QUOTE(dontstop @ 2017 01 23, 13:26)
<p>Sveikos
</p>
<p>Grįžom iš baseino, viskas sklandžiai praėjo, nereikėjo jokių ten spec batų nei šlepečių, su lauko avalyne buvom ir su lauko rūbais net, aišku karšta ten, tai striukes pasidėjau ant kėdžių
Dabar beliko nesusirgt. Gerai, kad važiavau, visi tėvai turbūt buvo, ir kur jie visi dirba, kad gali dalyvauti pirmadienio rytais??</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, laikau visus rūbus ateičiai, dabar jau abiejų
Kažkokie netikę tau maišai pasitaikė, man puikiai laiko metų metus, be to, kai kuriuos naudoju vėl ir vėl, nes juose laikau mūsų su vyru kito sezono rūbus, tai kas sezoną sukeičiu maišų turinį, vienus ištraukiu, kitus įdedu
Pačius maišus sudedu po lova, ant spintos ir rūsyje, pas mus jų milijonas
</p>
Na ir kaip pavyko egzaminas?
Tikrai, kaip tie tėvai sugeba sudalyvauti tokiuose dėl laiko nepatogiuose renginiuose. Neįsivaizduoju, kaip reikės suktis kai pradėsiu dirbti
Aš irgi girdėjusi gerų atsiliepimų apie šiuos maišus, nors pati nenaudojau. Pas mus vienas kambarys paskirtas praktiškai vien vaikų rūbams. Bet pastaruoju metu, ačiū D. jau tuštėja.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 23, 13:34)
Ir man prašau
Mes visi galim su gripu. Pas vyrą ir Motiejų jau su komplikacijomis. Pas Motiejų crb 70, temperatūra 39,3 beveik nesiduoda numušti, vaikas jau dvi dienos beveik nieko nevalgo, viduriuoja.
Panašu, kad be antibiotikų neišsisuksit