<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72449057" data-time="1559990194">
<div>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72449057" data-time="1559990194">
<div>
<p>O kaip vyksta jusu pasimatymai? Esi sakius, kad vyras mazai kalba, kaip leidziat laika?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Mažai kalba, daugiau klauso
Bet tik per pasimatymus ir yra proga aptarti svarbius dalykus, planus ateičiai ir tt Ir man yra proga išsikalbėti, nes kasdieniam gyvenime galima sakyti nebendraujam, susirašom per whatsapp iš skirtingų kambarių, ką reikia padaryti buity ir tiek
</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Tai va, paskutinės mūsų naujienos:</p>
<p>sūnus įstojo į KTU licėjų
Džiaugiasi be galo, ketvirtadienį šventėm - užsisakėm picą, šokom, dainavom
</p>
<p> </p>
<p>Penktadienį buvo pradinukų išleistuvės, be galo nuobodus renginys, o dar per tokius karščius
Kadangi pas mus normalių išleistuvių nesuorganizavo, tai buvo tik ceremonija salėje. Vaikai dainavo, mokytojos sakė kalbas. Mokytoja visiems mokiniams padovanojo po knygą (už tėvelių pinigus), ir pirmūnai gavo po knygą taip pat, tai turim 2 knygas nunešti į biblioteką padovanot, nes mano tikrai mėgstantys skaityti vaikas nė už ką tokių neskaitys (Balio Sruogos eilėraščiai ir dar kažkas iš tos pačios operos...
). Dar sodinom medelį mokyklos kieme, na kaip sodinom - kokie 3 sodino, visi likę kankinosi saulėkaitoj. Paskui kiekviena šeima asmeniškai atsisveikino su mokytoja, apsikabino, ochhhh... Nors buvo tokių jautrių vaikų, kurie verkė ir tt, na mūsų šeimai tai kažkokia kančia buvo
</p>
<p> </p>
<p>Savaitgaliui važiavom su palapinėm į Anykščius, prie Rubikių. Šeštadienį kiek per karšta buvo, visgi praėjom Medžių lajų taku ir basų pėdų taku. Sekmadienį grįžtant užsukom į Burbiškių dvarą. Visas kitas laikas - tinginių poilsis prie ežeriuko
</p>
Šeštadienį pas mano tėvus dažėme lauko virtuvės išorę daugiausia mudu su Tadu