Kita mergina dar priimta yra, irgi testuotoja, jos situacija labai panaši į mano, bet jau depresuoja vien dėl komandos, nes jai supuolė jauni tokia, popikčiai, nenori daug aiškinti jai, mokinti, tai sunku motališkai. Beg stengiuosi ją paguosti, kad praeis tas sunkumas. Tikiuosi nesugalvoa išeit.
Labiausiai tai patinka stalo tenisas kadangi jaunystėj lankiau, tai vėl žaidžiu tik su kolegom. Galvoju gal net raketę seną atsinaujinti, o tai pragulėjo maniškė virš 20 metų niekas netiki
Sveika. Kiek laiko be darbo pabuvai? Atrodo, kad neilgai. Kokios darbo valandos naujam darbe?
Kaip Kajus gyvena?
Kaip Kajus gyvena?
***** tiek prirašiau ir nusprogo..
Trumpai reziumuojant, išmetus visas atostogas, kursus, stipriau darbo ieškojau nepilnus 2 mėn. O šiaip iš darbo išėjau vasario pormą sav., įsidarbinau rugpj.pirmą sav.
Kajus gerai, ožiai pasikeitė į kitą lygį, mums palankesnį zirzia ir ginčijasi kaip didelis
Kaip Adeliai darže? Kaip tėtis? Kokios jo dienos dbr? Gydosi?
Sveikos
Na ką, naujas sezonas
Uoga_saujoj, na tu šaunuolė, aišku, kad atlaikysi tuos 3 mėn, o ir toliau viskas bus tik lengviau Aš net vyrui papasakojau tavo istoriją Žaviuosi, kad ryžaisi, kad eini link tikslo, įveiki sunkumus ir dar su humoru taip į viską žvelgi O kaip Kajus reaguoja, kad mama dabar visą dieną darbe? Kaip pavyksta suderinti darbą su darželiu?
-------------------------
Pas mus nieko naujo. Remontai dar nebaigti, vyrui poryt jau į darbą, viskas nusikelia neaišku kuriam lakui Nes darbo dienomis po darbų vakarais nieko nedarys, o savaitgaliais norės ilsėtis Ryt susikirstysim komandomis, vyras su dukra - į darželio šventę, mes su sūnum - į naują mokyklą, viešuoju transportu Vakar įsigijom pravažiavimo kortelę, pardavėjai kioske buvo linksma turbūt, kaip atėjo tokia nieko neišmananti boba ir klausinėjo, kaip tuos bilietėlius į kortelę įkelt, kaip ją aktyvuot ir tt Galvoju kaip reikės daryt pirmomis dienomis, ar lydėt man jį į mokyklą, bet tada reikės ir dukrą tįst su savim, nes išvažiuot reikia 7:10, o daržas atsidaro 7:30
Trumpai reziumuojant, išmetus visas atostogas, kursus, stipriau darbo ieškojau nepilnus 2 mėn. O šiaip iš darbo išėjau vasario pormą sav., įsidarbinau rugpj.pirmą sav.
Kajus gerai, ožiai pasikeitė į kitą lygį, mums palankesnį zirzia ir ginčijasi kaip didelis
Kaip Adeliai darže? Kaip tėtis? Kokios jo dienos dbr? Gydosi?
Ar siuvimu dar uzsiimi?
Adelia normaliai, darza megsta, kalbasi su aukletojom ir vaikais, susitvarke sitas dalykas, bet nors turi jau draugu, bet megsta ir viena zaisti, nera tokia, kad butinai su bureliu mergaiciu laika leisti. Grupej kruvom zaidzia, o lauke, jau kai plotas didelis, daznai vaikstineja kur jau nori viena.
Tevas sunkiai, ligoninej istisai, virs plauciu susikaupe beveik litras vandens, pilvas vakar issipute keistai. Vos iki wc nueina, nusilpes, valgyt nieko nenori, vemia.
