Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 02 02, 19:26)
Dažnai kandžiojosi? Man kažkaip pasisekė, kai dygo pirmieji dantys, buvo užėję biški, bet labai trumpam.

Jei tik maziausia sloga ar siaip nosies pasikimsimas tai ir kandziodavosi.
Papildyta:
QUOTE(Digin* @ 2017 02 02, 19:32)

O kainos nėra kad taip jau laabai mažesnės nei LT AKCIJINĖS, bet kai nėra nei noro, nei laiko po tas akcijas dairytis ir po pardes gyvai vaikščiot, tai, manau, kad geras variantas ūkinėms prekėms. good.gif

http://www.superkoszyk.com/lt/

Sutinku 4u.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti..po ilgų mėnesių pertraukos, ponaitis pasirašė vėl su tėvu sutartį ir nuėjo abu miegot bigsmile.gif o dievai kiek man tetrūksta iki pilnos laimės biggrin.gif susikirpau n rūbų, galvoj sukasi pilna minčių biggrin.gif o po migdymo išlįsdavau pavargusi (tiksliau apsimiegojusi), pikta kaip širšė ir nelaiminga 😂
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

labai tikiuosi,kad nepadariau klaidos isleidusi...

Tai jei dukrai ten patinka, o ir visad buvo tokių planų jai ten kraustytis, tada viskas ok manau  :)

Aš net įsivaizduot negaliu, kad kuris nors iš mano vaikų išvažiuotų, bet anksčiau ar vėliau juk vis tiek ateis toks laikas...

Dontstop, atsargiai su mėsa Suvalkų kasdieniniam turguj. 

Supratau, būsiu apdairi  :D

Neklausk geriau.. vienodai jai, kad atsikele 6:20 nemiega ir viskas, pusantros valandos bandziau, kol pati issinervinau, matosi, kad nori miego, bet nepasiduoda, rekia..dabar zys iki vakaro be galo krasto..

Šiom dienom varčiau knygą Mažylio tramdymas, ten yra tokia frazė (maždaug): kai kurie vaikai miega dienos miegą net iki 3 metų, o kai kurie nebemiega jau nuo metų. Na LT manau kai kurie vaikai tą miegą išmiegą iki pat 7 metų  :D , bet vis dėlto normalus tai dalykas, jei ir labai maži nustoja miegot dieną...

Maniškė vis dažniau nebeužmiega. Šią savaitę jau gavau bart nuo mamos. Sako kada bepaskambina dieną, ji nemiega, ar tu jos nemigdai?? Tą dieną, kai gavau bart, sąžiningai kračiau vežimą apie valandą, bet paprastai tiek nesivarginu. Matosi, kad neužmigs ir kai kurių požymių...

Ir tom dienom, kai maniškė nemiega dieną, naktį ji vis tiek miega vidutiniškai nuo 10 val vakaro iki 6 ryto (+keliasi žindymui daug kartų)...

Kovo menesiui turim bilietus i seminara apie poru santikius.Daug tikiuosi is ju,gal neteks nusivilt. Gal netycia kazkas buvo? Reklamu ju pilna visur,veda toks jaunas vyrukas.

Nieko nežinau apie seminarą, o kodėl nusprendei į tokį užsirašyt? Ar nebus ilgas išsiskyrimas pagadinęs santykių?  :unsure:

O kainos nėra kad taip jau laabai mažesnės nei LT AKCIJINĖS, 

Tai čia ne ta prekių kategorija, Lenkijoj pigiau mėsa, pieno produktai, mineralinis vanduo... daugelis galvoja, kad Lenkijoj absoliučiai viskas pigu. Kosmetika tai jau tikrai ne pigiau, rašo patyrusi kosmetikos maniakė  :D  Aš perku tik todėl, kad yra galimybė nusipirkti tuos gamintojus, kokių nėra Lietuvoj  :)  Bet nesutaupau nieko, tai faktas  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 03, 07:04)

<p>Šiom dienom varčiau knygą Mažylio tramdymas, ten yra tokia frazė (maždaug): kai kurie vaikai miega dienos miegą net iki 3 metų, o kai kurie nebemiega jau nuo metų. Na LT manau kai kurie vaikai tą miegą išmiegą iki pat 7 metų  biggrin.gif ,

Mano pirmas sunus miegojo pietu iki mokyklos. Tokio amziaus kaip Motiejus miegojo diena du kartus.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 02, 17:50)

Kovo menesiui turim bilietus i seminara apie poru santikius.Daug tikiuosi is ju,gal neteks nusivilt. Gal netycia kazkas buvo? Reklamu ju pilna visur,veda toks jaunas vyrukas.

