Tai iš ko kepsi sausainius? Tik iš kiaušinio? Aš tai va vienus jau nusižiūrėjusi be miltų, su avižiniais dribsniais, kiaušiniu ir bananu, bet dar nebandžiau.
Tokius ir kepsiu, iš kiaušinio, avižų miltų, banano, gal dar varškės
Dontstop, gal žinai kokį gerą vaikų ortopedą? Vilniuj užregistravau pas vieną mokamai, bet dar kokie 10 procentų liko svarstymo, gal vežt geriau į Kauną....
Žitkauskas pats pačiausias skaitosi, bet jis būtent Vilniuje ir konsultuoja
Merginos, ar jūsų vaikai keliasi naktį VALGYT??? Mano keliasi. Ne kasnakt, bet apytiksliai kas antrą. Žinoma, mišinuko gert. Gal jau neduot reiktų??? Gal išvis jau reikia atsisakyt mišinuko gėrimo iš buteliuko???
Keliasi po daug kartų kasnakt MP...
labas
Dontstop, kodėl pas jus tiek daug apribojimų maiste? galvojau tavo sūnus tik kiaušiniams alergiškas? ar jūs šiaip sau nevalgot išvardintų produktų?
Buvo alergiškas kiaušiniams iki kokių 4 m, dabar jau jam 8 Nuo rugsėjo dėl priešdiabetinės stadijos jam buvo uždraustas cukrus ir balti miltai, o ir aš pati nuo pavasario atsisakiau cukraus ir baltų miltų dietinimosi sumetimais Sviesto, margarino niekad nevalgėm (baisu ir rašyt apie tai po tam tikrų diskusijų ). Žodžiu, kepiniai pas mane specifiniai, "standartiniai" receptai paprastai netinka