<p>Sveikos
</p>
<p>Prisiduodu, radau darbą, pradirbau kelias pirmas dienas
</p>
<p>Jausmai prieštaringi: iš vienos pusės džiaugiuosi, kad pagaliau baigėsi nemalonus darbo paieškos periodas, kuris man buvo emociškai tikrai labai sunkus. Iš kitos pusės, baigėsi ir katino dienos, vėl niekam neturėsiu laiko, neturėsiu savo gyvenimo
</p>
<p>Apie paieškas truputis statistikos: be darbo buvau pusę metų, bet ieškojau 3 mėnesius - ilgai, bet buvo ir ilgesnių paieškų... Iš viso dalyvavau 10 konkursų, 4 laimėjau (iš jų 3 - atsisakiau darbo pati, nes netiko sąlygos), 5 pralaimėjau, iš 1 vietos atsakymo dar neturiu. Vieta, kur įsidarbinau, netoli namų, tokiu pat atstumu, kaip ankstesnis darbas, tai vaikščiosiu pėstute ir pietums grįžinėsiu namo. Jie skelbia, kad pas juos laisvas grafikas, padarei darbus ir eini namo, jokio išsėdėjimo nuo 8 iki 17 val, tai labai tikiuosi, kad taip ir bus, kol kas, kol tik mokausi, būnu pilną dieną, bet kiti kolegos iš tiesų ateina kada nori, išeina kada nori
Pagal turinį darbas tiksliai pagal mano kursus, tai jei nebūčiau jų ėjus, tikrai šio darbo nebūčiau gavus, nė į pokalbį nebūtų kvietę... Atlyginimas maždaug 30 % didesnis, nei ankstesniam darbe, niekaip dėl jo nesiderėjau, visur sakydavau tą patį skaičių, kiek gaudavau paskutinėje darbovietėje, čia jie patys tiek pasiūlė
Na tai iš pliusų tiek, iš minusų - baigėsi gyvenimas
</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Sūnus užsirašė į Reindžerius, užsiėmimai vyks nuo balandžio iki gruodžio, kartą per mėn, bet po 2 dienas, su nakvyne Kauno Marių regioniniame parke. Pirma nakvynė jau balandžio 3 d
Pasirašiau sutartį ir krūvą papildomų popierių, reikia rimtai pasiruošti, reikia miegmaišio ir begalės kitų dalykų
Ką tie reindžeriai daro iki galo dar nesupratau
, na, mokosi išgyventi laukinėje gamtoje ir pan. Iš daiktų sąrašo supratau, kad bus ilgų žygių pėstute ir dviračiais, maistą gamins ant laužo, tyrinės gamtą ir tt
</p>
Sveikinu! 🌹👍🍾🍸