As nuo studiju laiku turbut nebuvau vaziavus autobusu. O kai va buvom Lietuvoj, Klaipedoj reikejo kelias stoteles pavaziuoti. Ilipau, nusipirkau pas vairuotoja bilieta ir sedziu sau, ziuriu zmones ilipa ir deda prie aparato skanuot visokias korteles, tada po dvieju stoteliu, salia moters paklausiau ar ir as turiu taip padaryt su savo bilietu, atsake, kad taip. O as sau sedziu kaip niekur niekur.. taip ir ikliuti kontrolei galima..
Dontstop, aš tik vakar susimąsčiau trumpai, kad b l e m b a, kaip aš tai padariau. KAIP. bt paslaptis viena, jei nedarysi, tai ir nepadarysi dabar tik bijau dviejų dalykų, kad per anksti neišmestų na nes aš tikrai nelabai gabi tokiam darbui, tik darbštumas ir atsakomybė atperka reikalus. Ir kitas dalykas, kad nenusibostų kai anas darbas antro dalyko gal net labiau bijau. Nes kai tau susisuka kažkas galvoj, šakutės būna..nebesugalvočiau ką veikti. Tiesa, jau pasirodė anonsas youtubinės laidos, kur filmavo ir mano darbą. Biški ir aš šonu mataus Proto industrija vadinas.
Vaikams darželis ir mokykla pramogų priplanavo (batutas darželyje ir muilo burbulai mokiniams), bet praneša lietų, tai matysim, kaip čia bus 🙂
Dzeuse, siuvimu neužsiimu, nors pardę dar palikau neuždarytą iš nostalgijos..bet kadangi ten mažai prekių, tai nėra ir užsakymų. Paliksiu dar..
Dabar visi savaitgaliai praleidžiami sklype..visokius pakampius tvarkomės.
Sveikos
Su Mokslo metų pradžia
IruteB, kaip jum viskas praėjo? Kaip spėjot visur?
Tevas sunkiai, ligoninej istisai, virs plauciu susikaupe beveik litras vandens, pilvas vakar issipute keistai. Vos iki wc nueina, nusilpes, valgyt nieko nenori, vemia.
As nuo studiju laiku turbut nebuvau vaziavus autobusu. O kai va buvom Lietuvoj, Klaipedoj reikejo kelias stoteles pavaziuoti. Ilipau, nusipirkau pas vairuotoja bilieta ir sedziu sau, ziuriu zmones ilipa ir deda prie aparato skanuot visokias korteles, tada po dvieju stoteliu, salia moters paklausiau ar ir as turiu taip padaryt su savo bilietu, atsake, kad taip. O as sau sedziu kaip niekur niekur.. taip ir ikliuti kontrolei galima..
Dzeuse, užuojauta dėl tavo tėčio Kada planuoji vėl į Lietuvą važiuot aplankyt?
Su tuo transportu daug bajerių. Pvz pas mus Kaune autobuse ar troleibuse perkamo bilieto nereikia papildomai kompostuot. O Klaipėdoj - reikia. Sykį ir mes su vyru išsidūrėm. Gerai, kad laiku susirašiau su mama, pastebėjusi senovinius rankiniu būdu spaudžiamus komposterius Šiandien bandėm su vaiku aktyvuoti tą jo naują kortelę, nepavyko, meta užrašą, kad aktyvuoti neįmanoma Tikriausiai pavažiavo zuikiu. Ryt vėl bandysim žaist
Dzeuse, net sunku skaityti dėl tėvo..taip kankinasi..
Dontstop, aš tik vakar susimąsčiau trumpai, kad b l e m b a, kaip aš tai padariau. KAIP. bt paslaptis viena, jei nedarysi, tai ir nepadarysi dabar tik bijau dviejų dalykų, kad per anksti neišmestų na nes aš tikrai nelabai gabi tokiam darbui, tik darbštumas ir atsakomybė atperka reikalus. Ir kitas dalykas, kad nenusibostų kai anas darbas antro dalyko gal net labiau bijau. Nes kai tau susisuka kažkas galvoj, šakutės būna..nebesugalvočiau ką veikti. Tiesa, jau pasirodė anonsas youtubinės laidos, kur filmavo ir mano darbą. Biški ir aš šonu mataus Proto industrija vadinas.
Paieškosiu tos laidos
Normaliai 😁 Nerijus daugiau darželyje, o aš mokykloje 🙂