Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Vėl necituoja.....
Azazella, prisijuokiau iš to "skėstelna rankom" - nu bet tai juk supranta, kad kažkas ten turi atsirast po to sėdėjimo biggrin.gif
Dontstop, oi kaip suprantu.... Oi, kaip nenorėjau ir iki šiol nenoriu į darbą.... Gal aš kokia apsigimusi veltėdė. smile.gif
Uoga, prajuokinai nerealiai. Tipo, motina knarkia, kitaip nebus, tai nėra ko ir reikalaut iš jos biggrin.gif
Semtama, bepigu, kai tavoji keliasi atsigert - konkrečiai atsigert vandens, o manasis reikalauja ne gert, o NIAM NIAM.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 25, 11:32)
Nors ir viena naktis kolkas tokia, bet pasigirsiu  biggrin.gif  šiąnakt miegojom be paspirtuko ir tik su vienu kamuoliuku biggrin.gif biggrin.gif ir jau įsitikinau atradusi veiksmingą būdą kaip jam nusiraminti jei tarkim nenori gulti, lipa iš lovos, ar rėkia paspirtuko. Tai apsimestinis knarkimas! biggrin.gif viską kaip ranka nuima biggrin.gif vaikas ramus, guli, migdosi. Nu fruktas jis kaip ir motina 😂

nu duodat judu biggrin.gif kuris kurį paims, ane biggrin.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 12:19)
Pries miega megsta, kai klausiu, kas ka valgo, nuo zmoniu visu pazistamu iki gyvunu.. Ir visada, kai klausiu, ka valgo vilkas?
Atsako, viukas  vago mociute. Ir daznai dar prideda ' mociute Jegina', mociute  Regina -mano mama. biggrin.gif
Istrige jai is Raudonkepuraites ir jokiu kitu versiju nepripazista.
Kai klausiu, ka valgo mama (as), sako, mamyte vago  pyjaga i gejia sampana.
Va  tokia as  vaiko akyse. biggrin.gif
Cia  is nauju metu jai taip isimine..

oi geras čia biggrin.gif biggrin.gif

buvom su mažium skiepytis, gavo paskutinį skiepą, dabar tik 6 m. ale vartau jo ir dukros skiepų knygelę, pas jį mažiau įrašų. pvz nėra nei vieno poliomielito. kaip jūsų mažių knygelėse? ar gal buvo kokie kombinuoti skiepai?
Atsakyti

buvom su mažium skiepytis, gavo paskutinį skiepą, dabar tik 6 m. ale vartau jo ir dukros skiepų knygelę, pas jį mažiau įrašų. pvz nėra nei vieno poliomielito. kaip jūsų mažių knygelėse? ar gal buvo kokie kombinuoti skiepai?

Pas mus visi atlikti buvo iki 1,5 m, t y paskutinis 1,5 metų, sekantis - prieš mokyklą, 6 arba 7 metų. Kažkokie buvo kombinuoti  :hmm:  Aš viską tiksliai pagal skiepų pažymėjimo lentelę dariau, neperkelinėjau, neskaidžiau skiepų..

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 11:19)
Uoga, o savo lovytej nebemiega?

Isivaizduoju ta uzsispyrima del daiktu, Adelia kiauras dienas vaiksto su pliazine ruzava pinta skrybele ir pabandyk nuimt.
Dar labai nori batu, is koridoriaus neima, zino, kad jie 'nusitepe', negalima nesti i kambari, tai eina prie spintos, kur guli nauji ir rekia, duoti batukus.

Pries miega megsta, kai klausiu, kas ka valgo, nuo zmoniu visu pazistamu iki gyvunu.. Ir visada, kai klausiu, ka valgo vilkas?
Atsako, viukas  vago mociute. Ir daznai dar prideda ' mociute Jegina', mociute  Regina -mano mama. biggrin.gif

Su puoduku nieko gero  ir pas mus.
Viena vakara buvo be pamperso, nuogu uzpakaliu, ruosemes i vonia.
Nuejau i miegamaji pakeist TIK pagalviu uzvalkalus.
Kol keiciau, besivartydama apsisiojo paklode, move is lovos, supratus ka padare..nuemiau, paklojau nauja, na galvoju, tada jau ir kaldras pakeisiu, kol keiciau, uzlipo ir apsisiojo nauja paklode vel..is vis ufonautas..

