Risaulyte, su gimtadieniu
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 20, 12:57)
Kaupkis, mama, gimdymas artėja
Šiaip kažkurią dieną pagalvojau, kad po šio gimdymo rėkiau, kad labai sunkus gimdymas ir daugiau negimdyčiau po tokio gimdymo, o va dabar jau ir pamiršau, ir nebebaisu būtų vėl gimdyt
Šiaip kažkurią dieną pagalvojau, kad po šio gimdymo rėkiau, kad labai sunkus gimdymas ir daugiau negimdyčiau po tokio gimdymo, o va dabar jau ir pamiršau, ir nebebaisu būtų vėl gimdyt
Nori dar vieno sūnaus?
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 20, 10:20)
Pagal lentelę tiek ūgis, tiek svoris pas maniškį 'aukštas'. Bet aš neįkertu, nes jis man toks kūdas! Tai plonesnio neįsivaizduoju..
Kokia keista buvo skiepo reakcija..prabudo po 1, blaškėsi labai, vis gėrė gėrė. Kojos buvo žiauriai karštos, o kakta ne. Pamatavau, rodė 37,1. Taip ir nesupratau. Dar ištisai rijo seiles. Net kai migdėsi pastebėjau. Žodžiu nemiegojo iki 4. Mane dar pažadino asilas kurjeris, sugalvojęs pasukt 7 ryto vos susilaikiau neparėkus..nebuvo jėgų
Kokia keista buvo skiepo reakcija..prabudo po 1, blaškėsi labai, vis gėrė gėrė. Kojos buvo žiauriai karštos, o kakta ne. Pamatavau, rodė 37,1. Taip ir nesupratau. Dar ištisai rijo seiles. Net kai migdėsi pastebėjau. Žodžiu nemiegojo iki 4. Mane dar pažadino asilas kurjeris, sugalvojęs pasukt 7 ryto vos susilaikiau neparėkus..nebuvo jėgų
Gerklė gal skauda, jei seiles ryja.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 20, 08:52)
Labas rytas,
Mano mažius 2 m.
Azazella, ačiū už nuorodą. Mums rekomendavo basutes. Ar M. kojos nekaista, neprakaituoja?
Čia musinis grietinėlės-maskarponės tortas su morkų biskvitu, sluoksnis braškių želė su trintomis braškėmis, aplietas veidrodine karameline glazūra. Padaromas nesunkiai, tik terlionės yra ;)
Papildyta:
Mano mažius 2 m.
Azazella, ačiū už nuorodą. Mums rekomendavo basutes. Ar M. kojos nekaista, neprakaituoja?
Čia musinis grietinėlės-maskarponės tortas su morkų biskvitu, sluoksnis braškių želė su trintomis braškėmis, aplietas veidrodine karameline glazūra. Padaromas nesunkiai, tik terlionės yra ;)
Papildyta:
Lengvas taviškis.Maniškis beveik 15 kg.
Neprakaituoja koja, ten natūralus kailis. O kaip ir sakiau, pas mus grindys ledinės.
Torto aprašymas kaip kosminio laivo konstravimas man nuskambėjo, nors su gaminimu aš tikrai nesusipykus, bet kažkodėl tortai man atrodo kaip aukštasis pilotažas. Bet gal todėl, kad niekad negaminau jų.
QUOTE(Azazella @ 2017 01 20, 15:27)
Jei ne mano metai, gal norėčiau ;)
Aš irgi manau, kad gerklę skauda, jei sunkiai ryja seiles.
Beje, neatsakiau apie knygą - skaičiau "Aš prieš tave". Čia ta, kur pusę jos pražliumbiau
Pas mus namie gripas
Vyresnysis serga. Kaip mums visiems neapsigaut, neišmanau. Motiejus jau su tempa. . .
Papildyta:
Yra ir filmas, žinai?
Vyresnysis serga. Kaip mums visiems neapsigaut, neišmanau. Motiejus jau su tempa. . .
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 20, 14:34)
Beje, neatsakiau apie knygą - skaičiau "Aš prieš tave". Čia ta, kur pusę jos pražliumbiau
Yra ir filmas, žinai?
