Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sima, vientisu pizamu-ir fleece, ir plonesniu iki vos ne 12 metu turi carters. Kokybe super. Nebutina turbut ir siustis, galima rasti musumazyliuose. Nekloju naktim jei nusikloja, visad siltas buna (namu nelaikom naktim siltai)
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 01, 19:35)
Ką taip ilgai veiki? bigsmile.gif
Aišku nesąmonė taip ilgai nevalgyt.
Nežinau, na pusryčius pietus ir vakarienę. Ir dar kartais koks užkandis. Kaip kada gaunasi. Iš esmės man kodėl gerai gavos, nes aš vakarais prisivalgydavau nesąmonių daug dar po vakarienės, tai sumažėjo ženkliai kalorijų nuėmus tą valgymą po 18h.
O tai tau nepavyko sulieknėt su kilo.lt?
Papildyta:

O kam jums tokia didelė? bigsmile.gif

Kažkaip sudėtinga pasidarė kažkur išvažiuoti visa šeima kai vaikiška kėdutė gale stovi, tada šalia tik vienas žmogus atsisėda, o mes gan dažnai kartu su mano tėvais važiuojam, tai dabar tenka dviem mašinom važiuoti, o norėtųsi viena.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Man pavyko sulieknėt ir pavyksta išlaikyt norimą svorį su intuityviąja mityba. Nežinau, ar galiu rekomenduot tokį metodą kitiems, kiekvienam savo. Sveika mityba man netiko ir nedavė rezultatų. Va sūnui mano :oh: davė, atsisakęs cukraus ir baltų miltų jis per 2 mėn numetė 2,5 kg, turint omeny, kad nuo 30 kg metė, tai kaip aš būčiau 5 kg nuo 60 numetus  :bigsmile:  Manau super, dar ir nieko nedarant, valgant viską tą patį  :rolleyes:  Na o mano organizmas taip nesureagavo, ir velniai žino dėl ko  :D

Intuityviosios mitybos esmė - valgyti tik tada, kai iš tikrųjų esi alkanas (kai gurgia pilvas, tempai skrandį), valgyt tik tai, ko labiausiai tuo metu nori (nesvarbu kalorijos, nėra savokos sveikas/nesveikas maistas), valgyti iki tada, kai pasijauti sotus (porcijos dydį reguliuoja ne kalorijos, gramai, stiklinės, kumščiai, o tik nuosavas sotumo jausmas). Čia jei labai trumpai, yra dar milijonas niuansų  :D

Man kažkaip iškart tiko, nors pradžioj netikėjau, stebuklas atrodė, kad valgau čipsus, cepelinus, kebabus, kugelius ir tt, ir matau minusą ant svarstyklių kasdien  :bigsmile:

Principas ten toks, kad kai valgai iš tikrųjų labai skanų sau maistą, tai suvalgai žymiai mažiau, nei bandydamas užsikimšti ale sveiku, bet sau neskaniu maistu - iš tiesų, mano porcijos sumažėjo gerokai, gal net 3 kartus, ir bendrai kcal per dieną gaunasi mažiau, nei valgant ale sveikai. Antras dalykas, kai sau sąžiningai leidi viską ir nesigrauži dėl suvalgytų saldumynų, čipsų, bandelių, neskirstai maisto į sveiką/nesveiką, maža to, visad turi namuose tokio maisto atsargas, tada jo ir nesinori taip jau, žinai, kad visad jis yra po ranka ir bet kada galėsi jo valgyti, kai tik panorėsi. Pvz aš anksčiau mirdavau dėl čipsų, visaip su savim kovodavau, bet niekaip nepavykdavo. Po to, kai aš sau juos leidau valgyti (yra net visas legalizacijos ritualas  :bigsmile: ), valgiau juos tik 2 kartus, ir ne po poką, o po saują, ir guli dabar pas mane namie kokie 7 pokai, nupirkti per akciją dar prieš kelis mėnesius, nei noriu nei ką, o anksčiau nebūtų ir dienos jie taip išgulėję  :lol: Trečias dalykas, dingo apsirijimo priepuoliai, na čia gal ne kiekviena su tuo susidūrė, bet aš kentėdavau, kartais užpildavo nepena, tai galėdavau tiesiog duoną ryt riekę po riekės be nieko, ar sausus makaronus, šluodavau viską, nors fiziškai jausdavausi persivalgiusi, emociškai norėdavau ryti  :oh:  Dabar jau pamiršau, kas tai yra  :victory2:

