Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Tai negi visi žiūrovai su šlepetėm bus? Neteko niekad dalyvaut taip, bet kažkaip abejoju.. Gal tiesiog persiaut kitais, nepurvinais, nešlapiais batais unsure.gif

Bala žino, aš kaip nebuvus niekad, neįsivaizduoju, kaip ten kas  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 21, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71378417" data-time="1484995361"><div><p>Tai negi visi žiūrovai su šlepetėm bus? Neteko niekad dalyvaut taip, bet kažkaip abejoju.. Gal tiesiog persiaut kitais, nepurvinais, nešlapiais batais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bala žino, aš kaip nebuvus niekad, neįsivaizduoju, kaip ten kas  hmm.gif​ </p>

As I baseina vedu su kroksais. Tik ziurovais baseine niekad nebuvom.
Atsakyti
Sveikos, vyras buvo isvykes keliom dienom, Adelia pietu nebemiega. Visos dienos vienodos, zaidziam, lauke vaikstom. Vakare 19 val. i lova, tada jau mano laikas knygoms, filmams.

Ziuriu, kiek serganciu, sveikit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 21, 10:50)
Bet yra kažkoks labai ribotas laikas per kurį juos reikia pradėti gerti, kitaip neveikia, ar  ne?

Tiksliai nepasakysiu, bet geriausia pirmom dienom. Net sergant vienam seimos nariui gripu, kitiems skiria profilaktiskai. Aisku geriausia konsultuotis su gydytoja. Be to, vaistai receptiniai
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 01 21, 18:58)
Tiksliai nepasakysiu, bet geriausia pirmom dienom. Net sergant vienam seimos nariui gripu, kitiems skiria profilaktiskai. Aisku geriausia konsultuotis su gydytoja. Be to, vaistai receptiniai

Mums sunaus gydytojas irgi sake, kad, jei kas nors seimoje pajus kokius nors gripo pozymius, jam paskambint ir israsys kazkokiu vaistu mazajam. Sake, kad tie vaistai efektyvus pirmas dvi dienas. Tai gal apie siuos vaistus ir kalbejo
Atsakyti
Labas rytas po savaitgalio smile.gif
Sirguliukai, sveikit, laikykitės 4u.gif
Pabaigiau žiūrėt rusų serialiuką "Primadona", pradėjau "Chiromantas". Savaitgalis buvo "tortingas" Tik va, bėda, per visa tai nespėjau vaiko išaugtų rūbų peržiūrėt, o ryt viena mamytė atvažiuot turėtų, prašė padovanot rūbų mergytei, tai pažadėjusi esu. Vieną dėžę jau sudėjau, bet tikrai yra dar, tai noriu peržiūrėt. Šiandien po darbo į svečius planuojam, tai gal po svečių dar surinksiu smile.gif
QUOTE(dontstop @ 2017 01 21, 10:04)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p><strong>Azazella</strong>, sveikit  4u.gif</p>
<p><strong>Aguončikai</strong>, na va, po tikslesnių matavimų, maniškė 11,300 su rūbais, į kortelę užrašė 10,900. Ūgis 87 cm. Ūgis vidutinis, svoris žemesnis, nei vidutinis, kaip ir sakiau. Kūdena  smile.gif</p>
<p>Sėdi valgo blynus. Jau 9 įveikė ir dar valgo. Prikepiau kalną. Nežinau, kaip tada reikia valgyt, kad svorio paaugint  smile.gif</p>

Dontstop, mano vyresnėlė taip iki šiol - kemša kaip drūtas vyras, o sveria kiek daugiau nei 45 biggrin.gif Ir aš tokia buvau, tekėdama svėriau 45 kg. Ech, kad dabar taip........ biggrin.gif O blynai buvo bene vienintelis mėgiamas maistas, kurio niekada neatsivalgydavau ir niekada neatsibosdavo smile.gif
Atsakyti
Visur raso, kad buvo Zmones apdovanojimai, bet nerandu kur paziuret irasa..
Ziuriu, jau ir Eurovizijos atrankos prasidejo..

Kompo vis dar neturiu, remontuodamas viena, sugadino kitka..
Prie tel.nepriprantu, kad laisvai naudotis, surast viska ko noriu..
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 23, 09:38)
Tik va, bėda, per visa tai nespėjau vaiko išaugtų rūbų peržiūrėt, o ryt viena mamytė atvažiuot turėtų, prašė padovanot rūbų mergytei, tai pažadėjusi esu. Vieną dėžę jau sudėjau, bet tikrai yra dar, tai noriu peržiūrėt. Šiandien po darbo į svečius planuojam, tai gal po svečių dar surinksiu smile.gif

Aš draugei jau prieš Kalėdas pririnkau 4 maišus drabužėlių, bet niekaip neišėjo susitikti, tai taip stovi, ir vietą užima. O jau matau, kad greitu laiku reikėtų vėl perrinkimą daryti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 23, 12:16)
Visur raso, kad buvo Zmones apdovanojimai, bet nerandu kur paziuret irasa..
Ziuriu, jau ir Eurovizijos atrankos prasidejo..

Kompo vis dar neturiu, remontuodamas viena, sugadino kitka..
Prie tel.nepriprantu, kad laisvai naudotis, surast viska ko  noriu..

Turėtų atsirast lnk go video galerijoj, bet dar nėra. Turbūt ir tu nori pažiūrėt, kaip Jagelavičiūtė pasirodė? biggrin.gif

Su išaugtais rūbais man galvos skausmas. Mes viską kaupiam, dėžėse netelpa, nupirkau vakuminius maišus, sudėjau, išsileido unsure.gif kažkokia nesąmonė. O tų rūbų vis daugėja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 23 sausio 2017 - 11:34
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 23, 10:33)
Turėtų atsirast lnk go video galerijoj, bet dar nėra. Turbūt ir tu nori pažiūrėt, kaip Jagelavičiūtė pasirodė? biggrin.gif

O ka jinai padare?
As tokius didesnius renginius visada paziuriu.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 23, 13:00)
O ka jinai padare?
As tokius didesnius renginius visada paziuriu.

Girta ant scenos atėjo biggrin.gif rašo, kad ir susikeikė. Pataginau FB video tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 23, 11:33)
Girta ant scenos atėjo biggrin.gif rašo, kad ir susikeikė. Pataginau FB video tau smile.gif

Nieko sau..nemaciau sitos naujienos..
As nezinojau, kad vakar rode, buciau per viena saita tiesiogiai paziurejus.
Siryt atsidariau 15min ziuriu, jau raso, kad ivyko.
Tai galvojau, susirast irasa, bet kad nera.
Lietuvisku kanalu TV neturiu, tai patinka paziuret visokius apdovanojimus karts nuo karto, kas populiaru Lietuvoj.

LRT gerai rodo visada, o kitas laidas daznai blokuoja kazkodel, tai kai ir ikels lnk go, nezinia ar man leis ziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 23 sausio 2017 - 12:44