Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 02 02, 14:39)
O kaip tu ja migdai? Gal reikia kito būdo paieškot? Nors turbūt išbandei viską..

Supimo ji nemegsta, sako, noriu gultis. Apkabinu dainuoju dainas, seku pasakas, buna nori, kad masazuociau ****** 'peduciu masaza' praso ir skaiciuociau iki 50 vokiskai, paskui lietuviskai. Nakciai taip uzmiega.
Kai matau, jog snaudzia skaiciuoju ar kalbu vis tyliau, kol nutylu.
I lovyte buna ikeliu, stojas, kelia koja per virsu, visaip persisvert bando, kol verkt pradeda.
Kaip siandien, daviau misinio, pasekiau pasaka, paskui sako 'nojiu eiti' ir viskas nepasidave guldoma, reke.. islipa eiti, as neinu, guliu, rekia, kad eiti nori, nesiduoda guldoma.. nojiu eiti, nenojiu apapa, nojiu i banka, nioju i apoteke.. biggrin.gif
O pries tai, jau nuo puses 12 gulinejo ant kilimo, ziovavo, zyze del smulkmenu, akivaizdziai matesi, kad atsibudo ne savo laiku, nori miego.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 02, 14:59)
Neklausk geriau.. vienodai jai, kad atsikele 6:20 nemiega ir viskas, pusantros valandos bandziau, kol pati issinervinau, matosi, kad nori miego, bet nepasiduoda, rekia..dabar zys iki vakaro be galo krasto..

as tai vis dekoju dievui, kad bent jau su dieniniu miegu pas mus kol kas tobula. Po 12 jau jis nori miegoti, paguldau, pieno buteliuka ismaukia, i lovyte perkeliu ir ate. Miega beveik visada iki 15 valandos, tada jau einu ket jei pats nenubunda.

Bet uz tai taviske anksti vakare gulasi, tas irgi yra geris. Turi laisva vakara tuo metu kai jau pati esi pavargus (na, bent jau as vakare tai jau vos velkuosi, nugara ziauriai skaudeti ima butent vakare). Tai net ir nezinau kas geriau, ar kad diena miega ir vakare uzmiega 21.30, ar kad diena nemiegotu, bet jau 19 val eitu nakciai. Va, jei nakciai uzmigtu po 23 valandos kaip kai kurie cia musu temoje, tada jau ragas butu. Pamenu tokius laikus pas save, budavo siaip ne taip pries dvylika uzkauziu pries tai supdama valanda ir pati kryzium i lova, brr, nenoriu net galvoti apie tai.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 02 02, 11:18)

Kasdien save keikiu dėl nepradedamo vieno darbo, bet kasdien save raminu, kad neturiu kada. Netiesa, reikia surast... Tinginė ir tiek.

Tai ka cia dabar mums mirt is smalsumo kas per "vienas darbas"? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 02, 12:42)

Kaip tyčia Barbora neatvažiuoja anksčiau laiko (visada anksčiau važiuodavo), o ponaitį tuoj guldyt..

naudojies irgi barbora? As turbut nebemokeciau gyventi be sitos paslaugos.
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2017 02 02, 13:34)
Buvo aisku baisu,ypac i norvegija...

Kodel ypac i Norvegija? Puiki salis mano akim ziurint.
Papildyta:
QUOTE(Wirruna @ 2017 02 02, 14:30)
sveikos 4u.gif

pas mane vaikis ir dar su tiute užmiega, ir vis dar pas mane lovoj miega ax.gif šį mėn. pirksim naują jam lovytę, tai gal joje patiks miegot ax.gif

kaip tu jautiesi? 3 dienos liniuoteje, laukiam ziniu, nepamirsk musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 02, 15:21)
as tai vis dekoju dievui, kad bent jau su dieniniu miegu pas mus kol kas tobula. Po 12 jau jis nori miegoti, paguldau, pieno buteliuka ismaukia, i lovyte perkeliu ir ate. Miega beveik visada iki 15 valandos, tada jau einu ket jei pats nenubunda.

