Eina sau, tobula temperatūra man
Įsirašau į ateities planus
Sūnaus užgaidų neplanuojam tenkinti. Jau n metų nieko neperkam iš jo pageidavimų, nes vis būna neatitinkantys realybės Pernai beje jis buvo patenkintas tuo, ką aš išrinkau, o va ankstesniais metais būdavo ir ašarų, bet negi dėl to pulsim pirkti ko jis prašo... Dėl žaidimų konsolės išvis, milijoną kartų jam aiškinta, kad esmė ne kainoje (buvusiam darbe bendradarbė man siūlė nemokamai atiduoti seną, kai savo vaikams pirko naujesnio modelio - neėmiau ), o tame, kad aš nepritariu tokiam daiktui iš principo. Buvo rimtų bėdų su priklausomybe nuo kompiuterinių žaidimų, dabar, kai aš nedirbu ir nuolat tupiu namie, tai prižiūriu, kad nežaistų, dėka to po truputį grįžo ankstesni pomėgiai. O žaidimų konsolė tik skatintų nesitraukti prie kompo...
Mes dovanojam po 4 dovanas kiekvienam iš vaikų (Kalėdų 1, 2rą dd, per Naujuosius ir per 3 Karalius). Vyras turi tokią galimybę nemokamai išsirinkti kažkiek prekių iš vieno gamintojo katalogo už taškus (tai lyg toks priedas prie atlyginimo). Kelis sykius ėmė sau visokius daiktus, o paskutinį kartą nusprendė išrinkti po dovaną vaikams. Tai sūnui išrinko sportinį dviratį triukams, o dukrai - rožinį vaikišką lagaminą. Manau, abu labai apsidžiaugs. Sūnus tokio dviračio labai norėjo, taupė, spalį jau buvo sutaupęs reikiamą sumą, bet atkalbėjom nuo pirkinio, nes būtų tik pastatęs į rūsį iki pavasario. Kalėdos irgi ne pats tinkamiausiais sezonas tokiam daiktui, bet kai gavom nemokamai, tai tiks. Dar nupirkau jam bliuzoną iš HM už 20 eur, kokio jis labai norėjo, bet gali būti, kad grąžinsiu, nes per black friday jis ir pats jį ketina užsisakyti už kišenpinigius. Jei grąžinsiu bliuzoną, paieškosiu kitų dovanėlių nebrangių - 20-25 eur norėčiau išleisti visom 3 likusiom dovanom kartu sudėjus
Dukros ponis su nuolaida kainavo ~20 eur, lagaminas nemokamai ir kitos 2 dovanėlės bus tikrai nebrangios, po kelis eur manau