Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Skamba visai įdomiai rolleyes.gifo kodėl tu nebenori ten grįžt? Kas nepatiko?

Oi ir apie tai daug rašiau  :D  Jei trumpai, tai  darbas gryna vergija, vadovai panaudoja psichologinės priespaudos metodus ir išspaudžia iš darbuotojų viską, ką gali, terorizuoja, tarkuoja ir palaiko nenormalų stresinį, įtampos kupiną vidinį mikroklimatą. Kad uždirbt ką, reikia nepietaut ir į tualetą neit, varyt juodai, nes atlyginimas priklauso nuo padarytų vnt vidurkio. Aš variau, nes turėjau tikslą sutaupyt dekretui, daugiau nebenoriu gadint sveikatos, nei fizinės, nei psichinės  :mmm: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 25, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71389262" data-time="1485346356"><div><p>Skamba visai įdomiai vartotojo įkelta nuotraukao kodėl tu nebenori ten grįžt? Kas nepatiko?</p></div></blockquote><p>Oi ir apie tai daug rašiau  biggrin.gif  Jei trumpai, tai  darbas gryna vergija, vadovai panaudoja psichologinės priespaudos metodus ir išspaudžia iš darbuotojų viską, ką gali, terorizuoja, tarkuoja ir palaiko nenormalų stresinį, įtampos kupiną vidinį mikroklimatą. Kad uždirbt ką, reikia nepietaut ir į tualetą neit, varyt juodai, nes atlyginimas priklauso nuo padarytų vnt vidurkio. Aš variau, nes turėjau tikslą sutaupyt dekretui, daugiau nebenoriu gadint sveikatos, nei fizinės, nei psichinės  schmoll.gif </p>

Matyt būsiu praleidus.. tikrai vergija unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 01 25, 15:23)
ai ji mėgsta nusišnekėt. ir ji vienintelė žino geriausiai. bet aš nežadu naudotis jos patarimais.

žiūrėjau tą skiepų kalendorių. bet jei kombinuotas, vistiek turi žymėt knygelėj? eisiu dar patyrinėt, nes kažkas įrašyta į kiti skiepai.

sveikit  4u.gif mes turim inhaliatorių, naudojam, bet man lyg negalima kai tempos būna.

Aš pagal datas atrenku, viską laiku skiepijom maždaug.
Rimtai negalima prie temperatūros? Nieko daktarė nesakė..
Atsakyti
dontstop, nu su tokia patirtim ir kalbų mokėjimu manau lengvai rasi mėgiamą darbą
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 25, 16:48)
Aš pagal datas atrenku, viską laiku skiepijom maždaug.
Rimtai negalima prie temperatūros? Nieko daktarė nesakė..

ai pas Aurėją skiepų knygelėj kur skiepijimai nuo poliomielito yra kas nors įrašyta?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 25, 13:53)

Taip išeina reikia leisti prisidaryt į kelnes? unsure.gif

Buvom šiandien pas gydytoją, nieko blogo nerado, virusas, gydyt slogą. Temperatūra laikosi jau penkta diena... Tiksliau nedidelė ji, vakare labiau tik sukyla, kad mušt jau galima būtų. Labai rekomendavo inhaliatorių įsigyt. Reiks pirkt, nes tos slogos jau ištisinės.. traukiu slogą kas 5minutes, tikrai unsure.gif naktį visą irgi. Nes ištisai kemšasi, tada koso, tada vėl kemšasi..

Mums taip išėjo ax.gif

Mes turim inhaliatorių. Pasiteisinęs daiktas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 25, 16:01)
ai pas Aurėją skiepų knygelėj kur skiepijimai nuo poliomielito yra kas nors įrašyta?

Dabar neturiu po ranka knygutės, vėliau pažiūrėsiu kas ten kaip
Atsakyti

dontstop, nu su tokia patirtim ir kalbų mokėjimu manau lengvai rasi mėgiamą darbą

Tikiuosi  :) Kad rasiu darbą, neabejoju, kad rasiu mėgiamą - šiek tiek abejoju, aš nežinau kas tas yr, mėgiamas darbas  :unsure:​ 

Aš irgi matyt, kaip ir Aguončikas, iš apsigimusių veltėdžių  :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 25 sausio 2017 - 15:26
QUOTE(dontstop @ 2017 01 25, 16:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71389363" data-time="1485348936">
<div>
<p>dontstop, nu su tokia patirtim ir kalbų mokėjimu manau lengvai rasi mėgiamą darbą</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tikiuosi  smile.gif Kad rasiu darbą, neabejoju, kad rasiu mėgiamą - šiek tiek abejoju, aš nežinau kas tas yr, mėgiamas darbas  unsure.gif​ </p>
<p>Aš irgi matyt, kaip ir Aguončikas, iš apsigimusių veltėdžių  hihihi.gif</p>

Aš tikiu, kad kiekvienas tokį turi, tik ne kiekvienas randa 4u.gif
Atsakyti

Aš tikiu, kad kiekvienas tokį turi, tik ne kiekvienas randa 4u.gif

Aha, turėt, bet nerast irgi liūdna perspektyva  :D Na ieškosim, kas belieka  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 25, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71389472" data-time="1485351376"><div><p>Aš tikiu, kad kiekvienas tokį turi, tik ne kiekvienas randa vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aha, turėt, bet nerast irgi liūdna perspektyva  biggrin.gif Na ieškosim, kas belieka  smile.gif​ </p>

as tai tvirtai zinau ka noreciau dirbti, tas zinojimad atejo pries kokiu geru desimt metu, bet deja, per velu ir per brangu buvo pradeti igyvendint ta reikala.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 25, 17:05)
as tai tvirtai zinau ka noreciau dirbti, tas zinojimad atejo pries kokiu geru desimt metu, bet deja, per velu ir per brangu buvo pradeti igyvendint ta reikala.

Ką? ax.gif ir kodėl manai, kad per vėlu?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 25, 16:05)

Kaip liūdnai skamba. Gal visgi ne vėlu, kad ir dabar. smile.gif

Man mano darbas patinka, nors būdavo tokių niuansų, kai norėdavosi viską mesti. Bet realiai nieko geresnio, ką galėčiau ar norėčiau dirbti nesugalvodavau nei tada, nei dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 25 sausio 2017 - 16:24