Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Tai iš ko kepsi sausainius? Tik iš kiaušinio? smile.gifAš tai va vienus jau nusižiūrėjusi be miltų, su avižiniais dribsniais, kiaušiniu ir bananu, bet dar nebandžiau.

Tokius ir kepsiu, iš kiaušinio, avižų miltų, banano, gal dar varškės  :)

Dontstop, gal žinai kokį gerą vaikų ortopedą? Vilniuj užregistravau pas vieną mokamai, bet dar kokie 10 procentų liko svarstymo, gal vežt geriau į Kauną....

Žitkauskas pats pačiausias skaitosi, bet jis būtent Vilniuje ir konsultuoja  :4u:

Merginos, ar jūsų vaikai keliasi naktį VALGYT??? Mano keliasi. Ne kasnakt, bet apytiksliai kas antrą. Žinoma, mišinuko gert. Gal jau neduot reiktų??? Gal išvis jau reikia atsisakyt mišinuko gėrimo iš buteliuko???

Keliasi po daug kartų kasnakt MP... :B

labas
Dontstop, kodėl pas jus tiek daug apribojimų maiste? galvojau tavo sūnus tik kiaušiniams alergiškas? unsure.gifar jūs šiaip sau nevalgot išvardintų produktų?

Buvo alergiškas kiaušiniams iki kokių 4 m, dabar jau jam 8  :)  Nuo rugsėjo dėl priešdiabetinės stadijos jam buvo uždraustas cukrus ir balti miltai, o ir aš pati nuo pavasario atsisakiau cukraus ir baltų miltų dietinimosi sumetimais  :) Sviesto, margarino niekad nevalgėm (baisu ir rašyt apie tai po tam tikrų diskusijų  :blush-anim-cl: ). Žodžiu, kepiniai pas mane specifiniai, "standartiniai" receptai paprastai netinka  :ax:

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 13, 11:08)
Kam kam, gi guodžiausi kažkada, kad vaiko kojų pirštai ne vienoje linijoje, po vieną pirštą "palenda" po kitais. Vilniuj užregistravau pas Bernotą. Santariškėse.
Merginos, ar jūsų vaikai keliasi naktį VALGYT??? Mano keliasi. Ne kasnakt, bet apytiksliai kas antrą. Žinoma, mišinuko gert. Gal jau neduot reiktų??? Gal išvis jau reikia atsisakyt mišinuko gėrimo iš buteliuko???

Keltis tai keliasi jis nakti ir ne viena karta, bet niekada ne minties neturejau jam duoti valgyti. Apseis. Ir taip 14,5 kg.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 13, 14:10)
<p>Žitkauskas pats pačiausias skaitosi, bet jis būtent Vilniuje ir konsultuoja  4u.gif

<p>Buvo alergiškas kiaušiniams iki kokių 4 m, dabar jau jam 8  smile.gif  Nuo rugsėjo dėl priešdiabetinės stadijos jam buvo uždraustas cukrus ir balti miltai, o ir aš pati nuo pavasario atsisakiau cukraus ir baltų miltų dietinimosi sumetimais  smile.gif Sviesto, margarino niekad nevalgėm (baisu ir rašyt apie tai po tam tikrų diskusijų  blush-anim-cl.gif ). Žodžiu, kepiniai pas mane specifiniai, "standartiniai" receptai paprastai netinka  ax.gif</p>

Žitkauskas atvažiuoja ir į marijampolę.
įsivaizdavau, kad dar ir dabar alergiškas kiaušiniams.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2016 12 13, 12:28)

maniškis naktįnevalgo jau eniai, atsisakė koks mėnuo virš metų. bet išvis pieno negeria. o naktim irgi visko būna. išis būna tragedija, jei nepamiega pietų, tada užmiega apie 20-21 val, bet po poros valandų prabunda visas piktas, nežino ko nori, kankinamės abu iki 1 val

O man vis įdomu, jau kelintą kart rašai, kad nepamiega pietų. Kaip čia taip gaunasi? Neužminga?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 13, 19:00)
O man vis įdomu, jau kelintą kart rašai, kad nepamiega pietų. Kaip čia taip gaunasi? Neužminga?

paskutiniu metu taip gavosi, kad as nebunu namie, griztu jau vakare ir jis lieka nemiges pietu. bet tai cia neisvien.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2016 12 13, 20:04)
paskutiniu metu taip gavosi, kad as nebunu namie, griztu jau vakare ir jis lieka nemiges pietu. bet tai cia neisvien.

