Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :)

Tylit?  :D

Vakar mano dičkis buvo Klp Dinoparke. Liko labai patenkintas. Anksčiau mes esam buvę 2 tokiuose parkuose Lenkijoje, aišku, jis dar mažiukas buvo, vėliau vakare peržiūrėjom nuotraukas iš tų 2 kelionių, kad prisimintų  :) Aš labai džiaugiuosi, kad nuvažiavo, nes sesė mūsų kažko bijo tų dinozaurų, tai patys nebūtųme važiavę, o ir su kolektyvu, draugais visai kitas įspūdis  :)

Liko nebedaug mokslo metų dienų, tvarkaraštis šiai ir kitai savaitei:

šian ateis kažkurio vaiko tėvas bei šventė parke

pirmadienį spektaklis, šokių konkursas, piešimas ant asfalto

antradienį - apdovanojimų įteikimai pirmūnams ir tt, orientacinio sporto varžybos

trečiadienį - talentų šou, vasarą gimusių gimtadieniai

ketvirtadienį - vėl spektaklis, saugaus eismo konkursas

penktadienį - išleistuvės  :D​  

Atsakyti
Labas 🙂 Su Tadu užsiregistravome www.vasarasuknyga.lt iššūkiui ir susitarėme skaityti bent po knygą per savaitę 🙂 Reikia dabar sugalvoti, kaip vasaros pabaigoje apsidovanosime 🤔 Aš tai kaip aš, bet jam reikia kokio nors paskatinimo 🤔
Atsakyti

Labas 🙂 Su Tadu užsiregistravome www.vasarasuknyga.lt iššūkiui ir susitarėme skaityti bent po knygą per savaitę 🙂 Reikia dabar sugalvoti, kaip vasaros pabaigoje apsidovanosime 🤔 Aš tai kaip aš, bet jam reikia kokio nors paskatinimo 🤔

IruteB, 2 vasaras mano sūnus dalyvavo, tai iš bibliotekos gaudavo dovaną - knygą ir kokią smulkmenėlę  :) 

Šiemet irgi dalyvaus  :) 

Pasidalyk paskui, kokias knygas pasirinkot kiekvienai užduočiai  :)​ 

Atsakyti

Pas mus naujienos tokios: savaitgalį buvom Klaipėdoj, šventėm mano mamos gimtadienį. Dovanojom siurblį ir išmanųjų telefoną. Dėl telefono apsidžiaugė, o dėl siurblio ne  :D  Sakė, ir jos senas dar geras, naujo nė neišpakavo, laikys spintoj, kol senas galūtinai suluš  :oh:

Šeštadienį buvom Palangos dienose, smagu, patiko. Sūnus nuėjo į siaubo kambarį, dukrą - į  vaikišką spektaklį bei ant veido gavo piešinį. Pasisukiojom mugėje, nuėjom iki jūros.

Vakare su vyru ėjom  "į pasimatymą", buvom prie jūros, paskui restorane, paskui naktiniam klube  :oh:  Parsivilkom paryčiais. Seniai jau aš taip...

Sekmadienį važiavom į Japonišką sodą bei kepėm šašlykus Kartenoj. Japoniškas sodas dar labai lėtai kūriasi, nuvylė prieš kelerius metus, nuvylė ir šiemet... :sleep:

Pirmadienį pranešiau darbe, kad išeinu nuo liepos. Vietoj manęs nieko neieškos. Per vasarą į dekretus išeina dar 4 moterys iš skirtingų skyrių - vietoj jų irgi naujų žmonių neims...Įmonėje finansinė krizė...  Perskirstys darbus tarp likusių ir tiek  :sleep:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 06 06, 08:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72447405" data-time="1559736798"><div><p>Labas 🙂 Su Tadu užsiregistravome www.vasarasuknyga.lt iššūkiui ir susitarėme skaityti bent po knygą per savaitę 🙂 Reikia dabar sugalvoti, kaip vasaros pabaigoje apsidovanosime 🤔 Aš tai kaip aš, bet jam reikia kokio nors paskatinimo 🤔</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, 2 vasaras mano sūnus dalyvavo, tai iš bibliotekos gaudavo dovaną - knygą ir kokią smulkmenėlę  smile.gif </p><p>Šiemet irgi dalyvaus  smile.gif </p><p>Pasidalyk paskui, kokias knygas pasirinkot kiekvienai užduočiai  smile.gif​ </p>

