Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Kaip tik nauji rupesciai mamos nevilioja, nes sako, nera geriau kaip savu namu sienos, savo darzas, kur visada gali iseiti tiesiog kazka padirbeti, pailseti tuo paciu grynam ore.
Su tevu ta nama state, kaip sakant saknys visos jame, bet namas beveik 200kv., vienam zmogui per daug, ji ir sildyti reikia, ir siaip visokiu islaidu..

Dzeuse, na variantų nedaug lieka, arba gyventi toliau vienai, su išlaidom gal padėtų vaikai?, arba parduoti, persikraustyti, arba priimti pas save kažką, gal gimines, gal nuomininkus...

Atsakyti

Dontstop - kada pradėsi darbo paieškas? smile.gif

Jei viskas bus gerai, spalio 31 laikysiu egzaminą. Jei iš pirmo karto pavyks išlaikyti, tai lapkritį galėsiu pradėt ieškot. Bet viskas gali ir užsitęst...

Atsakyti

Dar šiandien pakalbėjom su bendrad, kuri išprotėjus dėl kelionių. Sakau kaip keista,kodėl manęs visai netraukia tos užsienio kelionės. Ji padarė išvadą, kad tie, kurie turi kokį kaimą ar sodą, dažniausiai nejaučia poreikio keliauti. Šiaip visai logiška teorija biggrin.gif

Aš buvau visiškai abejinga kelionėms jaunystėje, niekad niekur nekeliavau nei su tėvais, nei su klase, nei studijų metais...Nenorėjau, netraukė. Pirmą kartą kirtau Lietuvos sieną palyginti vėlai - tik būdama 23 metų. Bet  :D Jau po pirmos kelionės taip užsikrėčiau šia liga, kad ilgiau niekur nevažiavus tikros lomkės būna  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 09 25, 15:43)
Dzeuse - gera mintis dėl gimtadienio dovanos.  smile.gif  Pasinaudok tokia proga, kai netoli konkursas vyksta. Manau, kad tikrai rasi, kas su tavim važiuotų. Kas čia tie 200km.  biggrin.gif  O su vyru kartu nenori vykti? Atrodytų paprasčiausias variantas.  biggrin.gif  Kiek kainuoja bilietas į Euroviziją? Šiaip įdomu.  smile.gif

Praeitais metais pigiausi bilietai buvo nuo 280 euru, tevas mano sake, uz tokia kaina gali iskart jurinius ziuronus nusipirkti, nieko nematysi. smile.gif
Kad biski arciau butu, bent ne pats galas, virs 300 euru.
Vokietijoj neturiu, kas noretu su manim, neziuri is vyro puses niekas sito konkurso. O is Lietuvos dar prisideda lektuvo bilietas iki manes, tai irgi norincios turi pagalvoti..
Bilietai pardavime bus nuo lapkricio galo arba gruodzio.
Vyrui neidomu eurovizija, kai kada palaiko kompanija man ziurint, kol Lietuva pamato ir viskas.
Sako, uz ta kaina geriau i Danija, i zvejyba nuvykciau.
Plius Adelia vel veziot kazkam palikti reiketu, noreciau i pusfinali kai LT bus ir i finala.

QUOTE(dontstop @ 2019 09 26, 07:33)
Dzeuse, na variantų nedaug lieka, arba gyventi toliau vienai, su išlaidom gal padėtų vaikai?, arba parduoti, persikraustyti, arba priimti pas save kažką, gal gimines, gal nuomininkus...

Pas save mama nieko nepriimtu, ne tokio charakterio, ji megsta buti viena, tureti pilnai privacia erdve.
Per ziema liks name, o paskui jau reikes galvoti, ka toliau daryti.
Buvo mintis sesei, savo naujai statyta parduoti, mamai nupirkti buta, o is likusiu renovuoti ka reikia tevu, jai ten eiti gyventi, tevu vieta geresne nei seses namo.
Atsakyti
Aš norėčiau į Euroviziją lb biggrin.gif bet tiek € gaila bišk būtų... o dar kiek laukia mūsų išlaidų pavasarį, tai negaliu sau leisti galvot apie didesnius pirkinius..
Atsakyti

Aš norėčiau į Euroviziją lb biggrin.gifbet tiek € gaila bišk būtų... o dar kiek laukia mūsų išlaidų pavasarį, tai negaliu sau leisti galvot apie didesnius pirkinius..

O kas lauks pavasarį?  :)​ 

Atsakyti

Noriu tokią diskusiją iškelt - kaip manot, ar dar reikia mūsų vaikams žieminių kombinezonų? Jūs perkat? 

