Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop, tavo vyras kiekviena menesi isvaziuoja?

Klajokle, anksciau del dukros vis pykdavotes, o va jos nera vis tiek krize, priezasciu ir kitur vadinas yra..na gal isspresit..
Kiek jus metu kartu?

Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 03, 12:03)
Miegojau, tame ir reikalas. Kadangi pas mane beveik visuomet miego naktį vidurkis būna apie 5 val., viskas būna OK, jei keliuosi anksti, 5 val., bet va kai pamiegu ilgiau, tai toks lyg miego trūkumas jaučiasi smile.gif

Man tas pats, miegu 6val.vidutiniskai, jeigu gaunas daugiau, atsipeiketi paskui negaliu..
Atsakyti

Dontstop, tavo vyras kiekviena menesi isvaziuoja?

Kiekvieną mėn 2-3 sav būna išvažiavęs, o kai neišvažiavęs, taigi Vilniuje, išeina iš namų, kai mes dar miegam, grįžta valandą prieš mūsų miegą... ir tą valandą nori prasėdėt prie kompo, nes jo žodžiais jam "nervai nuo darbo"  :dry2:  Šiandien užtruks darbe - balius :dry2:  Grįš, kai mes jau miegosim, vėl vaikų nematys... ryt miegos iki vėlyvos popietės, vėl iš vaikų laiko atminusuojamos valandos  :oh: Pirmadienį į komandiruotę... Gal aš per aštriai reaguoju, bet mane varo į neviltį, kad jis viską praleidžia, nemato, kaip vaikai auga, keičiasi, nežino jų dabartinių interesų, pasiekimų, dienos įvykių ir tt Aš jau net ir skyrybom grasinau, reikalavau, kad keistų darbą. Bet jis negali, kažkiek metų reikia atidirbti už kursus, arba pakloti jų kainą iš savo kišenės. Kadangi ir man buvo tokia situacija, 1 metus turėjau atidirbti už kursus, žinau, kas tai yra, nieko nepadarysi kol kas...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 03, 15:19)
<p>Kiekvieną mėn 2-3 sav būna išvažiavęs, o kai neišvažiavęs, taigi Vilniuje, išeina iš namų, kai mes dar miegam, grįžta valandą prieš mūsų miegą... ir tą valandą nori prasėdėt prie kompo, nes jo žodžiais jam "nervai nuo darbo"  dry.gif  Šiandien užtruks darbe - balius dry.gif  Grįš, kai mes jau miegosim, vėl vaikų nematys... ryt miegos iki vėlyvos popietės, vėl iš vaikų laiko atminusuojamos valandos  doh.gif Pirmadienį į komandiruotę... Gal aš per aštriai reaguoju, bet mane varo į neviltį, kad jis viską praleidžia, nemato, kaip vaikai auga, keičiasi, nežino jų dabartinių interesų, pasiekimų, dienos įvykių ir tt Aš jau net ir skyrybom grasinau, reikalavau, kad keistų darbą. Bet jis negali, kažkiek metų reikia atidirbti už kursus, arba pakloti jų kainą iš savo kišenės. Kadangi ir man buvo tokia situacija, 1 metus turėjau atidirbti už kursus, žinau, kas tai yra, nieko nepadarysi kol kas...

sunku taip 4u.gif lygtais kartu, bet daug atskirai.
klajokle, eikit būtinai į seminarą, svarbu noro yra.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 03, 13:03)

- Miegojau, tame ir reikalas. Kadangi pas mane beveik visuomet miego naktį vidurkis būna apie 5 val., viskas būna OK, jei keliuosi anksti, 5 val., bet va kai pamiegu ilgiau, tai toks lyg miego trūkumas jaučiasi smile.gif Nieko, dabar jau gerai, prasivaikščiojau biggrin.gif
- Faina, kad geriau jaučiatės. Aš kaip tik antra naktis vėl pradedu mąstyt, kad nelaukt rudens su operacija, nes vėl knarkia, vėl sunku kvėpuot jam...

