Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 31, 12:48)

IruteB, jūs tikri šaunuoliai, aš su vienu sergančiu vaiku vos susitvarkau, abi sloguojam, nelabai įsivaizduoju kaip reiktų dar vienu ar daugiau vaikų rūpintis.

Azazella, kaip jūs? Šiandien eilinį sykį tave prisiminiau ir užjaučiau dėl nemiego. Aš jau antra savaitė nemiegu, ši naktis išvis kažkas baisaus, abi pakaitom tai kosom tai slogas pučiam. Ryte jau apsiverkiau iš to bejėgiškumo. O tu nemiegi du metus blink.gif

Taip, Irute yra kieta moteris. Ne tik keliais vaikais reik rupintis, bet ir paskutines dienas vaikstant ta daryti 4u.gif

O pas mus tai kaip ir viskas aprime, ligos po truputi atsitraukia, Motiejus sakyciau dabar sveikiausias namie, mane iki siol baisuline sloga kamuoja, tokia labiau sinusitine, du didieji vyrai dar vis labai kosti, bet irgi po truputi tie bronchitai atsitraukia.
Motiejus sianakt gerai miegojo (ir aisku, ne mano budejimo naktis kaip tyc buvo), as pati blogai miegojau, nes naktimis pradejo varginti baisingas prakaitavimas, po kelis kart persirengineju marskinius, tai mastau, ar cia liga iseidineja ar jau klimaksas man prasideda.
Naktimis ir as daznokai is nevilties apsiverkiu. Ypac didele neviltis apima mastant, kad reik kazkaip mastyti apie grizima darban, bet kaip reiks dirbt ir gyvent su nemigos naktimis, neisivaizduoju. O ir siaip darban nenoriu. Turbut prasidejo ilgalasikio bedarbio mastysena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 31, 10:38)
Sveikatos  4u.gif

Niekaip neįsivaizduoju kaip apsisuki su tiek ligonių  blink.gif
Papildyta:
taip, po operacijos labai nerami (kaip ligos atveju, kad būna). Dabar kaip ir gijimo procesas. Sakė, ten viskas sutinę, dedasi šašas. Dėl kvėpavimo, tai kol kas jokio tikro pagerėjimo.
Dar gauna vaistus nuo skausmo, turi gerti daug skysčių. Vakar buvom svečiuose, nepalaksčiau iš paskos su vandens puodeliu, tai naktį temperatūra pradėjo kilti. Šiandien patys turėsim svečių - bet jau vistiek sakiau, mažę girdysiu.

O noriai geria vandenį? Aš siaubingai vargstu stengdamasi įsiūlyt skysčius, visokius, visaip, visokiose tarosi ir visokių skonių. Jau nekalbu apie valgį blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 31, 14:28)
Taip, Irute yra kieta moteris. Ne tik keliais vaikais reik rupintis, bet ir paskutines dienas vaikstant ta daryti 4u.gif

O pas mus tai kaip ir viskas aprime, ligos po truputi atsitraukia, Motiejus sakyciau dabar sveikiausias namie, mane iki siol baisuline sloga kamuoja, tokia labiau sinusitine, du didieji vyrai dar vis labai kosti, bet irgi po truputi tie bronchitai atsitraukia.
Motiejus sianakt gerai miegojo (ir aisku, ne mano budejimo naktis kaip tyc buvo), as pati blogai miegojau, nes naktimis pradejo varginti baisingas prakaitavimas, po kelis kart persirengineju marskinius, tai mastau, ar cia liga iseidineja ar jau klimaksas man prasideda.
Naktimis ir as daznokai is nevilties apsiverkiu. Ypac didele neviltis apima mastant, kad  reik kazkaip mastyti apie grizima darban, bet kaip reiks dirbt ir gyvent su nemigos naktimis, neisivaizduoju. O ir siaip darban nenoriu. Turbut prasidejo ilgalasikio bedarbio mastysena smile.gif

Gerai, kad sveikstat. Galgi ne klimaksas, ką biggrin.gif
Mane irgi panašios mintys kamuoja, į darbą už 1,5mėnesio jau, pati tuo netikiu.
Atsakyti
labas

QUOTE(semtama @ 2017 01 31, 11:38)
taip, po operacijos labai nerami (kaip ligos atveju, kad būna). Dabar kaip ir gijimo procesas. Sakė, ten viskas sutinę, dedasi šašas. Dėl kvėpavimo, tai kol kas jokio tikro pagerėjimo.
Dar gauna vaistus nuo skausmo, turi gerti daug skysčių. Vakar buvom svečiuose, nepalaksčiau iš paskos su vandens puodeliu, tai naktį temperatūra pradėjo kilti. Šiandien patys turėsim svečių - bet jau vistiek sakiau, mažę girdysiu.

vis tik nekoks pooperacinis laikotarpis

QUOTE(IruteB @ 2017 01 31, 12:32)
Kažkaip smile.gif Tadas dieną nekarščiavo, tai grindis išsiurbė, aš valgyt padariau, indus suploviau, vyras malkas neša (nes lauke slidu, o šiaip ir aš parneščiau), pečių kuria, šunį šeria... Nėra taip, kad viena viską daryčiau

sunku tau, daug fizinių darbų. kur gimdysi?

