Nu užknisa tas citavimas necitavimas..
Sima, o kiek kartų valgai?
Aš miegot einu 1:00 val, tai man be šansų nevalgyt po 18
QUOTE(IruteB @ 2017 02 01, 18:57)
Labas Nusipirkom septynvietę mašiną
Vau
Kokia?
As pastaruoju metu svajoju apie septynviete, bet niekaip neapsisprendziu koki modeli ziureti.
Gal kas turit minciu ir patirties siuo klausimu?
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 20:05)
Nu užknisa tas citavimas necitavimas..
Ką taip ilgai veiki?
Aišku nesąmonė taip ilgai nevalgyt.
Nežinau, na pusryčius pietus ir vakarienę. Ir dar kartais koks užkandis. Kaip kada gaunasi. Iš esmės man kodėl gerai gavos, nes aš vakarais prisivalgydavau nesąmonių daug dar po vakarienės, tai sumažėjo ženkliai kalorijų nuėmus tą valgymą po 18h.
O tai tau nepavyko sulieknėt su kilo.lt?
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 02 01, 20:32)
Vau
Kokia?
As pastaruoju metu svajoju apie septynviete, bet niekaip neapsisprendziu koki modeli ziureti.
Kokia?
O kam jums tokia didelė?
QUOTE(IruteB @ 2017 02 01, 20:57)
Labas Nusipirkom septynvietę mašiną
sveikinu, kokia pirkot?
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 21:05)
ir as panasiai, bet beveik visad po 24 val, tai jei reiktu nuo 18 val nevalgyt, nezinau kiek taip temciau.
QUOTE(Azazella @ 2017 02 01, 19:32)
Vau
Kokia?
Kokia?
Opel Zafyra Kol kas dvi mašinas turėsim, o vėliau bus matyt
Pirkom tai, ką įperkam...
Vis nesuprasdavom, kodėl Aleksas kartais su viena kojine pabunda. Dabar jau miega, šalia guliu, o jis išlindo iš po antklodės, nusimovė kojinę ir numetė Kitos nusimaut turbūt nespėja, nes miegelis nugali
QUOTE(Azazella @ 2017 02 01, 19:32)
Vau
Kokia?
Kokia?
Mes turim Ford S-max 1,8 dyzelis, 2008 m. Ką galiu pasakyt. Smagi, patogi ir man asmeniškai graži mašina važinėjom 3 metus laimingi kol vieną dieną ėmė ir man važiuojant į darbą trūko diržas (pagrindinis buvo pakeistas) o viduj kažkur ten pasirodo dar vienas yra. Žodžiu užsilenkė mūsų mašiniukas. Danijoj variklio nerasta. Vyras ėmė lauk ir siuntė į Lietuvą. Surtvarkė. Bet aš jau į darbą su ja nebevažinėju. Bijau
Sima, su kilo pavyko kadais. Nors ten toks eksperimentas buvo daugiau. Jau seniai atsiauginau viską pas mane bėda yra vakarais. Visą dieną aš tvarkingai valgau pagal tą patį kilo plius minus. Nu vakare aš nebegaliu. Jei kokią arbatą pasidarau, būtinai prie jos turi būti kažkas. Kaip tyčia norisi arba sūriai arba saldžiai dar negaliu atsisakyti kavos su pienu. Geriu tris kartus. Šiaip nesuku labai galvos, nes man tereiktų numest 2-3. Tai savęs nekankinsiu tikrai. Natūraliai žodžiu mane tik biesina, kad atsirado pilvas ko gyvenime neturėjau vis nustembu dėl jo
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 22:27)
Sima, su kilo pavyko kadais. Nors ten toks eksperimentas buvo daugiau. Jau seniai atsiauginau viską pas mane bėda yra vakarais. Visą dieną aš tvarkingai valgau pagal tą patį kilo plius minus. Nu vakare aš nebegaliu. Jei kokią arbatą pasidarau, būtinai prie jos turi būti kažkas. Kaip tyčia norisi arba sūriai arba saldžiai dar negaliu atsisakyti kavos su pienu. Geriu tris kartus. Šiaip nesuku labai galvos, nes man tereiktų numest 2-3. Tai savęs nekankinsiu tikrai. Natūraliai žodžiu mane tik biesina, kad atsirado pilvas ko gyvenime neturėjau vis nustembu dėl jo
Tai va ir pas mane buvo bėda vakarais, tai to, tai ano. Todėl ir rišau griežtai. Galima diena visko atsivalgyt, nesės į lašinį taip. Ir gerai jaučiuosi neprivalgius vakare. Jei kartais tenka kažkuo pasivaišint svečių atveju, stoja skrandis, negera. Įprato vadinas.