- Aš po 5val naktinio miego drąsiai sakyčiau, kad "naktis nemiegota". Man normalu 8val.

- Aš po 3 LOR konsultacijų supratau, kad prasmės laukti nėra. Adenoidai tik augs iki 5-6 metų. Po to tik sustos. Tai kam kankinti tą vaiką (ir patiems kankintis). Todėl ir nusprendėm nedelsti su operacija.

donstop - dėl tokio vyro darbo grafiko pykčiau ir aš, siūlyčiau keisti darbą. Maniškiui 2 kartus per metus reikia išvykti į komandiruotę savaitgaliui. O man tai krūvis tada labai pasijaučia.
Kai pradžioj rašydavai, kad vyras mažai būna su šeima, galvojau ,kad jokia čia bėda, visų vyrai dirba ir mažiau praleidžia laiko tiek su vaikais, tiek su žmonom. Na bet kai žinot jog ne amžinai taip - tai lengviau,
Atsakyti

Na bet kai žinot jog ne amžinai taip - tai lengviau,

Nežinau, ar neamžinai  :unsure:  Vyras darbo keisti nenori ir neketina. Dabar turi rimtą pasiteisinimą, vėliau kai tokio nebeturės, ką nors kitką sugalvos :B  Jam tai viskas ok atrodo, ir ko ta boba tik loja ir amžinai nepatenkinta nesupranta  :P​  

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 03, 13:03)
Bet tai kaip šaunu, kad ir vyras turi noro spręsti problemą, o ne galvoti/sakyti, kad geriau yra pasitraukti, nes problema ne jumyse, o tavyje (moteryje) ir kad išspręsti galima paprastai - pakeitus moterį  4u.gif  Šaunu, jei abu norit, dėsit pastangas, labai tikėkimės ir linkim, kad viskas palaipsniui pas jus susitvarkytų - nieko nėra iškart smile.gif
Miegojau, tame ir reikalas. Kadangi pas mane beveik visuomet miego naktį vidurkis būna apie 5 val., viskas būna OK, jei keliuosi anksti, 5 val., bet va kai pamiegu ilgiau, tai toks lyg miego trūkumas jaučiasi smile.gif Nieko, dabar jau gerai, prasivaikščiojau biggrin.gif
Faina, kad geriau jaučiatės. Aš kaip tik antra naktis vėl pradedu mąstyt, kad nelaukt rudens su operacija, nes vėl knarkia, vėl sunku kvėpuot jam...

Maniskis sianakt knarke nabagas unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 03, 14:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71413283" data-time="1486125946"><div><p> Na bet kai žinot jog ne amžinai taip - tai lengviau,</p></div></blockquote><p>Nežinau, ar neamžinai  unsure.gif  Vyras darbo keisti nenori ir neketina. Dabar turi rimtą pasiteisinimą, vėliau kai tokio nebeturės, ką nors kitką sugalvos cool.gif  Jam tai viskas ok atrodo, ir ko ta boba tik loja ir amžinai nepatenkinta nesupranta  tongue.gif​  </p>

As tai ji suprantu tongue.gif , nepateisinu bet suprantu jo logika. O ka? smile.gif Darbas yra darbas, man betkoks darbas yra lengvenis nei vaiku auginimas, taigis atidirbi sau, kelionej ilgai uztrunki, namie vos valandziuke pabuni, ir turi pasiteisinima, ne gi dirbi, nebimbineji. As irgi taip noreciau, tik su salyga, kad nereiktu dar namie pamainos atarti prie puodu, tvarkymosi ir vaiko prieziuros. O tavo vyrui gi nereikia, visa namu buiti tu tempi.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 03, 16:04)
Maniskis sianakt knarke nabagas  unsure.gif

Papildyta:
As tai ji suprantu tongue.gif , nepateisinu bet suprantu jo logika. O ka?  smile.gif  Darbas yra darbas, man betkoks darbas yra lengvenis nei vaiku auginimas, taigis atidirbi sau, kelionej ilgai uztrunki, namie vos valandziuke pabuni, ir turi pasiteisinima, ne gi dirbi, nebimbineji. As irgi taip noreciau, tik su salyga, kad nereiktu dar namie pamainos atarti prie puodu, tvarkymosi ir vaiko prieziuros. O tavo vyrui gi nereikia, visa namu buiti tu tempi.

