Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u:

Grįžom iš baseino, viskas sklandžiai praėjo, nereikėjo jokių ten spec batų nei šlepečių, su lauko avalyne buvom ir su lauko rūbais net, aišku karšta ten, tai striukes pasidėjau ant kėdžių  :) Dabar beliko nesusirgt. Gerai, kad važiavau, visi tėvai turbūt buvo, ir kur jie visi dirba, kad gali dalyvauti pirmadienio rytais??

Sima_1, laikau visus rūbus ateičiai, dabar jau abiejų  :) Kažkokie netikę tau maišai pasitaikė, man puikiai laiko metų metus, be to, kai kuriuos naudoju vėl ir vėl, nes juose laikau mūsų su vyru kito sezono rūbus, tai kas sezoną sukeičiu maišų turinį, vienus ištraukiu, kitus įdedu  :) Pačius maišus sudedu po lova, ant spintos ir rūsyje, pas mus jų milijonas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 23, 14:26)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Grįžom iš baseino, viskas sklandžiai praėjo, nereikėjo jokių ten spec batų nei šlepečių, su lauko avalyne buvom ir su lauko rūbais net, aišku karšta ten, tai striukes pasidėjau ant kėdžių  smile.gif Dabar beliko nesusirgt. Gerai, kad važiavau, visi tėvai turbūt buvo, ir kur jie visi dirba, kad gali dalyvauti pirmadienio rytais??</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, laikau visus rūbus ateičiai, dabar jau abiejų  smile.gif Kažkokie netikę tau maišai pasitaikė, man puikiai laiko metų metus, be to, kai kuriuos naudoju vėl ir vėl, nes juose laikau mūsų su vyru kito sezono rūbus, tai kas sezoną sukeičiu maišų turinį, vienus ištraukiu, kitus įdedu  smile.gif Pačius maišus sudedu po lova, ant spintos ir rūsyje, pas mus jų milijonas  biggrin.gif​ </p>

Pirkau maišus Senukuose. Nežinau, gal blogai užspaudžiu, kad leidžia orą. Man labai praverstų jie, nes dėžės labai daug vietos užima, o jos pas mus nedaug.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 23, 12:33)
Girta ant scenos atėjo biggrin.gif rašo, kad ir susikeikė. Pataginau FB video tau smile.gif

Ir man prašau smile.gif

Mes visi galim su gripu. Pas vyrą ir Motiejų jau su komplikacijomis. Pas Motiejų crb 70, temperatūra 39,3 beveik nesiduoda numušti, vaikas jau dvi dienos beveik nieko nevalgo, viduriuoja.
Atsakyti

Mes visi galim su gripu. Pas vyrą ir Motiejų jau su komplikacijomis. Pas Motiejų crb 70, temperatūra 39,3 beveik nesiduoda numušti, vaikas jau dvi dienos beveik nieko nevalgo, viduriuoja.

Jėzau, sveikit greičiau  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 23, 15:34)
Ir man prašau smile.gif
Mes  visi galim su gripu. Pas vyrą ir Motiejų jau su komplikacijomis. Pas Motiejų  crb 70, temperatūra 39,3 beveik nesiduoda numušti, vaikas jau dvi dienos beveik nieko nevalgo, viduriuoja.

vaje, sveikit? vaistu nuo gripo neišrašė?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 23, 13:26)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Grįžom iš baseino, viskas sklandžiai praėjo, nereikėjo jokių ten spec batų nei šlepečių, su lauko avalyne buvom ir su lauko rūbais net, aišku karšta ten, tai striukes pasidėjau ant kėdžių  smile.gif Dabar beliko nesusirgt. Gerai, kad važiavau, visi tėvai turbūt buvo, ir kur jie visi dirba, kad gali dalyvauti pirmadienio rytais??</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, laikau visus rūbus ateičiai, dabar jau abiejų  smile.gif Kažkokie netikę tau maišai pasitaikė, man puikiai laiko metų metus, be to, kai kuriuos naudoju vėl ir vėl, nes juose laikau mūsų su vyru kito sezono rūbus, tai kas sezoną sukeičiu maišų turinį, vienus ištraukiu, kitus įdedu  smile.gif Pačius maišus sudedu po lova, ant spintos ir rūsyje, pas mus jų milijonas  biggrin.gif​ </p>

