Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u: 

Kokios naujienos dėl koronaviruso?

Pas mus darželis atšaukė šventes, taip pat būrelius, sporto, muzikos, šokių užsiėmimus, rytines mankštas salėje, net logopėdės užsiėmimus  :blink: 

Mokykloje atšaukta atvirų durų diena, renginiai, tėvams uždrausta eiti į vidų. Tualetuose padėjo dezinfekavimo skysčius.

Darbe (verslo centre) prie liftų padėjo dezinfekavimo skysčius...

Atsakyti
Pas mus jokių virusų požymių. Niekas nepasikeitė, net pamiršau apie tą virusą biggrin.gif
Maniškis šiandien pradėjo skiemenis skaityti ir jungti blink.gif nieko nemokinom, darže irgi nemokina, pratybos be raidelių, leliukiškos unsure.gif faina, kad pats kažkaip išmoksta. Dabar jau pasistengsiu daugiau prie to prisidėt
Vargšas kenčia biški darže nuo kitų bernų. Muša pastoviai. Yra keti etatiniai mušeikos unsure.gif vieno mama yra auklėtoja tam pačiam darže..užknisa, nežinom kaip jį mokint..tėvas sako duok atgal, o aš neleidžiu unsure.gif
Atsakyti
Musu darzelyje atsaukti viesi renginiai, tai nereikejo dalyvaut Kaziuko mugeje tevams, buvo uzdara, tik grupeje, vaikai tarpusavyje "prekiavo". Bureliai ir uzsiemimai vyksta kiek zinau.
Namie tiesiog kruopsciau plaunam rankas, vengiam polikliniku ir pan. Kaip ir iprastai ligu metu
Atsakyti
Pas mus darželyje viskas įprastai. Vyksta užsiėmimai, šventės. Tik nežinau, kaip dabar dėl iš užsienio grįžusių vaikų, ar leidžia eiti neišbuvus namuose 2 savaites.

Vyras kitą savaitgalį turi vykti į Varšuvą darbo reikalais. Ten bus žmonių ir iš kitų Europos šalių. Prašau, kad nevyktų, bet nežinau ar paklausys.
Tuo labiau, kad kai kurie jo bendradarbiai perka keliones kaip pamišę, ir džiaugiasi, kad pigu, kad mažai žmonių viešbučiuose. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2020 03 05, 23:17)
Pas mus jokių virusų požymių. Niekas nepasikeitė, net pamiršau apie tą virusą biggrin.gif
Maniškis šiandien pradėjo skiemenis skaityti ir jungti  blink.gif  nieko nemokinom, darže irgi nemokina, pratybos be raidelių, leliukiškos  unsure.gif faina, kad pats kažkaip išmoksta. Dabar jau pasistengsiu daugiau prie to prisidėt
Vargšas kenčia biški darže nuo kitų bernų. Muša pastoviai. Yra keti etatiniai mušeikos  unsure.gif  vieno mama yra auklėtoja tam pačiam darže..užknisa, nežinom kaip jį mokint..tėvas sako duok atgal, o aš neleidžiu  unsure.gif

Koks šaunuolis. bigsmile.gif

Maniškė dar tik skiemenis skaito. O ir šiaip nenori. Tik jei pažadu duoti saldainį, prisėda prie "mokslų". Sako, kad čia nuobodus reikalas. doh.gif
Atsakyti
Šaunuoliai skaitovai 👍 Mes Alekso nemokinam, darželyje irgi, bet paklausus, pvz., kur t, r, b, v ir kitų raidžių, parodo teisingai blink.gif Skaičius ne visus pažįsta, tai paklausus, kiek ko nupiešta ant plakato (vaikų kambary kabo), pirma suskaičiuoja, o tada pasako 😁

Šiandien brolis su šeima buvo svečiuose, kalbėjom su broliene apie fizinio pasirengimo normatyvus, vaikai į tolį šokinėjo virtuvėje ir Aleksas pirmu šuoliu visus aplenkė 😁 Net 10,5m Tadą ir 10m pusbrolį (dvigubai vyresnius) 😁😁😁
Atsakyti

