Priklausomai kiek pavargus. Kartais 10min., kartais 1,5val. Dar būna, kad naktį keliasi ir eina į tualetą.
Priklausomai kiek pavargus. Kartais 10min., kartais 1,5val. Dar būna, kad naktį keliasi ir eina į tualetą.
Buvom vieną kartą užsukę, bet nelabai ką tinkamo radau gal dabar vėl reikėtų. Žiūrėsim kaip spėsim su laiku. Mes drabužius pagrinde Plazoje ieškom.
Oho, Pepco nepatiko Aš tai kaskart didžiulį maišą ten visko priperku
O plazoj kur? H&M, Kik, daugiau lyg nėra vaikiškų rūbų ten, ar ko nežinau?
Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.
su tokiais sliauztais mano vaikas miega
My Webpage
</p></div></blockquote><p>Oho, Pepco nepatiko Aš tai kaskart didžiulį maišą ten visko priperku </p><p>O plazoj kur? H&M, Kik, daugiau lyg nėra vaikiškų rūbų ten, ar ko nežinau? </p>
Vaikams taip, kur tu paminėjai. Nors tiesą sakant aš tų Plazos parduotuvių ne visus pavadinimus pamenu. Tiesiog praktiškai visas pereinam. Tik maišų drabužių aš niekada neperku. Labai geros kokybės daug drabužių atsiunčia draugė iš Švedijos, vyro brolio šeima iš JAV. Tai daug vaikams neperkam. Bet kartais kažko pritrūksta, arba šiaip dėl smagumo nuperkam.
Va dabar tai tos pižamos ieškosiu, vyresnėlei žieminių kelnių ir jei kris į akį kokių suknelių paimsiu.
Azazella, mane paskutinis menesius kamuoja keistas dalykas, nakti buna salta, drebu, bet dregna pati lyg prakaituociau.
Buvau pas gyd. vakar ryte, nes 4val.nakties atsibudau puikiu aptinusiu veidu ir sutinusiom lupom (alergija kazkokiam maistui), paeme krauja, siandien nuejau, hemoglobinas zemiau minimumo.
Sake, ir naktim del to saltas prakaitas pila.
Ar tau paciai karsta?
Gavau vakar stipria tablete, atsileido biski tinimas, siandien dar viena is geriau, gal praeis pilnai.
Sake, gerai, kad ne gerklej tinimas uzejo, butu nejuokas.
Bet taip gali buti ateity, turiu zinot.
Kas keisciausia valgiau paprasta maista, ryte- sumustini su lasisa, pietus- du javinukai, vakare- morkos tarkuotos su majonezu.
Bet atgaminau, kad man lupu patinimas jau buvo anksciau, maniau tada, kad i pagalve nusigulejau kazkaip veidai.
O pasirodo, alergija.
tu kasdien taip maitiniesi?
turek namuose kazkokiu vaistu nuo alergijos.
man irgi buna, kad prakaituoju naktim, hemoglobinas mano ir vvaiku visada netoli zemutines ribos.
Papildyta:
Dontstop, kokia pica vyras kepa, kad mazoji taip megsta?
turek namuose kazkokiu vaistu nuo alergijos.
man irgi buna, kad prakaituoju naktim, hemoglobinas mano ir vvaiku visada netoli zemutines ribos.
As kazkokia visai pakrikus esu, del nuolatinio nervinimosi, kad stora. Buna noriu saldziai mirtinai, apsiriju bandeliu, paskui kitas dienas visai mazai bevalgau. Paskui vel kazko neleistino prisivalgau. Svorio nenukrenta ne gramo, nes mityba niekam tikus.
Kraujas stipriai nusilpes, ir va i kazka taip sureagavo organizmas.
Soka gavau nakti, kai atsibudus pajutau, jog sutinau.
Israse vaistu, turesiu dabar namie, bet jei tintu gerklej, kviest greitaja sake.
Penktadieni eisiu vel pasirodyt, skirs gydyma.
Kraujas stipriai nusilpes, ir va i kazka taip sureagavo organizmas.
Soka gavau nakti, kai atsibudus pajutau, jog sutinau.
Israse vaistu, turesiu dabar namie, bet jei tintu gerklej, kviest greitaja sake.
Penktadieni eisiu vel pasirodyt, skirs gydyma.
Tu nejuokauk taip su savo sveikata. Nieko gero tokios nevalgymo dienos. Aisku ir bandelių dienos nieko gero bet reik bandyt rast sprendimą, kad susitvarkyt mitybą.
O pasirodo, alergija.
Baisu, reikia turėti nuolat antihistamininių vaistų, į keliones irgi vežtis..
Mityba tai ajajaj
Papildyta:
Dontstop, kokia pica vyras kepa, kad mazoji taip megsta?
Padas iš miltų, vandens, alyvuogių aliejaus ir mielių, valandą kyla, gaunasi plonas ir traškus.
Padažas - konservuoti trinti pomidorai, raudonėliai, čiobreliai ir česnako granulės.
Įdaras - šaldytuvo likučiai
3 paskutinius savaitgalius iš eilės kepė, na gal atsivalgėm ir kokį vieną savaitgalį praleisim
Labai skaniai gavosi su feta vietoj įprasto fermentinio sūrio
Tu nejuokauk taip su savo sveikata. Nieko gero tokios nevalgymo dienos. Aisku ir bandelių dienos nieko gero bet reik bandyt rast sprendimą, kad susitvarkyt mitybą.
Sima_1, kaip tau pačiai su mityba, ar pavyko įsivest intuityviąją? (lieknėjančių tema kaip suprantu, užsilenkė )
Uoj ne šventės viską labai pagadino. Apleidau šitą reikalą iš tikro, nebelabai nei noro nei laiko tam yra. Dabar kai trūksta ir poilsio ir miego, sunku to organizmo klausyt, iškreiptai saldžiai jis nori