Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas,
Paskiepino mažių antru skiepu nuo erkinio encefalito. Užrašiau vaikus į kirpyklą pirmadienį, tada mažiui pasą daryti. Dar liko užsiregistruoti pas dantistę ir sutvarkyti vaikų medicinines.
Atsakyti

Šiuo metu jokių, bet kol kas ir neskubu, nes iki rudens beveik 2mėn 🙂

Aš turėjau omeny, kokie dar planai, kuria linkme ieškoti  :)  

Aš asmeniškai į mokyklą dirbti neičiau. Manau, tam reikia turėti pašaukimą. Tikrai ne kiekvienas gali dirbti su vaikais.  Aš, pvz,  negaliu, man po 5 min buvimo mokykloje jau pradeda skaudėti galvą  :D

Bet jei tu jauti, kad gali, tai 25 km atstumas vairuojančiai turbūt ne kliūtis  :irnesakyk:  Palyginimui, aš vakar važiavau į biržą, iš Kauno pakraščio į centrą. Tai pusantros valandos, įskaitant, kad pakeliui užmečiau vaiką į daržą  :fool:  Pusę aštuonių buvau darželyje, prieš 8 - stotelėje, 8.01 pajudėjo trulas, 45 min važiavau ir dar šiek tiek reikėjo paeiti nuo stotelės, ant 9 buvau vietoj... Tai ieškant darbo galėsiu svarstyti variantus tik savo mikrorajone  :dry2:  Tuo tarpu vyras greičiau į Vilnių nuvažiuoja  :)

Kad nėra mamadienių - minusas. Bet ir kitur jų būna, kad neduoda. Pagal įstatymą priklauso, bet kai kuriose įmonėse to nesilaiko ir viskas  :dry2:

O ir pas jus turbūt laisvom darbo vietom nelabai lyja  :unsure:

Žodžiu, jei tik yra noro... :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 07 05, 17:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72463586" data-time="1562319554">
<div>
<p>Šiuo metu jokių, bet kol kas ir neskubu, nes iki rudens beveik 2mėn 🙂</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš turėjau omeny, kokie dar planai, kuria linkme ieškoti  smile.gif  </p>
<p>Aš asmeniškai į mokyklą dirbti neičiau. Manau, tam reikia turėti pašaukimą. Tikrai ne kiekvienas gali dirbti su vaikais.  Aš, pvz,  negaliu, man po 5 min buvimo mokykloje jau pradeda skaudėti galvą  biggrin.gif</p>
<p>Bet jei tu jauti, kad gali, tai 25 km atstumas vairuojančiai turbūt ne kliūtis  irnesakyk.gif  Palyginimui, aš vakar važiavau į biržą, iš Kauno pakraščio į centrą. Tai pusantros valandos, įskaitant, kad pakeliui užmečiau vaiką į daržą  fool.gif  Pusę aštuonių buvau darželyje, prieš 8 - stotelėje, 8.01 pajudėjo trulas, 45 min važiavau ir dar šiek tiek reikėjo paeiti nuo stotelės, ant 9 buvau vietoj... Tai ieškant darbo galėsiu svarstyti variantus tik savo mikrorajone  dry.gif  Tuo tarpu vyras greičiau į Vilnių nuvažiuoja  smile.gif</p>
<p>Kad nėra mamadienių - minusas. Bet ir kitur jų būna, kad neduoda. Pagal įstatymą priklauso, bet kai kuriose įmonėse to nesilaiko ir viskas  dry.gif</p>
<p>O ir pas jus turbūt laisvom darbo vietom nelabai lyja  unsure.gif</p>
<p>Žodžiu, jei tik yra noro... smile.gif​ </p>

Tai va – svarstau 🙂
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 07 05, 12:05)
Labas,
Paskiepino mažių antru skiepu nuo erkinio encefalito. Užrašiau vaikus į kirpyklą pirmadienį, tada mažiui pasą daryti. Dar liko užsiregistruoti pas dantistę ir sutvarkyti vaikų medicinines.