Šita situacija, kai vyras grįžta vėliau, nei buvo vakarienė, ir parsineša čeburekų, ir negali atsispirti, nors jau valgei neseniai, labai man pažįstama. Dabar kaip yra - aš pavalgiau vakarienei patį skaniausią, patį geidžiamiausią tą dieną maistą ir velniam man tie čeburekai reikalingi, kai aš daug skaniau valgiau ir jaučiuosi soti   :happy: Gal ir valgysiu aš tą čebureką, kai išalksiu (greičiausiai tai bus jau kitą rytą), bet tik jei tikrai tuo momentu labiausiai norėsiu būtent čebureko, jei taip sutaps  :mirksiukas:​ O kaip būdavo anksčiau - kai šiaip ne taip susikišai į save sveiką, bet neskanų maistą, na tarkim liesą varškę ar salotas, nes taip reikia pagal sveikos mitybos principus, tai tiesiog negali žiūrėt į šeimyną, kertančią sau smagiai kugelius, picas ar tuos nelemtus čeburekus, pradedi save gailėti ir galop neištveri, prisikemši. Gaunasi jau kcal iš varškės, dar iš čebureko, ir aišku čeburekas bus jau ne vienas, nes jei dasigavai iki uždrausto maisto, naikinsi jį, kol viską išnaikinsi, nes gi nuo ryt vėl "ant dietos", tai reikia pagyvent kaip žmogus, kol gali  :oh:O ryte aišku pliusas ant svarstyklių  :ax:

Tai va, užburtas ratas gaunasi, dieta-persivalgymas -dieta-persivalgymas, ir niekaip negali numest, numeti kilą, kitą, ir tuoj grįžta jie. Pavasarį aš pamačiau priešnėštuminį svorį ant svarstyklių, bet tik 1 ar 2 kartus, per vasarą vėl +4 kg  :oh: Svoriui geresnę įtaką mano atveju daro principas "po 1 saldainį kasdien", nei "2 dienos likausi dietos be cukraus, trečią neištveriu suryju tortą".
Čia tik pvz, saldumynams aš daugmaž abejinga.

Su intuityviąja mityba aš pirmą kartą nieko nepriaugau per žiemos šventes  :victory2:

Atsakyti

Labas smile.gifNusipirkom septynvietę mašiną smile.gif

Super, sveikinu su pirkiniu  :ok:​ 

Atsakyti

Sveikos. Sumasciau kazkaip paskaitinet,kaip gyvena sausinukai smile.gif
Skaiciau,kad i Lenkus vaziuojat. Mes pries savaite irgi buvom,jau 4ta karta. Vaziuoti 320 km,tai daznai nepavazinesi...
Taigi,kaip mes gyvenam...Ant puodo nesedi visiskai,nepriversi niekaip atsisest. Ant wc pasedi kartais,bet nieko nedaro.
Pratesiau atostogas,dar busim namuose iki ziemos pradzios greiciausiai.
Pijus visai nesenai pradejo daugiau zodziu sakyt,tai linksmina smile.gifapapa sako "mamama". nesenai ir tiatis tik pradejo sakyt,anksciau dzydis sake biggrin.gifar kazkaip panasiai...taip pat ir soske vadino. Labai patinka daineles youtubej. Tai,kai ziauriai reikia laiko,yra kuom uzimt ir ramu,kad nieko neprisidirs smile.gifsu fantazija tai nesiskundzia vaikas visiskai,linksmai gyvenam biggrin.gif

Sveika, smagu, kad pasirodei  :4u: 

Ar tėtis jūsų tebedirba užsieny?

Kokie įspūdžiai iš Lenkijos, ką perkat, kokiose parduotuvėse?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 02 01, 18:57)
Labas smile.gif Nusipirkom septynvietę mašiną smile.gif

Sveikinimai 4u.gif

Mes irgi mašinos paieškose. ax.gif
Atsakyti
Na va, trecia diena, virstu i zmogus, atsileidzia tinimas.
Pamirstu vis, kad man nebe 25 metai, plius liga turiu, pusiau badavimais nebereiketu uzsiimti.
Susitvarkysiu mityba, gavau signala.
Nestumas man kazka susuko prota, niekad taip nemegau saldziai, man riesutai, pistacijos buvo skaniau, o dabar tas nenormalus noras saldumynu.

Azazella, paminejai ausi..man kairej kazkas keisto daresi, bet maniau, kad del bendro sutinimo toks jausmas.
Zinosiu, kad ir jos gali tinti, nes pati nebuciau pagalvojus.
Aplamai gyvenime jokiu alergiju nesu turejus. Siurprizas cia man konkretus.
Gal per laika atseksiu nuo ko..

Atgavau kompiuteri juhuu, kaip pasiilgau filmu. popc1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 02 vasario 2017 - 08:51

Na va, trecia diena, virstu i zmogus, atsileidzia tinimas.
Pamirstu vis, kad man nebe 25 metai, plius liga turiu, pusiau badavimais nebereiketu uzsiimti.
Susitvarkysiu mityba, gavau signala.
Nestumas man kazka susuko prota, niekad taip nemegau saldziai, man riesutai, pistacijos buvo skaniau, o dabar tas nenormalus noras saldumynu.

Azazella, paminejai ausi..man kairej kazkas keisto daresi, bet maniau, kad del bendro sutinimo toks jausmas.
Zinosiu, kad ir jos gali tinti, nes pati nebuciau pagalvojus.
Aplamai gyvenime jokiu alergiju nesu turejus. Siurprizas cia man konkretus.
Gal per laika atseksiu nuo ko..

