Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Ne'daskaičiau' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 01 30, 20:53)
Labas. Alekso operaciją vėl teko atšaukt, nes sloguoja, vakar ir temperatūra buvo pakilus... Turbūt bus taip, kad vyrui teks gult į ligoninę su juo - juk su naujagimiu nesigulsiu kartu, o kad pasveiktų ir išoperuotume per 1-2 savaites, nelabai tikėtina...

Tadas su Kostu irgi serga - šią savaitę tupėsim namie visi smile.gif MB radikulitas, vos pajuda - išrašė leidžiamų dviejų rūšių vaistų...

Nu kaip nesmagu, kad taip ir nesusitvarke sis reikalas iki kudikio atejimo. Laikykis, nelengva tau, tiek vyru ir visi ligonai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 30, 22:58)
Ne'daskaičiau' biggrin.gif

Na kažkaip ir aš nesupratau, gi vien jūs ir tėvai jau gaunasi 7 biggrin.gif žodžiu, pasikalbėjom. biggrin.gif
Atsakyti

Na mūsų atveju, tai matyt sirgsim vistiek, jei eis į darželį..

Kodėl, ištisai serga?  :unsure:

Lyg ir planuojam savaitgalį vykti, 

Sėkmės, o mes po 2 sav  :)

Ką iš Ali vaikams užsakot?

Žaislų nerekomenduosiu, nes kol sulauksit, jau nebeaktualu pagal amžių bus, o va ką atradau, tai rankdarbių prekės: sagos, etiketės, markeriai, labai patiko rinkinukai mezgėjoms, pirkau du skirtingus sau ir mamai  :)

Labas. Alekso operaciją vėl teko atšaukt, nes sloguoja, vakar ir temperatūra buvo pakilus... Turbūt bus taip, kad vyrui teks gult į ligoninę su juo - juk su naujagimiu nesigulsiu kartu, o kad pasveiktų ir išoperuotume per 1-2 savaites, nelabai tikėtina...

Tadas su Kostu irgi serga - šią savaitę tupėsim namie visi smile.gifMB radikulitas, vos pajuda - išrašė leidžiamų dviejų rūšių vaistų...

Et, kaip negerai susiklostė aplinkybės  :unsure:  Sveikatos jums visiems  :4u:

Aš šiandien rezervavau žaidimų kambarį Aurėjos gimtadieniui, jau pradėjau sukti galvą apie maistą. 

Man neteko organizuot gimtadienio, bet sūnus buvo pakviestas 2 kartus į žaidimų kambarį, abu kartus vaišėms buvo tik pica ir tortas (ir to vaikai nelabai valgė - neturėjo kada :D:4u:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 30, 23:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71401831" data-time="1485781394">
<div>
<p>
Na mūsų atveju, tai matyt sirgsim vistiek, jei eis į darželį..</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Kodėl, ištisai serga?  unsure.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71402246" data-time="1485790974">
<div>
<p> Lyg ir planuojam savaitgalį vykti, </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Sėkmės, o mes po 2 sav  smile.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rutast" data-cid="71402278" data-time="1485791685">
<div>
<p>

Ką iš Ali vaikams užsakot?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Žaislų nerekomenduosiu, nes kol sulauksit, jau nebeaktualu pagal amžių bus, o va ką atradau, tai rankdarbių prekės: sagos, etiketės, markeriai, labai patiko rinkinukai mezgėjoms, pirkau du skirtingus sau ir mamai  smile.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71402753" data-time="1485802386">
<div>
<p>Labas. Alekso operaciją vėl teko atšaukt, nes sloguoja, vakar ir temperatūra buvo pakilus... Turbūt bus taip, kad vyrui teks gult į ligoninę su juo - juk su naujagimiu nesigulsiu kartu, o kad pasveiktų ir išoperuotume per 1-2 savaites, nelabai tikėtina...
Tadas su Kostu irgi serga - šią savaitę tupėsim namie visi vartotojo įkelta nuotraukaMB radikulitas, vos pajuda - išrašė leidžiamų dviejų rūšių vaistų...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Et, kaip negerai susiklostė aplinkybės  unsure.gif  Sveikatos jums visiems  4u.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71402926" data-time="1485805587">
<div>
<p>
Aš šiandien rezervavau žaidimų kambarį Aurėjos gimtadieniui, jau pradėjau sukti galvą apie maistą. </p>
</div>
</blockquote>
<p>Man neteko organizuot gimtadienio, bet sūnus buvo pakviestas 2 kartus į žaidimų kambarį, abu kartus vaišėms buvo tik pica ir tortas (ir to vaikai nelabai valgė - neturėjo kada biggrin.gif4u.gif</p>

