Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2019 09 19, 07:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72503147" data-time="1568829356"><div><p>12 sąraše, bet vienas šiuo metu sanatorijoje ar ligoninėje (nesvarbu man, tai nesigilinau). Neblogai sekasi, bet man viskas paruošta, sudėta, surašyta, tai tik imt ir duot vaikams reikia 🙂 Jei reikėtų pačiai susiruošti pamokoms, daugiau darbo būtų 🙂

Valdžia mano darbų turbūt irgi nesiskundžia, nes pasiūlė dar savaitę padirbėti 👩‍🏫 Mokysiu dukterėčios klasę (antrokus).

Dukterėčia:
– Mūsų klasėje yra keli padykę vaikai.
Aš:
– Pasakysiu taip: jei jūs manęs neklausysite, mokytoja negalės išvažiuoti į mokslus. Jų nebaigusi, negalės dirbti ir jus visada mokysiu aš.
Tadas:
– Bet tada tu turėsi pradėti mokytis, kad galėtum visada mokyti!

Nutildo jo logika mane kartais 🤦‍♀️😁😁😁</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, ar yra kokia tikimybė visam laikui pasilikti toj mokykloj dirbti?  smile.gif  Ar rimtai reikia kažkokius papildomus mokslus baigt?  unsure.gif Tiesa, o kaip su birža dabar tau? Laikinai išėjai ir paskui gali grįžti?</p>

Reikia pedagogikos (konkrečiai pradinių klasių mokytojos) diplomą gauti, jei noriu nuolat dirbti 🙂 Bus matyt, kaip čia bus 🙂 Darbo biržoje taip ir likau, tik įrašyta, kad terminuotų darbai 🙂
Atsakyti

Dzeuse, nuo šiandien Norfoj 30 % nuolaida knygoms, jei dar aktualu  :4u: 

Atsakyti

Reikia pedagogikos (konkrečiai pradinių klasių mokytojos) diplomą gauti, jei noriu nuolat dirbti 🙂 Bus matyt, kaip čia bus 🙂 Darbo biržoje taip ir likau, tik įrašyta, kad terminuotų darbai 🙂

T y vėl studijuoti aukštojoj mokykloj, nuo pat pradžių?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 19, 16:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72503511" data-time="1568892627"><div><p>Reikia pedagogikos (konkrečiai pradinių klasių mokytojos) diplomą gauti, jei noriu nuolat dirbti 🙂 Bus matyt, kaip čia bus 🙂 Darbo biržoje taip ir likau, tik įrašyta, kad terminuotų darbai 🙂</p></div></blockquote><p>T y vėl studijuoti aukštojoj mokykloj, nuo pat pradžių?  unsure.gif​ </p>

Aha 🙂
Atsakyti

Aha 🙂

Nu nžn, aš asmeniškai nesiryžčiau  :D  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 20, 09:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72503604" data-time="1568901723"><div><p>Aha 🙂</p></div></blockquote><p>Nu nžn, aš asmeniškai nesiryžčiau  biggrin.gif  blush-anim-cl.gif​ </p>

Ir aš abejoju 😁😁😁
Atsakyti
IruteB - su naujais išbandymais tave. 4u.gif Kaip tik padirbsi porą savaičių ir matysi, ar tau tinka toks darbas, žiūrėsi, kaip su šeima gali viską suderinti. smile.gif
Aš gal ir grįžčiau į studijas. Turėtum pasidomėti, ar tavo atveju reikėtų mokintis visus metus. Gal pakaktų tik išlyginamųjų studijų ir pan.

Pas mus nieko naujo. Visi savo darbiniuose reikaluose paskendę. Didžioji pradėjo lankyti baseiną. Dar rugpjūtį man nedavė ramybės, kad greičiau užrašyčiau. Baseinas mokykloje. Treneris geras, bet orientuotas į mokyklinukus. Tvarka kaip mokykloje. Jau pirmą dieną mane liepė pasilikti laukiamajame, dukrai pačiai pasiimti kuprinę ir persirengimo kambaryje, duše tvarkytis savarankiškai. O ir pačiame baseine tikslūs pratimai ką reikia daryti, o ne šiaip plaukinėti savo malonumui.
Kągi paėjo trys dienos - ir ašaros, kad nenori. Bet jau pinigai sumokėti į priekį, tai dabar griežtai liepėme išlankyti šį mėnesį. Dabar jau susirado draugių, žino tvarką lyg ir geriau jaučiasi. Žiūrėsim, ar po rugsėjo pratęsim treniruotes.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 15, 18:47)
Kaip tu pati laikaisi?  unsure.gif 

QUOTE(relita @ 2019 09 17, 19:45)
Dzeuse, užuojauta  4u.gif kaip laikaisi?  unsure.gif

Neturiu atsakymo i sita klausima, tiesiog nesitiki.. kad grisim i Lietuva ir tevo jau nebebus iprastai namuos, kuriuos turbut irgi reikes parduoti, nes mamai vienai per didelis, rudeni ziema dar liks, paskui gal eis i buta gyventi. Gaila namo, ten buvo tokia kaip tvirtove i kuria visada galejau grizti, kas bebutu gyvenime..
Ziurineju, kam ka kaledoms pirkti, seses vyrui tradiciskai kvepalus ar bliuzona koki ir mintis, tevui irgi turbut ta pati paimt..
Nu zodziu..

