Pirmą kartą per 12 metų dviese į kelionę.. ?? Nepatikėčiau...
O kodėl mažoji taip reagavo? Kad palikot pas močiutę, ar kad nepasiėmėt į kelionę?
Pas mus pas senelius neilgam pabūti, tai lyg ir nieko, bet jei mes į kelionę, tai tuomet blogai.
Pas mus kaip tik šiuo metu planavimas kelionių kitiems metams. Pirksim vieną šeimyninę į Turkiją, bet vis neapsisprendžiam dėl regiono ir dėl viešbučio. Į tą regioną kur aš norėčiau nėra tokio gero viešbučio su pramogomis vaikams (arba kaina žymiai aukštesnė), tie regionai, kur mums viešbutis tinka, bet jau ten buvę, nelabai norisi...
Dar vienos trumpos kelionės norėtųsi dviese su vyru žiemą, kažkur kur šilta. Galvojom apie Ispaniją, bet dabar neblogi pasiūlymai į Maltą. Vėlgi nžn...
Pas mus nieko naujo. Visi savo darbiniuose reikaluose paskendę. Didžioji pradėjo lankyti baseiną. Dar rugpjūtį man nedavė ramybės, kad greičiau užrašyčiau. Baseinas mokykloje. Treneris geras, bet orientuotas į mokyklinukus. Tvarka kaip mokykloje. Jau pirmą dieną mane liepė pasilikti laukiamajame, dukrai pačiai pasiimti kuprinę ir persirengimo kambaryje, duše tvarkytis savarankiškai. O ir pačiame baseine tikslūs pratimai ką reikia daryti, o ne šiaip plaukinėti savo malonumui.
Kągi paėjo trys dienos - ir ašaros, kad nenori. Bet jau pinigai sumokėti į priekį, tai dabar griežtai liepėme išlankyti šį mėnesį. Dabar jau susirado draugių, žino tvarką lyg ir geriau jaučiasi. Žiūrėsim, ar po rugsėjo pratęsim treniruotes.
Oi kokia pažįstama situacija
Dontstop -sveikinimai vestuvių metinių proga.
Pirmą kartą per 12 metų dviese į kelionę.. ?? Nepatikėčiau...
O kodėl mažoji taip reagavo? Kad palikot pas močiutę, ar kad nepasiėmėt į kelionę?
Pas mus pas senelius neilgam pabūti, tai lyg ir nieko, bet jei mes į kelionę, tai tuomet blogai.
Pas mus kaip tik šiuo metu planavimas kelionių kitiems metams. Pirksim vieną šeimyninę į Turkiją, bet vis neapsisprendžiam dėl regiono ir dėl viešbučio. Į tą regioną kur aš norėčiau nėra tokio gero viešbučio su pramogomis vaikams (arba kaina žymiai aukštesnė), tie regionai, kur mums viešbutis tinka, bet jau ten buvę, nelabai norisi...
Dar vienos trumpos kelionės norėtųsi dviese su vyru žiemą, kažkur kur šilta. Galvojom apie Ispaniją, bet dabar neblogi pasiūlymai į Maltą. Vėlgi nžn...
Ačiū
Taip, pirmas kartas, kad abu vaikus palikom su nakvyne, taip tai sūnų buvom vienai nakčiai palikę pernai rudenį, na ir pernai vasarą 2 sav gyveno pas močiutę. O be dukros nesam nakvoję nei karto, tik dieną/vakare palikdavom mano mamai, na ir pastaruosius metus jau vienus vaikus paliekam keliom valandom vienus, jei mum reikia, pvz, į parduotuvę ar pan važiuot.. O kelionės tai visada visos pas mus pilnos komplektacijos
Dukra tai matyt per greit pasiilgo mūsų, išvažiavom ryte, nuo 15 val prasidėjo ašaros ir klausimai, kada grįšim, nors kokią savaitę ją ruošėm, aiškinom, kad reikės pas močiutę per naktį miegot, kad mūsų nebus ir tt. Lyg norėjo, bent jau neprieštaravo, bet va, iki galo nesuvokė, kam pasirašo
Mes jokių kelionių kol kas neplanuojam dėl mano nedarbo. O taip tai norėčiau ant Naujų - į Berlyną, balandį - į Rumuniją, rugpjūtį - į Taliną
Reikes nama parduoti, tada buta nusipirks.