Dontstop, prajuokinai su sapnu..kai zodyna padave.. biggrin.gif

Oi, Dzeuse, šaunuolė tavo mergina smile.gif
Mano merginos kažkada mano mamai pasakojo, kad kai ateina pas mane teta Renata (mano draugė), tada jos sėdi ir geria vyną. O per visą gyvenimą mes abi su ta drauge vyną esam kartu gėrę vieną vienintelį kartą - matyt, to vieno karto užteko, kad tą faktą priimtų kaip realybę, kasdienybę, normą ir pan.
Atsakyti
Dontstop, mes nukėlinėjom skiepus, nes mažius daug sirgo. skiepų neskaidžiau.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 25, 11:40)
Dontstop, mes nukėlinėjom skiepus, nes mažius daug sirgo. skiepų neskaidžiau.

man tai geda ir sakyti, paskutini kart skiepytas astuoniu menesiu, tada gavo antraja sestojo menesio skiepo dali. Po to skiepo labai sirgo, tada ilga laika bijojau skiepyti, tada ziema atejo, tada dantys prasidejo, tada vel ziema atejo, taip ir liko.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 25, 11:37)
Oi, Dzeuse, šaunuolė tavo mergina smile.gif
Mano merginos kažkada mano mamai pasakojo, kad kai ateina pas mane teta Renata (mano draugė), tada jos sėdi ir geria vyną. O per visą gyvenimą mes abi su ta drauge vyną esam kartu gėrę vieną vienintelį kartą  - matyt, to vieno karto užteko, kad tą faktą priimtų kaip realybę, kasdienybę, normą ir pan.

Primasto tie vaikai.
Mano drauge kazkada kai maza vaika turejo, dirbo istaigoje komendante, o savo vyra, kai jis namo patempes ateidavo, vadino kandziulniku. Tai ju vaiko kai darzelyje paklause kuo tevai dirba, anas atsake, kad mama - komediante, o tetis - kandziulnikas.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 25, 10:21)
Vėl necituoja.....
Azazella, prisijuokiau iš to "skėstelna rankom" - nu bet tai juk supranta, kad kažkas ten turi atsirast po to sėdėjimo biggrin.gif

Nezinau ka jis ir kiek supranta, tiesiog, kai retais atvejais pasysiodavo, as jam vis rodydavau, kad va, padarei, saunuolis, bet as labai abejoju, kad jis suprato ka jis ten padare.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 25, 09:52)
Ant puodo as ji sodinu, padaro viena kart is desimties, o is esmes tai sedi ir savo turta ranka inventorizuojam zioplineja, zodziu, atkencia tas desimt minuciu kol neleidziu atsistoti, tada atsistoja, paziuri i puoda, skesteli rankimis, tipo - nera, ir nueina.

Prajuokino biggrin.gif bet tai 10minučių išsėdi?? Eina sau.. Aš ilgai nelaikau, jei nepadaro pasodinta iškart tai ir neverčiu sėdėt, nebent pati nori. Bet sodinu savo nuožiūra, neklausiu, ar nori, ar einam, nes tada atsakymas būna tik vienas - neee ir bėga kuo toliau biggrin.gif tiesiog nešu, sodinu, padaro. Tada smagioji dalis - nusivalyt su tualetiniu popierium, nuleist vandenį, plaut rankas ir t.t smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 11:19)

biggrin.gif

Pas mus irgi buvo bajeris. Žaidžia Aurėja su kažkokiu puoduku ar bliūduku ir tipo vaidina kad geria, sako alus blink.gif man tik akys iššoko biggrin.gif pas mus namie niekas to alaus negeria, labai retais atvejais, bet matyt iš kažkur įstrigo. Va taip jei daržely pakalba blink.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 01 25, 10:51)
Aš praeitą ketvirtadienį nuėmiau pampersą. Sodinu tik po miego, o šiaip sakiau, kad reikia syse daryti į puoduką, ne į kelnytes. Tai kai kelis kart prisidarė, tai dabar pribėga prie puoduko arba sukryžiuoja kojas ir sako "noju syse" Jau beveik neprisidaro. Nors kai išeinam iš namų dar nedrįstu išleisti be pamperso.

