Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 01 30, 15:25)
zinoma gerai, kad nedavei. tik kai as komentavau tavo postus, stebejausi, kodel gydytoja nedare kraujo tyrimu, o ne kodel neskyre antibiotiku. smile.gif
ka dar pastebejau - jei vaikas geria antibiotikus, mazdaug po poros savaiciu vel suserga.

Šito žinok ir aš nesupratau. Bet nei kaip paklaust ax.gif tiksliau aš klausiau, ar tikrai nereikia tyrimų. Ji buvo įsitikinus, kad čia virusas ir sakė palaukt... Bet ramybės dėlei galėjo padaryt. Suprantu, kad pirmom dienom nedaro, bet ten jau buvo ilgiau..

Na mūsų atveju, tai matyt sirgsim vistiek, jei eis į darželį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 30 sausio 2017 - 15:04
QUOTE(relita @ 2017 01 30, 14:25)

ka dar pastebejau - jei vaikas geria antibiotikus, mazdaug po poros savaiciu vel suserga.

Įdomus pastebėjimas. Dėl įdomumo paseksiu.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 01 30, 13:59)
<p>Ne į ligų temą: Lidle šią savaitę nuo ketvirtadienio neblogų medinių dėlionių, žaidimų bus, gal kam aktualu  4u.gif​ </p>

Aš iš ten noriu treniruoklio suoliuko. 49eurai su akcija. Bet lenkuose mačiau toks pat už 39 eurus. Lyg ir planuojam savaitgalį vykti, bet jei mažė bus tokia širšė kaip dabar, tai neišdrįsim tada.
Atsakyti
Sveikos,
vis paskaitau, kuo gyvenat, o parašyti vis sutrukdo kas nors.
Dėl antibiotikų, tai taip, vaikai po jų kurso labai greitai ir vėl susirgdavo. Imunitetas nusilpdavo. Su vyresniaisiais labai vargau, kol iš ligų išsikapstėm, o tai buvo tik bebaigiant darželį.

Pastebėjau, kad G. viena akytė žvairuoja kartais. Vyras sako, kad nekreipčiau dėmesio, bet man kažkaip neramu.

Ką iš Ali vaikams užsakot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 30 sausio 2017 - 17:58
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 30, 11:25)

Pas mus pagaliau geros naujienos, nebekarščiuoja Aurytė smile.gif Daktarė sakė šaunuoliai, kad nedavėm antibiotikų. Visgi ji buvo teisi, toks virusas pasitaikė..

Svarbiausia, kad pasveiko 4u.gif

Aš iš tų mamų korios prašo antibiotikų be tyrimų jei vaikui temperatūra, nosis ir skauda ausį. Kol kas gydytojos mano prašymą patenkindavo.
Papildyta:
QUOTE(rutast @ 2017 01 30, 17:54)

- Pastebėjau, kad G. viena akytė žvairuoja kartais. Vyras sako, kad nekreipčiau dėmesio, bet man kažkaip neramu.

- Ką iš Ali vaikams užsakot?

- Pasikonsultuok su gydytojais. Gal akinukų reikia...

- Esu pirkusi kojines, pėdkelnes, žaislus.
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 01 30, 18:54)
Sveikos,
vis paskaitau, kuo gyvenat, o parašyti vis sutrukdo kas nors.
Dėl antibiotikų, tai taip, vaikai po jų kurso labai greitai ir vėl susirgdavo. Imunitetas nusilpdavo. Su vyresniaisiais labai vargau, kol iš ligų išsikapstėm, o tai buvo tik bebaigiant darželį.

Pastebėjau, kad G. viena akytė žvairuoja kartais. Vyras sako, kad nekreipčiau dėmesio, bet man kažkaip neramu.

Ką iš Ali vaikams užsakot?

Niekada nepamaišys gydytojo konsultacija. Tokie dalykai kuo anksčiau nustatomi, tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 30, 19:08)
Svarbiausia, kad pasveiko  4u.gif

Aš iš tų mamų korios prašo antibiotikų be tyrimų jei vaikui temperatūra, nosis ir skauda ausį. Kol kas gydytojos mano prašymą patenkindavo.
Papildyta:
- Pasikonsultuok su gydytojais. Gal akinukų reikia...

- Esu pirkusi kojines, pėdkelnes, žaislus.

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 30, 19:48)
Niekada nepamaišys gydytojo konsultacija. Tokie dalykai kuo anksčiau nustatomi, tuo geriau.