Aš jau užregistravau geltonu viršeliu Nora Robertas „Vidurdienis“, lietuvių autoriaus Rūta Šepetys „Tarp pilkų debesų“ ir tuoj užregistruosiu vardo raidės Tess Geritsen „Išlikusieji“ 🙂 Liko dvi, bet dar neišsirinkau 🤔

Tadas perskaitė geltonu viršeliu Rebeka Una „Barbora ir pelkių senelis“. Baiginėja apie keliones Žiulis Vernas „Kelionė į žemės centrą“ (iš „Iliustruotos didžiosios klasikos“, nes turėjo iš bibliotekos, tai gautą dovanų „Nieko rimto“ leidyklos skaitys vėliau). Paskui žada skaityti „Tomo Sojerio nuotykius“. Kitų dar neišsirinko.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 06 06, 08:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72447405" data-time="1559736798"><div><p>Labas 🙂 Su Tadu užsiregistravome www.vasarasuknyga.lt iššūkiui ir susitarėme skaityti bent po knygą per savaitę 🙂 Reikia dabar sugalvoti, kaip vasaros pabaigoje apsidovanosime 🤔 Aš tai kaip aš, bet jam reikia kokio nors paskatinimo 🤔</p></div></blockquote><p><strong>IruteB</strong>, 2 vasaras mano sūnus dalyvavo, tai iš bibliotekos gaudavo dovaną - knygą ir kokią smulkmenėlę  smile.gif </p><p>Šiemet irgi dalyvaus  smile.gif </p><p>Pasidalyk paskui, kokias knygas pasirinkot kiekvienai užduočiai  smile.gif​ </p>

Aš jau užregistravau geltonu viršeliu Nora Robertas „Vidurdienis“, lietuvių autoriaus Rūta Šepetys „Tarp pilkų debesų“ ir tuoj užregistruosiu vardo raidės Tess Geritsen „Išlikusieji“ 🙂 Liko dvi, bet dar neišsirinkau 🤔

Tadas perskaitė geltonu viršeliu Rebeka Una „Barbora ir pelkių senelis“. Baiginėja apie keliones Žiulis Vernas „Kelionė į žemės centrą“ (iš „Iliustruotos didžiosios klasikos“, nes turėjo iš bibliotekos, tai gautą dovanų „Nieko rimto“ leidyklos skaitys vėliau). Paskui žada skaityti „Tomo Sojerio nuotykius“. Kitų dar neišsirinko.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 06 06, 07:17)
Vakare su vyru ėjom  "į pasimatymą", buvom prie jūros, paskui restorane, paskui naktiniam klube  doh.gif  Parsivilkom paryčiais. Seniai jau aš taip...

O kaip vyksta jusu pasimatymai? Esi sakius, kad vyras mazai kalba, kaip leidziat laika?
Atsakyti

O kaip vyksta jusu pasimatymai? Esi sakius, kad vyras mazai kalba, kaip leidziat laika?

Mažai kalba, daugiau klauso  :D  Bet tik per pasimatymus ir yra proga aptarti svarbius dalykus, planus ateičiai ir tt Ir man yra proga išsikalbėti, nes kasdieniam gyvenime galima sakyti nebendraujam, susirašom per whatsapp iš skirtingų kambarių, ką reikia padaryti buity ir tiek  :(

Tai va, paskutinės mūsų naujienos:

sūnus įstojo į KTU licėjų  :victory2:  Džiaugiasi be galo, ketvirtadienį šventėm - užsisakėm picą, šokom, dainavom  :sokiai:

