QUOTE(dzeuse @ 2017 02 04, 20:29)
Aciu patarejoms, viriau tuos balandzius, kantrybes su lapais uzteko septyniems vnt., kitus sudejau kukuliais ant virsaus, pridejau morku, kopustu.
Kai perskaiciau Risaulytes posta, jog reikia ispjaut viduri, jau buvo uzvires vanduo, tai viriau su 'kotu'.
Kita karta zinosiu.
Bet ot pabrango ziema cukinijos, musu daznai valgomos, kilogramas 6,99.
Kai perskaiciau Risaulytes posta, jog reikia ispjaut viduri, jau buvo uzvires vanduo, tai viriau su 'kotu'.
Kita karta zinosiu.
Bet ot pabrango ziema cukinijos, musu daznai valgomos, kilogramas 6,99.
Aš esu tik kelis kartus darius. Ale nepasakyčiau, kad buvo vargas. Apverdi cielą kopūstą (išpjovus šerdį), ir vis vartai verdi, vartai verdi. Mama kažkaip irgi tiesiog įmeta pavarto ir verda. Esu dar bandžius palaidus alia balandžius. Tiesiog sumeti viską sluoksniais kaip lavašą supjausčius kopūstą
Grįžom iš uošvių..tai vajė vajė..kadangi ten mama viskam diriguoja, tai aišku niekas nesikeis. Apšaukė tik jį ir viskas. Man jo irgi žiauriai gaila, nes ir taip gyvenimo nuskriaustas. O dar brolis. Tikrai negalėčiau taip numesti į šoną. O jai tragedija būtų. Kadais teko mėnesį laiko su juo jai gyvent (kai keitėmės butais), tai sakė iš proto ėjo. Nors jis ramus visiškai. Ji tieisiog nepakenčia pokyčių, kad kažkas pas ją namuose naujo. Nu aš suprantu ją iš dalies..bet čia gi ne svetimas koks..ai žodž