Sveikos
Praeitą sav buvau pas sūnų mokykloje tėvų susirinkime. Mokytojai mane prigąsdino, kad ir klasė blogiausia, ir vaikai nevaldomi, ir nepasiteisinęs eksperimentas (ši klasė buvo naujai suformuota iš skirtingų mokyklų vaikų, t y visi jie naujokai šitoj mokykloj šiemet), net davė užuominą, kad vertėtų man saviškį pervest į kitą klasę. O paaiškėjo, kad baisiausi vaikų nusižengimai čia: žaidimai telefonu, išėjimai iš mokyklos teritorijos iki Hyper Maximos (ne pabėgimas iš pamokų, o išėjimas būtent per pertrauką), popieriaus mėtymas ir pan. Na ką galiu pasakyti. Jie nematė kas darosi paprastose mokyklose Prie analogiškų mažmožių prisideda dar muštinės, reketas, narkotikai, patyčios, vagystės... Žo, be reikalo užpergyvenau
Šią sav pas mano paną šventė darželyje. Praeitą savaitę sėdėjom namie, net buvau prilėkus iki gydytojos, nes pradėjo skųstis ausim. Paaiškėjo, kad uždegimo nėra, tik susidarė didelis kamštis.
Šiaip, sutapimas ar ne, šį rudenį nebepirkau Imunotrofinos, ir mano pana neišsikapanoja niekaip iš ligų. 1-2 d nueina į darželį - savaitė namie Kosulys nepraeina jau 4 sav. Tikrino 2 gydytojos: pediatrė ir loristė, lyg ir nėra priežasčių gerti antibiotikus, o su paprastais vaistais niekaip nepasveikta iki galo
Vyras komandiruotėje, svarstau, kaip sūnui rasti laiko tarp visų būrelių ir ateiti pafilmuoti mus per šventę.
Pas jį patį balius irgi šią sav, bet ačiūD tokiems dideliems jau nekvies tėvų Jie puoš klasę su picom ir kola, apsikeis dovanėlėm. Kam dovanos - neaišku, reikėjo nupirkti neutralią dovaną, tinkančią ir merginai ir vaikinui, ir dar už 5 eur. Pavedžiau jam pačiam išsirinkti, tai nupirko Tiger parduotuvėje žadintuvą, projektuojantį skaičius ant lubų (pats irgi tokį turi). Mokytojai nuo tėvų bus dovanojamas Megos kuponas už 150 eur. Net žagtelėjau išgirdus sumą, kitą vertus, nuo vaiko rinko tik po 5 eur. Palyginimui, darželyje rinko po 25 eur + išlaidos karnavaliniam kostiumui, nuotraukoms, vaišių stalui...
Na kas čia dar pas mus...
Su darbo paieška visai striuka, per gruodį neišsiunčiau nei vieno cv, neturiu kur... Ruošiuosi šventėm, dar ne visos dovanos paruoštos, šią sav planuoju damušti.
Su vyru išbandėm dar vieną iš naujai atsidariusiu kavinių Akropolyje, "Chačapuri". Skanesnių chačapurių neteko valgyti, o mes juos visur ragaujam, kur tik randam