Penktadienį buvo pradinukų išleistuvės, be galo nuobodus renginys, o dar per tokius karščius  :sad: Kadangi pas mus normalių išleistuvių nesuorganizavo, tai buvo tik ceremonija salėje. Vaikai dainavo, mokytojos sakė kalbas. Mokytoja visiems mokiniams padovanojo po knygą (už tėvelių pinigus), ir pirmūnai gavo po knygą taip pat, tai turim 2 knygas nunešti į biblioteką padovanot, nes mano tikrai mėgstantys skaityti vaikas nė už ką tokių neskaitys (Balio Sruogos eilėraščiai ir dar kažkas iš tos pačios operos... :ninja: ). Dar sodinom medelį mokyklos kieme, na kaip sodinom - kokie 3 sodino, visi likę kankinosi saulėkaitoj. Paskui kiekviena šeima asmeniškai atsisveikino su mokytoja, apsikabino, ochhhh... Nors buvo tokių jautrių vaikų, kurie verkė ir tt, na mūsų šeimai tai kažkokia kančia buvo  :ninja:

Savaitgaliui važiavom su palapinėm į Anykščius, prie Rubikių. Šeštadienį kiek per karšta buvo,  visgi praėjom Medžių lajų taku ir basų pėdų taku. Sekmadienį grįžtant užsukom į Burbiškių dvarą. Visas kitas laikas - tinginių poilsis prie ežeriuko  :vacation1:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 10 birželio 2019 - 08:09
QUOTE(dontstop @ 2019 06 10, 08:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72449057" data-time="1559990194">
<div>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="72449057" data-time="1559990194">
<div>
<p>O kaip vyksta jusu pasimatymai? Esi sakius, kad vyras mazai kalba, kaip leidziat laika?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Mažai kalba, daugiau klauso  biggrin.gif  Bet tik per pasimatymus ir yra proga aptarti svarbius dalykus, planus ateičiai ir tt Ir man yra proga išsikalbėti, nes kasdieniam gyvenime galima sakyti nebendraujam, susirašom per whatsapp iš skirtingų kambarių, ką reikia padaryti buity ir tiek  verysad.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Tai va, paskutinės mūsų naujienos:</p>
<p>sūnus įstojo į KTU licėjų  victory.gif  Džiaugiasi be galo, ketvirtadienį šventėm - užsisakėm picą, šokom, dainavom  sokiai.gif</p>
<p> </p>
<p>Penktadienį buvo pradinukų išleistuvės, be galo nuobodus renginys, o dar per tokius karščius  sad.gif Kadangi pas mus normalių išleistuvių nesuorganizavo, tai buvo tik ceremonija salėje. Vaikai dainavo, mokytojos sakė kalbas. Mokytoja visiems mokiniams padovanojo po knygą (už tėvelių pinigus), ir pirmūnai gavo po knygą taip pat, tai turim 2 knygas nunešti į biblioteką padovanot, nes mano tikrai mėgstantys skaityti vaikas nė už ką tokių neskaitys (Balio Sruogos eilėraščiai ir dar kažkas iš tos pačios operos... ninja.gif ). Dar sodinom medelį mokyklos kieme, na kaip sodinom - kokie 3 sodino, visi likę kankinosi saulėkaitoj. Paskui kiekviena šeima asmeniškai atsisveikino su mokytoja, apsikabino, ochhhh... Nors buvo tokių jautrių vaikų, kurie verkė ir tt, na mūsų šeimai tai kažkokia kančia buvo  ninja.gif</p>
<p> </p>
<p>Savaitgaliui važiavom su palapinėm į Anykščius, prie Rubikių. Šeštadienį kiek per karšta buvo,  visgi praėjom Medžių lajų taku ir basų pėdų taku. Sekmadienį grįžtant užsukom į Burbiškių dvarą. Visas kitas laikas - tinginių poilsis prie ežeriuko  vacation1.gif​ </p>

Sveikinu įstojus! 🙂

Tadas gavo 9 padėkas/diplomus/pagyrimo raštus + pirmūno statulėlę blink.gif wub.gif ax.gif Kostas diplomą wub.gif ax.gif Ir aš padėką už pagalbą mokykloje ax.gif rolleyes.gif Po šventės pasivažinėjome po Tauragės/Jurbarko rajoną ir kavinėje pavalgėm ax.gif

Šeštadienį pas mano tėvus dažėme lauko virtuvės išorę – daugiausia mudu su Tadu ax.gif

Tadas kibo į „Tomo Sojerio nuotykius“ ax.gif
Atsakyti

Sveikinu įstojus! 🙂

Tadas gavo 9 padėkas/diplomus/pagyrimo raštus + pirmūno statulėlę blink.gifwub.gifax.gifKostas diplomą wub.gifax.gifIr aš padėką už pagalbą mokykloje ax.gifrolleyes.gifPo šventės pasivažinėjome po Tauragės/Jurbarko rajoną ir kavinėje pavalgėm ax.gif

