Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Fainule Jogaile smile.gif
Matau, gavo Puzlino dovanu, Motiejaus mylymiausia delione jau kokiu puse metu. Turi visokiu, bet si- favorite.
Papildyta:

Ačiū  :)  Čia mano mama pirko, keistoj tokioj vietoj - pašte  :D

Atsakyti
Man irgi nepatinka butu sulipus istisai, vis tik, kad ir susijunge esam i seima, bet nesam vienas kito nuosavybe banaliai tariant, o ir nuo neistikimybes buvimas kartu neapsaugos, galiu ta pasakyt is savo gyvenimo patirties... Tad vyrui isvykus vienam, maziausiai apie tai galvoju..
Atsakyti

Papildyta:
Kaip vis tik idomu, visos esam skirtingos.. O kodel nenori, be vyro vienisa jauties, pasiilgsti labai ar kas..?

------------
Dontstop, kokia man juokinga Jogailes balta kepure, is kur gavot tokia su ausim?

Nors klausimas ne man, bet jei mano vyras kur išvarytų taip panašiai, pikčiau štai dėl ko:

pikta būtų, kad aš sėdžių su vaikais tarp 4 sienų, vargstu, o jis tuo tarpu pramogauja;

man vienai kažkur išvaryt be šansų, ypač į keliones į kitą šalį, pikta dėl neteisybės  :D

aš manau, kad maniškis ir taip per mažai mato vaikus (dėl savo darbo), jei dar sugalvotų kur be jų išvažiuot, pikčiau, manau kelionė būtų gera proga pabūti visiems kartu;

pavydu būtų, kad pamato kitą šalį, man pvz šiek tiek pavydu dėl jo komandiruočių, nors važiuoja dirbt, bet vis tiek nors kažkiek šalies pamato, aplanko kokius muziejus, būna ekskursijos po miestą ir pan. Kadangi man labai patinka kelionės, tai pavydžiu  :wub:

o štai ilgesio dėl išsiskyrimo nelabai būtų  :angel_not: , nebent turi labai ilgam išvažiuoti...

Kepurę pirkau pas jus Vokietijoje, vienam iš supermarketų, Auchan greičiausiai  :4u:

Atsakyti

Pora turi eit visur kartu ar niekur ir taškas. 

dontstop, ne į temą, kur tu kerpiesi? Gal žinai gerą kirpėją čia kur nors netoli? ax.gif

Na va sakiau niekad nebūna bėdų dėl citavimo, ir kas dabar darosi, kad tik po vieną citatą leidžia įkelt  :oh:

Pritariu brolienės pasisakymui, mano nuomonė tokia pati  :D  Bet visai ne dėl galimo nuviliojimo, pas mus dėl to, kad labai mažai laiko praleidžiam kartu  :(  Tiek aš su vyru, tiek vyras su vaikais  :(

Oi, nebuvau kirpykloj daugiau, nei 3 metus  :bigsmile:  Prieš tai eidavau į Partizanų g esančią šalia Dvarčionių keramikos, man ji artimiausia nuo namų. Vyras su sūnum irgi ten lankosi. Bet žinai, mano tiesiog ilgi tiesūs plaukai. Viskas, ką aš ten dariau, tai trumpindavau galiukus, kai pradėdavo šakotis. Su tokiu darbu manau kiekviena kirpėja susitvarkytų, tai nemačiau reikalo dėl tokios smulkmenos važinėtis į įžymius senamiesčio grožio salonus. Kartais net mano mama man patrumpina. O gerų kažkokių vietų aš nežinau Kaune, prisimeni, aš gi pati tavęs klausiau kitoj temoj, ar tu žinai geras kirpyklas  :D

Atsakyti
Mūsų šeima turbūt bus iš tų "sulipusių". Ir tik todėl, kad mums smagu kartu kažką pamatyti, ar kur sudalyvauti. Net apsipirkti, ar į turgų derinam laiką taip, kad galėtume visi kartu nuvykti (nors taip ir sunkiau, nei man vienai būtų nuvažiuot). Ką ir kalbėti apie ilgesnes keliones. Po vieną važiuoti nei man, nei vyrui į galvą nešautų. Kartais jau man mes primename filmuką apie akmens amžiaus žmones "Krudžus" (jei kuri matėt).

O apie tą "leisti"- "neleisti", kai kalba eina apie suaugusius žmones, tai man išvis nesuprantamas dalykas. Taigi suaugusiam žmogui tikrai nereikalingas joks leidimas.
Lygiai tas pats su neištikimybėm. Jei to reikės vyrui/žmonai - jokie saugojimai nepadės.

Žiūriu į donstop foto... Kaip Jogailės plaukai surišti smile.gif aš saviškei net sagučio negaliu įsegti. Išsitraukia. O, kad surišti plaukus - tai tik pasvajoti galiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 16, 14:13)
Kaip vis tik idomu, visos esam skirtingos.. O kodel nenori, be vyro vienisa jauties, pasiilgsti labai ar kas..?

