Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 17, 09:19)
Prajuokinai biggrin.gif aš pamenu pas senelius kaifuodavau, bet tikrai ne todėl, kad nepasiilgdavau namų. Sunku būdavo tik pirmą dieną pamenu. Ir tada kai jau žinodavau, kad turi atvažiuoti pasiimti. Tada labai laukdavau. Nemanau, kad jūsų nepasiilgsta biggrin.gif juolab dar neilgai išvažiavus

Truputį nuraminai 4u.gif Vyras irgi sako panašiai. O aš nemačiusi gyvų savo senelių. Tai ir nelabai įsivaizduoju kaip vaikui jaustis su jais paliktam.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 17, 09:53)
Labas rytas  4u.gif
Šiandien mano vyresnėlė trečia diena vieši pas senelius. Vakar kalbėjau telefonu. Pasakoja, kaip jai ten viskas gerai, smagu, ir visai nenori važiuoti namo. Tai jau mane graužia sąžinė: ar mes čia blogi tėvai, kad vaikas nenori namo grįžti, kodėl mūsų nepasiilgsta... o gal pasiilgus, tik kažkodėl nenori/negali to pasakyti... gal reikia tiek ilgai neišleisti pas senelius... žodžiu, visai pasiklydau mąstymuose.  unsure.gif

Nesijaudink ir džiaukis, kad jai ten gera ir smagu 4u.gif Viskas čia gerai 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Aguončikai, Patriką su gimtadieniu  :birthday2: 

Atsakyti
Labas rytas..pagaliau mūsų poliklinika gavo vakcinas. Ryt skiepysiu nuo meningokoko..nervina, kad pasidaviau spaudimui, pati pradėjau žiauriai bijot, prisigalvojau nesąmonių..nu bus bent ramiau kažkiek unsure.gif

Su gimtadieniu Patriką 4u.gif ir grįžk į fb!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 18 sausio 2017 - 09:26

Tyla, ramuma temoje...

Mes vakar buvom užėjusios į Eurokosą, pana tiesiu taikymu rovėsi prie plaukų aksesuarų. Žiūrinėjo, čiupinėjo, staiga pamatė plaukų segtukus su katinukais. Akys užsidegė, griebė ir rėkia man prie kasos eit mokėt  :D  Taip skubino, negalėjau net nieko kito apžiūrėt  :lol:  Tik užmokėjau, liepė įsegt iš karto, dar parduotuvėje. O sakiau segtukų nelabai mėgsta  :hihihi:

Atsakyti
Aguončikui sveikinimai su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 17, 10:12)
Nesijaudink ir džiaukis, kad jai ten gera ir smagu  4u.gif Viskas čia gerai 4u.gif

Tikiuosi. Šiandien jau irgi kalbėjau. Dainelė ta pati. Kaip gerai ir smagu. Namiškių dar nepasiilgo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 18, 09:26)
Labas rytas..pagaliau mūsų poliklinika gavo vakcinas. Ryt skiepysiu nuo meningokoko..nervina, kad pasidaviau spaudimui, pati pradėjau žiauriai bijot, prisigalvojau nesąmonių..nu bus bent ramiau kažkiek  unsure.gif

Aš pastoviam galvojime dėl šio skiepo. Iš neprivalomų suskiepinau nuo erkinio encefalito. Vyresnėlei per jos 3jų metų gyvenimėlį jau buvo įsisiurbusios 5 erkės. Labai nemalonus laukimas būna po erkės ištraukimo.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 18, 09:52)
Aguončikui sveikinimai su gimtadieniu  4u.gif
Tikiuosi. Šiandien jau irgi kalbėjau. Dainelė ta pati. Kaip gerai ir smagu. Namiškių dar nepasiilgo  blink.gif
Papildyta:
Aš pastoviam galvojime dėl šio skiepo. Iš neprivalomų suskiepinau nuo erkinio encefalito. Vyresnėlei per jos 3jų metų gyvenimėlį jau buvo įsisiurbusios 5 erkės. Labai nemalonus laukimas būna po erkės ištraukimo.

Nuo erkinio irgi skiepijau..nes viliuosi, kad ir su vaiku važinėsim po miškus, festivalius biggrin.gif dabar didelė pertrauka buvo nuo to..
Nuo meningokoko pagrindinis motyvas buvo žaibiškumas. Labai mažai laiko lieka ligos atpažinimui, simptomai labai klaidingi, o kur dar gydytojų abejingumas neretais atvejais..
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 18, 09:56)
Nuo erkinio irgi skiepijau..nes viliuosi, kad ir su vaiku važinėsim po miškus, festivalius biggrin.gif dabar didelė pertrauka buvo nuo to..
Nuo meningokoko pagrindinis motyvas buvo žaibiškumas. Labai mažai laiko lieka ligos atpažinimui, simptomai labai klaidingi, o kur dar gydytojų abejingumas neretais atvejais..

Tikrai taip. Aš greičiausiai skiepysiu vasarą.
Vakar galutinai apsisprendėm dėl adenoidų operacijos. Operuosim vasarį. Tai kol galutinai atsigaus, vasarą suskiepysim nuo meningokoko.
Atsakyti
Labas rytas, ačiū už sveikinimus 4u.gif Liko pusvalandis iki gimimo biggrin.gif
Nutarėm vistik nieko nešvęsti dabar, švęsim grįžus dukrai smile.gif
Dontstop, gaila, kad dukra nedėvi akinukų...
Azazella, pažiūrėjau Giedriaus knygą, nu ale ir brangi, reiks laukt nuolaidų (tik kažkodėl per nuolaidas norimų knygų nerandu....).
Akinius gavau, pernakt knygą perskaičiau biggrin.gif Pusę knygos prablioviau, tai akiniai trukdė normaliai žliumbt biggrin.gif
O šiąnakt torčiuką į darbą gaminau. Vėliau foto įkelsiu, bo norėsiu prisigirt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Koks gražus! Nu bet ir netingi tu biggrin.gif
Atsakyti
Aguončikai - super 4u.gif
Nežinau kuom tu dirbi, bet drąsiai gali pradėti tokių skanėstų verslą smile.gif
Atsakyti