QUOTE(dzeuse @ 2017 02 02, 14:59)
Neklausk geriau.. vienodai jai, kad atsikele 6:20 nemiega ir viskas, pusantros valandos bandziau, kol pati issinervinau, matosi, kad nori miego, bet nepasiduoda, rekia..dabar zys iki vakaro be galo krasto..
as tai vis dekoju dievui, kad bent jau su dieniniu miegu pas mus kol kas tobula. Po 12 jau jis nori miegoti, paguldau, pieno buteliuka ismaukia, i lovyte perkeliu ir ate. Miega beveik visada iki 15 valandos, tada jau einu ket jei pats nenubunda.
Bet uz tai taviske anksti vakare gulasi, tas irgi yra geris. Turi laisva vakara tuo metu kai jau pati esi pavargus (na, bent jau as vakare tai jau vos velkuosi, nugara ziauriai skaudeti ima butent vakare). Tai net ir nezinau kas geriau, ar kad diena miega ir vakare uzmiega 21.30, ar kad diena nemiegotu, bet jau 19 val eitu nakciai. Va, jei nakciai uzmigtu po 23 valandos kaip kai kurie cia musu temoje, tada jau ragas butu. Pamenu tokius laikus pas save, budavo siaip ne taip pries dvylika uzkauziu pries tai supdama valanda ir pati kryzium i lova, brr, nenoriu net galvoti apie tai.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 02, 11:18)
Kasdien save keikiu dėl nepradedamo vieno darbo, bet kasdien save raminu, kad neturiu kada. Netiesa, reikia surast... Tinginė ir tiek.
Tai ka cia dabar mums mirt is smalsumo kas per "vienas darbas"?
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 02, 12:42)
Kaip tyčia Barbora neatvažiuoja anksčiau laiko (visada anksčiau važiuodavo), o ponaitį tuoj guldyt..
naudojies irgi barbora? As turbut nebemokeciau gyventi be sitos paslaugos.
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 02, 13:34)
Buvo aisku baisu,ypac i norvegija...
Kodel ypac i Norvegija? Puiki salis mano akim ziurint.
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 02, 14:30)
sveikos
pas mane vaikis ir dar su tiute užmiega, ir vis dar pas mane lovoj miega
šį mėn. pirksim naują jam lovytę, tai gal joje patiks miegot
kaip tu jautiesi? 3 dienos liniuoteje, laukiam ziniu, nepamirsk musu