Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 02 01, 14:04)

Buvau pas gyd. vakar ryte, nes 4val.nakties atsibudau puikiu aptinusiu veidu ir sutinusiom lupom (alergija kazkokiam maistui), paeme krauja, siandien nuejau, hemoglobinas zemiau minimumo.
Sake, ir naktim del to saltas prakaitas pila.

O siaubeli. blink.gif Ir kaip dabar suprasti kokiam maistui ta alergija blink.gif

Šiaip dėl mitybos tai pritariu merginoms. Bet lengva pasakyti...
Pastaruoju metu aš įsivedžiau taisyklę nevalgyti po 18val. Bet labai sudėtinga, kai visų kitų šeimos narių didysis dienos valgymas prasideda 19valandą. unsure.gif
Atsakyti
O tu valgyk ir po 18 val, bet reikia tarp valgymų daryti 3 val.tarpus ir likus iki miego 2,5-3 val nebevalgyt. Aišku tobula, jei vakare valgytum liesą varškę biggrin.gif aš vakare negaliu būt nevalgius. Net neužmigčiau..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 16:51)
O tu valgyk ir po 18 val, bet reikia tarp valgymų daryti 3 val.tarpus ir likus iki miego 2,5-3 val nebevalgyt. Aišku tobula, jei vakare valgytum liesą varškę biggrin.gif aš vakare negaliu būt nevalgius. Net neužmigčiau..

Aš tai drąsiai galėčiau miegot neprivalgius. Geriausiai jaučiuosi paskutinį kart pavalgius apie 17val. Bet vyras dažnai sugalvoja grįžęs iš darbo kepti pyragą, čeburėkus, picą ar dar ką... Tuomet viskas karšta ir garuoja 20val. Visi valgo ir siūlo man. Tai kaip sunku kentėt ir žiūrėt... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 01, 19:07)
Aš tai drąsiai galėčiau miegot neprivalgius. Geriausiai jaučiuosi paskutinį kart pavalgius apie 17val. Bet vyras dažnai sugalvoja grįžęs iš darbo kepti pyragą, čeburėkus, picą ar dar ką... Tuomet viskas karšta ir garuoja 20val. Visi valgo ir siūlo man. Tai kaip sunku kentėt ir žiūrėt...  tongue.gif

Neatsilaikyciau biggrin.gif as valgau ir vidurnakti jei noriu.
Dzeuse, nejuokauk su tokia mityba. Geriau maista derink ir tarpuose pasidaryk bandeliu diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 02 01, 18:07)
Aš tai drąsiai galėčiau miegot neprivalgius. Geriausiai jaučiuosi paskutinį kart pavalgius apie 17val. Bet vyras dažnai sugalvoja grįžęs iš darbo kepti pyragą, čeburėkus, picą ar dar ką... Tuomet viskas karšta ir garuoja 20val. Visi valgo ir siūlo man. Tai kaip sunku kentėt ir žiūrėt...  tongue.gif

Aš jau gal pusmetį nevalgau po 18h smile.gif Nėra sunku. Bet man tai tinka, nes aš 21h einu miegot, t.y. į lovą. Vyras irgi vakarais nevalgo. Aurėjai tik gaminu kažką lengvo
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 01, 17:15)
Aš jau gal pusmetį nevalgau po 18h smile.gif Nėra sunku. Bet man tai tinka, nes aš 21h einu miegot, t.y. į lovą. Vyras irgi vakarais nevalgo. Aurėjai tik gaminu kažką lengvo

Vat būtent, kai niekas aplinkui nevalgo, tai tikrai nesunku. Kol nepažinojau vyro, iš vis net nepagalvodavau, kad žmonės taip vėlai gali valgyti.
Atsakyti

Ir pasijautė svorio klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 18:31)
Ir pasijautė svorio klausimu?

Jo, taip ir ėmė kristi svoris, iki tol niekaip.
Atsakyti
O dienom įprastai valgai ar kažką spec?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 19:36)
O dienom įprastai valgai ar kažką spec?

Na stengiuos laikytis sveikos mitybos principų, bet čia dar siekiamybė labiau smile.gif tai iš esmės valgau kaip ir viską, riboju tik saldumynus, arba valgau juos ryte. Nes nu nėra taip, kad kimštum bele ką iki 18h ir kūdėtum.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 02 01, 14:04)
Didelius sliauztinukus pirkau H&M.

Azazella, mane paskutinis menesius kamuoja keistas dalykas, nakti buna salta, drebu, bet dregna pati lyg prakaituociau.
Buvau pas gyd. vakar ryte, nes 4val.nakties atsibudau puikiu aptinusiu veidu ir sutinusiom lupom (alergija kazkokiam maistui), paeme krauja, siandien nuejau, hemoglobinas zemiau minimumo.
Sake, ir naktim del to saltas prakaitas pila.
Ar tau paciai karsta?

Gavau vakar stipria tablete, atsileido biski tinimas, siandien dar viena is geriau, gal  praeis pilnai.
Sake, gerai, kad ne gerklej tinimas uzejo, butu nejuokas.
Bet taip gali buti ateity, turiu zinot.
Kas keisciausia valgiau paprasta  maista, ryte- sumustini su lasisa, pietus- du javinukai, vakare- morkos tarkuotos su majonezu.
Bet atgaminau, kad man lupu patinimas jau buvo anksciau, maniau tada, kad i pagalve nusigulejau kazkaip veidai.
O pasirodo, alergija.

Man paciai tai nei karsta nei salta buna, bet va, jau kuri laika nakti prabundu slapia, jau mazeja o prakaitavimo, kas nakt vis maziau naktiniu prireikia, sianakt su vieneriais apsejau. Gal cia liga iseidinejo sitaip. O hemoglobinas mano geras, 134 pries tris savaites buvo. Ir siaip, niekada isskyrus po gimdymo kai buvo 80, niekad neturejau blogo hgb. Gal nuolatine kraujo donoryste padeda greitai organizmui atstatyti krauja. Nes kai issirasinejau is gimdymo namu, gydytoja galvojo, kokiu cia man gelezies papildu gerti ir t.t., o man kraujas savaime po dvieju menesiu atsistate, jokiu vaistu negeriau, mitybos nekeiciau.

O del tavo alergijos tai ne juokas. Mano pusserei, kai ka nors ne taip uzvalgo i ka organizmas susialergizuoja, irgi pradeda tinti lupos, paskui ausys. Tai ji visada turi su savimi specialiu vaistu.
Papildyta:

As miegoti einu po 23 val, paskutini kart uzvalgau veliausiai 20. Vienu metu kazkaip buvau ijunkus ir po 21 kazka valgyti, bet viena kart emiau ir pagalvojau, ko as cia taip durnai prisipratinau. Kai nustojau taip velai esti, kuri laika buvo sunku, bet paskui ipratau ir visai nebesinori. Siaip tai as valgau bile kaip, bile ka, bile kada. Labai noreciau tureti valios ir maziau esti saldumynu, bet kol kas tai lieka tik norais.
Atsakyti
Labas smile.gif Nusipirkom septynvietę mašiną smile.gif
Atsakyti