QUOTE(Azazella @ 2016 12 13, 09:29)
tas kavinis variantas man irgi priimtinesnis, nes as nekenciu sokolado, cia tik del seimynos kepciau, o jei tiksliau aprasytum kavini varianta, tai gal ir pati valgyciau
Papildyta:
Nu grynai kaip pas mus tik be MP. Pas Motieju irgi paskutiniai kruminiai eina, bet tai vyksta jau nuo vasaros pabaigos, kazkaip ipusejus rudeniui tikejausi, kad iki naujuju issispres sis reikalsa, bet dar toli grazu. O kad taip gali miegoti dvieju metu vaikas, manes nei kiek nestebina, antra toki frukta auginu. As kai kam nors pasakoju apie toki miega, visi ziuri, akimis klapsi, matau, kad durna mane laiko ir isivaizduoja turbut, kad as cia perdedu ir kad taip negali buti.
Papildyta:
Kazkodel manau, kad ir man patiktu.
Azazella, viskas kaip tame recepte, tik va kokie pakeitimai: nededi kakavos, o dedi 1/3 puodelio miltų ir maždaug 3 a.š. kavos. Nežinau kodėl, bet man skaniausia kepiniuose yra ta senovinė "Indian Instant Cofee", na tokia skardinėse, kaip ir sovietmečiu buvo
Kažkoks švaresnis kavos skonis man. Arba aš kitas ne tokias bandžiau
Bet savo keksiukams ir kitiems "kaviniams" reikalams aš naudoju tokią
Tu nebijok nusipirkt kad ir mažesnę dėžutę jos, sunaudosi. Jei ne šitiems sausainiams, tai keksiukus galėsi iškept ar pyragą. Arba kokiam kremui panaudosi
Čia gi ne grietinėlė, nepages greitai (o, prisiminiau, šaldytuve grietinėlės galiojimas į pabaigą, reiks kažką daryt
)
Tik neperkepk, nebijok, kad kepant atrodys dar "žali"
Perkepsi, sukietės
O valgyk TIK atvėsusius.
Dontstop, gal žinai kokį gerą vaikų ortopedą? Vilniuj užregistravau pas vieną mokamai, bet dar kokie 10 procentų liko svarstymo, gal vežt geriau į Kauną....