Sia savaite kaip tik maniskei isisege erke. Kai jau paskiepyta nuo erkinio encefalito, siek tiek ramiau.
Ir as uzregistravau tvarkytis medicinos pazymas. Laukiu vizito pas dantiste. Man atrodo, mazajai reikia tvarkyti viena danti. Nezinau kaip pavyks, nes ji musu '' karalaite ant zirnio ''. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 07 11, 11:13)
Sia savaite kaip tik maniskei isisege erke.  Kai jau paskiepyta nuo erkinio encefalito,  siek tiek ramiau.
Ir as uzregistravau tvarkytis medicinos pazymas.  Laukiu vizito pas dantiste.  Man atrodo,  mazajai reikia tvarkyti viena danti.  Nezinau kaip pavyks,  nes ji musu '' karalaite ant zirnio ''.  rolleyes.gif

Jūs su vyru pasiskiepinę ar tik dukros? Mes su vyru ne, bet irgi mąstau apie tai.
Mes šiandien keliausim pas dantistę, kitą savaitę su mažium gulsimės į Santariškes dėl alergijų.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 07 11, 11:40)
Jūs su vyru pasiskiepinę ar tik dukros? Mes su vyru ne, bet irgi mąstau apie tai.
Mes šiandien keliausim pas dantistę, kitą savaitę su mažium gulsimės į Santariškes dėl alergijų.

Mes nepasiskiepije. Tik dukros. Siaip reiketu ir mums, bet vis nerandu laiko fool.gif

O kaip jusu alergijos? Kaip paciai atrodo? Gal jau isaugo?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 07 11, 13:55)
Mes nepasiskiepije.  Tik dukros.  Siaip reiketu ir mums,  bet vis nerandu laiko  fool.gif

O kaip jusu alergijos?  Kaip paciai atrodo?  Gal jau isaugo?

net nežinau, dedu kiaušinį į kepinius - apkepus, kugelį, kotletus, pyragus, į greitus kepinius, tokius kaip bynus, dar negalima.
praeitą savaitę jį stipriai išbėrė tokiais blynais ir pradėjo kosėti, grynai kaip astminis kosulys. daiau tavegilio, įpūčiau salbutamolio, nesuprantu, kas taip sualergizavo. Atrodo nieko neįprasto tą dieną nevalgė. gal kažką įkvėpė, nes tas kosulys. unsure.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Savaitgalį ir savaitės pradžią praleidom Mozūruose. Lijo ištisai  :D Bet vis tiek smagiai pasibuvom. Namukyje nesėdėjom, su skėčiais visur vaikščiojom  :D Gižycke pavyko paplaukioti vandens dviračiu, ištaikėm momentą. Mikolaikose planavom plaukti didesniu laiveliu, bet trumpiausias maršrutas buvo 1,5 val, pagalvojom, kad ilgai, neištvers pana  :unsure: Galvojom, bus gal trumpesnių maršrutų Gižycke, bet jau nebebuvo tinkamo oro, neieškojom. Buvom dar atrakcionų parke, porą kartų kavinėje. Kažkaip nėra net apie ką pasakot, tinginių atostogos  :vacation1:  Viena diena grįžtant buvo pašvęsta šopingui.

Šią sav aš irgi vežiau paną pažymos prieš mokyklą gaut. Sūnų vyras buvo nuvežęs birželį. Pas dantistę turbūt eisim rugpjūtį.

Semtama, ar plaukėt baidarėm?  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 07 12, 06:07)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Savaitgalį ir savaitės pradžią praleidom Mozūruose. Lijo ištisai  biggrin.gif Bet vis tiek smagiai pasibuvom. Namukyje nesėdėjom, su skėčiais visur vaikščiojom  biggrin.gif Gižycke pavyko paplaukioti vandens dviračiu, ištaikėm momentą. Mikolaikose planavom plaukti didesniu laiveliu, bet trumpiausias maršrutas buvo 1,5 val, pagalvojom, kad ilgai, neištvers pana  unsure.gif Galvojom, bus gal trumpesnių maršrutų Gižycke, bet jau nebebuvo tinkamo oro, neieškojom. Buvom dar atrakcionų parke, porą kartų kavinėje. Kažkaip nėra net apie ką pasakot, tinginių atostogos  vacation1.gif  Viena diena grįžtant buvo pašvęsta šopingui.</p><p></p><p>Šią sav aš irgi vežiau paną pažymos prieš mokyklą gaut. Sūnų vyras buvo nuvežęs birželį. Pas dantistę turbūt eisim rugpjūtį.</p><p></p><p><strong>Semtama</strong>, ar plaukėt baidarėm?  smile.gif​ </p><p></p><p></p><p></p>