Taip išeina reikia leisti prisidaryt į kelnes? unsure.gif

relita, nieko sau uošvienės pasakymas blink.gif neturėčiau nei ką atsakyt..

Dėl skiepų, pažiūrėk čia
Jis kombinuotas su kitais.
Mes jau irgi visus skiepus turim, iki mokyklos ramu dabar.

donstop, prajuokino tavo sapnas biggrin.gif iš tavo sapno labai įdomu kuo tu dirbai ax.gif ir dar angliškai bigsmile.gif

Mane baugina irgi darbas, nežinia, kiek man ten dirbt išeis, jei reiks biuletenius imt ištisai unsure.gif

Dėl darželio tai jokio skirtumo manau kovą ar balandį, tiesiog geriau daugiau laiko turėt dar iki darbo pratinimui, vistiek pradžioj kartu galėsi pabūt, bei ligoms, jei tokių bus. Mano tokia nuomonė.

Buvom šiandien pas gydytoją, nieko blogo nerado, virusas, gydyt slogą. Temperatūra laikosi jau penkta diena... Tiksliau nedidelė ji, vakare labiau tik sukyla, kad mušt jau galima būtų. Labai rekomendavo inhaliatorių įsigyt. Reiks pirkt, nes tos slogos jau ištisinės.. traukiu slogą kas 5minutes, tikrai unsure.gif naktį visą irgi. Nes ištisai kemšasi, tada koso, tada vėl kemšasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 25 sausio 2017 - 14:01
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 25, 13:53)
Prajuokino biggrin.gif bet tai 10minučių išsėdi?? Eina sau.. Aš ilgai nelaikau, jei nepadaro pasodinta iškart tai ir neverčiu sėdėt, nebent pati nori. Bet sodinu savo nuožiūra, neklausiu, ar nori, ar einam, nes tada atsakymas būna tik vienas - neee ir bėga kuo toliau  biggrin.gif tiesiog nešu, sodinu, padaro. Tada smagioji dalis - nusivalyt su tualetiniu popierium, nuleist  vandenį, plaut rankas ir t.t  smile.gif
Papildyta:

As jo nelaikau ilgiau kaip desimt min. Desimt minuciu issedi kazkaip. Su vyresniuoju kazkaip su puodu paprasta buvo, greit ismoko, irgi baisiai patiko vandeni nuleidineti, tai kas penkias minutes prasesi ant puodo ir bande kaza is saves isspausti. O va Motiejui visiskai dzin tas vandens nuleidinejimas, jis ne skersa akim neziurejo kai bandziau rodyti kaip cia bus kruta kai tas vanduo is klozeto begs.
Atsakyti

donstop, prajuokino tavo sapnas biggrin.gifiš tavo sapno labai įdomu kuo tu dirbai ax.gifir dar angliškai bigsmile.gif

Tai jokia paslaptis, kelis kartus jau rašiau temoje: sudarinėdavau dokumentus užsienio įmonėms, užsienio kalbomis, konkrečiai aš - anglų, rusų, vokiečių, lenkų, slovakų ir čekų kalbomis. O šiaip mūsų skyriuje tuos dokumentus kolegės sudarinėdavo keliasdešimčia skirtingų kalbų  :) Įmonė tarptautinė, nuolat viešėdavo kolegos iš kitų pasaulio šalių, ir iš Europos, ir iš Amerikos, ir iš Azijos. Įmonės direktorius - suomis, pati įmonė vokiška, kiekvienas skyrius ir poskyris turėjo tiek savo lietuvišką, tiek savo vokišką vadovą, vadovaujantį nuotoliniu būdu, oficiali vidinė kalba - anglų  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 25, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71389190" data-time="1485345216"><div><p>
donstop, prajuokino tavo sapnas vartotojo įkelta nuotraukaiš tavo sapno labai įdomu kuo tu dirbai vartotojo įkelta nuotraukair dar angliškai vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Tai jokia paslaptis, kelis kartus jau rašiau temoje: sudarinėdavau dokumentus užsienio įmonėms, užsienio kalbomis, konkrečiai aš - anglų, rusų, vokiečių, lenkų, slovakų ir čekų kalbomis. O šiaip mūsų skyriuje tuos dokumentus kolegės sudarinėdavo keliasdešimčia skirtingų kalbų  smile.gif Įmonė tarptautinė, nuolat viešėdavo kolegos iš kitų pasaulio šalių, ir iš Europos, ir iš Amerikos, ir iš Azijos. Įmonės direktorius - suomis, pati įmonė vokiška, kiekvienas skyrius ir poskyris turėjo tiek savo lietuvišką, tiek savo vokišką vadovą, vadovaujantį nuotoliniu būdu, oficiali vidinė kalba - anglų  biggrin.gif​ </p>