Na tai panašiai, savaitę/dvi paeina, kelias savaites namie. Nesirgo tik rugsėjo mėnesį.

Matai, didesniems gal ir tinka taip (kaip suprantu vyresnis jis buvo nei kad dabar mūsiškiai), o pas mus bus visi apie 2 m, vieni mažesni, kiti vyresni, tai tokiem kleckam aš tikrai picos nesiūlysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 30, 23:24)

Ką iš Ali vaikams užsakot?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Žaislų nerekomenduosiu, nes kol sulauksit, jau nebeaktualu pagal amžių bus, o va ką atradau, tai rankdarbių prekės: sagos, etiketės, markeriai, labai patiko rinkinukai mezgėjoms, pirkau du skirtingus sau ir mamai  smile.gif</p>

Kas ten per rinkiniai? Gal nuorodą galima?
O etiketės kam skirtos?
Atsakyti
Sima, mes beje irgi pradžioj galvojom tik apie picas ir kelis užkandžius. Vaikai neturi kada maistu gi užsiimti tai jiems simboliškai galima kažką spec.pagalvot. Suaugę tiesą sakant irgi neperdaug suvalgo dėl bendravimo ir laiko stokos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 30, 18:42)
Įdomus pastebėjimas.  Dėl įdomumo paseksiu.
Papildyta:
Aš iš ten noriu treniruoklio suoliuko. 49eurai su akcija. Bet lenkuose mačiau toks pat už 39 eurus. Lyg ir planuojam savaitgalį vykti, bet jei mažė bus tokia širšė kaip dabar, tai neišdrįsim tada.

Labas,
O kodel sakai, kad dukra sirse? Cia po operacijos ji tokia nerami? Ar del kitu priezasciu? Kaip jos siaip savijauta? Matosi kazkoks skirtumas susijes su kvepavimu po operacijos?
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Na tai panašiai, savaitę/dvi paeina, kelias savaites namie. Nesirgo tik rugsėjo mėnesį.

Matai, didesniems gal ir tinka taip (kaip suprantu vyresnis jis buvo nei kad dabar mūsiškiai), o pas mus bus visi apie 2 m, vieni mažesni, kiti vyresni, tai tokiem kleckam aš tikrai picos nesiūlysiu rolleyes.gif

Ar vartojat ką profilaktikai?

Iš tiesų, didesnis jau ėjo, be to, ten buvo tik vaikai, o iš suaugusiujų tik jubiliato tėvai. Bet va maniškei pvz tai pica maistas nr 1  :D  Ji jau išmoko, kad pas mus šeimoj vyras picas gamina, grįžta tas iš darbo, terorizuoja, picų reikalauja. Jei sako, kad pavargęs, nenori gamint, sako tada eik pirk  :D

Kas ten per rinkiniai? Gal nuorodą galima?
O etiketės kam skirtos?

Rinkiniai tokio tipo:

Cheap-Price-1-SET-knitting-Accessories-D

Čia yra markeriai, virbalai pynėms, žakardo žiedas, ardytojas, žnypliukės gumoms įverti, virbalų antgaliai, metras, mezgimo adatos, segtukai akim laikinai nukelti... visas malonumas apie 3 eur  :) Vadinasi pas juos "knitting tools set"

Etiketės būna ir odinės, ir medžiaginės, ir medinės, gražiai atrodo ant kokių kepurių, kas mezga pagal užsakymus, ant visko siuva  :) Vadinasi pas juos "labels for clothes"

5cm-Handmade-font-b-Embossed-b-font-PU-f

Colored-handmade-labels-wooden-buttons-2

Hand-Made-Sewing-Accessories-50Pcs-Tag-B

2016-Luxury-Brand-Winter-Hats-For-font-b

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 01 30, 20:53)

Tadas su Kostu irgi serga - šią savaitę tupėsim namie visi smile.gif MB radikulitas, vos pajuda - išrašė leidžiamų dviejų rūšių vaistų...