Su metinem.
Apie keliones kalbat, mums jau treti metai bus kita vasara, kaip nepavyks i Kroatija nuvaziuoti.
Praeita vasara as pabijojau toki kelia su masina, su Adelia vykti.
Sia vasara draugai su kuriais norejom vaziuoti, nusprende terasa atnaujinti, nevaziavo niekur atostogu.. ir gerai gavosi, nes mums birzeli mociutes laidotuves, paskui grizom su vyro sese liepa, mama prablaskyt, pabut su namiskiais, gavosi, kad ir su tevu matemes gyvu paskutini karta..
Sesei Lietuva parodem, nes ji siuo metu 'darbo birzoj', laisvesne.
Vasaros gale su draugais kalbejom, kaip del kitos vasaros, jie i Kroatija vis tik nesiryzta su vaikais vaziuoti, nori komforto, skris i Turkija.
Mano vyras i Turkija tikrai neskris.
Plius kita rugsejo 6d. tevo metines bus, tai gaunas, jog vel vyksim i Lietuva.
Tad vasara sedesim namuos, o rugpjucio gale ir rugsejo pradzioj porai savaiciu i LT.
Papildyta:
O cia siaip ne i tema..
Kita menesi man 40, tai jubiliejaus proga, dovanu noriu pinigais ir jeigu rasiu kompanijos, nusipirksiu uz juos bilieta i Eurovizija, jeigu niekas nevaziuos, tada jau kazka pasidovanosiu.
Kadangi nugalejo Olandija, o mes gyvenam prie pat jos, man iki Roterdamo 212km. tik.
Labai noreciau nuvykti i konkursa gyvai paziureti.
Mes 10m vasarą atšventė, man spalį 35m, bet pinigų nėra kelionėms 😁
Reikes nama parduoti, tada buta nusipirks.
Oho, tai čia rimtas darbas nusimato Bet gal ir gerai, nauji rūpesčiai ryšium su buto paieška gal mamą kiek prablaškytų, neleistų jai liūdėti
Ačiū už sveikinimus
Bet jūs galit ir be draugų kur nors nuvykti, vieną mėn į Kroatiją ar kitur, paskui į Lietuvą...ar neužteks atostogų?
Dontstop, sveikinu! 🙂
Mes 10m vasarą atšventė, man spalį 35m, bet pinigų nėra kelionėms 😁
Ačiū
Aš šią vasarą irgi atšvenčiau 35, bet niekaip ypatingai neminėjom ir nieko sau nesidovanojau, nebent išėjimą iš darbo Nes kaip tik per gimtadienį atidirbinėjau paskutines dienas..
Ačiū už sveikinimus Bet jūs galit ir be draugų kur nors nuvykti, vieną mėn į Kroatiją ar kitur, paskui į Lietuvą...ar neužteks atostogų?
Kaip tik nauji rupesciai mamos nevilioja, nes sako, nera geriau kaip savu namu sienos, savo darzas, kur visada gali iseiti tiesiog kazka padirbeti, pailseti tuo paciu grynam ore.
Su tevu ta nama state, kaip sakant saknys visos jame, bet namas beveik 200kv., vienam zmogui per daug, ji ir sildyti reikia, ir siaip visokiu islaidu..
Siltu sezonu vyras tik viena karta gali imti atostogu, nes pats darbu antpludis buna, o jie kiekvienas turi savo vieta darbe ir isejus kazkuriam atostogu, dali darbu perimta didzioji pagrindine firma, nera, kad kazkas perima tuos darbus vietoj, nera zmogaus pakeitimui.
Dabar vykom i laidotuves, vyrui ten kruva uzsakymu buvo, nepatenkinti turejo perimti kita firma dali gamybos.
Ziema, nuo Kaledu iki triju karaliu, firma uzdaroma pilnai, nori nenori turi eiti atostogu, niekas nevyksta, tad tas laikas laisvas mums, praeitais metais staigmena darem, kai vykom i LT.
Siais mama kvieciu pas mus, kad nesedetu per sventes viena, verks garantija visas dienas. Sakau, atskrisk, pabusi per sventes, Adelijos gimtadienis sausio 10d.
Zodziu, tokie neaiskus reikalai..