O tai kam tada šeimą kurt?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 03, 15:04)

Papildyta:
As tai ji suprantu tongue.gif , nepateisinu bet suprantu jo logika. O ka?  smile.gif  Darbas yra darbas, man betkoks darbas yra lengvenis nei vaiku auginimas, taigis atidirbi sau, kelionej ilgai uztrunki, namie vos valandziuke pabuni, ir turi pasiteisinima, ne gi dirbi, nebimbineji. As irgi taip noreciau, tik su salyga, kad nereiktu dar namie pamainos atarti prie puodu, tvarkymosi ir vaiko prieziuros. O tavo vyrui gi nereikia, visa namu buiti tu tempi.

Sorry,bet as nei suprantu,nei pateisinu. Siaip tai aisku, visada yra galimybe vaika palikti seneliams, samdytis aukle,namu tvarkytoja, o patiems dirbti.
Bet jei jau nusprendei tureti vaikus,tai zinai,kad ir teks juos auginti. O tai kam juos tada is viso gimdyti...
Atsakyti

Papildyta:

vyrui gi nereikia, visa namu buiti tu tempi.

Teisybės delei turiu pažymėt, kad prie buities jis prisideda, būtent prie buities: turi ir kasdienių pareigų (aišku, tokiom dienom, kaip šiandien, kai negrįš nakvot, jo darbus turėsiu atlikti aš), ir kassavaitinių, ir darbų sąrašą savaitgaliams aš jam rašau, o jis viską klusniai vykdo. Dėl buities aš jam priekaištų neturiu, padeda, kiek jam išeina ir man tikrai nesunku  :)

O dėl vaikų neatrodo man normalu, kad jis taip mažai dalyvauja jų gyvenime  :mmm:  Tokiom sąlygom nėra ką galvot apie trečią vaiką, o vaikų aš daugiau noriu, vadinasi, gal ne su šituo žmogum  :sleep:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 03, 15:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71413330" data-time="1486127084">
<div>
<p>
, o vaikų aš daugiau noriu, vadinasi, gal ne su šituo žmogum  sleep.gif​ </p>

Nepazistu as jusu seimos,bet vistiek norisi sakyti - negalvok taip!!!
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 03, 16:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71413330" data-time="1486127084">
<div>
<p>
Papildyta:
vyrui gi nereikia, visa namu buiti tu tempi.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Teisybės delei turiu pažymėt, kad prie buities jis prisideda, būtent prie buities: turi ir kasdienių pareigų (aišku, tokiom dienom, kaip šiandien, kai negrįš nakvot, jo darbus turėsiu atlikti aš), ir kassavaitinių, ir darbų sąrašą savaitgaliams aš jam rašau, o jis viską klusniai vykdo. Dėl buities aš jam priekaištų neturiu, padeda, kiek jam išeina ir man tikrai nesunku  smile.gif</p>
<p>O dėl vaikų neatrodo man normalu, kad jis taip mažai dalyvauja jų gyvenime  schmoll.gif  Tokiom sąlygom nėra ką galvot apie trečią vaiką, o vaikų aš daugiau noriu, vadinasi, gal ne su šituo žmogum  sleep.gif​ </p>

Donstop, gal čia tik susikaupęs nuovargis kalba? Galgi rasit kompromisą visgi.. unsure.gif Labai gaila, kad taip mažai laiko jam gaunasi skirti šeimai, aš irgi nebūčiau patenkinta.
Atsakyti
žiūriu, pagal tuščią forumą galima spręsti, kad atėjo savaitgalis.
Atsakyti