QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 24, 18:16)
Jo tas pats, mėlynas ir raudonas yra dar
Tu galvoji aš jam leisdavau kažką lovoj laikyt? 😂nei velnio..bet va ima viskas ir apsiverčia nori nenori. Nu nieko, praeis vieną dieną. Tikiuosi su kokiu šikpuodžiu nepradėsim miegot
O kaip beje su tuo šikpuodžiu sekasi?
dar vis tvarkingai daro? Maniškė jau irgi visada padaro pasodinta, bet ir pampersas šlapias būna, daug ji sysioja.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 24, 19:15)
As duodu nakciai misinuko. Bet maniskis vakariene valgo mazdaug sesta, po to jokiu uzkandziu beveik niekad nieko negauna, na nebent kelis kasnius obuolio. Tada pries pat miega geria misini.
O kuo motyvuoja tavo drauge, kodel jau nebegalima to misinio duoti? na, jei vaikas vakarieniauja astunta ir miegoti eina devinta, tai gal ir ner gerai, nes misinys tai kaip maistas skaitosi, bet mano atveju tai kol kas as ir siekiu to tokio lengvo uzmaitinimo nakciai, antraip reiketu vakariene velinti, o tada griutu visa mano dienotvarke, as kol kas to nenoriu, uztenka man ir taip vargelio su tuo vaiku, sakau, siandien jau eisiu nuo stogo nusoksiu, tiek ta liga isvargino, verkia del visko, vandens tik pasiulau, jau rekia, sakau einam ranku plauti, vel rekia, zo, rekia i viska.
Man atrodo ji klausė apie mišinuką naktį, o ne prieš miegą.
Vargšiukas, suprask gi jam negera, aišku tikiu, kaip nelengva, laikykis, praeis..