Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 07, 15:19)

Nori? Drąsiai pasidalinsiu. Šitie va, kur mano mėgiami, nėra super paprastai pagaminami - ta prasme, reikia pasiterliot ir produktai brangoki, bet skonis viską atperka, tikrai. O dar turiu vienus labai labai pasiteisinusius, paprastučiai pagamint, galima varijuot skoniais, net mikserio nereikia - viską suverti į vieną dubenį, permaišai ir pili kept. Svarbiausia - visada gaunasi ir tie, ir tie smile.gif

aš noriu abiejų receptukų ax.gif

Sveikos,
pas mus nieko naujo, su vyru juokavom, kad būtų gerai, jog dienos metu gimdyčiau, nes nežinau kam naktį reiks mažių palikt, kaip reaguotų prabudęs, jei neras manęs ar tėčio...

Dėl vyro buvimo su vaikais, tai maniškis ir ne iš tų, kur per daugiausia laiko praleistų su vaikais, iš darbo grįžta po 19val., dar 2-3 kartus per mėn.išvažinėja į Vilnių po porą dienų... Bet aš ir jį suprantu, kad stengiasi dėl šeimos. Pamenu, kai per du darbus varė gimus Berniui, tai su šeima pabūdavo tik šeštadieniais ir tai ne visada. Nors vaikus myli be galo ir kai jau būna su jais, tai visą save jiems atiduoda wub.gif
Atsakyti

Tai tame ir yra du skirtumai tarp mūsų ir jūsų situacijos:

jum taip buvo naudinga finansiškai;

vyras kompensavo savo nebuvimą vėliau kokybišku bendravimu.

O pas mus .. et  :( 

Atsakyti
As Adelijos gimtadieniui kepiau keksus, paprastas receptas, skanus, normalus keksai, jeigu jau man pavyko, tai bet kam gausis. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 07, 16:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wirruna" data-cid="71423071" data-time="1486474044"></blockquote><p>Tai tame ir yra du skirtumai tarp mūsų ir jūsų situacijos:</p><p>jum taip buvo naudinga finansiškai;</p><p>vyras kompensavo savo nebuvimą vėliau kokybišku bendravimu.</p><p>O pas mus .. et  verysad.gif </p>

Na iš tavo pasakojimų susidarydavo įspūdis, jog jis labai šeimyniškas vyras, kiek gali, tiek skiria laiko šeimai. Na į lauką vedasi vaikus (žinau ne visi tą daro), kelionės gi visos jūsų kartu, nemiega, vairuoja jis į tolimas keliones. Gal tokį įspūdį klaidingai susidariau. Dabar vis kitaip rašai.. 4u.gif

dzeuse, ir tu parašyk receptą
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 07, 15:00)
dzeuse, ir tu parašyk receptą

Mano be navarotu, paprasti keksai, bet kai ant virsaus glaistas, man uztenka tokio deserto.
Aguonciko viliojanciai skamba.
Sita pilu ant virsaus, nera stipriai saldus kaip gali pasirodyt is foto.
vartotojo įkelta nuotrauka

O cia receptas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Na iš tavo pasakojimų susidarydavo įspūdis, jog jis labai šeimyniškas vyras, kiek gali, tiek skiria laiko šeimai. Na į lauką vedasi vaikus (žinau ne visi tą daro), kelionės gi visos jūsų kartu, nemiega, vairuoja jis į tolimas keliones. 

