Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(IruteB @ 2019 07 03, 12:35)
Labas 🙂 Kas naujo? 🙂

Buvau darbo biržoje – nieko naujo. Ieško tikybos mokytojos miestelyje už 25km, bet toloka kasdien važinėti 🤔 Dar galvoju, nes sritis kaip ir tinkama ir patiktų, bet tada jau vaikų mokykloje renginiuose dalyvauti negalėčiau ☹️ Kitą kartą aš psilankyti 08.27d, kai mokyklų administracijos ir mokytojai grįš iš atostogų ir trūkstamų darbuotojų puls ieškoti (čia aš taip spėju) – gal darbų atsiras 🙂

Labas,
Gal pavyktu pamokas susideti tarkim i dvi dienas, tada ir to vazinejimo nebutu tiek daug, ir renginiuose spetum sudalyvauti.
As atostogauju iki rugpjucio 27. Miegam su vaikais kas ryta vis ilgiau biggrin.gif
Dontstop, tu jau isejai is darbo?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 07 04, 09:43)
Labas  4u.gif

Jei sritis tinkama ir patiktų, aš, jaučiu, bandyčiau. Kiek žinau, mokykloje galima ir ne visas 5 dienas per savaitę dirbti. Tavo atveju priklausytų ne vienas mamadienis per mėnesį. Mokinių atostogos, gripo karantinai sumažina darbo laiką...
Tarkim man iki darbo važiuot irgi apie 25km. Rytinėmis valandomis per kamščius.  doh.gif  Bet kažkodėl nesijaučiu dirbanti toli...  unsure.gif
Beja, ryt paskutinė diena darbe. Pagaliau atostogos  biggrin.gif  Laukiu - nesulaukiu.  ax.gif 
Kaip ir turėtume šeštadienį plaukti su baidarėmis. Bet orų prognozės prastos. Bijau, kad teks atšaukti plaukimą.  verysad.gif

Maža smulkmena, bet mokytojams mamadieniai negalioja ir per mokinių atostogas, šalčius bei karantinus jie vistiek eina į darbą (vasarą atostogas irgi sutrumpino) 🙂 Ir į šventės vaikų mokykloje lengvai neišlėksi... Dar galvoju...
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 07 04, 12:42)
Maža smulkmena, bet mokytojams mamadieniai negalioja ir per mokinių atostogas, šalčius bei karantinus jie vistiek eina į darbą (vasarą atostogas irgi sutrumpino) 🙂  Ir į šventės vaikų mokykloje lengvai neišlėksi... Dar galvoju...

Aisku, gaila, kai negali dalyvauti vaiko sventeje, bet kartais kazka tenka aukoti. O kitasyk ir iseitis randama. Mane koleges ne syki isleide i vaiku sventes. Norint viska galima suderint 4u.gif gerai, kai finansai leidzia nedirbti. Nors as dirbu ne vien del pinigu - man smagu iseiti i kolektyva ir kazkurioje srityje tobuleti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 07 04, 13:00)
Aisku, gaila, kai negali dalyvauti vaiko sventeje, bet kartais kazka tenka aukoti. O kitasyk ir iseitis randama. Mane koleges ne syki isleide i vaiku sventes. Norint viska galima suderint  4u.gif gerai, kai finansai leidzia nedirbti. Nors as dirbu ne vien del pinigu - man smagu iseiti i kolektyva ir kazkurioje srityje tobuleti. smile.gif

Jeigu ką, tai mano vaikui tik 2m ir į darželį tik rudenį... Prie ko šiuo atveju finansai? 🤔
Atsakyti

Labas  :)

Pirma savaitė, kaip nedirbu. Paskutinės kelios savaitės darbe buvo kažkokia kančia, jau viskas taip erzino, kad skaičiavau dienas iki pabaigos.. Nors pati paskutinė diena buvo gan smagi, bendradarbiai man neleido dirbti, gėrėm vyną, valgėm tortą, ištisai priiminėjau svečius iš kitų skyrių, ateidavo žmonės su atsisveikinimo kalbom, o nuo pietų mane paleido namo, gavau net dovaną (knygą, apie kurią gal prieš pusmetį užsiminiau, kad norėčiau perskaityti), taip pat įteikė gėlių ir kolektyvo nuotrauką, aprašytą palinkėjimais - nuoširdžiai buvau nustebus, maniau, nieks ten manęs nemėgsta  :D  

Šiandien buvau biržoje. Kursai man nepriklauso, tad reiks ieškot pačiai. Kitą kartą apsilankyti reikės tik rugpjūtį. Aplamai visas vizitas trūko gal 5 min. Gerai, kad internete paskaičiau, kas kaip  :)

