Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 23, 19:07)
Iš naujovių mūsų gyvenime. Kelias naktis ir pietus ponaitis miega su paspirtuku. Vyras juokiasi, sako anksčiau miegojau su žmona, dabar su paspirtuku.
Šiąnakt nedėjau jo, tai anksti ryte nubudo ir pradėjo rėkt 'pastirtuuuukąąąąą' biggrin.gif nu ką, kėliau subinę ir atnešiau

Nieko sau, ko tik neprisigalvoja biggrin.gif
O jau moka su paspirtuku važiuoti?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 24, 08:17)
Nieko sau, ko tik neprisigalvoja  biggrin.gif
O jau moka su paspirtuku važiuoti?

Jo, per žiemą laikėm namie, tai gerai išmoko. Tik su vairavimu sunkiau. Bet vietos nėra čia..
Nejuokas jau darosi su tuo pasp...šiąnakt koma buvo. Negana to, kad kai migdžiau, vis tiek rėkė to pasp.nors jis buvo praktiškai ant jo uždėtas. Paskui naktį 3 val vėl klykt. Žviegė, kol nedavėm. Po kelių valandų vėl rėkt. Tai jis ne tik su paspirtuku miega, bet dar ir su kamuoliais. Būtinai turi būti po vieną kiekvienoj rankoj blink.gif kas toliau..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 24, 10:43)
Jo, per žiemą laikėm namie, tai gerai išmoko. Tik su vairavimu sunkiau. Bet vietos nėra čia..
Nejuokas jau darosi su tuo pasp...šiąnakt koma buvo. Negana to, kad kai migdžiau, vis tiek rėkė to pasp.nors jis buvo praktiškai ant jo uždėtas. Paskui naktį 3 val vėl klykt. Žviegė, kol nedavėm. Po kelių valandų vėl rėkt. Tai jis ne tik su paspirtuku miega, bet dar ir su kamuoliais. Būtinai turi būti po vieną kiekvienoj rankoj  blink.gif  kas toliau..

Nu prisijuokiau biggrin.gif Aurėja kurią čia naktį miegojo su vandens buteliu apsikabinus ir niekaip nėjo ištraukt biggrin.gif apie lelytes jau nekalbu.. Norėjo ir didelį kamuolį neštis, bet neleidau
Atsakyti
Su antruoju tortadieniu visus sausinukus birthday.gif birthday.gif birthday.gif

mums dygsta apatiniai antrieji kruminiai (virsuj jau yra). trecia naktis su temperatura,nevalgo ,bet daug daug geria.

sveikatos visiems sergantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsin @ 2017 01 24, 11:23)
Su antruoju tortadieniu visus sausinukus  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif

mums dygsta apatiniai antrieji kruminiai (virsuj jau yra). trecia naktis su temperatura,nevalgo ,bet daug daug geria.

sveikatos visiems sergantiems  4u.gif

Oi, kantrybes su tais kruminiais. Pas M apatiniai jau keturismenesius dygsta su baisiausiomis kanciomis. Virsutiniu dar neturi.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 24, 09:43)
Nejuokas jau darosi su tuo pasp...šiąnakt koma buvo. Negana to, kad kai migdžiau, vis tiek rėkė to pasp.nors jis buvo praktiškai ant jo uždėtas. Paskui naktį 3 val vėl klykt. Žviegė, kol nedavėm. Po kelių valandų vėl rėkt. Tai jis ne tik su paspirtuku miega, bet dar ir su kamuoliais. Būtinai turi būti po vieną kiekvienoj rankoj  blink.gif  kas toliau..

Prajuokinai smile.gif
Na, sakyciau reik kaip su soske, uzsispirti ir neleisti viena karta galutinai, bet lengva pasakyti... sunku padaryti.
Atsakyti
Jei pastebėjot fotkėse ponaitis visada vaikšto su vadinamu 'apsiaustu' iš ikea. Tai spėkit ar jis nenori ir su juo miegot biggrin.gif prikalbinu bent iki tiek, kad tik šalia pasidėtų. Ir visada jau dabar su ašarom, isterijom einam gult..et. greitai prie gero pripranti
Atsakyti
Uoga, tas melynas daiktas su rankovem?
Pastebejau fotkese, kad kazkoks keistas rubas..

Adelijai nuo mazens neleidau nestis i lova zaislu, tai dabar kai einam miegot ir miegamajam ant grindu ju buna, sako, 'nejeikia zaisliuku' ir isnesa uz duru sudeda.
Lovoj turi pele ir uztenka.
Aisku, gal irgi uzeis kokia diena, nores temptis su savim, bet kol kas ramu..
Atsakyti
Prijuokinot, merginos smile.gif Su tais žaisliukais lovoj ir ne smile.gif
Aš panašia tema paklausiu - ar dar valgo/duodat naktį mišinuko? Nu maniškis kartais reikalauja (kaip Uogos vaikis paspirtuko), o aš duodu... Bet va vakar viena mamka mane protino, kad jis jau didelis ir kad turėčiau užsispirt ir nebeduot. O aš nežinau....
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 24, 15:48)
Uoga, tas melynas daiktas su rankovem?
Pastebejau fotkese, kad kazkoks keistas rubas..

