data-time="1486482104">
<div>
<p>Gal tiesiog jūsų, donstop, atveju būtų geriausia pasiskirstyt, ką kuris veikia su vaikais, kokios kiekvieno pareigos. Gal jam nesiseka tiesiog tokie dalykai? Dažnam vyrui nesisektų manau. Bet kažkaip į sūnaus gyvenimą reiktų ir jam įsiliet. O ką jis veikia su sūnum?

Greičiausiai taip, reiks suskirstyt, kaip buitinius darbus. O taip norisi, kad būtų nuoširdus domėjimasis vaikais, ne iš pareigos ir ne pagal tvarkaraštį...</p>
<p>Gal nesiseka, žinau, kad yra tokių dalykų, kurių jis nė už ką nedarytų, pvz skaityt, daryt užduotėles kartu, piešt ... eit į tėvų susirinkimus  biggrin.gif  Pas mus klasėje yra 2 vaikų tėvai, kurie visada visur ateina abudu, į susirinkimus, į visas šventes...norisi tikėt, kad vyras ne apgaule ir ne prievarta taip "aukojasi", o jam nuoširdžiai įdomus vaiko gyvenimas  bigsmile.gif  Mano vyrui tai visiškai kosmosas atrodo  happy.gif  Bet tokių dalykų, kurių nemėgsta, aš ir nereikalauju, ir nesitikiu. Bent kažką tai darytų, ir tai būtų gerai...</p>
<p>O ką veikai su sūnum  hmm.gif  Na taip kad dviese ir reguliariai - į kirpyklą jį nuveda kartą per mėnesį ir pas gydytojus kartą į metus į planines apžiūras. Pasiima kartu mašiną ar rūsį tvarkyt, ant kapų į kitą miestą važiuoja kartu, į Senukus kokius (visa tai reti pavieniai atvejai, rečiau, nei kartą per mėn). Į lauką išveda abu vaikus, nebent sūnus pats nenori kartu eiti...</p>

Dontstop, nevaryk dievo į medį! Maniškis ir pusės tiek nedaro, kiek taviškis😊Taip, kad džiaukitės vienas kitu. Skyrybos- baisi trauma vaikama, kokio amžiaus jie bebūtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 07 vasario 2017 - 18:04
QUOTE(semtama @ 2017 02 07, 17:59)
Oj, as net suknele retai nusiperku be vyro ivertinimo. Jau nekalbant apie kitus didesnius daiktus. Kad jis toks isrankus  tiek drabuziams,tiek maistui ir pan zinojau nuo pazinties pradzios ir turiu su tuo susitaikyti.

Bet su dukrom,kaip ir wiruna raso, uzsiima daug.

Maniškis panašus. Jam niekas neįtinka biggrin.gif ir su jo tuo bruožu 'kovojam' nuolat. Jis tarkim batus, rūbus renkasi kokius metus, du. Kol esami galutinai nenuplyšta, tol neperka, bet vis tiek ieško biggrin.gif tai ką kalbėt apie mūsų amžiaus pirkinį - sklypą. Jau gerus 5 metus 'renkamės'. Tai jam kelias per arti, tai per toli, tai kelio išvis nėra. Jau ten anekdotus galima kurti iš jo išrankumo biggrin.gif bt jis toks ir ne kitoks. Nieko nepadarysi. Mes irgi bobos gi bjaurios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 07 vasario 2017 - 18:17

Dontstop, nevaryk dievo į medį! Maniškis ir pusės tiek nedaro, kiek taviškis😊Taip, kad džiaukitės vienas kitu. Skyrybos- baisi trauma vaikama, kokio amžiaus jie bebūtų...

Rutast, tai kaip pavyksta tvarkytis, ir dar su 3??  :)​  Gal padeda kiti artimieji?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 07, 19:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rutast" data-cid="71423406" data-time="1486483423"><div><p>Dontstop, nevaryk dievo į medį! Maniškis ir pusės tiek nedaro, kiek taviškis😊Taip, kad džiaukitės vienas kitu. Skyrybos- baisi trauma vaikama, kokio amžiaus jie bebūtų...</p></div></blockquote><p>Rutast, tai kaip pavyksta tvarkytis, ir dar su 3??  smile.gif​  Gal padeda kiti artimieji?</p>

Nieks nepadeda biggrin.gif
Jo pasiteisinimas, kad jis daugiau nei aš uždirba, išlaiko šeimą.😉 Reikia pailsėti po darbo. Kai dirbau, tai sakydavau, kad dvi pamainas dirbu, vieną - darbe, kitą - namie.😊
Vat, pabuvo su mažium prieš savaitę, kai susirinkime buvau.😊
Atsakyti