QUOTE(dontstop @ 2019 09 19, 15:07)
Nuo šiandien Norfoj 30 % nuolaida knygoms, jei dar aktualu  4u.gif 

Dekui, perdaviau sesei info.
Atsakyti
Nupirko sesuo penkias knygas Norfoj, dar suniuka einanti, bus cia Adelijai kaledines dovanos nuo ju.
Kakes Makes buvo tik viena- Pavogtas laikas, kuria turim, o Adelia vis nori apie tamsa knygos.
Paeme Kakes Makes apie higiena kazkokia, Adelia megsta bakteriju tema, gales vartyt ir skaitysim.

Paskui, suniuku patruliu istorija kazkokia, pasakele..

Kitos - Nojus ir banginis, Nojus ir banginis ziema, Nojus pas mociute. Graziai iliustruota knyga, buvau macius instagrame ir issisaugojus, kad reikes nupirkti, sesuo per kamera rode, kas gero vaiku skyriuj, tai pamacius sitas, pasakiau, kad nupirktu visas tris.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 09 20, 10:00)
IruteB - su naujais išbandymais tave.  4u.gif  Kaip tik padirbsi porą savaičių ir matysi, ar tau tinka toks darbas, žiūrėsi, kaip su šeima gali viską suderinti.  smile.gif
Aš gal ir grįžčiau į studijas. Turėtum pasidomėti, ar tavo atveju reikėtų mokintis visus metus. Gal pakaktų tik išlyginamųjų studijų ir pan.

Pas mus nieko naujo. Visi savo darbiniuose reikaluose paskendę. Didžioji pradėjo lankyti baseiną. Dar rugpjūtį man nedavė ramybės, kad greičiau užrašyčiau. Baseinas mokykloje. Treneris geras, bet orientuotas į mokyklinukus. Tvarka kaip mokykloje. Jau pirmą dieną mane liepė pasilikti laukiamajame, dukrai pačiai pasiimti kuprinę ir persirengimo kambaryje, duše tvarkytis savarankiškai. O ir pačiame baseine tikslūs pratimai ką reikia daryti, o ne šiaip plaukinėti savo malonumui.
Kągi paėjo trys dienos - ir ašaros, kad nenori. Bet jau pinigai sumokėti į priekį, tai dabar griežtai liepėme išlankyti šį mėnesį. Dabar jau susirado draugių, žino tvarką lyg ir geriau jaučiasi. Žiūrėsim, ar po rugsėjo pratęsim treniruotes.

Šiemet jau vistiek šaukštai po pietų su stojimas – pavasarį bus matyt 🙂
Atsakyti

Dzeuse, laikykis  :4u:  Ar mama turi kažkokį butą, ar turi omeny, parduos namą, nusipirks butą?

Negirdėjau apie Nojaus knygeles, reikės žvilgtelėti mūsų bibliotekoje :hmm: 

Atsakyti

Mes šį savaitgalį atšventėm 12-tasias vestuvių metines. Ir pirmą kartą per tuos 12 metų išvažiavom į nedidelę kelionę dviese, be vaikų  :blush-anim-cl:  Penktadienį pavažiavom iki Klaipėdos, ten pernakvojom pas mano mamą, o šeštadienį ryte, palikę vaikus močiutei, išvažiavom į Liepoją. Ten buvom išsinuomoję butą prie pat jūros. 

Liepojoj esam buvę prieš porą metų, ir tada, ir dabar ji paliko mum labai mažo ir kiek nuobodoko miestelio įspūdį   :blush-anim-cl:  Net nesitiki, kad tai trečias pagal dydį miestas Latvijoje  :hmm:  Didelių prekybcentrių, net didesnių supermarketų nėra, barai-kavinės užsidaro apie 9-10 val vakaro, naktinio gyvenimo nerasta aplamai. Dieną aplankėm turistinį taką per pelkę, paskui buvom Karostos kalėjime ekskursijoje su gidu. Ekskursija paliko nevienareikšmišką įspūdį - aišku, tai unikalus objektas, niekad nieko panašaus neteko lankyti, kitą vertus, tai, ką ten teko pamatyti ir išgirsti, sukėlė labai neigiamus jausmus. Panašiai kaip IX fortas - verta ten apsilankyti, bet nieku gyvu neičiau antrą kartą  :bijau2:

Buvom dar prie jūros - šalta, vėjas neapsakomas, ne visai romantiškas pasivažinėjimas gavosi. Mama buvo idėjus vaišių piknikui - pavalgėm net neišlipę iš mašinos  :laugh:  Paskui jau bute pasidarėm skanėstų. 

Vakare nuvažiavom į centrą tramvajumi. Pasivaikščiojom daug. Apie pusę devynių nusprendėm užkast kokioj kavinėj - o siaube, pusė jau užsidariusios, kitos tuoj tuoj užsidarys  :laugh:  Valandą praklaidžioję šiaip ne taip radom veikiančią iki 23 val, ir tai šeštadienio vakarą   :hmm: Pasivaikščiojom po naktinį miestą, apėjom visą centrą - nei vieno naktinio klubo  :P  Na ką, teko šokti bute  :leb:

Kitą rytą apžiūrėjom dar kažkokius karinius statinius. Ir jau tada link Klaipėdos. Diena buvo labai graži, Liepojoj +19, ties Palanga net +20  :bigsmile: . Kaunas pasitiko lietum ir +9  :dry2:

Panikė mano netikėtai sunkiai pakėlė išsiskyrimą, daug verkė abi dienas, nors naktį  miegojo be problemų ir užmigo greitai. Kai grįžom, nenorėjo manęs paleist nė sekundei, net į tualetą ėjo kartu, norėjo nuolat laikyti už rankos  :oh: Ryte šiandien iškart pasiskundei auklėtojai, ką jai teko ištvert  :lol:  

Atsakyti