<p>Labas
</p>
<p>Pirma savaitė, kaip nedirbu. Paskutinės kelios savaitės darbe buvo kažkokia kančia, jau viskas taip erzino, kad skaičiavau dienas iki pabaigos.. Nors pati paskutinė diena buvo gan smagi, bendradarbiai man neleido dirbti, gėrėm vyną, valgėm tortą, ištisai priiminėjau svečius iš kitų skyrių, ateidavo žmonės su atsisveikinimo kalbom, o nuo pietų mane paleido namo, gavau net dovaną (knygą, apie kurią gal prieš pusmetį užsiminiau, kad norėčiau perskaityti), taip pat įteikė gėlių ir kolektyvo nuotrauką, aprašytą palinkėjimais - nuoširdžiai buvau nustebus, maniau, nieks ten manęs nemėgsta
</p>
<p> </p>
<p>Šiandien buvau biržoje. Kursai man nepriklauso, tad reiks ieškot pačiai. Kitą kartą apsilankyti reikės tik rugpjūtį. Aplamai visas vizitas trūko gal 5 min. Gerai, kad internete paskaičiau, kas kaip
</p>
<p> </p>
<p>Blogiausia, kad nenutuokiu ką toliau daryti, jei lankyti kursus - kokios srities? Tokius klausimus kėliau sau ir prieš pusmetį, nu niekaip neužčiuopiu kelio. Žinau tik, kad stumt dienas ofise nenoriu, bent jau ne po pilną dieną
</p>
<p> </p>
<p>Šią sav vyras (kaip visad) komandiruotėje. Paną liepą vesiu į darželį pusdieniui. Priėmė mūsų darželis svečių iš kito darželio, o ir mūsų kelios grupės sujungtos, tai su trimečiais priešmokyklinukai kartu, auklėtojos svetimos, toks chaosas. Gal reikėjo visai nevesti
(bet pabijojau išeiti iš proto su 2 vaikais namie
)</p>
<p> </p>
<p>Kol kas savo "atostogoms" turėjau tokį planą:</p>
<p>kasdien sportuoti, žiūrėti po filmą, po 2 serialo serijas, megzti, skaityti, tvarkytis, žaisti su vaikais po 1 stalo žaidimą su kiekvienu kasdien, su sūnum rytais eiti į parką į rolerių-skeiterių aikštelę, kur jis mokinsis daryti triukus su paspirtuku, vakarais vaikščioti su pana lauke kasdien, dar kasdien skirti laiko kiaulytėms, veido masažui ir skaitymo praktikai su dukra. Spėkit, ar spėju tai - nespėju, net ir nedirbdama
</p>
<p> </p>
<p><strong>Semtama</strong>, mes šeštadienį gi turim išvažiuot į Gižycką. Pažiūrėjau prognozę - vien lietus 10 dienų į priekį
Nu ką, imu skaitymą, mezgimą ir visus tuos stalo žaidimus
, ir tupėsim namukyje
</p>
Nieko sau, pats atostogų metas ir va kaip oras pamaišė.
Tau sėkmės tinkamo darbo paieškose.
Na bet ir prisiplanavai veiklos.
Nustebčiau, jei tiek daug visko spėtum.
Mano dukros atostogauja nuo pirmadienio. Mūsų darželis užsidarė vasarai, o į kitą neleidau. Dar kol aš dirbu, išleidome pas senelius. Ryt parsivežu, ir tuomet galėsiu galvoti veiklas, kuom užimti dienas.