Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Gal gali info atsiusti? Kur ir kada jis vyksta?

Va: https://www.kaunas.m...-bibliotekoje-2

15:30 val ketvirtadieniais, tiesa, šis būrelis tik vaikams nuo 7 m...

Atsakyti

Labas 🙂

Aleksas vakar vėmė darželyje prieš vakarienę, namie vakare temperatūra buvo pakilusi, tai šiandien namie, bet ryt vėl žygiuos į darželį, nes šiandien jau gerai 🙂 Agnė šįryt neverkė atsisveikinant ir auklėtoja sakė, kad šiaip ji šaunuolė – tik dėl kompanijos verkia 😁

Kitą savaitę dirbsiu – pavaduosiu pradinių klasių mokytoją ax.gif

IruteB, tai jau susiradai darbą?  :bigsmile: 

Mažiams kuo greitesnės adaptacijos  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 13, 08:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72498883" data-time="1568279783"><div><p>Labas 🙂

Aleksas vakar vėmė darželyje prieš vakarienę, namie vakare temperatūra buvo pakilusi, tai šiandien namie, bet ryt vėl žygiuos į darželį, nes šiandien jau gerai 🙂 Agnė šįryt neverkė atsisveikinant ir auklėtoja sakė, kad šiaip ji šaunuolė – tik dėl kompanijos verkia 😁

Kitą savaitę dirbsiu – pavaduosiu pradinių klasių mokytoją vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, tai jau susiradai darbą?  bigsmile.gif </p><p>Mažiams kuo greitesnės adaptacijos  4u.gif </p>

Savaitei 🙂 Toliau bus matyt 🙂
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 13, 08:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72498877" data-time="1568279272"><div><p>Gal gali info atsiusti? Kur ir kada jis vyksta?</p></div></blockquote><p>Va: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.kaunas.mvb.lt/vaikai-kvieciami-lankyti-nemokamus-burelius-bibliotekoje-2'>https://www.kaunas.mvb.lt/vaikai-kvieciami-lankyti-nemokamus-burelius-bibliotekoje-2</a></p><p>15:30 val ketvirtadieniais, tiesa, šis būrelis tik vaikams nuo 7 m...</p>

Ai tai netinka ..
Atsakyti
Aš:
– Agne, valgei?
– Taip! Tetai gukų neliko!
Auklėtoja:
– Tai kad agurkai jai prie pat buvo 🤔 Nebent tetai neliko...

😁
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 06, 11:15)
O ne, užjaučiu labai console.gif Laikykis, stiprybės  console.gif​ 

QUOTE(semtama @ 2019 09 06, 13:26)
Dzeuse,  uzuojauta  console.gif

QUOTE(IruteB @ 2019 09 06, 18:26)
Užjaučiu  verysad.gif

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2019 09 07, 18:40)
Dzeuse, labai užjaučiu..nėra ką ir parašyti.. kaip viskas greitai verysad.gif

Aciu visoms.
Buvom keturias dienas, grizom antradieni jau namo. Adelia pabuvo pas sese normaliai, miegojo kartu su ja. Sake, tik paskutine diena jau keistai elgesi, be nuotaikos buvo, kai atvykom pasiimti, nesidziauge pamacius, neziurejo i mus, keista veido israiska galva nusukus stovejo, pyko matyt.. Sake, patiko sveciuose, bet kita karta nori, kad kuris nors is musu liktu su ja.
Na, svarbu neverke pas sese, nebuvo dramatisku dalyku.
Atsakyti

Dzeuse, na, aplinkybės buvo tokios, kad geriau buvo palikti, nei vežtis, nesigraužk, viską darei teisingai  :4u:  Aišku, vaikui šiek tiek streso, nauja situacija, su kuria ji dar nebuvo susidūrus,  suprantamas jos pyktis ir šioks toks "kerštas" tėvams. Kaip tu pati laikaisi?  :unsure: 