Sveikatos 4u.gif

Niekaip neįsivaizduoju kaip apsisuki su tiek ligonių blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraitė @ 2017 01 31, 00:29)
Labas,
O kodel sakai, kad dukra sirse? Cia po operacijos ji tokia nerami? Ar del kitu priezasciu? Kaip jos siaip savijauta? Matosi kazkoks skirtumas susijes su kvepavimu po operacijos?

taip, po operacijos labai nerami (kaip ligos atveju, kad būna). Dabar kaip ir gijimo procesas. Sakė, ten viskas sutinę, dedasi šašas. Dėl kvėpavimo, tai kol kas jokio tikro pagerėjimo.
Dar gauna vaistus nuo skausmo, turi gerti daug skysčių. Vakar buvom svečiuose, nepalaksčiau iš paskos su vandens puodeliu, tai naktį temperatūra pradėjo kilti. Šiandien patys turėsim svečių - bet jau vistiek sakiau, mažę girdysiu.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 31, 09:38)
Sveikatos  4u.gif

Niekaip neįsivaizduoju kaip apsisuki su tiek ligonių  blink.gif
Papildyta:
taip, po operacijos labai nerami (kaip ligos atveju, kad būna). Dabar kaip ir gijimo procesas. Sakė, ten viskas sutinę, dedasi šašas. Dėl kvėpavimo, tai kol kas jokio tikro pagerėjimo.
Dar gauna vaistus nuo skausmo, turi gerti daug skysčių. Vakar buvom svečiuose, nepalaksčiau iš paskos su vandens puodeliu, tai naktį temperatūra pradėjo kilti. Šiandien patys turėsim svečių - bet jau vistiek sakiau, mažę girdysiu.

Kažkaip smile.gif Tadas dieną nekarščiavo, tai grindis išsiurbė, aš valgyt padariau, indus suploviau, vyras malkas neša (nes lauke slidu, o šiaip ir aš parneščiau), pečių kuria, šunį šeria... Nėra taip, kad viena viską daryčiau smile.gif

Linkiu, kad greičiau praeitų pooperacinis periodas!
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 31, 01:24)
Sima, mes beje irgi pradžioj galvojom tik apie picas ir kelis užkandžius. Vaikai neturi kada maistu gi užsiimti tai jiems simboliškai galima kažką spec.pagalvot. Suaugę tiesą sakant irgi neperdaug suvalgo dėl bendravimo ir laiko stokos biggrin.gif

Sutinku, kad daug nereikia, mes 2 val imsim, tai tik simboliškai paužkandžiaut visiems kažką, na tortas dar. Kiek val jūs ėmėt?

dontstop, ne, nieko profilaktiškai nevartojam, apart naminių, liaudiškų priemonių (česnakas, arbatmedis, vit c ir pan). Aš jau nebetikiu, kad yra tokia priemonė, kuri atsilaikytų prieš darželio bacilas biggrin.gif

IruteB, jūs tikri šaunuoliai, aš su vienu sergančiu vaiku vos susitvarkau, abi sloguojam, nelabai įsivaizduoju kaip reiktų dar vienu ar daugiau vaikų rūpintis.

Pas mus tik dabar panelė sugalvojo, kad galima prisistūmus kėdę kur nors užlipt, tai šiom dienom vyksta viršutinių zonų namuose inventorizacija biggrin.gif tuoj reiks į palubes viską kelt..

Azazella, kaip jūs? Šiandien eilinį sykį tave prisiminiau ir užjaučiau dėl nemiego. Aš jau antra savaitė nemiegu, ši naktis išvis kažkas baisaus, abi pakaitom tai kosom tai slogas pučiam. Ryte jau apsiverkiau iš to bejėgiškumo. O tu nemiegi du metus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 31 sausio 2017 - 12:49