Na ir kaip pavyko egzaminas? ax.gif
Tikrai, kaip tie tėvai sugeba sudalyvauti tokiuose dėl laiko nepatogiuose renginiuose. Neįsivaizduoju, kaip reikės suktis kai pradėsiu dirbti blink.gif

Aš irgi girdėjusi gerų atsiliepimų apie šiuos maišus, nors pati nenaudojau. Pas mus vienas kambarys paskirtas praktiškai vien vaikų rūbams. Bet pastaruoju metu, ačiū D. jau tuštėja.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 23, 13:34)
Ir man prašau smile.gif
Mes  visi galim su gripu. Pas vyrą ir Motiejų jau su komplikacijomis. Pas Motiejų  crb 70, temperatūra 39,3 beveik nesiduoda numušti, vaikas jau dvi dienos beveik nieko nevalgo, viduriuoja.

Panašu, kad be antibiotikų neišsisuksit 4u.gif
Atsakyti

Na ir kaip pavyko egzaminas? ax.gif

Kad kažkaip jokio atsakymo nebuvo, gal vėliau kokius balus paskelbs ar ką, šiaip mano vaikas taip ir neišmoko plaukt, treneris žymėjo varnelėmis sąraše, ką padaro teisingai, tai iš viso A4 formato lapo gal porą varnelių sužymėjo maniškiui, iš to spėju, kad neišlaikė  :hmm:​ Nu prastai, prastai, iš visų vaikų prasčiausiai  :P  Beje, po visko vaikai čiuožinėjo per tokį vamzdį, tai maniškiui ir dar vienam neleido, matyt patiems nepažangiausiems  :oh:

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 23, 13:57)
vaje, sveikit? vaistu nuo gripo neišrašė?

israse tamiflu man ir vyrui, Motiejui jau per velu, Motiejus antibu gavo.

Man biski pikta ant gydytojos pas kuria mano vyrenelis buvo, jis pirmas gripu susirgo, jam paskyre tamiflu, tai negi gydytojai buvo sunku pasakyti, kad ir visai seimai reiketu tuos vaistus pagerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 23 sausio 2017 - 14:38
QUOTE(Azazella @ 2017 01 23, 14:34)
Ir man prašau smile.gif

Pažymėjau ir tave smile.gif bet jau ir taip plinta tas video FB.

Ujuj, kaip baisu tas gripas..
Aurėja trečia diena karščiuoja, sloga baisi, kosėt dar pradėjo. Nedidelė temperatūra, bet jei ryt dar bus, vešiu pas daktarę.
Atsakyti
Sveikatos visiems. 4u.gif
Atsakyti
Iš naujovių mūsų gyvenime. Kelias naktis ir pietus ponaitis miega su paspirtuku. Vyras juokiasi, sako anksčiau miegojau su žmona, dabar su paspirtuku.
Šiąnakt nedėjau jo, tai anksti ryte nubudo ir pradėjo rėkt 'pastirtuuuukąąąąą' biggrin.gif nu ką, kėliau subinę ir atnešiau
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 23, 16:37)
israse tamiflu man ir vyrui, Motiejui jau per velu, Motiejus antibu gavo.

Man biski pikta ant gydytojos pas kuria mano vyrenelis buvo, jis pirmas gripu susirgo, jam paskyre tamiflu, tai negi gydytojai buvo sunku pasakyti, kad ir visai seimai reiketu tuos vaistus pagerti.

nu tikrai turejo numanyt, kad gali ir motiejus susirgt. sveikatos jums visiems 4u.gif
Atsakyti