Su kovo 8, merginos  :4u:

Su-kovo-8.jpg

Atsakyti

Vadinasi, pas mus dėl virusų labiausiai panikuojama  :hmm:

Uoga_saujoj, eina sau, koks šaunuolis taviškis, pats mokosi skaityti  :blink:  :super: Kad muša darželyje, manau labai negerai... aš tai jau skambinčiau mušeikų mamoms, jei pagrindinio mamą galima rasti darželyje gyvai, eičiau ir kalbėčiau... :new_russian:

Sima_1, pas mus darželyje Kaziuko kažkaip niekad nebūdavo, mokykloj tik  :)

Semtama, taigi jau ir Lietuvoj yra užfiksuotas atvejis, tai manau nebėra ko bijoti atvykstančių iš užsienio  :4u:

Man tas virusas sumaišė visus atostogų planavimo reikalus  :oh: Ką gali žinoti, ar praeis iki vasaros viskas, ar kaip tik bus blogiau  :hmm:  Į labiausiai  užsikrėtusias šalis manęs nieks nenuvarytų, nors nemokamai ten apgyvendintų. Kol kas užsisakėm viešbučius 3 labai trumpoms išvykoms pas kaimynus: gegužės pradžioj Bialystokas, birželio pradžioj  - Jelgava (birželio 6 d bus smėlio skulptūrų festivalis), birželio gale, per mano gimtadienį - Augustow  :rolleyes:

IruteB, dar vienas vaikas, kuris pats mokosi  :hmm:  :bigsmile:  :clap_1: Ir dar vienas darželis, kuris nemokina  :unsure:  Pas mus visgi kažkiek mokina. Matau iš rūbinės, kad grupėje kabina ant lentos žodį iš kartoninių raidžių, kasdien kitokį  :D

Kaip pas jumi su darbais?  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 08 kovo 2020 - 07:19
Dontstop, musu darzelis mokyklos dalis, todel visokie renginiai visokiom progom vyksta, kaip ir mokyklose panasiai smile.gif
Atsakyti
Mums korona suknisto Velyku planus, turejo sesuo su seima atvykti, cia atsvesti ir seses dukros gimtadieni zaidimu kambary, ir apsipirkima rubu atlikti norejo per velykines nuolaidas.

Musu regione beveik 300 serganciu, tai kas cia benores vaziuoti..

Tikiuos praeis iki vasaros, liepa mama su seses sunum turi lektuvo bilietus, dviem savaitem atskris.

Gerai, kad sesuo nenusipirko kelto bilietu, svarste su juo plaukti, bet nerado vis geros kainos.
Atsakyti

Mums korona suknisto Velyku planus, turejo sesuo su seima atvykti, cia atsvesti ir seses dukros gimtadieni zaidimu kambary, ir apsipirkima rubu atlikti norejo per velykines nuolaidas.

Musu regione beveik 300 serganciu, tai kas cia benores vaziuoti..

Tikiuos praeis iki vasaros, liepa mama su seses sunum turi lektuvo bilietus, dviem savaitem atskris.

Gerai, kad sesuo nenusipirko kelto bilietu, svarste su juo plaukti, bet nerado vis geros kainos.

Dzeuse, mano vyras šią sav buvo pas jus Vokietijoje  :oh: Tik atvykęs gavo žinutę, kad grįžęs turės karantinuotis. Nuo ryt Kaune uždarytos visos mokyklos ir darželiai 2 savaitėm, o Vilniuje - net 5. Aš ryt mamadienio einu, kitas 2 sav vyras bus namie, jei grįš, jei nebus užlaikytas ir kur nors priverstinai paguldytas  :bijau2: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2020 03 12, 21:27)
.. mano vyras šią sav buvo pas jus Vokietijoje  doh.gif Tik atvykęs gavo žinutę, kad grįžęs turės karantinuotis. Nuo ryt Kaune uždarytos visos mokyklos ir darželiai 2 savaitėm, o Vilniuje - net 5. Aš ryt mamadienio einu, kitas 2 sav vyras bus namie, jei grįš, jei nebus užlaikytas ir kur nors priverstinai paguldytas  fear.gif </p>

Taip, po Vokietijos jau tikrai turi 2 savaites namuos sedeti, pries kelias dienas cia rasiau, kad beveik 300 serganciu, tai dabar jau virs 700. Kurioj zemej vyras buvo?