Skamba visai įdomiai rolleyes.gif o kodėl tu nebenori ten grįžt? Kas nepatiko?
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 25, 15:05)
As jo nelaikau ilgiau kaip desimt min. Desimt minuciu issedi kazkaip. Su vyresniuoju  kazkaip su puodu paprasta buvo, greit ismoko, irgi baisiai patiko vandeni nuleidineti, tai kas penkias minutes prasesi ant puodo ir bande kaza is saves isspausti. O va Motiejui visiskai dzin tas vandens nuleidinejimas, jis ne skersa akim neziurejo kai bandziau rodyti kaip cia bus kruta kai tas vanduo is klozeto begs.

Maniškė vos porą min pasėdi. O vandens nuleidimas tai didelė pramoga jau nuo tada kai pasiekia tą padaryti, dar seniai seniai prieš visus sysiojimo reikalus. Ir dabar užėjus profilaktiškai nuleidžia vandenį, nors aiškinu, kad pirma padaryt kažką reikia.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 25, 15:53)
relita, nieko sau uošvienės pasakymas blink.gif neturėčiau nei ką atsakyt..

Dėl skiepų, pažiūrėk čia
Jis kombinuotas su kitais.

Buvom šiandien pas gydytoją, nieko blogo nerado, virusas, gydyt slogą. Temperatūra laikosi jau penkta diena... Tiksliau nedidelė ji, vakare labiau tik sukyla, kad mušt jau galima būtų. Labai rekomendavo inhaliatorių įsigyt. Reiks pirkt, nes tos slogos jau ištisinės.. traukiu slogą kas 5minutes, tikrai unsure.gif naktį visą irgi. Nes ištisai kemšasi, tada koso, tada vėl kemšasi..

ai ji mėgsta nusišnekėt. ir ji vienintelė žino geriausiai. bet aš nežadu naudotis jos patarimais.

žiūrėjau tą skiepų kalendorių. bet jei kombinuotas, vistiek turi žymėt knygelėj? eisiu dar patyrinėt, nes kažkas įrašyta į kiti skiepai.

sveikit 4u.gif mes turim inhaliatorių, naudojam, bet man lyg negalima kai tempos būna.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 25, 10:19)
Uoga, o savo lovytej nebemiega?

Isivaizduoju ta uzsispyrima del daiktu, Adelia kiauras dienas vaiksto su pliazine ruzava pinta skrybele ir pabandyk nuimt.
Dar labai nori batu, is koridoriaus neima, zino, kad jie 'nusitepe', negalima nesti i kambari, tai eina prie spintos, kur guli nauji ir rekia, duoti batukus.

Su puoduku nieko gero  ir pas mus.
Viena vakara buvo be pamperso, nuogu uzpakaliu, ruosemes i vonia.
Nuejau i miegamaji pakeist TIK pagalviu uzvalkalus.
Kol keiciau, besivartydama apsisiojo paklode, move is lovos, supratus ka padare..nuemiau, paklojau nauja, na galvoju, tada jau ir kaldras pakeisiu, kol keiciau, uzlipo ir apsisiojo nauja paklode vel..is vis ufonautas..

Dontstop, prajuokinai su sapnu..kai zodyna padave.. biggrin.gif

hehe..man taviškė žiauriai panaši į manąjį iš elgesio biggrin.gif tokia užsislaptinus pasiutėlė biggrin.gif
lovytėj manasis miega tik tada kai netingiu perkelt biggrin.gif arba jei matau, kad negiliai įmigęs, irgi nekeliu. O šiaip kelias naktis dabar kilnoju, sėkmingai išmiega iki ryto. Bet būna kad ir nubunda ir tenla pasiimt
Atsakyti