Blogiausia, kad nenutuokiu ką toliau daryti, jei lankyti kursus - kokios srities? Tokius klausimus kėliau sau ir prieš pusmetį, nu niekaip neužčiuopiu kelio. Žinau tik, kad stumt dienas ofise nenoriu, bent jau ne po pilną dieną  :oh:

Šią sav vyras (kaip visad) komandiruotėje. Paną liepą vesiu į darželį pusdieniui. Priėmė mūsų darželis svečių iš kito darželio, o ir mūsų  kelios grupės sujungtos, tai su trimečiais priešmokyklinukai kartu, auklėtojos svetimos, toks chaosas. Gal reikėjo visai nevesti  :hmm:  (bet pabijojau išeiti iš proto su 2 vaikais namie  :D )

Kol kas savo "atostogoms" turėjau tokį planą:

kasdien sportuoti, žiūrėti po filmą, po 2 serialo serijas, megzti, skaityti, tvarkytis, žaisti su vaikais po 1 stalo žaidimą su kiekvienu kasdien, su sūnum rytais eiti į parką į rolerių-skeiterių aikštelę, kur jis mokinsis daryti triukus su paspirtuku, vakarais vaikščioti su pana lauke kasdien, dar kasdien skirti laiko kiaulytėms, veido masažui ir skaitymo praktikai su dukra. Spėkit, ar spėju tai - nespėju, net ir nedirbdama  :lol:  :lol:

Semtama, mes šeštadienį gi turim išvažiuot į Gižycką. Pažiūrėjau prognozę - vien lietus 10 dienų į priekį  :oh: Nu ką, imu skaitymą, mezgimą ir visus tuos stalo žaidimus  :lol: , ir tupėsim namukyje  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 07 04, 14:08)
Jeigu ką, tai mano vaikui tik 2m ir į darželį tik rudenį... Prie ko šiuo atveju finansai? 🤔

Tai ir darbas nuo rudens kaip suprantu? Na finansai visada aktualu smile.gif juk is oro negyvenam.
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 07 04, 10:42)
Maža smulkmena, bet mokytojams mamadieniai negalioja ir per mokinių atostogas, šalčius bei karantinus jie vistiek eina į darbą (vasarą atostogas irgi sutrumpino) 🙂  Ir į šventės vaikų mokykloje lengvai neišlėksi... Dar galvoju...

Nepriklauso mamadieniai? blink.gif blink.gif nežinojau. blink.gif
Jei supratingas direktorius, tikrai nevers kiekvieną dieną eiti į darbą mokinių atostogų metu, o jei "kirvis", tai ir šiaip pas tokį neverta dirbti. smile.gif Šiuo metu aš turiu tris vadovus. Visi jie atsižvelgia į mano asmeninius poreikius, sąlygas. Kitaip tikrai išeičiau ir nedirbčiau.

Kita vertus pas tave namie 4 vaikai. Ir šiaip veiklos per akis, neskaičiuojant vaikų renginių mokykloje ir nekalbant apie valdišką darbą. Įsivaizduoju, kad tikrai sunku nuspręsti, kaip pasielgti...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 07 04, 12:19)
<p>Labas  smile.gif</p>
<p>Pirma savaitė, kaip nedirbu. Paskutinės kelios savaitės darbe buvo kažkokia kančia, jau viskas taip erzino, kad skaičiavau dienas iki pabaigos.. Nors pati paskutinė diena buvo gan smagi, bendradarbiai man neleido dirbti, gėrėm vyną, valgėm tortą, ištisai priiminėjau svečius iš kitų skyrių, ateidavo žmonės su atsisveikinimo kalbom, o nuo pietų mane paleido namo, gavau net dovaną (knygą, apie kurią gal prieš pusmetį užsiminiau, kad norėčiau perskaityti), taip pat įteikė gėlių ir kolektyvo nuotrauką, aprašytą palinkėjimais - nuoširdžiai buvau nustebus, maniau, nieks ten manęs nemėgsta  biggrin.gif  </p>
<p> </p>
<p>Šiandien buvau biržoje. Kursai man nepriklauso, tad reiks ieškot pačiai. Kitą kartą apsilankyti reikės tik rugpjūtį. Aplamai visas vizitas trūko gal 5 min. Gerai, kad internete paskaičiau, kas kaip  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Blogiausia, kad nenutuokiu ką toliau daryti, jei lankyti kursus - kokios srities? Tokius klausimus kėliau sau ir prieš pusmetį, nu niekaip neužčiuopiu kelio. Žinau tik, kad stumt dienas ofise nenoriu, bent jau ne po pilną dieną  doh.gif</p>
<p> </p>
<p>Šią sav vyras (kaip visad) komandiruotėje. Paną liepą vesiu į darželį pusdieniui. Priėmė mūsų darželis svečių iš kito darželio, o ir mūsų  kelios grupės sujungtos, tai su trimečiais priešmokyklinukai kartu, auklėtojos svetimos, toks chaosas. Gal reikėjo visai nevesti  hmm.gif  (bet pabijojau išeiti iš proto su 2 vaikais namie  biggrin.gif )</p>
<p> </p>
<p>Kol kas savo "atostogoms" turėjau tokį planą:</p>
<p>kasdien sportuoti, žiūrėti po filmą, po 2 serialo serijas, megzti, skaityti, tvarkytis, žaisti su vaikais po 1 stalo žaidimą su kiekvienu kasdien, su sūnum rytais eiti į parką į rolerių-skeiterių aikštelę, kur jis mokinsis daryti triukus su paspirtuku, vakarais vaikščioti su pana lauke kasdien, dar kasdien skirti laiko kiaulytėms, veido masažui ir skaitymo praktikai su dukra. Spėkit, ar spėju tai - nespėju, net ir nedirbdama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Semtama</strong>, mes šeštadienį gi turim išvažiuot į Gižycką. Pažiūrėjau prognozę - vien lietus 10 dienų į priekį  doh.gif Nu ką, imu skaitymą, mezgimą ir visus tuos stalo žaidimus  lotuliukas.gif , ir tupėsim namukyje  doh.gif​ </p>

