Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 10, 19:58)
Śioks toks kalėdinis akcentas mano virtuvėje
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir vis dar gimtadienio atgarsiai (Angelo ašaros)
vartotojo įkelta nuotrauka

O gal pyrago nuoroda galima? Mane vis dar ant pyragu ir batono traukia:) 2 metai tuoj bus😄😄
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Šiandien pas sūnų Kalėdinis vakarėlis-dirbtuvėlės  :santa2:  Vyras siūlo man vienai su juo eiti, o jis su dukra namie pabus. O aš galvoju visiems kartu eiti  :hmm:  Aš manau jai ten patiks - šokiai, dainos, lialės  :sokiai:  :D

Pasiruošiau baltą suknelę, galvoju dabar, gal ir atsarginę įsimest  :D  Ar daug ten terlionės su moliu, kažin yra tikimybė išsimurzinti?  :blush-anim-cl:

Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2016 12 12, 06:41)
O gal pyrago nuoroda galima? Mane vis dar ant pyragu ir batono traukia:) 2 metai tuoj bus😄😄

Mane irgi biggrin.gif labai tenka dirbti su savim tuo klausimu.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2016 12 12, 07:42)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Šiandien pas sūnų Kalėdinis vakarėlis-dirbtuvėlės  santa2.gif  Vyras siūlo man vienai su juo eiti, o jis su dukra namie pabus. O aš galvoju visiems kartu eiti  hmm.gif  Aš manau jai ten patiks - šokiai, dainos, lialės  sokiai.gif  biggrin.gif</p>
<p>Pasiruošiau baltą suknelę, galvoju dabar, gal ir atsarginę įsimest  biggrin.gif  Ar daug ten terlionės su moliu, kažin yra tikimybė išsimurzinti?  blush-anim-cl.gif</p>

Man atrodo tikimybė visada yra biggrin.gif ypač ten, kur vaikai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 12, 08:06)
Mane irgi biggrin.gif labai tenka dirbti su savim tuo klausimu.. biggrin.gif
Papildyta:

Mane irgi, ziauriai. O kaip dirbti, neturiu valios smile.gif Ypac kai buna naktis kai gauni pamiegoti 3-4 valandas. tada kita diena, atrodo, tik saldumynais tesliniais ir misciau.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 12 12, 09:53)
Mane irgi, ziauriai. O kaip dirbti, neturiu valios smile.gif  Ypac kai buna naktis kai gauni pamiegoti 3-4 valandas. tada kita diena, atrodo, tik saldumynais tesliniais ir misciau.

Būtent ir man, jei tik naktis prasta ir miego maža, iškarto organizmas reikalauja saldaus verysad.gif
Bet tai tau gal į kūną neina visi šitie dalykai? Aš tai pučiuosi kaip bandelė nuo tokių bulkų tai griežtai griežtai riboju save.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 12, 11:16)
Būtent ir man, jei tik naktis prasta ir miego maža, iškarto organizmas reikalauja saldaus verysad.gif
Bet tai tau gal į kūną neina visi šitie dalykai? Aš tai pučiuosi kaip bandelė nuo tokių bulkų tai griežtai griežtai riboju save.

Eina kažkiek. Prieš nėštumą svėriau 52-53, dabar 55-56 ir visi tie kilogramai tik ant juosmens ir pilvo, o galėtų nors gramas ant krūtinės nusėsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 12 12, 13:46)
Eina kažkiek. Prieš nėštumą svėriau 52-53, dabar 55-56 ir visi tie kilogramai tik ant juosmens ir pilvo, o galėtų nors gramas ant krūtinės nusėsti smile.gif

O prie kokio ūgio čia?
Man tai jau galėtų niekur nebenusėsti, visur užtektinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 12, 13:23)
O prie kokio ūgio čia?
Man tai jau galėtų niekur nebenusėsti, visur užtektinai biggrin.gif

Cia prie 162 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2016 12 12, 14:58)
Cia prie 162 smile.gif

Oj kokia tu mažutė smulkutė 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,
Labai daug citavimo ir trynimo, tai pavarysiu savo žodžiais biggrin.gif
Dontstop, nenori sausainių recepto, nereikia biggrin.gif Pasiūlysiu tokius "žiemiškus", kurių nereikia dekoruot, šokoladinio skonio mėgėjams:

http://www.bakingsec...sausainiai.html
Savo foto tingiu dėt, kitam kompe smile.gif
Pyrago nuoroda:
http://skonis.lrytas...gelo-asaros.htm

Kadangi man pats skaniausias reikalas šiame pyrage yra viršutinis sluoksnis, darau jį didesnį, iš 5 baltymų smile.gif
Ai, va dar - apie Azazellą - kūdena ji, toks džiūvėsėlis. Tai ne aš, spurga. Ir dar tokia pūsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2016 12 12, 15:56)

Ai, va dar - apie Azazellą - kūdena ji, toks džiūvėsėlis. Tai ne aš, spurga. Ir dar tokia pūsta biggrin.gif

Nesamone mirksiukas.gif

O del tu sokoladiniu sausainuku, kokios konsistencijos jie buna atvese, kaip meduolis ar kaip bandele? u su kavos granulemis darai ar be? As ju neturiu ir del keliu sauksteliu nesinoretu pirkti visos dezutes, nes as tokios kavos siaip gerti nezadu, bjauri ji man.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 12 12, 11:16)

As irgi puciuos ir, aisku, pilvas ir kumpiai:))
O kadangi ypatingos nemigos menesiai, uoj jau visas pusmetis, tesiasi ir nebuna nei vienos geresnes nakties, tai kasdien ir kapoju teslinius patiekalus. Griauziu save, bet kovos nugalet neiseina
Atsakyti