Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Oi tai labai gerai.. dabar gal gali mane prijungti vėl su kita paskyra biggrin.gif dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 11:29)
Oi tai labai gerai.. dabar gal gali mane prijungti vėl su kita paskyra biggrin.gif dėkinga

Kas čia per maklės? biggrin.gif
Atsakyti
Sima, tiesiog savo seną paskyrą ištryniau, nes turėjau dvi.
Atsakyti
Kur perkat pižamas vaikams? Ir kokias?
Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.
Atsakyti

Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.

Migdau vis dar šliaužtose su pėdomis, kaip leliuką  :D  Man aktualu, kad būtų su pėdomis, nes kol migdau, ji dar 1,5-2 val bėgioja po visą butą, kojines nusimauna, tapkių nenešiojam. Naktį miega neužklota (nemėgsta). Turim 98 dydžio, būna ir didesnių, gal ne visur, bet būna  :) 

Darželiui pirkau paprastą pižamą, atskirai kelnės (be pėdų) ir ilgarankovė maikė. Ten gal nelakstys basom kojom  :hmm: 

Atsakyti
Dar palyginus neseniai ir aš su pėdutėm guldydadau. Bet siuvau atskirą pižamą ir mano nuostabai nebuvo šaltos kojos biggrin.gif ale medžiaga niekam tikus papuolė, tai teks vėl siūti
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 01, 11:24)

Man patogiau atskira. Tam, kad ant puoduko lengviau pasodinti.
Bet maniškė buvo susigalvojusi bambą prieš miegą iminėti. Todėl ieškojau vientisos. Vyras rado lidle 104dydį. Didoka, bet vistiek maunu, kad tą įprotį pamirštų.
O kitur irgi neradau tokių didelių.
Paieškosiu savaitgalį gal lenkuose rasiu.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 02 01, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71407184" data-time="1485941063"><div><p>Kur perkat pižamas vaikams? Ir kokias?
Man labai patiko vientisos, bet tokių dydžių nebegaunu. Jei su maike miega tai visa susikelia aukštyn, turėtų būt nepatogu.</p></div></blockquote><p>Migdau vis dar šliaužtose su pėdomis, kaip leliuką  biggrin.gif  Man aktualu, kad būtų su pėdomis, nes kol migdau, ji dar 1,5-2 val bėgioja po visą butą, kojines nusimauna, tapkių nenešiojam. Naktį miega neužklota (nemėgsta). Turim 98 dydžio, būna ir didesnių, gal ne visur, bet būna  smile.gif </p><p>Darželiui pirkau paprastą pižamą, atskirai kelnės (be pėdų) ir ilgarankovė maikė. Ten gal nelakstys basom kojom  hmm.gif </p>

Darželiui reikia pižamos? blink.gif
Pas mus su maike ir kojinėm migdo. Dar su pėdkelnėm jei tėvai pageidauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 01 vasario 2017 - 11:49

Man patogiau atskira. Tam, kad ant puoduko lengviau pasodinti.
Bet maniškė buvo susigalvojusi bambą prieš miegą iminėti. Todėl ieškojau vientisos. Vyras rado lidle 104dydį. Didoka, bet vistiek maunu, kad tą įprotį pamirštų.
O kitur irgi neradau tokių didelių.
Paieškosiu savaitgalį gal lenkuose rasiu.
Papildyta:

Darželiui reikia pižamos? blink.gif
Pas mus su maike ir kojinėm migdo. Dar su pėdkelnėm jei tėvai pageidauja.

Pepco neužsukat PL?  :)  Pas mus didžioji dauguma rūbų iš ten. Pižamų irgi yra  :4u:

Taip, darželiui reikia pižamos  :)  Aš tai nieko prieš, man nepatiktų, jei su ta pačia palaidine migdytų, su kokia dieną vaikas būna, juk vaikas prakaituoja, išsitepa maistu, piešdamas ir tt  :hmm:  O jei kažkokią spec atskirą maikę miegojimui pirkt, tai yra tas pats, kaip spec pirkt pižamą  :)​ 

Atsakyti
labas,
mažius miega su šliaužtukais be pėdučių. ir namuose laksto basas, kojos šiltos. kol nesėda ant puoduko patogu vientisa. bet pvz dukrai nepatogu kai reikia eiti į wc.
Atsakyti
O tai kada jūs sodinat ant puodo, naktį, kad nepatogu su vientisu? Ar ryte? Nes man labai patogus vientisas, irgi turim be pėdučių, su užtrauktuku, pirkau Rimi, labai geri, bet jau baigia išaugt visus.
O ryte sodinu ant puodo ir iškart praustis ir rengtis kitais rūbais.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 02 01, 12:18)

<p>Pepco neužsukat PL?  smile.gif  Pas mus didžioji dauguma rūbų iš ten. Pižamų irgi yra  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Taip, darželiui reikia pižamos  smile.gif  Aš tai nieko prieš, man nepatiktų, jei su ta pačia palaidine migdytų, su kokia dieną vaikas būna, juk vaikas prakaituoja, išsitepa maistu, piešdamas ir tt  hmm.gif  O jei kažkokią spec atskirą maikę miegojimui pirkt, tai yra tas pats, kaip spec pirkt pižamą  smile.gif​ </p>

Buvom vieną kartą užsukę, bet nelabai ką tinkamo radau unsure.gif gal dabar vėl reikėtų. Žiūrėsim kaip spėsim su laiku. Mes drabužius pagrinde Plazoje ieškom.

Na tokių maikių - bliuskučių mes turim daug, su kuriom galima miegoti. O šiaip tai jo, miega ne su tom pačiom kur būna darželyje.
Šiaip aš irgi būčiau nieko prieš, kad su pižamom miegotų, bet spėju, kad auklėtojos tingi tiek vaikų renginėti. Tai pasirinko lengvesnį variantą.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 02 01, 12:30)
O tai kada jūs sodinat ant puodo, naktį, kad nepatogu su vientisu? Ar ryte? Nes man labai patogus vientisas, irgi turim be pėdučių, su užtrauktuku, pirkau Rimi, labai geri, bet jau baigia išaugt visus.
O ryte sodinu ant puodo ir iškart praustis ir rengtis kitais rūbais.

Pas mus kol užmiega, dar kokius 5 kartus eina į wc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 01 vasario 2017 - 12:35
QUOTE(semtama @ 2017 02 01, 13:37)

Papildyta:
Pas mus kol užmiega, dar kokius 5 kartus eina į wc.

Rimtai? biggrin.gif tai kiek laiko visas midymasis trunka?
Atsakyti