Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

oho kai faina biggrin.gif pavydu Motiejui kantrybės. Neįsivaizduoju kaip reiks nutempti jį vėl po dviejų mėn..tikrai nebus pamiršęs linksmybių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 19 sausio 2017 - 23:50
Majus prie poliklinikos sako visad - ne Majukas eis, o mama:))) as tik pritariu, kad taip taip:)

Kai eme krauja, didvyriskai laikesi kaip kad brolis budamas kokiu 4 metu
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 19, 23:28)
Motiejus neverkia net kai kraują ima. O labiausiai patinka kai plaučius klauso smile.gif

Nieko sau biggrin.gif plaučių klausymas maniškei labai nepatinka, kraują, skiepus - biški pazirzia, bet aš ir mokinu jau namie, kad bus bac ir viskas smile.gif

Neseniai kalbėjot apie vaikų baimes. Ar yra kieno bijo tamsos? Maniškė pradėjo kažko bijot, vis prašo šviesą įjungt migdantis (visą jos gyvenimą migdėmės nakčiai tamsoj), net naktį prabudo ir prašė įjungt. Įjungiau ir toliau užmigo pati.
Atsakyti
Labas rytas,
Mano mažius 2 m. sukakties dieną svėrė 11,5 kg., ūgis - 87 cm. Tiesą pasakius, nepaklausiau, ar tai daug, ar mažai. Nu aišku, kad per daug tai nieko nėra, bet va ar ne per mažai?.... biggrin.gif
Maniškis irgi pažįsta ir polikliniką, ir senelių namus, ir mūsų namus. Prie poliklinikos irgi visada aiškindavo, kad ne ne, jis neis, į kabinetą tik įėjus rėkdavo, bet vieną kartą kažkaip persilaužė, neverkė klausomas ir gerklę rodydamas, tai nuo tada visada rodo, kad jam nugarą klausys ir kad jis gerklę rodys. Dabar kai buvom profilaktiškai, niekas ten jo nesiruošė nei klausyt, nei gerklės žiūrėt, tai privertė jis ir paklausyt, ir pažiūrėt biggrin.gif
Azazella, ačiū už nuorodą. Mums rekomendavo basutes. Ar M. kojos nekaista, neprakaituoja?
QUOTE(rutast @ 2017 01 19, 19:48)
Aguončikai, o kas čia per tortas? Varškės kremo?
Noriu G. gimtadieniui kokį lengvesnį (t.y. nesunkiai padaromą) iškepti😀

Čia musinis grietinėlės-maskarponės tortas su morkų biskvitu, sluoksnis braškių želė su trintomis braškėmis, aplietas veidrodine karameline glazūra. Padaromas nesunkiai, tik terlionės yra ;)
Papildyta:
Sima, mano vyriausioji tokio amžiaus bijojo tamsos, kartodavo "baubas, baubas", ilgai miegojo tik prie naktinės švieselės. Psichologė tada aiškino, kad ji lakios fantazijos ir pan. Sakė, neignoruot jos noro įjungt šviesą ir viskas su laiku praeis.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 20, 09:52)

Sima, mano vyriausioji tokio amžiaus bijojo tamsos, kartodavo "baubas, baubas", ilgai miegojo tik prie naktinės švieselės. Psichologė tada aiškino, kad  ji lakios fantazijos ir pan. Sakė, neignoruot jos noro įjungt šviesą ir viskas su laiku praeis.

Ale iš kur tokio amžiaus susigalvoja tokį dalyką, kaip baubas? unsure.gif
Na ir man atrodo, kad čia praeis su laiku, šiaip tik keista, nei išsigandus buvo tos tamsos nei mes gąsdinom ar pan., šiaip iš oro susigalvojo, kad "tamsu" yra baisu biggrin.gif
Ai dar bijo ir putų biggrin.gif bet kokių - skalbiankėj, vonioj esančių. Baisiausias dalykas biggrin.gif
ir dar bijo Tilidūdos dainelių.. nori/prašo ir bijo tuo pačiu.

Dar į kitą temą, aš pagaliau ramia širdimi ir sąžine galiu atsikvėpt, kad mano vaikui adaptacija darželyje lyg ir įvyko. Pasilieka be ašarų jokių, atėjus pasiimt nelabai ir nori eit namo smile.gif Pas mane atbėga iš karto, bet paskui prasideda vaikščiojimai po koridorių, ieškojimas visokių veiklų smile.gif turiu labai kalbint eit namo biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Aguončikai, čia galima pasitikrinti ūgio ir svorio santykį:

http://www.manosveik...-svorio-lentele

Ūgis vidutinis, svorio biškį pagal ūgį trūksta, bet šiaip viskas normos ribose. Alergikams man rodos svorį auginti sunkiau, jei tai to, tai ano negalima  :hmm:

Mes šiandien eisim meriuotis, bet pagal namų TA labai panašūs skaičiai, ir santykis toks pat, biškį trūksta svorio pagal ūgį. Nors nepasakyčiau, kad prastai valgo.  Kada bepaklausčiau, ko nori valgyti, visada atsako tą patį: vištienos  :D  Porcijos jos suvalgomos tai kaip suaugusiojo žmogaus  :hmm:

