QUOTE(dzeuse @ 2017 02 01, 14:04)
Didelius sliauztinukus pirkau H&M.
Azazella, mane paskutinis menesius kamuoja keistas dalykas, nakti buna salta, drebu, bet dregna pati lyg prakaituociau.
Buvau pas gyd. vakar ryte, nes 4val.nakties atsibudau puikiu aptinusiu veidu ir sutinusiom lupom (alergija kazkokiam maistui), paeme krauja, siandien nuejau, hemoglobinas zemiau minimumo.
Sake, ir naktim del to saltas prakaitas pila.
Ar tau paciai karsta?
Gavau vakar stipria tablete, atsileido biski tinimas, siandien dar viena is geriau, gal praeis pilnai.
Sake, gerai, kad ne gerklej tinimas uzejo, butu nejuokas.
Bet taip gali buti ateity, turiu zinot.
Kas keisciausia valgiau paprasta maista, ryte- sumustini su lasisa, pietus- du javinukai, vakare- morkos tarkuotos su majonezu.
Bet atgaminau, kad man lupu patinimas jau buvo anksciau, maniau tada, kad i pagalve nusigulejau kazkaip veidai.
O pasirodo, alergija.
Man paciai tai nei karsta nei salta buna, bet va, jau kuri laika nakti prabundu slapia, jau mazeja o prakaitavimo, kas nakt vis maziau naktiniu prireikia, sianakt su vieneriais apsejau. Gal cia liga iseidinejo sitaip. O hemoglobinas mano geras, 134 pries tris savaites buvo. Ir siaip, niekada isskyrus po gimdymo kai buvo 80, niekad neturejau blogo hgb. Gal nuolatine kraujo donoryste padeda greitai organizmui atstatyti krauja. Nes kai issirasinejau is gimdymo namu, gydytoja galvojo, kokiu cia man gelezies papildu gerti ir t.t., o man kraujas savaime po dvieju menesiu atsistate, jokiu vaistu negeriau, mitybos nekeiciau.
O del tavo alergijos tai ne juokas. Mano pusserei, kai ka nors ne taip uzvalgo i ka organizmas susialergizuoja, irgi pradeda tinti lupos, paskui ausys. Tai ji visada turi su savimi specialiu vaistu.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 01, 17:15)
Aš jau gal pusmetį nevalgau po 18h
Nėra sunku. Bet man tai tinka, nes aš 21h einu miegot, t.y. į lovą. Vyras irgi vakarais nevalgo. Aurėjai tik gaminu kažką lengvo
As miegoti einu po 23 val, paskutini kart uzvalgau veliausiai 20. Vienu metu kazkaip buvau ijunkus ir po 21 kazka valgyti, bet viena kart emiau ir pagalvojau, ko as cia taip durnai prisipratinau. Kai nustojau taip velai esti, kuri laika buvo sunku, bet paskui ipratau ir visai nebesinori. Siaip tai as valgau bile kaip, bile ka, bile kada. Labai noreciau tureti valios ir maziau esti saldumynu, bet kol kas tai lieka tik norais.