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 31, 14:48)
abi sloguojam

plauk nosį, greit pagerės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 01 31, 10:32)
- Kažkaip smile.gif Tadas dieną nekarščiavo, tai grindis išsiurbė, aš valgyt padariau, indus suploviau, vyras malkas neša (nes lauke slidu, o šiaip ir aš parneščiau), pečių kuria, šunį šeria... Nėra taip, kad viena viską daryčiau smile.gif

- Linkiu, kad greičiau praeitų pooperacinis periodas!

- Tai gerai, kad ne vienai darbai. O kai visi kartu - tai viskas lengviau smile.gif

- Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 31, 14:26)
O noriai geria vandenį? Aš siaubingai vargstu stengdamasi įsiūlyt skysčius, visokius, visaip, visokiose tarosi ir visokių skonių. Jau nekalbu apie valgį blink.gif

Prastai. Taip pat visokius, visaip siūlom. Geriausiai sekasi su švirkštu be adatos suduot. Šiandien tai jau net grasinau. Sakau, jei negersi, tai vežu į ligoninę ir teks durti į rankelę. Apsiverkia ir geria. unsure.gif

Kurį žaidimų kambarį užsisakėt?
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 01 31, 14:49)

vis tik nekoks pooperacinis laikotarpis

Gal jums bus lengviau. Tarkim mano brolio sūnui labai lengvai šis periodas praėjo.
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif Iki šaunumo man labai toli - jei netingėčiau, galėčiau ir daugiau nuveikt ax.gif

Relita, o kada namų šeimininkėms mažai fizinių darbų? biggrin.gif Proto nelabai reikia biggrin.gif Gimdysiu Klaipėdoj, kaip ir visus smile.gif

Sima, gal maniškiams lengviau, nes jie trise - kad ir pešasi, bet būna, kad ir gražiai užsiima tarpusavy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 31, 20:04)
- Tai gerai, kad ne vienai darbai. O kai visi kartu - tai viskas lengviau  smile.gif

- Ačiū  4u.gif
Papildyta:
Prastai. Taip pat visokius, visaip siūlom. Geriausiai sekasi su švirkštu be adatos suduot. Šiandien tai jau net grasinau. Sakau, jei negersi, tai vežu į ligoninę ir teks durti į rankelę. Apsiverkia ir geria.  unsure.gif

Kurį žaidimų kambarį užsisakėt?
Papildyta:
Gal jums bus lengviau. Tarkim mano brolio sūnui  labai lengvai šis periodas praėjo.

Mums geriausiai sekas iš didelio butelio įdėjus šiaudelį, arba tiesiai iš jo, arba jei leidžiu iš jo pilstyti į puodukus. Kitaip labai minimaliai. Kas blogiausia, kad šiltų skysčių visai negeria - arbatų, kas labai reikalinga.

Maži basi žaidimų kambarį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2017 01 31, 20:45)
Ačiū visoms smile.gif Iki šaunumo man labai toli - jei netingėčiau, galėčiau ir daugiau nuveikt ax.gif

Relita, o kada namų šeimininkėms mažai fizinių darbų? biggrin.gif Proto nelabai reikia biggrin.gif Gimdysiu Klaipėdoj, kaip ir visus smile.gif

Sima, gal maniškiams lengviau, nes jie trise - kad ir pešasi, bet būna, kad ir gražiai užsiima tarpusavy smile.gif

Tas tai faktas 4u.gif bet pvz jei visi serga ir visiem reikia mamos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 01 31, 21:45)

Relita, o kada namų šeimininkėms mažai fizinių darbų? biggrin.gif Proto nelabai reikia biggrin.gif Gimdysiu Klaipėdoj, kaip ir visus

tai gerai jei sveikata leidzia. Mano kai abu nestumai isguleti, tai as su baime ziuriu i nescias, dirbancias fizini darba.

Sima, ka geria taviske?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 31, 21:18)
tai gerai jei sveikata leidzia. Mano kai abu nestumai isguleti, tai as su baime ziuriu i nescias, dirbancias fizini darba.

Sima, ka geria taviske?

Vandenį pagrinde, obuolių sultis namines, pieną, kefyrą.
Atsakyti
Azazella, ar tau kaip nors grupėje rodo, kad aš dingau iš fb? Alia ištryniau tą profilį, tai įdomu ar dar po 14 dienų tik rodys, ar jau db
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 00:20)
Azazella, ar tau kaip nors grupėje rodo, kad aš dingau iš fb? Alia ištryniau tą profilį, tai įdomu ar dar po 14 dienų tik rodys, ar jau db

neberodo senojo profilio
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 02 01, 08:41)
neberodo senojo profilio

Bet kažkokio pranešimo sausinuku grupėje neišmetė? Matai aš tuo pačiu tyliai norėjau jšeiti iš kitos grupės, tai įdomu ar admin mato kokį pranešimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 02 01, 09:16)
Bet kažkokio pranešimo sausinuku grupėje neišmetė? Matai aš tuo pačiu tyliai norėjau jšeiti iš kitos grupės, tai įdomu ar admin mato kokį pranešimą biggrin.gif

pranesimo jokio nebuvo, o poste, kur grupes nariu nikai is sm, tavo paskyra neaktyvi ir tiek. Pries tave is grupes isejo Klajokle, irgi jokio pransimo nebuvo.
Atsakyti