Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Uoga, kodel jie nebuvo panasus kudikystej, kai tavo miegojo, o mano kauke be galo krasto.. karsta.gif

Aguoncikas dar raso apie naktinius misinio gerimus, as jau pamirsus kas tai, nuo 3men.negeria naktim.
Bet jei Patrikas kudas- duociau, nesvarbu, kad 2m., mano tai gerus 13kg.jauciu sveria.
Vasario 6 suzinosim.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 22:00)
Uoga, kodel jie nebuvo panasus kudikystej, kai tavo miegojo, o mano kauke  be galo krasto..  karsta.gif

Aguoncikas dar raso apie naktinius misinio gerimus, as  jau pamirsus kas tai, nuo 3men.negeria naktim.
Bet jei Patrikas kudas- duociau, nesvarbu, kad 2m., mano tai gerus 13kg.jauciu sveria.
Vasario 6 suzinosim.

Kad jis ir dabar gana gerai miega biggrin.gif na bent jau aaš tai tikrai biggrin.gif čia tas paspirtukas išmušė iš vėžių..ale šį vakarą vėl suveikė knarkimas biggrin.gif tik šį kartą užsimanė gert, o to tikrai nenorėjo, nes neseniai gėrė. Žinau aš jo bajerius 'gert, perst ir t.t.' biggrin.gif bile nesigult
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Irute, kur dingusi, kaip laikaisi? Pasirodyk kartais, pranešk kokią žinią apie save 4u.gif
Azazella, ar sveikstat? Kaip M? Pati kaip?
Kokius filmukus rodot/žiūri vaikai?
Kokia veikla labiausiai patinka, ką "atradot" patinkančio, tinkančio, naudingo, lavinančio ar tiesiog užimančio vaiką?
Va tiek apklausai biggrin.gif Klausiu, nes galvoju, gal ko nors dar reikia mano vaikui, kad lavėt smile.gif Ir įdomu, ką veikia ir mėgsta jūsų vaikiukai smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 01 25, 16:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71389363" data-time="1485348936">
<div>
<p>dontstop, nu su tokia patirtim ir kalbų mokėjimu manau lengvai rasi mėgiamą darbą</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tikiuosi  smile.gif Kad rasiu darbą, neabejoju, kad rasiu mėgiamą - šiek tiek abejoju, aš nežinau kas tas yr, mėgiamas darbas  unsure.gif​ </p>
<p>Aš irgi matyt, kaip ir Aguončikas, iš apsigimusių veltėdžių  hihihi.gif</p>

Na, mes kažkada kalbėjom, kad abiems patiktų turbūt bibliotekoj dirbt smile.gif Man tai manau, kad patiktų smile.gif

QUOTE(Azazella @ 2017 01 25, 17:05)
as tai tvirtai zinau ka noreciau dirbti, tas zinojimad atejo pries kokiu geru desimt metu, bet deja, per velu ir per brangu buvo pradeti igyvendint ta reikala.

Nu taip įdomu pasidarė, ką tokio tu norėtum veikti/dirbti.... Ką tokio brangaus išsirinkai? smile.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 23:00)
Uoga, kodel jie nebuvo panasus kudikystej, kai tavo miegojo, o mano kauke  be galo krasto..  karsta.gif

Aguoncikas dar raso apie naktinius misinio gerimus, as  jau pamirsus kas tai, nuo 3men.negeria naktim.
Vasario 6 suzinosim.

Kūdas, kūdas tas mano vaikas. Na, aš taip pergalvojau viską ir susigalvojau, kad iki vasaros aš jam tikrai neprieštarausiu, o paskui matysim, gal kai į lauką kasdien eis, daugiau veiklos turės, gal tuomet ir nereiks naktimis mišinuko... Gal kalbėt iki to laiko daugiau pradės... Matysim. Kol kas tegu sau valgo, svarbu, kad kitų bėdų nebūtų...

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 26, 01:19)
Kad jis ir dabar gana gerai miega biggrin.gif na bent jau aaš tai tikrai biggrin.gif čia tas paspirtukas išmušė iš vėžių..ale šį vakarą vėl suveikė knarkimas biggrin.gif tik šį kartą užsimanė gert, o to tikrai nenorėjo, nes neseniai gėrė. Žinau aš jo bajerius 'gert, perst ir t.t.' biggrin.gif bile nesigult

Bajeristai jūs abu biggrin.gif
Atsakyti
Sugedus kompiuteriui, Adelia pusantro menesio gyvena be multiku-daineliu, iki tol ziuredavo 2-3k.i savaite, nepasigenda.
Ryte ijungiu vaikiska kanala, kol rengiames, pusrycius ruosiu, tvarkinejuos, bet ten beveik nera muzikos, tai nesudomina ilgam, isgirsta daina, paziuri, paskui eina savo reikalais.
Rode kelias minutes faina multika apie kempines, dingo.
Per tel.nejungiu, kad ikisus nosi akis gadintu tokiam mazam ekrane.
Zinotu, kad cia irgi galima ijungt, prasytu vis..