Sima_1, maniškė tamsos nebijo. Bet baimė siurbliui jau kažkokia visiškai nenormali darosi  :unsure:  Vaikišką siurbliuką teko paslėpti giliai giliai, nepakentė net jo stovinčio kampe vaizdo. Apie tikrą išvis patyliu  :huh2:​ 

Atsakyti

Dar į kitą temą, aš pagaliau ramia širdimi ir sąžine galiu atsikvėpt, kad mano vaikui adaptacija darželyje lyg ir įvyko. Pasilieka be ašarų jokių, atėjus pasiimt nelabai ir nori eit namo smile.gifPas mane atbėga iš karto, bet paskui prasideda vaikščiojimai po koridorių, ieškojimas visokių veiklų smile.gifturiu labai kalbint eit namo biggrin.gif

:super:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 20, 10:17)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Aguončikai</strong>, čia galima pasitikrinti ūgio ir svorio santykį:</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.manosveikata.lt/lt/temos/tevai-ir-vaikai/kudikiu-ir-vaiku-ugio-svorio-lentele'>http://www.manosveikata.lt/lt/temos/tevai-ir-vaikai/kudikiu-ir-vaiku-ugio-svorio-lentele</a></p>
<p>Ūgis vidutinis, svorio biškį pagal ūgį trūksta, bet šiaip viskas normos ribose. Alergikams man rodos svorį auginti sunkiau, jei tai to, tai ano negalima  hmm.gif</p>
<p>Mes šiandien eisim meriuotis, bet pagal namų TA labai panašūs skaičiai, ir santykis toks pat, biškį trūksta svorio pagal ūgį. Nors nepasakyčiau, kad prastai valgo.  Kada bepaklausčiau, ko nori valgyti, visada atsako tą patį: vištienos  biggrin.gif  Porcijos jos suvalgomos tai kaip suaugusiojo žmogaus  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Sima_1</strong>, maniškė tamsos nebijo. Bet baimė siurbliui jau kažkokia visiškai nenormali darosi  unsure.gif  Vaikišką siurbliuką teko paslėpti giliai giliai, nepakentė net jo stovinčio kampe vaizdo. Apie tikrą išvis patyliu  huh.gif​ </p>

Pamenu ir maniškė klaikiai bijojo, bet kažkaip pamažu dingo šita baimė, ją pakeitė didelis noras pačiai siurbliuot smile.gif
Atsakyti
Pagal lentelę tiek ūgis, tiek svoris pas maniškį 'aukštas'. Bet aš neįkertu, nes jis man toks kūdas! Tai plonesnio neįsivaizduoju..

Kokia keista buvo skiepo reakcija..prabudo po 1, blaškėsi labai, vis gėrė gėrė. Kojos buvo žiauriai karštos, o kakta ne. Pamatavau, rodė 37,1. Taip ir nesupratau. Dar ištisai rijo seiles. Net kai migdėsi pastebėjau. Žodžiu nemiegojo iki 4. Mane dar pažadino asilas kurjeris, sugalvojęs pasukt 7 ryto blink.gif vos susilaikiau neparėkus..nebuvo jėgų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 20 sausio 2017 - 10:21
Šiandien vakare gims maniškis. Kolkas tokiu laiku net nenutuokiau apie tai ,nors jau tris dienas pernešiojau. Užteko apsilankymo pas akušerę ir reikalai greit pajudėjo biggrin.gif ech kaip smagu tą dieną prisiminti 😍
Į ta eisim pirmadienį. Skiepas čia tik 4 metų bus tai kurį laiką ramu smile.gif

Mano dičkė pradėjo bijot tamsoj miegot nuo 4 metų. Visokie nykštukai ale pas ją vaikšto. Tai miega su šviesele, nesuku galvos smile.gif
Atsakyti
Į baimių temą... Maniškė vakare prausiantis, valantis dantis mėgdavo užgesinėt šviesą. Tai paskutinį kartą užgesinus šviesą, sušukom "žiurkės puola". Tada apsiverkė ir pamiršo šitą žaidimą.
Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 01 20, 11:48)
Šiandien vakare gims maniškis. Kolkas tokiu laiku net nenutuokiau apie tai ,nors jau tris dienas pernešiojau. Užteko apsilankymo pas akušerę ir  reikalai greit pajudėjo biggrin.gif ech kaip smagu tą dieną prisiminti 😍
Į ta eisim pirmadienį. Skiepas čia tik 4 metų bus tai kurį laiką ramu smile.gif

Mano dičkė pradėjo bijot tamsoj miegot nuo 4 metų. Visokie nykštukai ale pas ją vaikšto. Tai miega su šviesele, nesuku galvos smile.gif

Kaupkis, mama, gimdymas artėja smile.gif
Šiaip kažkurią dieną pagalvojau, kad po šio gimdymo rėkiau, kad labai sunkus gimdymas ir daugiau negimdyčiau po tokio gimdymo, o va dabar jau ir pamiršau, ir nebebaisu būtų vėl gimdyt smile.gif
Atsakyti