Mes kaip tycia, Siaures Reino Vestfalijoj, kur daugiausia serganciu, tai galvoju, kiek cia viskas uzsites dabar nezinia, kai kur raso, kad net visa vasara gali trukti, kol isnyks pilnai virusas, gaila, jeigu ir mamos, seses sunaus kelione pas mus nuplauks.

Darzeliai ir mokyklos pas mus uzdarytos tik miestuose kur daug serganciu, netoli musu 174 zmones, tai ten uzdare, mano mieste 28, tai cia nedaug skaitos matyt, viskas vyksta iprastai.
Miesto dydis 37tukst gyventoju (ne didmiestis koks) skaito, kad nera dar reikalo karantinui, vyksta sventes, kaip niekur nieko.
Tai kazkaip, kai nejauciu masines panikos ir man nera baimes kol kas, plius jeigu ir uzdarys tik darzeli, jokios naudos, nes as einu i darba, vyras eina i darba, vis tiek turim kontakta nuolatini su kitais zmonemis, nezinosi kas gali apkresti.
Jeigu sedeti namuos, tai visiems tada.
Atsakyti

Taip, po Vokietijos jau tikrai turi 2 savaites namuos sedeti, pries kelias dienas cia rasiau, kad beveik 300 serganciu, tai dabar jau virs 700. Kurioj zemej vyras buvo?

Mes kaip tycia, Siaures Reino Vestfalijoj, kur daugiausia serganciu, tai galvoju, kiek cia viskas uzsites dabar nezinia, kai kur raso, kad net visa vasara gali trukti, kol isnyks pilnai virusas, gaila, jeigu ir mamos, seses sunaus kelione pas mus nuplauks.

Darzeliai ir mokyklos pas mus uzdarytos tik miestuose kur daug serganciu, netoli musu 174 zmones, tai ten uzdare, mano mieste 28, tai cia nedaug skaitos matyt, viskas vyksta iprastai.
Miesto dydis 37tukst gyventoju (ne didmiestis koks) skaito, kad nera dar reikalo karantinui, vyksta sventes, kaip niekur nieko.
Tai kazkaip, kai nejauciu masines panikos ir man nera baimes kol kas, plius jeigu ir uzdarys tik darzeli, jokios naudos, nes as einu i darba, vyras eina i darba, vis tiek turim kontakta nuolatini su kitais zmonemis, nezinosi kas gali apkresti.
Jeigu sedeti namuos, tai visiems tada.

Vyras šiaip keliavo į Belgiją, bet per Frankfurto oro uostą, jei teisingai įsivaizduoju, ten pat jis bus ir šiandien grįždamas atgal...

Šiandien 4 nakties gavau dyriko žinutę į whatsapp, kad jis tikisi, kad biuletenio aš neimsiu  :oh: Na tai kol kas neimsiu, jei vyras bus sekančias 2 sav namie, bet kalbama, kad po 2 sav karantiną gali pratęsti, tada jau teks imti  :ax: 

Gavau iš bibliotekos laišką, kad renginiai ir būreliai atšaukti, bet knygas kol kas išduoda.. nubėgau ir pasiėmiau 15 knygų  :lol: , bibliotekininkės perspėjo, kad 2 mėnesiams biblioteką žadą uždaryt dėl viruso  :cry2: 

Atšaukti visi būreliai, KTU savaitgalio mokykla...

Sūnus negali atsidžiaugti savo laime, jau dėl kovo 11 nedarbo dienos buvo laimingas be galo be krašto, o dabar išvis kažkas nerealaus nutiko - nereikia nei į mokyklą, nei į būrelius  :bigsmile:  Tiesa, nuotolinis mokymas jau organizuotas, ryte į Tamo sumetė šios dienos užduotis ir ten tikrai visko nemažai reikia padaryti  :P 

Atsakyti