Adelijai nuo mazens  neleidau nestis i lova zaislu, tai dabar kai einam miegot ir miegamajam ant grindu ju buna, sako, 'nejeikia zaisliuku' ir isnesa uz duru sudeda.
Lovoj turi pele ir uztenka.
Aisku, gal irgi uzeis kokia diena, nores temptis su savim, bet kol kas ramu..

Jo tas pats, mėlynas ir raudonas yra dar biggrin.gif
Tu galvoji aš jam leisdavau kažką lovoj laikyt? 😂nei velnio..bet va ima viskas ir apsiverčia nori nenori. Nu nieko, praeis vieną dieną. Tikiuosi su kokiu šikpuodžiu nepradėsim miegot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 24, 19:16)
Tu galvoji aš jam leisdavau kažką lovoj laikyt? 😂nei velnio..bet va ima viskas ir apsiverčia nori nenori. Nu nieko, praeis vieną dieną. Tikiuosi su kokiu šikpuodžiu nepradėsim miegot  unsure.gif

prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ale gal būtų gerai, atliktų reikalus naktį. ale žiūriu namuose dauguma vadovus turim, ane biggrin.gif kažkam reikia "tvarką" prilaikyt
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 24, 16:24)
Prijuokinot, merginos smile.gif Su  tais žaisliukais lovoj ir ne smile.gif
Aš panašia tema paklausiu - ar dar valgo/duodat naktį mišinuko? Nu maniškis kartais reikalauja (kaip Uogos vaikis paspirtuko), o aš duodu... Bet va vakar viena mamka mane protino, kad jis jau didelis ir kad turėčiau užsispirt ir nebeduot. O aš nežinau....

As duodu nakciai misinuko. Bet maniskis vakariene valgo mazdaug sesta, po to jokiu uzkandziu beveik niekad nieko negauna, na nebent kelis kasnius obuolio. Tada pries pat miega geria misini.
O kuo motyvuoja tavo drauge, kodel jau nebegalima to misinio duoti? na, jei vaikas vakarieniauja astunta ir miegoti eina devinta, tai gal ir ner gerai, nes misinys tai kaip maistas skaitosi, bet mano atveju tai kol kas as ir siekiu to tokio lengvo uzmaitinimo nakciai, antraip reiketu vakariene velinti, o tada griutu visa mano dienotvarke, as kol kas to nenoriu, uztenka man ir taip vargelio su tuo vaiku, sakau, siandien jau eisiu nuo stogo nusoksiu, tiek ta liga isvargino, verkia del visko, vandens tik pasiulau, jau rekia, sakau einam ranku plauti, vel rekia, zo, rekia i viska.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 24, 18:16)
Tu galvoji aš jam leisdavau kažką lovoj laikyt? 😂nei velnio..bet va ima viskas ir apsiverčia nori nenori. Nu nieko, praeis vieną dieną. Tikiuosi su kokiu šikpuodžiu nepradėsim miegot  unsure.gif

O kaip beje su tuo šikpuodžiu sekasi? smile.gif dar vis tvarkingai daro? Maniškė jau irgi visada padaro pasodinta, bet ir pampersas šlapias būna, daug ji sysioja.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 24, 19:15)
As duodu nakciai misinuko. Bet maniskis vakariene valgo mazdaug sesta, po to jokiu uzkandziu beveik niekad nieko negauna, na nebent kelis kasnius obuolio. Tada pries pat miega geria misini.
O kuo motyvuoja tavo drauge, kodel jau nebegalima to misinio duoti? na, jei vaikas vakarieniauja astunta ir miegoti eina devinta, tai gal ir ner gerai, nes misinys tai kaip maistas skaitosi, bet mano atveju tai kol kas as ir siekiu to tokio lengvo uzmaitinimo nakciai, antraip reiketu vakariene velinti, o tada griutu visa mano dienotvarke, as kol kas to nenoriu, uztenka man ir taip vargelio su tuo vaiku, sakau, siandien jau eisiu nuo stogo nusoksiu, tiek ta liga isvargino, verkia del visko, vandens tik pasiulau, jau rekia, sakau einam ranku plauti, vel rekia, zo, rekia i viska.

Man atrodo ji klausė apie mišinuką naktį, o ne prieš miegą.

Vargšiukas, suprask gi jam negera, aišku tikiu, kaip nelengva, laikykis, praeis.. 4u.gif
Atsakyti