šiuo atveju pritariu tų merginų nuomonei, kurios rašo, kad poilsinės - pramoginės ilgesnės kelionės man asocijuojasi su šeima. smile.gif ir ypatingai dabar, kai mes atskirai, nesinori kažkur ilgam keliaut vienai su vaikais. iš dalies ir vyro gaila, jis dirbs, o aš paplūdimį gulėsiu 10 dienų.
nesakau, kad nuo vyro išvažiavimo užsidariau tarp 4 sienų ir niekur neinu. einu ir į balius, ir išvažiuojam su vaikais kažkur, bet man visa šeima smagiau. net kai važiavau į birštoną, ilgai nesutikau viena važiuot, sakiau noriu visi kartu. bet vyras "išgrūdo", kad atsipūsčiau nuo rutinos. biggrin.gif
Atsakyti

Semtamama, pas jus gal plaukai trumpi  :)  Aš saviškei nuimu gumutes tik kai užmiega. Net prieš miegą negaliu, nes kitaip plaukai trukdo žindyti, lenda jai į burną. Segtukai pas mus ne itin populiarūs, nors turim šiek tiek. Visokie lankeliai, juostos - dar mažiau. Bet be "guba guba" negalim nė dienos  :D 

Akinių, beje, nebeįkalbu nė minutei užsidėti  :( 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 13:45)
<p><strong>Semtamama</strong>, pas jus gal plaukai trumpi  smile.gif  Aš saviškei nuimu gumutes tik kai užmiega. Net prieš miegą negaliu, nes kitaip plaukai trukdo žindyti, lenda jai į burną. Segtukai pas mus ne itin populiarūs, nors turim šiek tiek. Visokie lankeliai, juostos - dar mažiau. Bet be "guba guba" negalim nė dienos  biggrin.gif </p><p>Akinių, beje, nebeįkalbu nė minutei užsidėti  verysad.gif </p>

Trumpesni nei taviškės. Bet surišti, ar bent jau sagutį įsegti tikrai būtų kur.
O dabar kirpčiukus reikia kirpti, kad nelįstu į akis (o kaip tik vakar vyras nukirpo taip "šiaip sau"). Kai jau pripras prie plaukų rišimo, tai priauginsiu tą "grifką".
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 14:03)
Nors klausimas ne man, bet jei mano vyras kur išvarytų taip panašiai, pikčiau štai dėl ko:</p>
<p>pikta būtų, kad aš sėdžių su vaikais tarp 4 sienų, vargstu, o jis tuo tarpu pramogauja;</p>
<p>man vienai kažkur išvaryt be šansų, ypač į keliones į kitą šalį, pikta dėl neteisybės  biggrin.gif</p>
<p>aš manau, kad maniškis ir taip per mažai mato vaikus (dėl savo darbo), jei dar sugalvotų kur be jų išvažiuot, pikčiau, manau kelionė būtų gera proga pabūti visiems kartu;</p>
<p>pavydu būtų, kad pamato kitą šalį, man pvz šiek tiek pavydu dėl jo komandiruočių, nors važiuoja dirbt, bet vis tiek nors kažkiek šalies pamato, aplanko kokius muziejus, būna ekskursijos po miestą ir pan. Kadangi man labai patinka kelionės, tai pavydžiu  wub.gif</p>
<p>o štai ilgesio dėl išsiskyrimo nelabai būtų  angel_not.gif , nebent turi labai ilgam išvažiuoti...</p>

Tai jūsų abiejų aistra yra keliauti, aš pilnai suprantu, jog tai daryti po vieną jums tikriausiai ir neįdomu būtų smile.gif
Man visi šitie tavo išvardinti piktumai svetimi, tikrai nepikta nei dėl vieno dalyko. Nežinau net kodėl biggrin.gif Žinau, kad sėdėt su vaiku dabar yra mano "darbas" šiuo metu, lygiai taip pat žinau, jog kai galėsiu (t.y. kai nebežindysiu), galėsiu ir aš kur panorėjus keliaut ir jis mane išleis be problemų smile.gif
Maniškis visą savo laisvą laiką nuo darbo skiria šeimai ir namams. Net į baseiną eina prieš darbą, o ne po, kad tik greičiau pas mus namo, taip aukodamas savo miego laiką. Taigi, mes kartu ir taip praktiškai visą laiką, nematau nieko blogo, jei va taip retais kartais išvyksta kažkur. Jis net į barus nelabai eina, na kartą du į metus su draugu, ar koks darbo balius.
Keliaut patinka ir man, bet žinau, kad ateity bus dar tų kelionių.