Oho, ir Lenkijoje lietus? blink.gif blink.gif Nieko sau, pats atostogų metas ir va kaip oras pamaišė. unsure.gif

Tau sėkmės tinkamo darbo paieškose. 4u.gif 4u.gif Na bet ir prisiplanavai veiklos. rolleyes.gif Nustebčiau, jei tiek daug visko spėtum. biggrin.gif

Mano dukros atostogauja nuo pirmadienio. Mūsų darželis užsidarė vasarai, o į kitą neleidau. Dar kol aš dirbu, išleidome pas senelius. Ryt parsivežu, ir tuomet galėsiu galvoti veiklas, kuom užimti dienas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 07 04, 16:26)
Nepriklauso mamadieniai?  blink.gif  blink.gif  nežinojau.  blink.gif
Jei supratingas direktorius, tikrai nevers kiekvieną dieną eiti į darbą mokinių atostogų metu, o jei "kirvis", tai ir šiaip pas tokį neverta dirbti.  smile.gif  Šiuo metu aš turiu tris vadovus. Visi jie atsižvelgia į mano asmeninius poreikius, sąlygas. Kitaip tikrai išeičiau ir nedirbčiau.

Kita vertus pas tave namie 4 vaikai. Ir šiaip veiklos per akis, neskaičiuojant vaikų renginių mokykloje ir nekalbant apie valdišką darbą. Įsivaizduoju, kad tikrai sunku nuspręsti, kaip pasielgti...

Dėl mamadienių nežinau, neėmiau nė vieno. Dėl darbo mokinių atostogų metu turbūt priklauso nuo direktoriaus, pas mus dažniausiai dirbama iš namų. O ir šiaip daug ką galima paderinti.
Mano irgi abu vaikai atostogauja, tai praktiškai gyvena lauke biggrin.gif
O aš bandau grįžti prie siuvimo, dar po truputį sportuoju.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2019 07 04, 13:23)
Tai ir darbas nuo rudens kaip suprantu? Na finansai visada aktualu smile.gif juk is oro negyvenam.

Negyvenam 🙂 Darbo birža paskyrė išmoką daugiau nei gaudavau motinystės pašalpos 9mėn blink.gif Tai šitoj srity blogai nėra 🙂

QUOTE(semtama @ 2019 07 04, 15:26)
Nepriklauso mamadieniai?  blink.gif  blink.gif  nežinojau.  blink.gif
Jei supratingas direktorius, tikrai nevers kiekvieną dieną eiti į darbą mokinių atostogų metu, o jei "kirvis", tai ir šiaip pas tokį neverta dirbti.  smile.gif  Šiuo metu aš turiu tris vadovus. Visi jie atsižvelgia į mano asmeninius poreikius, sąlygas. Kitaip tikrai išeičiau ir nedirbčiau.

Tai va. Po darbo dienos mokykloje dar lauktų antra pamaina pamokų ruošimo namie (su vaikais ir sau darbui) 😁
Atsakyti

IruteB, o kokių dar turi variantų?  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 07 05, 10:33)
<p><strong>IruteB</strong>, o kokių dar turi variantų?  smile.gif </p>

Šiuo metu jokių, bet kol kas ir neskubu, nes iki rudens beveik 2mėn 🙂
Atsakyti