Bet uz tai taviske anksti vakare gulasi, tas irgi yra geris. Turi laisva vakara tuo metu...

Taip, vakare atsigulam 19 val. pieno jau nuo rudens nakciai nebegeria, tai pasaka, skaiciavimas su masazu ir 19:30 uzmiega.
Miega siaip sau, budinejas kasytis, blaskos, bet man miego uztenka, nebe taip kaip anksciau.
Keliasi ~7val., diena normaliai, jau susitaikiau, kad nemiega pietu, o siryt 6:20 jau per anksti gavosi jai, zyzia. Realiai pora val. is nakties issiminusuoja, kai atsibunda, kasosi, pyksta..matyt, sumoj nepailsejo normaliai.
Atsakyti
Azazella, naudojuos, kai baigiasi pampersai, makaronai, kruopos. O šiaip dažnai einu į parduotuvę. Man kaip pramoga, proga prasivaikščioti biggrin.gif o ir daržovės kažkaip greit baigiasi ar koks pienas. Tai vis einu ir einu
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 02, 16:58)
Azazella, naudojuos, kai baigiasi pampersai, makaronai, kruopos. O šiaip dažnai einu į parduotuvę. Man kaip pramoga, proga prasivaikščioti biggrin.gif o ir daržovės kažkaip greit baigiasi ar koks pienas. Tai vis einu ir einu

as kol nesinaudojau barbora irgi megau vaikscioti po pardes, bet paskui atpratau ir dabar man eiti i parduotuve yra kancia.
Atsakyti
Matai aš einu vėlai jau palyginus. Tai mažai žmonių būna. Ramu būna, jokių spūsčių ir pensininkų
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 02, 13:45)
- Vajej, net pagalvoti nenoriu kaip sunku būtų išleisti tokią paaugliukę į kitą šalį. Bet suprantu, kad nuo mūsų (tėvų) norų ne viskas priklauso. Darai taip, kaip geriausiai vaikui.

- Aš irgi nelaukiu to laiko, kada prasidės mokykla. Ypač ne pradinė, o aukštesnės klasės. Tikrai pražilsiu  unsure.gif

taip,tikrai sunkus laikas...ypac siais laikais... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 02 02, 13:48)
jei pati dukra nesijaucia nelaiminga, tai gal nera ko gailetis. o kaip judvieju bendravimas su dukra? nepasikeite?
.

Pasikeite,labai pasikeite,bet i gera puse smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilla @ 2017 02 02, 13:53)
<p>Labas visoms.</p><p>Dontstop, atsargiai su mėsa Suvalkų kasdieniniam turguj. Buvom rudenį, nusipirkom ten 10 kg pasenusios (kaip vėliau paaiškėjo) mėsos... Ir nei ją virt, nei troškinį daryt,nei kept tuo labiau, kieta kieta... Iki dabar šaldikly guli,nzn ką su ja daryt... Žiopliai abu su MB biggrin.gif​ dabar Biedrionkoj perkam mėsą, kur vakuumuota būna...</p><p></p><p>Sudomino intuityvioji mityba, kai knygyne dirbau,turėjom ir knygą apie tai, dabar reiks bibliotekoj jos ieškot  hmm.gif </p><p></p><p>Pijus mano ne tik kad nenori sėsti ant puodo, dar ir be tiutes užmigt negali :-) tuo aspektu mes dar leliukiškoj padėtyje  unsure.gif o aš naiviai sau įsivaizdavau, kad sulig dviem metais kažkaip imsim ir išaugsim iš to  rolleyes.gif </p>

Ziuriu Pijukai abu vienodi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 02, 16:21)