Man matyt to neužtenka, visą tai daro, taip, bet manau, kad daugiau gali  :unsure: Aš gal kabinėjuos, jis irgi man taip sako, kiti vyrai nė to, nei ano nedaro, o aš pažiūrėk darau. Na taip, būna tokių vyrų, kurie nieko nedaro, visai neprisideda prie buities ar visai nenori užsiimti vaikais, o dar būna vyrų tolimųjų reisų vairuotojų, jūrininkų ir pan, mano pačios tėvas jūrininkas, jis išplaukdavo į jūrą 9-12 mėn, ant kranto būdavo 1-3 mėn...Tai palyginti pas mus dar nieko  :D  Vaikai bent pro retą tėvą mato  :D Ale vis tiek ne to norėjau, rinkdamasi vyrą žiūrėjau, kad nebūtų koks aistringas sportininkas, žvejas ar medžiotojas, ar kompanijos siela, ar darboholikas, ar jūrininkas  :)  Aš ieškojau žmogaus, kuriam šeima, vaikai būtų pirmoje vietoje gyvenime. Kelerius pirmus bendro gyvenimo metus panašiai taip ir buvo, paskutiniu metu vis blogyn  :hmm: Galbūt dabar man taip atrodo, nes nuo sėdėjimo namie savotiškai stogas čiuožia, per daug laisvo laiko, pradedi  gilintis ir analizuoti ką reikia ir ko nereikia...Kai dirbau, į kai kuriuos dalykus aš šiek tiek pro pirštus žiūrėdavau, nors ir būdavau nepatenkinta, tiesiog per nuolatinį skubėjimą, bėgimą tiesiog nespėdavau sureaguoti...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 07, 17:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71423160" data-time="1486476010"><div><p>Na iš tavo pasakojimų susidarydavo įspūdis, jog jis labai šeimyniškas vyras, kiek gali, tiek skiria laiko šeimai. Na į lauką vedasi vaikus (žinau ne visi tą daro), kelionės gi visos jūsų kartu, nemiega, vairuoja jis į tolimas keliones. 
</p></div></blockquote><p>Man matyt to neužtenka, visą tai daro, taip, bet manau, kad daugiau gali  unsure.gif Aš gal kabinėjuos, jis irgi man taip sako, kiti vyrai nė to, nei ano nedaro, o aš pažiūrėk darau. Na taip, būna tokių vyrų, kurie nieko nedaro, visai neprisideda prie buities ar visai nenori užsiimti vaikais, o dar būna vyrų tolimųjų reisų vairuotojų, jūrininkų ir pan, mano pačios tėvas jūrininkas, jis išplaukdavo į jūrą 9-12 mėn, ant kranto būdavo 1-3 mėn...Tai palyginti pas mus dar nieko  biggrin.gif  Vaikai bent pro retą tėvą mato  biggrin.gif Ale vis tiek ne to norėjau, rinkdamasi vyrą žiūrėjau, kad nebūtų koks aistringas sportininkas, žvejas ar medžiotojas, ar kompanijos siela, ar darboholikas, ar jūrininkas  smile.gif  Aš ieškojau žmogaus, kuriam šeima, vaikai būtų pirmoje vietoje gyvenime. Kelerius pirmus bendro gyvenimo metus panašiai taip ir buvo, paskutiniu metu vis blogyn  hmm.gif Galbūt dabar man taip atrodo, nes nuo sėdėjimo namie savotiškai stogas čiuožia, per daug laisvo laiko, pradedi  gilintis ir analizuoti ką reikia ir ko nereikia...Kai dirbau, į kai kuriuos dalykus aš šiek tiek pro pirštus žiūrėdavau, nors ir būdavau nepatenkinta, tiesiog per nuolatinį skubėjimą, bėgimą tiesiog nespėdavau sureaguoti...</p>

Na, manau, kiekviena moteris tokio ieško smile.gif

"per daug laisvo laiko" - gal čia bėda? Nors man tai šitas biški mistika biggrin.gif bet čia jau mano bėdos.

dzeuse, išsisaugojau receptą. Man nepatinka visi tie mililitrai, neturiu matavimo indo biggrin.gif gramus dar galiu pasvert, o geriausiai tai kai būna matuojama stiklinėmis, puodeliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 07 vasario 2017 - 16:29
Aguončikai - faina mašina, bet vairuotojas dar fainesnis biggrin.gif

Parašyk receptą,gal ir man ateis įkvėpimas juos kepti. ax.gif

dontstop - laikykis 4u.gif Tikrai nelengva vienai du vaikus prižiūrėti. Šiandien mano vyresnėlė vemia nuo ryto (matyt kokį biesą darželyje pasigavo). Tai jau aš mintyse kelis kartus spėjau iškeikti vyrą, kad aš čia viena apie du vaikus lakstau, o jis ramiai darbe sėdi.
O šiaip, tai turbūt mes kiekviena galėtume išvardinti savo vyrų neigiamas savybes. Ir mes pačios jų ne mažiau turime.
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 02 07, 15:09)