Na jus ir ekstremalai. smile.gif joks oras nebaisus. biggrin.gif

Mes nevaziavom. Atsaukem plaukima, nuplauke musu sumoketi pinigai. unsure.gif Pabijojom ne kokio oro. O mane dar sestadienio ryte sugriebe slapimo pusles uzdegimas. Raiciausi is skausmo, tad jeigu ir butume isvaziave, butu teke grizti atgal.
Turejom plaukti Gaujas nacionalinio parko teritorijoje. Siaip plaukusiuju atsiustose nuotraukose uzfiksuoti grazus vaizdai. Gaila, kad negalejom sudalyvauti.
Atsakyti

Na jus ir ekstremalai. smile.gifjoks oras nebaisus. biggrin.gif

Mes nevaziavom. Atsaukem plaukima, nuplauke musu sumoketi pinigai. unsure.gifPabijojom ne kokio oro. O mane dar sestadienio ryte sugriebe slapimo pusles uzdegimas. Raiciausi is skausmo, tad jeigu ir butume isvaziave, butu teke grizti atgal.
Turejom plaukti Gaujas nacionalinio parko teritorijoje. Siaip plaukusiuju atsiustose nuotraukose uzfiksuoti grazus vaizdai. Gaila, kad negalejom sudalyvauti.

Et, gaila, na nieko, bus dar tų plaukimų  :console:​ 

Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mes su mazium santariskese. Kaip tycia isbere rankas ir kojas, tai siandien nedare provokaciju. Laukiam rytojaus. Viesnage tesis iki penktadienio doh.gif
Padare durius namu dulkiu erkem, zolem, zalio kiausinio baltymui, baltymo milteliams, berzams, lazdynui, i viska daugiau maziau sureagavo unsure.gif idomu, kokios bus isvados. As galvoju, kad ji gali berti nuo zoliu, nes kai laksto lauke su trumpom rankovem ir sortais, daznai isberia rankas ir kojas.
Cia labai nuobodu. Buvom iseje i parduotuve, vos spejom pareiti, pradejo lyti.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 07 16, 14:11)
Labukas  4u.gif
Mes su mazium santariskese. Kaip tycia isbere rankas ir kojas, tai siandien nedare provokaciju. Laukiam rytojaus. Viesnage tesis iki penktadienio  doh.gif
Padare durius namu dulkiu erkem, zolem, zalio kiausinio baltymui, baltymo milteliams, berzams, lazdynui, i viska daugiau maziau sureagavo  unsure.gif idomu, kokios bus isvados. As galvoju, kad ji gali berti nuo zoliu, nes kai laksto lauke su trumpom rankovem ir sortais, daznai isberia rankas ir kojas.
Cia labai nuobodu. Buvom iseje i parduotuve, vos spejom pareiti, pradejo lyti.

O ka gydytojai sako, nuo ko isbere rankas ir kojas? unsure.gif Mano aplinkoje yra nemazai zmoniu, kurie nuo ziedadulkiu sloguoja. Bet tiesa, drauges vaika ypatingai beria nuo zoliu. Kodel tiek ilgai gulesit ligonineje? unsure.gif Ka dar darys?

Pas mus irgi lyja. Nuobodziai sedim namie.
As bandau daryti sarasa daiktu kelionei i Lenkija. Planuojam praleisti ten savaite. Nuziurejau viena pramogu parka - Energylandia (netoli Krokuvos). Is pazistamu, niekas ten nebuve. Gal kas nors buvot is jusu? Ar patiko?
Atsakyti