Man patiktu tokio pobudzio seminarai. Tik mano vyras tai ju nemegsta. Parasyk ar patiks,ar bus naudingas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Miego noriu. Nepajėgi bendraut aš smile.gif
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 02, 14:34)

Kaip tavo paprikiukas? kaip jums ten su tais skrandzio reikalais?
Ar bededat cia nuotrauku maziuku? butu idomu pamatyt kaip uzaugo sausinukai...
Mano Pijus vis dar neismiega visos nakties... tai negaliu iskraustyt i vaiku kambari...

Ačiū, auga mažas pipiriukas smile.gif
Kartais įmetu foto smile.gif Po savaitgalio gal kokią įmesiu smile.gif
Su skrandžiu gal kaip ir neblogai, bet maistas jei tik koks rupesnis, grūdėtesnis, iškart užsižiaukčioja ir apsivemia smile.gif

QUOTE(Wirruna @ 2017 02 02, 15:30)
sveikos 4u.gif

pas mane vaikis ir dar su tiute užmiega, ir vis dar pas mane lovoj miega ax.gif šį mėn. pirksim naują jam lovytę, tai gal joje patiks miegot ax.gif

Oi, tuoj su daugiau vaikų vienoj lovoj teks miegot biggrin.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau - Azazella, ten esmė ne tame, KOKS tas vienas darbas, o kad aš jo VIS NEPRADEDU... verysad.gif (megzt nepradedu...) Turiu tam 2 sav.
Atsakyti
Dontstop,nelabai supratau tavo komentara smile.gif
Cia paskaita poroms lygtai 2 val trukmes. Visi komentarai,atsiliepimai tik geri...reklama daug zadanti. kadangi pas mus belekokia krize,nebezinom ka daryt,abu su tuom sutinkam,tai va bandysim nueit...gal kas pasikeis...blogiau jau nebus.
www.apiesantykiuskitaip.lt
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 03, 09:51)
Labas rytas,
Miego noriu. Nepajėgi bendraut

O kodel nakti nemiegojai?_vaikas neleido ar darbai?

As pagaliau po savaites sulaukiau norimo operacijos rezultato. Sianakt visa seima normaliai issimiegojom. Tai ir mazes nuotaika geresne. Pagaliau viskas grizta I iprasta ritma. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 03, 11:33)
Cia paskaita poroms lygtai 2 val trukmes. Visi komentarai,atsiliepimai tik geri...reklama daug zadanti. kadangi pas mus belekokia krize,nebezinom ka daryt,abu su tuom sutinkam,tai va bandysim nueit...gal kas pasikeis...blogiau jau nebus.

Na jei abu stengsites vienas del kito, tai turetume isbristi is krizes.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 03, 12:33)

Svarbiausia, kad abu norit kažką keist, taisyt. Manau tik į naudą tokie kursai 4u.gif
Atsakyti

Nors ir nesupratai, bet atsakei, juk šiaip sau į tokius seminarus nėra vaikštoma laisvalaikiu (nors aš mielai lankyčiau seminarus, bet kokia tema   :D ), bent jau vyrai nelinkę šiaip eit, turi būti jau pakankamai rimta situacija, gaila, kad pas jus būtent taip ir yra  :unsure:

O ar krizė nėra pasekmė po ilgo išsiskyrimo, ar visai kitos priežastys pas jus? Mūsų šeimoje nuolatinis vyro nebuvimas namie labai kenkia santykiams, tiek mudviejų tarpusavio, tiek nuo vaikų jis nutolęs šviesmečiu ...  :dry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 03, 12:33)

Bet tai kaip šaunu, kad ir vyras turi noro spręsti problemą, o ne galvoti/sakyti, kad geriau yra pasitraukti, nes problema ne jumyse, o tavyje (moteryje) ir kad išspręsti galima paprastai - pakeitus moterį 4u.gif Šaunu, jei abu norit, dėsit pastangas, labai tikėkimės ir linkim, kad viskas palaipsniui pas jus susitvarkytų - nieko nėra iškart smile.gif

QUOTE(semtama @ 2017 02 03, 13:16)
O kodel nakti nemiegojai?_vaikas neleido ar  darbai?

As pagaliau po savaites sulaukiau norimo operacijos rezultato. Sianakt visa seima normaliai issimiegojom. Tai ir mazes nuotaika geresne. Pagaliau viskas grizta I iprasta ritma. tongue.gif
Papildyta:
Na jei abu stengsites vienas del kito, tai turetume isbristi is krizes.

Miegojau, tame ir reikalas. Kadangi pas mane beveik visuomet miego naktį vidurkis būna apie 5 val., viskas būna OK, jei keliuosi anksti, 5 val., bet va kai pamiegu ilgiau, tai toks lyg miego trūkumas jaučiasi smile.gif Nieko, dabar jau gerai, prasivaikščiojau biggrin.gif
Faina, kad geriau jaučiatės. Aš kaip tik antra naktis vėl pradedu mąstyt, kad nelaukt rudens su operacija, nes vėl knarkia, vėl sunku kvėpuot jam...
Atsakyti