Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 18, 11:25)
Labas rytas, ačiū už sveikinimus  4u.gif  Liko pusvalandis iki gimimo biggrin.gif
Nutarėm vistik nieko nešvęsti dabar, švęsim grįžus dukrai smile.gif
Dontstop, gaila, kad dukra nedėvi akinukų...
Azazella, pažiūrėjau Giedriaus knygą, nu ale ir brangi, reiks laukt nuolaidų (tik kažkodėl per nuolaidas norimų knygų nerandu....).
Akinius gavau, pernakt knygą perskaičiau biggrin.gif  Pusę knygos prablioviau, tai akiniai trukdė normaliai žliumbt biggrin.gif
O šiąnakt torčiuką į darbą gaminau. Vėliau foto įkelsiu, bo norėsiu prisigirt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir aš sveikinu Patriką 4u.gif tortas be galo skanus atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti

Aguončikai - super 4u.gif
Nežinau kuom tu dirbi, bet drąsiai gali pradėti tokių skanėstų verslą smile.gif

Pritariu  :sutinku:  Juolab, kad Aguončikui ir jos darbas nepatinka, ir į darželį Patriko leist nenori, dirbtų iš namų ir dar užsiimtų mėgstama veikla  :)​ 

Atsakyti
labas
sveikinimai Patrikui 4u.gif
dėl tortų kepimų ir aš prittariu visu 100 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, kad gražiai atsiliepiat apie mano gaminius, bet išties tai jie dar vaikiškoj stadijoj, dar dirbt ir dirbt su jais smile.gif Labai mažai turiu priemonių/įrankių/medžiagų šiam reikalui, bet bandau plėst savo šios srities "garderobą", tai ir gaminiai jau jau.... Bent savam stalui tinkami biggrin.gif
Merginos, kokius tapukus nešioja vaikiukai? Maniškis apart to, kad iš 5-ių turimų 2-jais nė per kur nesiauna, tai dar dvejus baigia sudrožt ir išaugt, tai suku galvą, kokius dabar jam nupirkt....
Atsakyti

Merginos, kokius tapukus nešioja vaikiukai? Maniškis apart to, kad iš 5-ių turimų 2-jais nė per kur nesiauna, tai dar dvejus baigia sudrožt ir išaugt, tai suku galvą, kokius dabar jam nupirkt....

Jokių dar neturėjom, maunu arba vilnones kojines ir ant viršaus pėdkelnes, arba ant pėdkelnių storas medvilnines kojines  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 18, 11:39)

Sveikinimai gimtadienio proga.
Uostas super, pavydžiu sugebėjimų.
Kokią knygą skaitei per naktį?
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 18, 16:07)
Ačiū, merginos, kad gražiai atsiliepiat apie mano gaminius, bet išties tai jie dar vaikiškoj stadijoj, dar dirbt ir dirbt su jais smile.gif Labai mažai turiu priemonių/įrankių/medžiagų šiam reikalui, bet bandau plėst savo šios srities "garderobą", tai ir gaminiai jau jau.... Bent savam stalui tinkami biggrin.gif

[URL=http://Tapukai kailiniai unisex Tapukai 5.82 € http://www.musumazyl...ailiniai-unisex 18 julikute]My Webpage[/URL]

Maniškis tokiais vaikšto, bet pas mus labai šaltos grindys.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 18, 18:07)

na bet pažįstamiems drąsiai gali kept. būtum arčiau, tikrai užsisakyčiau kokiai progai mirksiukas.gif atrodo labai gražiai ir skaniai
maniškis namuose beveik visad basas - pas mus šildomos grindys.
Atsakyti
Jokių tapukų nenešioja, paprastas kojines/giedras dedu
Atsakyti
Aguončikai, o kas čia per tortas? Varškės kremo?
Noriu G. gimtadieniui kokį lengvesnį (t.y. nesunkiai padaromą) iškepti😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 19 sausio 2017 - 18:49
Šakutės, mano vaikas jau iš tolo pažįsta poliklinikos pastatą biggrin.gif bliovė nuo pat mašinos nabagas..kaip sunku su tokiu..apie nulaikymą išvis nekalbu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 19, 21:41)
Šakutės, mano vaikas jau iš tolo pažįsta poliklinikos pastatą biggrin.gif bliovė nuo pat mašinos nabagas..kaip sunku su tokiu..apie nulaikymą išvis nekalbu  unsure.gif

Maniškė irgi atpažįsta kur atvažiavom tik įsukus į kiemą klinikos biggrin.gif tik skirtumas tas, kad jai ten patinka ir sunku iškrapštyt biggrin.gif na pas pačią gydytoją tik ašaroja, kai jau lenda apžiūrėt..
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 19, 21:31)
Maniškė irgi atpažįsta kur atvažiavom tik įsukus į kiemą klinikos biggrin.gif tik skirtumas tas, kad jai ten patinka ir sunku iškrapštyt biggrin.gif na pas pačią gydytoją tik ašaroja, kai jau lenda apžiūrėt..

Motiejus neverkia net kai kraują ima. O labiausiai patinka kai plaučius klauso smile.gif
Atsakyti