Kaip tik susiskambinom neseniai, ten kur jie gyvena nėra jokių pramogų, nei baseinų nei dar ko, yra kavinė, kur wifi galima rasti tik. Nebūtų mums ką ten veikti.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 14:11)
O gerų kažkokių vietų aš nežinau Kaune, prisimeni, aš gi pati tavęs klausiau kitoj temoj, ar tu žinai geras kirpyklas  biggrin.gif

Tai galvojau, gal kažkas pasikeitė smile.gif Mano kirpykla šalia namų nebedirba jau kelios savaitės, tai ieškau kur pasikirpt. Pas senąją kirpėją grįžt nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 01 16, 14:26)
aš saviškei net sagučio negaliu įsegti. Išsitraukia. O, kad surišti plaukus - tai tik pasvajoti galiu  unsure.gif

Ir pas mus tas pats unsure.gif jau paaugo plaukai, galima būtų netgi dvi kasytes surišti, atrodo nerealiai mielai, bet tai trunka 2 sekundes biggrin.gif viską traukia iš galvos, jokio sagučio ar gumytės....
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 01 16, 14:53)
Trumpesni nei taviškės. Bet surišti, ar bent jau sagutį įsegti tikrai būtų kur.
O dabar kirpčiukus reikia kirpti, kad nelįstu į akis (o kaip tik vakar vyras nukirpo taip "šiaip sau"). Kai jau pripras prie plaukų rišimo, tai priauginsiu tą "grifką".

Ir man teko dėl tos pačios priežasties pakirpti plaukus, nes jau lindo į akis, ji pykdavo, bet segtis nieko nesutinka
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 16, 11:03)

Aš ne iš tų žmonų, kurios be vyro negali ir niekur atskirai nevyksta. Nėra pas mus "leidžiu" "neleidžiu", pasitariam ir nusprendžiam. Nesugalvojau nei vienos priežasties, kodėl turėčiau nepritarti jo šitai kelionei. Tai jo pomėgis, aš slidinėt nemėgstu, dukra dar per maža tokiai kelionei (su ja nebent skrist lėktuvu, neįsivaizduoju ilgos kelionės mašina ar autobusu, ji gi nenusėdi, rėkia). Ir aš nesilaikau nuomonės, kad šeimai/porai būtinai reikia visur visada kartu važiuot.
Žinau, kad daugumai moterų tai nėra priimtina, mano brolienė išvis nugriūtų sužinojus, kad "išleidau" vyrą vieną biggrin.gif

maniškis vakar staiga nusipirko bilietą į Švediją pas brolį. Reikėjo ir mum greit apsispręst ar varom. Tai pagalvojau bala nematė, tegul vienas dabar varo. Kažkaip reik man apsišviesti pradžiai ko ten reikia toms kelionėms su vaiku. Bijau ir pati skrist biggrin.gif Pažadėjo mane išleisti irgi savaitgaliui kuriam...mainais rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 12:55)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71364586" data-time="1484556195">
<div>
<p>

Dontstop, niekaip nesibaigė. Iš esmės tai buvo jos pasimaivymas tuo klausimu ir tiek. Diedukas sakė tikrai atvažiuos. Mama čia bandė praslysti tai burbėdama vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Supainiojau, kažkaip užsifiksavo, kad šiam savaitgaliui pas jus buvo išnuomotas kambarys, tai ir klausiau, atvyko ji galų gale ar ne  smile.gif</p>

kambarys tik po dviejų savaičių biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien mano vyresnėlė trečia diena vieši pas senelius. Vakar kalbėjau telefonu. Pasakoja, kaip jai ten viskas gerai, smagu, ir visai nenori važiuoti namo. Tai jau mane graužia sąžinė: ar mes čia blogi tėvai, kad vaikas nenori namo grįžti, kodėl mūsų nepasiilgsta... o gal pasiilgus, tik kažkodėl nenori/negali to pasakyti... gal reikia tiek ilgai neišleisti pas senelius... žodžiu, visai pasiklydau mąstymuose. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 01 17, 08:53)
Labas rytas  4u.gif
Šiandien mano vyresnėlė trečia diena vieši pas senelius. Vakar kalbėjau telefonu. Pasakoja, kaip jai ten viskas gerai, smagu, ir visai nenori važiuoti namo. Tai jau mane graužia sąžinė: ar mes čia blogi tėvai, kad vaikas nenori namo grįžti, kodėl mūsų nepasiilgsta... o gal pasiilgus, tik kažkodėl nenori/negali to pasakyti... gal reikia tiek ilgai neišleisti pas senelius... žodžiu, visai pasiklydau mąstymuose.  unsure.gif

Prajuokinai biggrin.gif aš pamenu pas senelius kaifuodavau, bet tikrai ne todėl, kad nepasiilgdavau namų. Sunku būdavo tik pirmą dieną pamenu. Ir tada kai jau žinodavau, kad turi atvažiuoti pasiimti. Tada labai laukdavau. Nemanau, kad jūsų nepasiilgsta biggrin.gif juolab dar neilgai išvažiavus
Atsakyti