Fainule Jogaile
Matau, gavo Puzlino dovanu, Motiejaus mylymiausia delione jau kokiu puse metu. Turi visokiu, bet si- favorite.
Papildyta:
Ačiū Čia mano mama pirko, keistoj tokioj vietoj - pašte
Papildyta:
Kaip vis tik idomu, visos esam skirtingos.. O kodel nenori, be vyro vienisa jauties, pasiilgsti labai ar kas..?
------------
Dontstop, kokia man juokinga Jogailes balta kepure, is kur gavot tokia su ausim?
Nors klausimas ne man, bet jei mano vyras kur išvarytų taip panašiai, pikčiau štai dėl ko:
pikta būtų, kad aš sėdžių su vaikais tarp 4 sienų, vargstu, o jis tuo tarpu pramogauja;
man vienai kažkur išvaryt be šansų, ypač į keliones į kitą šalį, pikta dėl neteisybės
aš manau, kad maniškis ir taip per mažai mato vaikus (dėl savo darbo), jei dar sugalvotų kur be jų išvažiuot, pikčiau, manau kelionė būtų gera proga pabūti visiems kartu;
pavydu būtų, kad pamato kitą šalį, man pvz šiek tiek pavydu dėl jo komandiruočių, nors važiuoja dirbt, bet vis tiek nors kažkiek šalies pamato, aplanko kokius muziejus, būna ekskursijos po miestą ir pan. Kadangi man labai patinka kelionės, tai pavydžiu
o štai ilgesio dėl išsiskyrimo nelabai būtų , nebent turi labai ilgam išvažiuoti...
Kepurę pirkau pas jus Vokietijoje, vienam iš supermarketų, Auchan greičiausiai
Pora turi eit visur kartu ar niekur ir taškas.
dontstop, ne į temą, kur tu kerpiesi? Gal žinai gerą kirpėją čia kur nors netoli?
Na va sakiau niekad nebūna bėdų dėl citavimo, ir kas dabar darosi, kad tik po vieną citatą leidžia įkelt
Pritariu brolienės pasisakymui, mano nuomonė tokia pati Bet visai ne dėl galimo nuviliojimo, pas mus dėl to, kad labai mažai laiko praleidžiam kartu Tiek aš su vyru, tiek vyras su vaikais
Oi, nebuvau kirpykloj daugiau, nei 3 metus Prieš tai eidavau į Partizanų g esančią šalia Dvarčionių keramikos, man ji artimiausia nuo namų. Vyras su sūnum irgi ten lankosi. Bet žinai, mano tiesiog ilgi tiesūs plaukai. Viskas, ką aš ten dariau, tai trumpindavau galiukus, kai pradėdavo šakotis. Su tokiu darbu manau kiekviena kirpėja susitvarkytų, tai nemačiau reikalo dėl tokios smulkmenos važinėtis į įžymius senamiesčio grožio salonus. Kartais net mano mama man patrumpina. O gerų kažkokių vietų aš nežinau Kaune, prisimeni, aš gi pati tavęs klausiau kitoj temoj, ar tu žinai geras kirpyklas
Semtamama, pas jus gal plaukai trumpi Aš saviškei nuimu gumutes tik kai užmiega. Net prieš miegą negaliu, nes kitaip plaukai trukdo žindyti, lenda jai į burną. Segtukai pas mus ne itin populiarūs, nors turim šiek tiek. Visokie lankeliai, juostos - dar mažiau. Bet be "guba guba" negalim nė dienos
Akinių, beje, nebeįkalbu nė minutei užsidėti