Su tevu ta nama state, kaip sakant saknys visos jame, bet namas beveik 200kv., vienam zmogui per daug, ji ir sildyti reikia, ir siaip visokiu islaidu..
Siltu sezonu vyras tik viena karta gali imti atostogu, nes pats darbu antpludis buna, o jie kiekvienas turi savo vieta darbe ir isejus kazkuriam atostogu, dali darbu perimta didzioji pagrindine firma, nera, kad kazkas perima tuos darbus vietoj, nera zmogaus pakeitimui.
Dabar vykom i laidotuves, vyrui ten kruva uzsakymu buvo, nepatenkinti turejo perimti kita firma dali gamybos.
Ziema, nuo Kaledu iki triju karaliu, firma uzdaroma pilnai, nori nenori turi eiti atostogu, niekas nevyksta, tad tas laikas laisvas mums, praeitais metais staigmena darem, kai vykom i LT.
Siais mama kvieciu pas mus, kad nesedetu per sventes viena, verks garantija visas dienas. Sakau, atskrisk, pabusi per sventes, Adelijos gimtadienis sausio 10d.
Zodziu, tokie neaiskus reikalai..
Kaip suprantu dėl namo..pas mus bus analogiška situacija..nes baisu pagalvoti apie tą akimirką kai liks vienas iš tėvų, ir kas toliau..tėvas nuo pamatų viską pats darė.. aš jau seniai seserims pasakiau, kad neparduosim, tegu kažkuri eina gyventi. Bėda ta, kad abi sesės netoli gyvena ir abi realiai norėtų keltis į tėvų namus ateity..baisu, kad nenusipeštų.. tikiuosi ta akimirka dar negreit bus ir tėvai pabus dar su mumis ilgai..
Apie tas knygas priminei. Aš vis norėjau jas irgi nupirkti, nes žurnaluose pilna reklamų jų. Gražios tokios pasirodė, išskirtinės. Tik maniškis dar su kanteybe nedraugauja. Sunku jam išklausyti kokį ilgesnį pasakojimą.
Kaip gerai, kad neurim reikalų su užsienio kelionėm, tai kaip matau daug vargo nukrenta bet ir mes su vyru neesam niekur išlėkę kai Kajus atsirado (aišku ne virš 10 metų, bet.. ) Na bent dviem naktim tai tikrai ne. Realiai esam Kajų palikę tik vienai nakčiai per visą jo gyvenimėlį
Retai kada seku čia info, kaip suprantu didelių naujienų neturim
Dzeuse - gera mintis dėl gimtadienio dovanos. Pasinaudok tokia proga, kai netoli konkursas vyksta. Manau, kad tikrai rasi, kas su tavim važiuotų. Kas čia tie 200km. O su vyru kartu nenori vykti? Atrodytų paprasčiausias variantas. Kiek kainuoja bilietas į Euroviziją? Šiaip įdomu.
Uoga saujoj - dėl kelionių tu teisi. Tarkim aš jau sergu keliavimo liga. O tai reiškia, kad tenka šiam malonumui išleisti nemažai pinigų, nors lyg ir ieškome taupesnių variantų. Jei nekeliautume, tai turbūt jau būtume gerą auto nusipirkę. O kur dar visi derinimai su darbu, su vaikų porekiais.. Bet ai, tiek to, nesigailiu.
Sima1 - ar jau grįžot iš kelionės? Kokie įspūdžiai?
Dzeuse - gera mintis dėl gimtadienio dovanos. Pasinaudok tokia proga, kai netoli konkursas vyksta. Manau, kad tikrai rasi, kas su tavim važiuotų. Kas čia tie 200km. O su vyru kartu nenori vykti? Atrodytų paprasčiausias variantas. Kiek kainuoja bilietas į Euroviziją? Šiaip įdomu.
Uoga saujoj - dėl kelionių tu teisi. Tarkim aš jau sergu keliavimo liga. O tai reiškia, kad tenka šiam malonumui išleisti nemažai pinigų, nors lyg ir ieškome taupesnių variantų. Jei nekeliautume, tai turbūt jau būtume gerą auto nusipirkę. O kur dar visi derinimai su darbu, su vaikų porekiais.. Bet ai, tiek to, nesigailiu.
Sima1 - ar jau grįžot iš kelionės? Kokie įspūdžiai?
Šiandien tik atvykom, tai galesiu parasyt po keliones viska😉