IruteB, sėkmingos pirmos dienos darbe  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 09 15, 19:47)
<p><strong>Dzeuse</strong>, na, aplinkybės buvo tokios, kad geriau buvo palikti, nei vežtis, nesigraužk, viską darei teisingai  4u.gif  Aišku, vaikui šiek tiek streso, nauja situacija, su kuria ji dar nebuvo susidūrus,  suprantamas jos pyktis ir šioks toks "kerštas" tėvams. Kaip tu pati laikaisi?  unsure.gif </p><p></p><p><strong>IruteB</strong>, sėkmingos pirmos dienos darbe  4u.gif </p>

Ačiū 🙂
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 09 15, 21:21)
Ačiū 🙂

Kaip sekasi? Kiek klasej vaiku?
Dzeuse, užuojauta 4u.gif kaip laikaisi? unsure.gif

Mes vėl įsisukom į rutiną. Taip gerai buvo atostogauti rolleyes.gif na bet ir darbas turi savų privalumų. Tik tas kėlimas ryte 6 valandą - oi kaip sunku.
Atsakyti

Mes vėl įsisukom į rutiną. Taip gerai buvo atostogauti rolleyes.gifna bet ir darbas turi savų privalumų. Tik tas kėlimas ryte 6 valandą - oi kaip sunku.

Aš nors nedirbu, bet irgi keliuosi 6, ir irgi rutina  :) 

Vakarais kasdien užmiegu pas dukrą lovoje, beskaitydama jai knygą  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 09 17, 20:45)
Kaip sekasi? Kiek klasej vaiku?
Dzeuse, užuojauta  4u.gif kaip laikaisi?  unsure.gif

Mes vėl įsisukom į rutiną. Taip gerai buvo atostogauti  rolleyes.gif na bet ir darbas turi savų privalumų. Tik tas kėlimas ryte 6 valandą - oi kaip sunku.

12 sąraše, bet vienas šiuo metu sanatorijoje ar ligoninėje (nesvarbu man, tai nesigilinau). Neblogai sekasi, bet man viskas paruošta, sudėta, surašyta, tai tik imt ir duot vaikams reikia 🙂 Jei reikėtų pačiai susiruošti pamokoms, daugiau darbo būtų 🙂

Valdžia mano darbų turbūt irgi nesiskundžia, nes pasiūlė dar savaitę padirbėti 👩‍🏫 Mokysiu dukterėčios klasę (antrokus).

Dukterėčia:
– Mūsų klasėje yra keli padykę vaikai.
Aš:
– Pasakysiu taip: jei jūs manęs neklausysite, mokytoja negalės išvažiuoti į mokslus. Jų nebaigusi, negalės dirbti ir jus visada mokysiu aš.
Tadas:
– Bet tada tu turėsi pradėti mokytis, kad galėtum visada mokyti!

Nutildo jo logika mane kartais 🤦‍♀️😁😁😁
Atsakyti

12 sąraše, bet vienas šiuo metu sanatorijoje ar ligoninėje (nesvarbu man, tai nesigilinau). Neblogai sekasi, bet man viskas paruošta, sudėta, surašyta, tai tik imt ir duot vaikams reikia 🙂 Jei reikėtų pačiai susiruošti pamokoms, daugiau darbo būtų 🙂

Valdžia mano darbų turbūt irgi nesiskundžia, nes pasiūlė dar savaitę padirbėti 👩‍🏫 Mokysiu dukterėčios klasę (antrokus).

Dukterėčia:
– Mūsų klasėje yra keli padykę vaikai.
Aš:
– Pasakysiu taip: jei jūs manęs neklausysite, mokytoja negalės išvažiuoti į mokslus. Jų nebaigusi, negalės dirbti ir jus visada mokysiu aš.
Tadas:
– Bet tada tu turėsi pradėti mokytis, kad galėtum visada mokyti!

Nutildo jo logika mane kartais 🤦‍♀️😁😁😁

IruteB, ar yra kokia tikimybė visam laikui pasilikti toj mokykloj dirbti?  :)  Ar rimtai reikia kažkokius papildomus mokslus baigt?  :unsure: Tiesa, o kaip su birža dabar tau? Laikinai išėjai ir paskui gali grįžti?

Atsakyti