Klijuojam lipdukus, siaip knygas ziurineja, Raudonkepuraites knyga greit sudils.
Gavo Kaledoms, gimtadieniui kelis naujus zaislus su jais zaidzia.
Per tel.nemoku ikelt foto, o apibudint sunku.
Siuo metu, nesiskiria su policijos masina, su sirenom ji, tai stumdo po kambarius, iesko kur ivyko unfall (avarija).
Nieko neradus, apvercia pacia policija ant sono ir sako- 'unfall', arba man duoda kitas masinas, turiu padaryt avarija. biggrin.gif
Siaip praktiskai istisai mes kartu, kai prie kompo sededavau, dar nueidavo ka nors viena nuveikt, o dabar prilipus visai pasidare.
Atsakyti
Pas mus panašiai. Nebejungiu multikų ant kompo, beeet rytais leidžiu per teliką žiūrėt senus rusiškus filmukus. Arba vakare. Tiesa vyras vakarais žaidžia kažkokį depresovą žaidimą, kur berniukas juodas vaikšto tamsoj ir bando nemirti biggrin.gif tai tas visad ant kelių ir spokso. Reikalauja kartais berniuko
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 25, 16:01)
ai pas Aurėją skiepų knygelėj kur skiepijimai nuo poliomielito yra kas nors įrašyta?

Va susiradau knygutę, toj vietoj kur grafa "Skiepijimai nuo poliomielito" tai tuščia, bet prieš tai kelis psl atgal yra grafa "Skiepijimai nuo kokliušo, difterijos, stabligės, poliomielito, haemofhilus influenzae b tipo infekcijos" yra keturi skiepai daryti, tai čia tas poliomielito įeina
Atsakyti
Leisciau ir as paziuret per TV, bet kai nera dainu neziuri.
Nors koki Pingvinuka Lolo turbut ir be muzikos ziuretu.
Saikingai, naudinga manau filmukai, pagal Adelia matau, fantazija lavina, jau kadaise nera kompo, bet daineliu nuotrupas iki siol jos kalboj girdziu, dialogus atseit atkartoja.
Bet telefono nejungsiu.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Šiandien gal apsimesiu, kad per šalta, ir neisim į lauką  :angel_not:  Nu taip pradėjau nekęst eit į lauką, iki negalėjimo... Vyras apsiėmė kartą per savaitę lankyti Lidlą prie darbo, tai paskutinis paskatinimas išeiti iš namų atkrito. O šiaip vaikščiot, kad vaikščiot, be tikslo, tai mes nevaikštom  :blush-anim-cl:

Na, mes kažkada kalbėjom, kad abiems patiktų turbūt bibliotekoj dirbt smile.gifMan tai manau, kad patiktų smile.gif

Aha, tik kur tokį darbą rasti  :)  Mano biblioteką vis dėlto uždarė (kažkada pasakojau, kad ėjau mitinguot prieš uždarymą)  :cry2:

Po Kalėdų, gimtadienio atsirado naujų žaisliukų, žaidimų, tuo pačiu išnešiau rūsyn visokius rūšiuoklius, piramides ir pan. Dabar pas mus labiausiai ant bangos:

*kortelių žaidimai. Turim tris: vienas - reikia rasti vienodų paveiksliukų poras, antras - reikia rasti priešingybių poras (liūdnas veidelis - linksmas veidelis; švarus batas - murzinas batas), trečias - reikia sudėti poras pasitelkus logiką (višta - kiaušinis; bitė - avilys; kepurė - šalikas ir pirštinės). Šitas trečias mėgstamiausias, jį gyrė ir Azazella. Puzzlino pavadinimas.

puzzlino1.jpg

*visokios medinės dėlionės, mediniai labirintai, 3 mėgstamiausi:

iš ikėjos (ir taip pat Azazella gyrė  :D )

pyssla-delione__0428358_PE583500_S4.JPG

su žvejyba, iš aliexpress

58423-medine-viga-delione-juros-pasaulis

parinkt galvas gyvūnams, iš Lidlo

Medinis_labirint_54917b45d656f.jpg

*labai patinka pjaustomos medinės daržovės. Jos ant lipuškės susiklijuoja, pjaustant toks realistinis jausmas, net nustebau  :D  Tuo pačiu patinka visi virtuvės rakandai, žaisliniai indai, įrankiai, žaidžiam sriubos virimą, arbatėlės gėrimą ir tt  :D

3720_nr2-500x500_0.jpg

* 2 kartus jau praėjom užduotėlių knygelę dvimetinukams, vieną kartą patys pirkom, dar vieną dovanų gavom, lengva, geriau Kutis. Taip atrodo knygelė: http://www.presvika....teles40-lipduku