Gavom dėvėtų rūbų vaikams ir dėl vienos maikutės, įtariu, bus muštynių, nes dydis kaip Kostui, o nupiešti sraigtasparniai, dėl kurių visi trys maniškiai pamišę ax.gif

O aš galvojau, kad tik mergaitės dėl drabužių pykstasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 07 vasario 2017 - 16:38

Na, manau, kiekviena moteris tokio ieško smile.gif

"per daug laisvo laiko" - gal čia bėda? Nors man tai šitas biški mistika biggrin.gifbet čia jau mano bėdos.

Man šiandien matyt norisi išsišnekėt, tai dar pakankinsiu eterį  :blush-anim-cl: 

Praeitos savaitės barnis: sūnui reikėjo ruoštis konferencijai, sakau, padėk vaikui su pristatymu, darbo nedaug, maždaug 10 min. Reikia atidaryt Tamo, paskaityt mokytojos laišką su nurodymais ir reikalavimais ir pagal tai padėt surašyt. Tai pradėjo dejuot, kodėl jis, kodėl ne aš, vėl kažkoks vargas jam, darbe varinėja, tai dar ir namie nėr ramybės (verčiu: neduoda prie kompo lafalint). Aš buvau užsiėmus su pana, nemaniau, kad toks mažmožis sulauks tiek pasipriešinimo  :lol: , jėzau, būčiau neprašius tuomet. Bet labai supykau ir išsakiau ant karščiųjų viską: kad jis visiškai nieko nenutuokia apie vaiko mokyklinius reikalus, viskas ant mano pečių nuo pat pirmos klasės rugsėjo 1 d. Kasdien aš tam skiriu bent kelias valandas: nuvedimas, parvedimas, būreliai, pusryčiai, priešpiečiai, uniformos paruošimas, kuprinės sudėjimas, bendravimas su mokytoja, mokyklinių priemonių supirkimas, tėvų susirinkimai, šventės, renginiai, darbeliai, galų gale kasdienis vaiko pasakojimų apie mokyklinius reikalus išklausimas ir tt ir pan. O jis negali skirti nė 10 min kartą per metus  :mad2: Net vaikas mane palaikė, papriekaištavo, kad tėvas nieko nežino, nė kokių dalykų sūnus mokosi, kažin ar žino, į kokią klasę eina  :oh: Tai šiaip ne taip kažką bandė padėt, bet taip atmestinai, kad vis tiek teko man padaryt  :D Tai kitą kartą neprašysiu  :dry2:  Bet kaip nepykt? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 07, 15:26)

dzeuse, išsisaugojau receptą. Man nepatinka visi tie mililitrai, neturiu matavimo indo biggrin.gif gramus dar galiu pasvert, o geriausiai tai kai būna matuojama stiklinėmis, puodeliais ax.gif

Tas indas pora euru tekainuoja, tik problema buna prisiminti nusipirkti.
As specialiai del keksu pirkau, drauge padovanojo formeles, pasake recepta.
Atsakyti

Ir mes pačios jų ne mažiau turime.
Papildyta:

O taip  :sutinku:  Aš pati tai tikra furija, ne žmona  :D 

Nesirkit  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 07, 15:40)
Bet kaip nepykt? hmm.gif​ </p>

Pykciau irgi..
Kai vienas vaikas dar kitaip, bent pas mus, esam susiskirste kas ka veikia, isivaziaves rezimas, nera daug ko pyktis, aisku, uzknisa, kad i lauka tingi eiti ar po darbo prie teliko nori sedeti, kai neturiu nuotaikos irgi prisneku visko..
Esant dviems butu daugiau konfliktu, nes tada reikalu dar padaugeja.
O siaip Azazella jau rase, kad supranta, kad vyrui taip gerai kaip yra su darbu, as irgi suprantu, kad taip gali buti, seima, rutina vargina..kiek mato vaikus, tiek matyt uztenka jam..
Ji realiai darbe taip jau varineja labai?
Atsakyti