Kas čia per maklės?
Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.
Kur perkat pižamas vaikams? Ir kokias?
Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.
Migdau vis dar šliaužtose su pėdomis, kaip leliuką Man aktualu, kad būtų su pėdomis, nes kol migdau, ji dar 1,5-2 val bėgioja po visą butą, kojines nusimauna, tapkių nenešiojam. Naktį miega neužklota (nemėgsta). Turim 98 dydžio, būna ir didesnių, gal ne visur, bet būna
Darželiui pirkau paprastą pižamą, atskirai kelnės (be pėdų) ir ilgarankovė maikė. Ten gal nelakstys basom kojom
Man patogiau atskira. Tam, kad ant puoduko lengviau pasodinti.
Bet maniškė buvo susigalvojusi bambą prieš miegą iminėti. Todėl ieškojau vientisos. Vyras rado lidle 104dydį. Didoka, bet vistiek maunu, kad tą įprotį pamirštų.
O kitur irgi neradau tokių didelių.
Paieškosiu savaitgalį gal lenkuose rasiu.
Papildyta:
Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.</p></div></blockquote><p>Migdau vis dar šliaužtose su pėdomis, kaip leliuką Man aktualu, kad būtų su pėdomis, nes kol migdau, ji dar 1,5-2 val bėgioja po visą butą, kojines nusimauna, tapkių nenešiojam. Naktį miega neužklota (nemėgsta). Turim 98 dydžio, būna ir didesnių, gal ne visur, bet būna </p><p>Darželiui pirkau paprastą pižamą, atskirai kelnės (be pėdų) ir ilgarankovė maikė. Ten gal nelakstys basom kojom </p>
Darželiui reikia pižamos?
Pas mus su maike ir kojinėm migdo. Dar su pėdkelnėm jei tėvai pageidauja.
Man patogiau atskira. Tam, kad ant puoduko lengviau pasodinti.
Bet maniškė buvo susigalvojusi bambą prieš miegą iminėti. Todėl ieškojau vientisos. Vyras rado lidle 104dydį. Didoka, bet vistiek maunu, kad tą įprotį pamirštų.
O kitur irgi neradau tokių didelių.
Paieškosiu savaitgalį gal lenkuose rasiu.
Papildyta:
Darželiui reikia pižamos?
Pas mus su maike ir kojinėm migdo. Dar su pėdkelnėm jei tėvai pageidauja.
Pepco neužsukat PL? Pas mus didžioji dauguma rūbų iš ten. Pižamų irgi yra
Taip, darželiui reikia pižamos Aš tai nieko prieš, man nepatiktų, jei su ta pačia palaidine migdytų, su kokia dieną vaikas būna, juk vaikas prakaituoja, išsitepa maistu, piešdamas ir tt O jei kažkokią spec atskirą maikę miegojimui pirkt, tai yra tas pats, kaip spec pirkt pižamą
mažius miega su šliaužtukais be pėdučių. ir namuose laksto basas, kojos šiltos. kol nesėda ant puoduko patogu vientisa. bet pvz dukrai nepatogu kai reikia eiti į wc.
O ryte sodinu ant puodo ir iškart praustis ir rengtis kitais rūbais.
<p>Pepco neužsukat PL? Pas mus didžioji dauguma rūbų iš ten. Pižamų irgi yra </p>
<p> </p>
<p>Taip, darželiui reikia pižamos Aš tai nieko prieš, man nepatiktų, jei su ta pačia palaidine migdytų, su kokia dieną vaikas būna, juk vaikas prakaituoja, išsitepa maistu, piešdamas ir tt O jei kažkokią spec atskirą maikę miegojimui pirkt, tai yra tas pats, kaip spec pirkt pižamą </p>
Buvom vieną kartą užsukę, bet nelabai ką tinkamo radau gal dabar vėl reikėtų. Žiūrėsim kaip spėsim su laiku. Mes drabužius pagrinde Plazoje ieškom.
Na tokių maikių - bliuskučių mes turim daug, su kuriom galima miegoti. O šiaip tai jo, miega ne su tom pačiom kur būna darželyje.
Šiaip aš irgi būčiau nieko prieš, kad su pižamom miegotų, bet spėju, kad auklėtojos tingi tiek vaikų renginėti. Tai pasirinko lengvesnį variantą.
Papildyta:
O ryte sodinu ant puodo ir iškart praustis ir rengtis kitais rūbais.
Pas mus kol užmiega, dar kokius 5 kartus eina į wc.
Rimtai? tai kiek laiko visas midymasis trunka?