Papildyta:
Kodel ypac i Norvegija? Puiki salis mano akim ziurint.
Papildyta:
kaip tu jautiesi? 3 dienos liniuoteje, laukiam ziniu, nepamirsk musu  4u.gif

taip puiki salis,nieko negaliu sakyt...
Papildyta:
na pasivaidenau,turbut ir vel dingsiu...kasdien sekti ir bendrauti neturiu laiko.
Kovo menesiui turim bilietus i seminara apie poru santikius.Daug tikiuosi is ju,gal neteks nusivilt. Gal netycia kazkas buvo? Reklamu ju pilna visur,veda toks jaunas vyrukas.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 02, 17:04)
Supimo ji nemegsta, sako, noriu gultis. Apkabinu dainuoju dainas, seku pasakas, buna nori, kad masazuociau ****** 'peduciu masaza' praso ir skaiciuociau iki 50 vokiskai, paskui lietuviskai. Nakciai taip uzmiega.
Kai matau, jog snaudzia skaiciuoju ar kalbu vis tyliau, kol nutylu.
I lovyte buna ikeliu, stojas, kelia koja per virsu, visaip persisvert bando, kol verkt pradeda.
Kaip siandien, daviau misinio, pasekiau pasaka, paskui sako 'nojiu eiti' ir viskas nepasidave guldoma, reke.. islipa eiti, as neinu, guliu, rekia, kad eiti nori, nesiduoda guldoma.. nojiu eiti, nenojiu apapa, nojiu i banka, nioju i apoteke..  biggrin.gif
O pries tai, jau nuo puses 12 gulinejo ant kilimo, ziovavo, zyze del smulkmenu, akivaizdziai matesi, kad atsibudo ne savo laiku, nori miego.

Daug reikalų pas jus migdant biggrin.gif bet čia gal taip ir būna, kai ne žindant migdai vaikus, aš nežinau biggrin.gif
Aš kartais dar pasupu jei sunkiai sekasi užmigti. Visada padeda.
Atsakyti
Nu jo, tiek ir beliko čia man smile.gif, jaučiuos kaip koks pingvinas jau, sunku susilenkt, o dar ir mažą reik kartais pakilnot :ax Dar reik nusipirkt ar kokį maniežą ar lovytę į pirmą aukštą mažajai, kad mano bernužėlis neužgautų biggrin.gif .

Dėl migdymo, tai maniškis vis dar gultuke užmiega, būna pasivarto po lovą ir eina į gultuką atsigult, bet tik tiek jau naktį kai pabunada, išmoko vėl užmigtbpats nesupamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 02, 18:24)
Daug reikalų pas jus migdant biggrin.gif bet čia gal taip ir būna, kai ne žindant migdai vaikus, aš nežinau biggrin.gif
Aš kartais dar pasupu jei sunkiai sekasi užmigti. Visada padeda.

Tikrai žindant lengviau migdyti. Bet jei neramiai miega, tai kenčia nugara. O jei sugalvoja kandžiotis, tai brrr... nenoriu net prisiminti kaip skauda.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 02, 20:21)
Tikrai žindant lengviau migdyti. Bet jei neramiai miega, tai kenčia nugara. O jei sugalvoja kandžiotis, tai brrr... nenoriu net prisiminti kaip skauda.

Dažnai kandžiojosi? Man kažkaip pasisekė, kai dygo pirmieji dantys, buvo užėję biški, bet labai trumpam.
Atsakyti
Beje, e-shopperėms. smile.gif

Šiandien tapau visiška reklamos auka biggrin.gif. Pamačiau FB reklamą, kad Lenkijos kažkokia e-pardė išsivertė savo puslapyje viską į lietuvių kalbą, padarė konverterį į eurus ir kviečia apsipirkti. Tai nuėjau pasidairyti. Tai rytoj dpd jau ir atveš. biggrin.gif thumbup.gif Šiaip... kieta, kai pagalvoji. Kokių patogumo galimybių dabar turim. smile.gif

O kainos nėra kad taip jau laabai mažesnės nei LT AKCIJINĖS, bet kai nėra nei noro, nei laiko po tas akcijas dairytis ir po pardes gyvai vaikščiot, tai, manau, kad geras variantas ūkinėms prekėms. good.gif

http://www.superkoszyk.com/lt/
Atsakyti