Musiniai tortai man labai labai labai ant bangos, dariau dar tik 3 kartus, bet būtent juos labai noriu daryti. Veidrodinę glazūrą dariau tik 2 kartus, abu pavyko, kuo labai džiaugiuosi. Dar beprotiškai noriu veliūrą padaryt, bet tam reikia aparačiuką nusipirkt Be to, gražiems muso tortams reikia ir specialių formų, ką labai noriu įsigyt
Žinau, žiūrėjau filmą kitą dieną po knygos - š..., nu negali joks filmas pilnai atkurti knygos
Papildyta:
Eina sau, kaip nesmagu.... Laikykitės
Žinau, žiūrėjau filmą kitą dieną po knygos - š..., nu negali joks filmas pilnai atkurti knygos
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 20, 15:38)
Pas mus namie gripas
Eina sau, kaip nesmagu.... Laikykitės
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 20, 14:34)
yra ir knygos tęsinys "Po tavęs", dabar kaip tik skaitau
sveikos
sveikinimai jubiliatams
pas mus nieko naujo, vyras Vilniuj, aš su vaikais namie, oras baisus, lauke slidu, sėdim namie
jei ir skaudėjo, tai nebeskauda, nes rijo tik naktį bet pirmą kartą jis taip..keista reakcja nuo skiepo sakyčiau
Risaulyte - su gimtadieniu jus
Vaje, laikykitės, kas dar sveiki
Mums jau kitą savaitę operacija, tai taip bijau, kad kas nors iš šeimos neparneštų kokios zarazos. Jau ir vyresnėlės į daržą neleisiu porą savaičių.
Papildyta:
Kažkada skaičiau apie atliktą tyrimą, "ko moterys dažniausiai gailisi artėdamos link 50 metų". Pasirodo dažniausias atsakymas, kad būtų norėjusios turėti dar vieną vaiką, nepriklausomai nuo to kiek užaugino/augina. Pradžioje pagalvojau, kokia nesąmonė. Bet dabar pradedu tuom tikėti.
QUOTE(Azazella @ 2017 01 20, 14:38)
Pas mus namie gripas
Mums jau kitą savaitę operacija, tai taip bijau, kad kas nors iš šeimos neparneštų kokios zarazos. Jau ir vyresnėlės į daržą neleisiu porą savaičių.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 20, 12:57)
Kažkada skaičiau apie atliktą tyrimą, "ko moterys dažniausiai gailisi artėdamos link 50 metų". Pasirodo dažniausias atsakymas, kad būtų norėjusios turėti dar vieną vaiką, nepriklausomai nuo to kiek užaugino/augina. Pradžioje pagalvojau, kokia nesąmonė. Bet dabar pradedu tuom tikėti.
QUOTE(Azazella @ 2017 01 20, 16:38)
Pas mus namie gripas
Papildyta:
Yra ir filmas, žinai?
Papildyta:
Yra ir filmas, žinai?
yra geri vaistai nuo gripo tamiflu atskirai vaikams ir suaugusiems. tik nuo pirmos dozes daznas vemia, pykina, paskui viskas ok. neisisirkit
QUOTE(semtama @ 2017 01 20, 16:43)
Risaulyte - su gimtadieniu jus
Papildyta:
Papildyta:
Mano pupuliui irgi paskyrė adenoidų šalinimo operaciją.... vasario pabaigoj... sakė adenoidai jau tarp 2 ir 3 laipsnio. Rekomendavo pašalinti ir vaikui tada bus daug lengviau per nosį kvėpuot ir ta pastovi sloga baigsis. Nes dabar jam didesnė ar mažesnė sloga yra nuolat.
QUOTE(relita @ 2017 01 20, 16:19)
yra geri vaistai nuo gripo tamiflu atskirai vaikams ir suaugusiems. tik nuo pirmos dozes daznas vemia, pykina, paskui viskas ok. neisisirkit
Bet yra kažkoks labai ribotas laikas per kurį juos reikia pradėti gerti, kitaip neveikia, ar ne?
Labas rytas
Azazella, sveikit
Aguončikai, na va, po tikslesnių matavimų, maniškė 11,300 su rūbais, į kortelę užrašė 10,900. Ūgis 87 cm. Ūgis vidutinis, svoris žemesnis, nei vidutinis, kaip ir sakiau. Kūdena
Sėdi valgo blynus. Jau 9 įveikė ir dar valgo. Prikepiau kalną. Nežinau, kaip tada reikia valgyt, kad svorio paaugint