Tai taip, aš dar po kilo maitinaus tvarkingai kurį laiką, pykindavo nuo eilinio maisto. Beeeet pamažu pradėjo atsibosti atskirai valgyti darytis, atsibodo varškėėėė ir kiaušai tai va ir pertraukos rezultatai..bandau atrasti tarpinį variantą, kad nebūtų kažkokia dieta, o tiesiog įprasti valgymai. Jei tik netingėčiau sportuot, galėčiau daugiau leisti su maistu
Sveikos. Sumasciau kazkaip paskaitinet,kaip gyvena sausinukai
Skaiciau,kad i Lenkus vaziuojat. Mes pries savaite irgi buvom,jau 4ta karta. Vaziuoti 320 km,tai daznai nepavazinesi...
Taigi,kaip mes gyvenam...Ant puodo nesedi visiskai,nepriversi niekaip atsisest. Ant wc pasedi kartais,bet nieko nedaro.
Pratesiau atostogas,dar busim namuose iki ziemos pradzios greiciausiai.
Pijus visai nesenai pradejo daugiau zodziu sakyt,tai linksmina apapa sako "mamama". nesenai ir tiatis tik pradejo sakyt,anksciau dzydis sake ar kazkaip panasiai...taip pat ir soske vadino. Labai patinka daineles youtubej. Tai,kai ziauriai reikia laiko,yra kuom uzimt ir ramu,kad nieko neprisidirs su fantazija tai nesiskundzia vaikas visiskai,linksmai gyvenam
Skaiciau,kad i Lenkus vaziuojat. Mes pries savaite irgi buvom,jau 4ta karta. Vaziuoti 320 km,tai daznai nepavazinesi...
Taigi,kaip mes gyvenam...Ant puodo nesedi visiskai,nepriversi niekaip atsisest. Ant wc pasedi kartais,bet nieko nedaro.
Pratesiau atostogas,dar busim namuose iki ziemos pradzios greiciausiai.
Pijus visai nesenai pradejo daugiau zodziu sakyt,tai linksmina apapa sako "mamama". nesenai ir tiatis tik pradejo sakyt,anksciau dzydis sake ar kazkaip panasiai...taip pat ir soske vadino. Labai patinka daineles youtubej. Tai,kai ziauriai reikia laiko,yra kuom uzimt ir ramu,kad nieko neprisidirs su fantazija tai nesiskundzia vaikas visiskai,linksmai gyvenam
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 22:43)
Tai taip, aš dar po kilo maitinaus tvarkingai kurį laiką, pykindavo nuo eilinio maisto. Beeeet pamažu pradėjo atsibosti atskirai valgyti darytis, atsibodo varškėėėė ir kiaušai tai va ir pertraukos rezultatai..bandau atrasti tarpinį variantą, kad nebūtų kažkokia dieta, o tiesiog įprasti valgymai. Jei tik netingėčiau sportuot, galėčiau daugiau leisti su maistu
Tai visos mes norim viską valgyt ir būt lieknos
Čia donstop tau gal patars, ji pasiekė to
Aš labai liekna niekad nebūsiu netoks mano sudėjimas. Ir niekas man negali padėti ar patarti, apart manęs aš viską žinau kaip ką daryt, bet tingiu