Mano sūnui buvo ištinus visa viena veido pusė, akis iki neatsimerkimo, ausis ištino, žandas, pusė lūpos ... ir raudonai nubėrė atitinkamai tą pačią kūno pusę. Kitais kartais tik ausis sutindavo arba tik akis. Ir buvo kartas, kai tik bėrimas. 

Nebūtinai pavyks atsekti, kas sukėlė alergiją, ar tik ne 60 % atvejų taip ir nepavyksta nustatyti  :hmm:  Bet jei turėsi vaistus, viskas bus ok  :4u:​ 

Atsakyti

Dėl kompiuterio tai džiaugiuosi kartu  :clap_1:​ 

Atsakyti
</p><p>Ar tėtis jūsų tebedirba užsieny?</p><p>Kokie įspūdžiai iš Lenkijos, ką perkat, kokiose parduotuvėse?  smile.gif​ </p>
[/quote]

Keistai tas forumas cia veikia... tiksliau neveikia...
Aciu dontstop kad pastebejai,maniau ignoras is visu...
Ne musu tetis namie,visi metai niekur nebevaziuoja. Per sunku jam be musu ten.
Lenkuos labiausiai patiko pirmakart,nes buvo kursas 4.38 ir pigiau dar,tai sutaupem truputi daugiau.
As visad susirasau kur kokios akcijos,nuo to ir priklauso kur eisim.varom per kelias pardas... paskutini karta tai net 7 aplankem biggrin.gif Piko baze visad vaziuojam pirmiausia. Bet kainos kyla... JYSK del idomumo aplankem,vaistine, lidl,biedronkoj daugiausia pirkom sykart,tesco mesos uzsipirkom gera akcija buvo. Kauflandas paskutinis dasibaigimui.
Visada vaziuojame darbo diena,ne po algu kad ramiai be kamsciu apsipirkt.
Atsakyti
Dontstop, nu aš apakus nuo tavo valgymo biggrin.gif aš tokio maisto negalėčiau valgyt, nes man sustotų skrandis ir pykintų.. sveikas maistas man patinka, bet kaip tu rašai, irgi užplaukiau debesys ir norisi kažko nuodėmingo. Bet tam aš turiu tą vadinamą 'lucky day'. Ale ne visada jos išlaukiu biggrin.gif

O tai kiek tu kartų tarkim valgai? Koks maždaug kiekis? Bet tu dar gi ir sportuoji. Tai dar tas padeda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 02 vasario 2017 - 09:10

</p><p>Ar tėtis jūsų tebedirba užsieny?</p><p>Kokie įspūdžiai iš Lenkijos, ką perkat, kokiose parduotuvėse?  smile.gif​ </p>

[/quote]

Keistai tas forumas cia veikia... tiksliau neveikia...
Aciu dontstop kad pastebejai,maniau ignoras is visu...
Ne musu tetis namie,visi metai niekur nebevaziuoja. Per sunku jam be musu ten.
Lenkuos labiausiai patiko pirmakart,nes buvo kursas 4.38 ir pigiau dar,tai sutaupem truputi daugiau.
As visad susirasau kur kokios akcijos,nuo to ir priklauso kur eisim.varom per kelias pardas... paskutini karta tai net 7 aplankem biggrin.gifPiko baze visad vaziuojam pirmiausia. Bet kainos kyla... JYSK del idomumo aplankem,vaistine, lidl,biedronkoj daugiausia pirkom sykart,tesco mesos uzsipirkom gera akcija buvo. Kauflandas paskutinis dasibaigimui.
Visada vaziuojame darbo diena,ne po algu kad ramiai be kamsciu apsipirkt.

Gerai, kad tėtis namie, manau ir jum be jo per sunku turėtų būt  :)  Ir šiaip, šeima pagal galimybes turėtų būt kartu  :)

Mes šį mėnesį bandysim į Lenkiją šiokią dieną nuvažiuot, iki šiol tik savaitgaliais pavykdavo (vyras vienas kartą ar du buvo šiokiadienį, sako didžiulis skirtumas, kas liečia eiles, žmonių minias). Dičkiui bus atostogos, vyras irgi paėmė atostogų, jei nesirgsim nei vienas, gal pavyks nuvažiuoti ir pagaliau nors kartą ramiai apsipirkti  :)  Mes labiausiai Biedronką mėgstam, ten darom 2 ar 3 užėjimus ir po kaupiną vežimą išvežam. Kauflande nepamenu, kada buvom, ne dėl to, kad bloga parduotuvė, bet kad net vietos auto pastatyt nėra kur, vežimėlių nelieka (šeštadienį). Lidlas ir pas mus Kaune yra, kaip ir Jysk. Piko skaitau brangu...

Šį kartą noriu pabandyt į kasdienį turgų užvažiuot, nusimanantys žmonės sako, mėsa ten pigiau, nei PC per akcijas... reikia patikrinti  :)  Buvom sykį šeštadieniniam turguje, tai šmutkės pigu, bet mėsos neradom.

Kaip šiaip jum sekasi, dukra kaip, vidurinis sūnus? Kokios perspektyvos tau pačiai po dekreto, grįši į darbą, daržiuką gausit?  :)​ 

Atsakyti