dontstop, parasyk tris knygas, nuotykiu, kurios sunui labiausiai patiko, padare ispudi, ka jis isimines yra kaip super istorijos.
Sesuo iesko kazko savo sunui, dave man uzduoti pasidometi is bendraamzio SM.
Dabar pas maniškį Poteriomanija Perskaitė visas Hario Poterio dalis, berods 9 vnt , dabar skaito kitas tos pačios autorės knygas, šiuo metu konkrečiai "Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti".
Kas dar patiko paskutiniu metu:
*Tomas Dirgėla "Domas ir Tomas" serija, ją sudaro 5 knygos (tarpusavy nesusijusios), vieną net man liepė perskaityti, autorius išties šaunuolis, labai juokingai rašo Yra viena knyga šio autoriaus apie krepšinį: "Lukas Šiaudelis deda iš viršaus" (yra beje ir mūsų mergoms - "Apie raganą Šiokiatokią" ir "Apie raganos Šiokiostokios vaikus").
*Marie Lu "Warcross" ir "Wildcard" - 2 dalys apie kompiuterinį žaidimą, virtualų pasaulį ir tt.
*David Williams knygos, parašytos juokingai, panašiam stiliuje, kaip Nevykėlio dienoraštis. Patiko: "Blogiausi pasaulio vaikai" 3 dalys, "Močiutė plėšikė", "Blogas tėtis", "Demonė dantistė", "Žiurkainis", "Ponas Smirdžius", "Klastinga tetulė" ir tt (jų begalė).
*Rebeka Una - "Labas, aš Tadas" 2 dalys, "Aš esu Tomas seklys".
*David Baddiel "Žmonių valdymo pultelis", "Didžioji tėvų agentūra".
*David Solomons "Mano kūno kultūros mokytoja - ateivių valdovė", "Mano brolis - superherojus".
*J. Meres "Normo pasaulys" 2 dalys.
*J. Feldhaus "Visai galas", "Visai trenktas", "Visai nesveikas" Nėvykėlio stilius.
*Viktorija Lederman - "Tik vienuolika arba Trali vali penktoje D", "Majų kalendorius" - abi privertė mane perskaityti, labai patiko jam (man irgi). Pirma apie penktokų kasdienybę ir pirmąsias meiles, antra apie šeštokus, nepritapimą klasėje, populiarumą ir tt.
*J. Kliebenstein - "Diena, kai aš tapau kietas", "Naktis, kai aš tapau superkietas".
*L. Pichon - "Tomas Geitsas" 2 dalys, apie penktokų gyvenimą su humoru.
*Tosca Menten "Mumija Dumis" 4 dalys (jei ne daugiau) - juokingos.
*Pierce Lincoln - "Didysis Neitas" 5 dalys, vėlgi, Nėvykėlio dienoraščio stilius.
*Aišku, ir pats Nėvykėlio dienoraštis! 13 dalių.
Netilpau į 3, užnešė mane
Sūnus grįžo, sako taip:
bet kokios 3 Poterio dalys
Jei būtinai reikia 3 skirtingų autorių, tada:
1. Poteris
2. Domas ir Tomas
3. Nevykėlis