QUOTE(dontstop @ 2020 03 12, 21:27)
.. mano vyras šią sav buvo pas jus Vokietijoje
Tik atvykęs gavo žinutę, kad grįžęs turės karantinuotis. Nuo ryt Kaune uždarytos visos mokyklos ir darželiai 2 savaitėm, o Vilniuje - net 5. Aš ryt mamadienio einu, kitas 2 sav vyras bus namie, jei grįš, jei nebus užlaikytas ir kur nors priverstinai paguldytas
</p>
Taip, po Vokietijos jau tikrai turi 2 savaites namuos sedeti, pries kelias dienas cia rasiau, kad beveik 300 serganciu, tai dabar jau virs 700. Kurioj zemej vyras buvo?
Mes kaip tycia, Siaures Reino Vestfalijoj, kur daugiausia serganciu, tai galvoju, kiek cia viskas uzsites dabar nezinia, kai kur raso, kad net visa vasara gali trukti, kol isnyks pilnai virusas, gaila, jeigu ir mamos, seses sunaus kelione pas mus nuplauks.
Darzeliai ir mokyklos pas mus uzdarytos tik miestuose kur daug serganciu, netoli musu 174 zmones, tai ten uzdare, mano mieste 28, tai cia nedaug skaitos matyt, viskas vyksta iprastai.
Miesto dydis 37tukst gyventoju (ne didmiestis koks) skaito, kad nera dar reikalo karantinui, vyksta sventes, kaip niekur nieko.
Tai kazkaip, kai nejauciu masines panikos ir man nera baimes kol kas, plius jeigu ir uzdarys tik darzeli, jokios naudos, nes as einu i darba, vyras eina i darba, vis tiek turim kontakta nuolatini su kitais zmonemis, nezinosi kas gali apkresti.
Jeigu sedeti namuos, tai visiems tada.