Ieškosiu ir kitų leidyklų būtent dvimečiams, yra knygynuose keli variantai  :)​ 

* nereali medinė magnetinė mozaika iš Norfos. Galima tiesiog dėlioti paveikslėlius, galima pagal korteles, manau bus aktuali ilgai

magnetiniu-figuru-dezute-510-600x800-pro

Filmukų nežiūrim, ačiūD nebeprašo Trolių  :karsta:

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 26, 08:32)
Kokius filmukus rodot/žiūri vaikai?
Kokia veikla labiausiai patinka, ką "atradot" patinkančio, tinkančio, naudingo, lavinančio ar tiesiog užimančio vaiką?

Rodau tuos pačius LBB daineles, bandžiau Tilidūdos, tai su kažkokia baime žiūri, nors tas daineles patinka dainuot. Išvis su filmukais toks reikalas dabar, kad įsikandus "ne šitą", vis nepatinka ką įjungiu, o ko nori, taigi nepasako biggrin.gif Susigalvoja, kad bijo vienokių ar kitokių dalykų iš tų filmukų, tai stengiuosi išvis nejungt nesant reikalui. Bet praverčia, dabar kai reikia pamatuot temperatūrą, ar inhaliatorių jungsiu, kolkas jo bijo unsure.gif

Iš vis mano vaikas neturi mėgiamos veiklos, viskas sudomina max kelioms minutėms, nebent kažkas labai naujo, tai kelias dienas būna "ant bangos". Va pvz dabar labai prašo suptis, vos pabudus lekia prie sūpynių, naktį per miegus irgi rėkia "suptis". Na o visa kita, tai buvę nebuvę. Kažkiek papiešia, lipdukus palipdo, knygutes pavarto, su lėlėm pažaidžia, ir t.t. Karpyt nemoka dar, bandžiau duot, nesigavo niekas. O labiausiai mėgsta mane varyt iš proto su "maaaama" biggrin.gif ištisai
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 26, 12:24)
Va susiradau knygutę, toj vietoj kur grafa "Skiepijimai nuo poliomielito" tai tuščia, bet prieš tai kelis psl atgal yra grafa "Skiepijimai nuo kokliušo, difterijos, stabligės, poliomielito, haemofhilus influenzae b tipo infekcijos" yra keturi skiepai daryti, tai čia tas poliomielito įeina

dekui, kad paziurejai, pas mus tas pats. reiskia viskas ok. smile.gif

labas rytas
Atsakyti

Iš seniau tebepatinka lėlės, pliuškiai, žaidžia vaidmenų žaidimus, ačiūD ir viena gali, aišku, kartu išvis mėgsta  :)

Piešimas kasdien - flomasteriais, kreidelėm, pieštukais ir ant magnetinės piešimo lentos. Pirštukiniais dažais rečiau. Turim knygą, kur reikia "spalvint" vandeniu, kasdien pabostų, bet retkarčiais ištraukiu. Spalvina knygutėse, nekokybiškai, bet vis stengiasi.

Vis dar dažnai traukiamas sūrus modelinas, kinetinis smėlis  :D

Lipdukų knygutės baigėsi, ne tik namie, bet ir parduotuvėje neberandu dar nebandytų  :D

Turim 2 knygas su magnetiniais lipdukais, patinka, kasdien traukiam (kasdien "praeinam" visas turimas knygas, ir ne po vieną kartą  :oh: ).

Konstruktoriai, ypač Lego, vis dar labai patinka  :)​ 

Be žaidimų pana man kasdien padeda buityje  :lol:  Pvz, skutu bulves - padavinėja jas man po vieną. Valo dulkes šluotele. Išduodu popierinį rankšluostį, ji eina per kambarius ir valo kur randa nešvarumus. Na ir žinoma tvarko savo žaislus, čia jau visiškai rimtai, kaip ir sūnų pratinu, kad neinam vakare miegot, kol žaisliukai nesudėti į dėžes  :ax:

Atsakyti
Donstop, o kodėl nevaikštot šiaip sau? Neinat ant kalniuko čiuožinėt?

Pas jus, kaip visad, žaislų įvairovė rolleyes.gif magnetukų lentą mums atstoja šaldytuvas biggrin.gif puzlių nedėlioja dar, nesupranta.

Kaip man nusibodo jau ta temperatūra :-( jau šešta diena, dabar 37,6, bet popiet vėl turbūt sukils.. Vakar vakare buvo beveik 39, vaikas ištisai verkė, nuėjom miegot 19:30h, iki pat 24h niekaip nenukrito, vėl sudaviau vaistų, naktį paskui jau nukrito. Bet miego praktiškai nebuvo..
Ar jums greit suveikia vaistai nuo temperatūros? Kaip greit turėtų suveikt?
Atsakyti