Dabar jau visai neberamu, kai baigsis gripo epidemija ir virusai, prašysiu šeimos gyd.siuntimo pas okulistą.
Kokius žaislus? Ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2017 01 30, 19:38)
Dabar jau visai neberamu, kai baigsis gripo epidemija ir virusai, prašysiu šeimos gyd.siuntimo pas okulistą.
Kokius žaislus? Ar patiko?

šituos

https://www.aliexpre...hText=egg magic

https://www.aliexpre...t=magic scratch

Patiko, nors ir ne ilgam.
Atsakyti
Labas. Alekso operaciją vėl teko atšaukt, nes sloguoja, vakar ir temperatūra buvo pakilus... Turbūt bus taip, kad vyrui teks gult į ligoninę su juo - juk su naujagimiu nesigulsiu kartu, o kad pasveiktų ir išoperuotume per 1-2 savaites, nelabai tikėtina...

Tadas su Kostu irgi serga - šią savaitę tupėsim namie visi smile.gif MB radikulitas, vos pajuda - išrašė leidžiamų dviejų rūšių vaistų...
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 30, 11:25)
O ką iš maisto darei? Ar savo ar iš jų ėmei?
Kaip labiau apsimoka kaži..  unsure.gif
Pas mus pagaliau geros naujienos, nebekarščiuoja Aurytė smile.gif Daktarė sakė šaunuoliai, kad nedavėm antibiotikų. Visgi ji buvo teisi, toks virusas pasitaikė..

Net nesidomėjau ar maistą jie ruošia. Gaminom užkandžius pusiau su sese. Daug atliko. Bet visiem patiko. Aš kepiau krabų lazdas tešloje su padažu, sumuštiniai su lašiša, liežuviu, kumpeliu, kepta duona su kiaušų sūrio užtepu, vaisiai, paprastos lazdelės su sūrio padažu pirktiniu, keli sūriai, alyvuogės. Sesuo darė sumuštinius su kumpiu rūkytu, ikrų krabų užtepu, dar ten kažkas. Dėl viso pikto užsakėm du rinkinukus sušių, bet tikrai nebuvo būtini. Visiems visko užteko, nors vien aš maistui išleidau 50 € unsure.gif čia be sušių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 30 sausio 2017 - 21:29
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 30, 22:28)
Net nesidomėjau ar maistą jie ruošia. Gaminom užkandžius pusiau su sese. Daug atliko. Bet visiem patiko. Aš kepiau krabų lazdas tešloje su padažu, sumuštiniai su lašiša, liežuviu, kumpeliu, kepta duona su kiaušų sūrio užtepu, vaisiai, paprastos lazdelės su sūrio padažu pirktiniu, keli sūriai, alyvuogės. Sesuo darė sumuštinius su kumpiu rūkytu, ikrų krabų užtepu, dar ten kažkas. Dėl viso pikto užsakėm du rinkinukus sušių, bet tikrai nebuvo būtini. Visiems visko užteko, nors vien aš maistui išleidau 50 €  unsure.gif čia be sušių

Aišku. Na kaip 7 žmonėm tai skamba daug maisto.
Aš šiandien rezervavau žaidimų kambarį Aurėjos gimtadieniui, jau pradėjau sukti galvą apie maistą. Pas mus nemažai žmonių gaunasi, jei visi kviečiami nesirgs ir dalyvaus, skaičiavau gal 20, ar net daugiau.. Nežinau, dar kiek kviesim. Norisi, kad būtų daugiau vaikų kompanijoj tai plius tėvai, taip ir gaunasi biggrin.gif niekad nesu darius tokio "baliaus", kiek čia visko reikės.. unsure.gif
Atsakyti
Sima, žmonių buvo 21 biggrin.gif tu ne apie vaikus klausei? Mes šiemet darėm tik giminėms (seneliai, sesės). Išimtį padariau tik vienai draugei, nes neseniai kvietė mus. Kitąmet darysim su draugais ir jų vaikais. Jei neapsigalvosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 30 sausio 2017 - 21:57
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 30, 22:55)
Sima, žmonių buvo 21 biggrin.gif tu ne apie vaikus klausei?

Aaa biggrin.gif aš klausiau kiek vaikų ir kiek suaugusių, tu atsakei 7 biggrin.gif
Mes kviesim draugus/pažįstamus su vaikais. Nes kitaip tada nelabai kam būtų tam žaidimų kambary žaist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 30 sausio 2017 - 21:58