Pastarąsias dvi žiemas mano pana nešiojo striukę ir pašiltintas timpas. Extra šaltiems atvejams (pasivažinėjimams rogėmis nuo kalniuko, pvz, ką pernai darėm gal 2 kartus..) turėjom nuo brolio likusį berniukišką kombinezoną. Bet šiemet jis jau per mažas. Didesnio dydžio palikime nebeturim (broliui šitas tarnavo iki pat mokyklos, bet pana kur kas už jį stambesnė). Pažiūrėjau vakar kainas tų kombinezonų, kadangi neteko pirkti daugelį metų, buvau jau primiršus, kiek jie kainuoja  :D Tai gavus šalto dušo šiek tiek suabejojau, ar būtinas daiktas  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 27, 08:35)
<p>Noriu tokią diskusiją iškelt - kaip manot, ar dar reikia mūsų vaikams žieminių kombinezonų? Jūs perkat? </p><p>Pastarąsias dvi žiemas mano pana nešiojo striukę ir pašiltintas timpas. Extra šaltiems atvejams (pasivažinėjimams rogėmis nuo kalniuko, pvz, ką pernai darėm gal 2 kartus..) turėjom nuo brolio likusį berniukišką kombinezoną. Bet šiemet jis jau per mažas. Didesnio dydžio palikime nebeturim (broliui šitas tarnavo iki pat mokyklos, bet pana kur kas už jį stambesnė). Pažiūrėjau vakar kainas tų kombinezonų, kadangi neteko pirkti daugelį metų, buvau jau primiršus, kiek jie kainuoja  biggrin.gif Tai gavus šalto dušo šiek tiek suabejojau, ar būtinas daiktas  hmm.gif​ </p>

Mes turim kombenzonines kelnes. Pirkom šių metų vasarį, tikiuosi šiai žiemai užteks. Be jų neįsivaizduoju. Nes ir nuo kalniukų čiuožinėja ir namie, ir daželyje, daro sniego angelus, šiaip ropoja po sniegą.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 09 26, 08:35)
Jei viskas bus gerai, spalio 31 laikysiu egzaminą. Jei iš pirmo karto pavyks išlaikyti, tai lapkritį galėsiu pradėt ieškot. Bet viskas gali ir užsitęst...</p>

Kokios srities egzaminas? Ir kokio darbo pobūdžio ieškosi šį kartą? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2019 09 25, 20:39)
Šiandien tik atvykom, tai galesiu parasyt po keliones viska😉

Gražių įspūdžių. vacation1.gif
Atsakyti
<p>Noriu tokią diskusiją iškelt - kaip manot, ar dar reikia mūsų vaikams žieminių kombinezonų? Jūs perkat? </p><p>Pastarąsias dvi žiemas mano pana nešiojo striukę ir pašiltintas timpas. Extra šaltiems atvejams (pasivažinėjimams rogėmis nuo kalniuko, pvz, ką pernai darėm gal 2 kartus..) turėjom nuo brolio likusį berniukišką kombinezoną. Bet šiemet jis jau per mažas. Didesnio dydžio palikime nebeturim (broliui šitas tarnavo iki pat mokyklos, bet pana kur kas už jį stambesnė). Pažiūrėjau vakar kainas tų kombinezonų, kadangi neteko pirkti daugelį metų, buvau jau primiršus, kiek jie kainuoja  biggrin.gif Tai gavus šalto dušo šiek tiek suabejojau, ar būtinas daiktas  hmm.gif​ </p>

Dėvėti rūbai gelbėja – reikės greitai peržiūrėti, kuriam reikia naujų, kad nupirkti spėtume, kol dar ne išpirko (turim vieną gerą tokių parduotuvę) 🙂

Kol kas vėl bedarbė 🙂
Atsakyti

Jau kelinta ziema dedu tik neperslampamas lauko kelnes + striuke. Puikiai tinka i darzeli ir siaip i lauka eiti. Tokio kaip bendro kombinzono jau nebelabai bereikia mano manymu.

I Eurovizija ir as noreciau, bet kaineles tai oho.. Buna man rodos i generalines repeticijas bilietai irgi, ten gal pigiau🤔
Atsakyti

Mes turim rudeninį kombį, žiemai pirksiu dar kombikelnes.Maniškiui apsimauti antras kelnias prilygsta košmarui... o su vienom jau truputį peršalta, o kadangi jis grupėj vyriausias ir savarankiškiausias nevisada pažiūri auklėtoja ką jis užsidėjo, ko ne...

Atsakyti
Dontstop, laukia statybos jei viskas gerai. Berods kadais minėjau. O ir mašiną nepigią dabar pirkom, tai išlaidų daugiau didesnių negalim sau leist..na bent jau ne kelionėm biggrin.gif
Maniškis turi lindex kombinkelnes. Lb geras daiktas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 29 rugsėjo 2019 - 21:27