Be tavęs nemiega?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 13, 21:35)
Be tavęs nemiega?

visaip būna. pvz sekmadienį prižiūrėjo sesuo su sūnum, tai vaikų buvo ir nebeužmigo. o kai grįžau, jau buvo per vėlu migdyt pietų, galvoju išmaudysiu, gal nuluš nakčiai. deja...
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2016 12 13, 20:38)
visaip būna. pvz sekmadienį prižiūrėjo sesuo su sūnum, tai vaikų buvo ir nebeužmigo. o kai grįžau, jau buvo per vėlu migdyt pietų, galvoju išmaudysiu, gal nuluš nakčiai. deja...

Na jo, visgi atsiima savo..
Aš neįsivaizduoju, kaip išgyvenčiau dieną, jei manoji nepamiegotų pietų smile.gif šiuo atveju aš kategoriškai laikausi rėžimo
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 12 13, 14:14)
Keltis tai keliasi jis nakti ir ne viena karta, bet niekada ne minties neturejau jam duoti valgyti. Apseis. Ir taip 14,5 kg.

Ale gal jei duotum, jis miegotu?
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Su sausainiais pravalas, berankė aš berankė  :blush-anim-cl: Neišėjo išpiešt gražiai, neturiu konditerinio švirkšto. Beje, vakar parduotuvėje mačiau Dr. Oetker gamintojo glajus, supakuotus tūtelėse su noselėm, labai patogūs būtų tokiam darbui, bet pagailėjau 2,5 eur  :wink:

Turėjom labai daug obuolių, tai ant greičio gavosi obuoliukai karamėlėje. jie ir keliaus į mugę, tikiuosi, priims, mugė tai kepinių  :laugh:

0_12eb5b_d61159e6_-1-XL.jpg[/url]

0_12eb5f_7052863d_XL.jpg[/url]

Iš karamelės likučių paprasti saldainiai, formų tinkamų neturiu, tai supyliau į ledukų ir keksiukų formas  :laugh:

0_12eb60_dd5fc2ba_XL.jpg[/url]

Nieko neparagavom, gal net neskanu  :liezuvis:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 12 14, 08:23)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p>Su sausainiais pravalas, berankė aš berankė  blush-anim-cl.gif Neišėjo išpiešt gražiai, neturiu konditerinio švirkšto. Beje, vakar parduotuvėje mačiau Dr. Oetker gamintojo glajus, supakuotus tūtelėse su noselėm, labai patogūs būtų tokiam darbui, bet pagailėjau 2,5 eur  wink.gif</p>
<p>Turėjom labai daug obuolių, tai ant greičio gavosi obuoliukai karamėlėje. jie ir keliaus į mugę, tikiuosi, priims, mugė tai kepinių  laugh.gif</p>

<div>Iš karamelės likučių paprasti saldainiai, formų tinkamų neturiu, tai supyliau į ledukų ir keksiukų formas  laugh.gif</div>

<div>Nieko neparagavom, gal net neskanu  liezuvis.gif</div>
<div> </div>

Viskas labai gražiai gavosi, manau, kad bus skanu.
Ką ten rašei apie berankes? Nesąmonė. Ir nereikia jokio švirkšto, nors Su antgaliuku gal ir patogiau būtų. Bet viskas būna puikiai tiesiog maišelį vos vos prakirpus.
Va, vaizdinė medžiaga smile.gif
https://www.youtube....h?v=0zDOU8KJFDY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguončikas: 14 gruodžio 2016 - 08:22
QUOTE(Kate25 @ 2016 12 13, 21:38)
Ale gal jei duotum, jis miegotu?

Vis tiek neduosiu. tai butu milziniskas zingsnis atgal. O mes ir taip smarkiai veluojam eiti i prieki unsure.gif
Atsakyti