Šeštadienį pas mano tėvus dažėme lauko virtuvės išorę – daugiausia mudu su Tadu ax.gif

Tadas kibo į „Tomo Sojerio nuotykius“ ax.gif

Ačiū  :4u: 

Nu Tadas ir šaunuolis, 9 diplomai, nieko sau  :blink: 

Atsakyti
IruteB, dontstop - na ir šaunuoliai jūsų vaikai bigsmile.gif smagu, yra kuo pasigirti. smile.gif

Aš užsikasus darbais, netoli atostogos, tai norisi iki jų visus reikalus pabaigti.

Praeitą savaitgalį ir mes vyresnėlės išleistuvių proga važiavom į Anykščius su visa jos grupe. Buvom lajų take, labirintų parke ir žiemos rogutėse. Ekskursija visiems labai patiko. Kai kurie tėvai sako, kad ir kitais metais reikės kažką panašaus susiorganizuoti, kai bus jau tikros išleistuvės iš darželio.
Nuo birželio pradžios mano didžioji jau priešmokyklinėje grupėje. Laukė, norėjo ten eiti baisiausiai, o po trijų dienų ašaros, kad nepatinka. Priežastys, nes liepia valgyti, turi pati pasikloti lovą pietų miegui (atsinešti gultus, čiužinius ir patalynę, po miego viską išnešti atgal į kitą patalpą), po anglų kalbos būrelio pati turi susirasti savo grupę, kuri paprastai būna lauke, neaišku kurioje aikštelėje. Ir šiaip, tikėjosi, kažko stebuklingo-ypatingo, o kaip pati sako, nieko tokio nebuvo. unsure.gif Kągi, tenka priprasti prie realybės. smile.gif

Mažoji nuo savaitgalio su temperatūra. "Parėjo" gerklė. Šiąnąkt tik pusę nakties miegojau, dabar darbe kaip zombis, unsure.gif vyras namie su ja. Ryt vežu pas senelius. Jei iki kitos savaitės nepasveiks, nežinau ką reikės daryti. Taip nesinori imti biuliotenius prieš atostogas. Nekalbant apie darbus, nusimuštume atostoginius tiek aš, tiek vyras.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 06 12, 10:21)
IruteB, dontstop - na ir šaunuoliai jūsų vaikai  bigsmile.gif  smagu, yra kuo pasigirti.  smile.gif

Aš užsikasus darbais, netoli atostogos, tai norisi iki jų visus reikalus pabaigti.

Praeitą savaitgalį ir mes vyresnėlės išleistuvių proga važiavom į Anykščius su visa jos grupe. Buvom lajų take, labirintų parke ir žiemos rogutėse. Ekskursija visiems labai patiko. Kai kurie tėvai sako, kad ir kitais metais reikės kažką panašaus susiorganizuoti, kai bus jau tikros išleistuvės iš darželio.
Nuo birželio pradžios mano didžioji jau priešmokyklinėje grupėje. Laukė, norėjo ten eiti baisiausiai, o po trijų dienų ašaros, kad nepatinka. Priežastys, nes liepia valgyti, turi pati pasikloti lovą pietų miegui (atsinešti gultus, čiužinius ir patalynę, po miego viską išnešti atgal į kitą patalpą), po anglų kalbos būrelio pati turi susirasti savo grupę, kuri paprastai būna lauke, neaišku kurioje aikštelėje. Ir šiaip, tikėjosi, kažko stebuklingo-ypatingo, o kaip pati sako, nieko tokio nebuvo.  unsure.gif  Kągi, tenka priprasti prie realybės.  smile.gif

Mažoji nuo savaitgalio su temperatūra. "Parėjo" gerklė. Šiąnąkt tik pusę nakties miegojau, dabar darbe kaip zombis,  unsure.gif  vyras namie su ja. Ryt vežu pas senelius. Jei iki kitos savaitės nepasveiks, nežinau ką reikės daryti. Taip nesinori imti biuliotenius prieš atostogas. Nekalbant apie darbus, nusimuštume atostoginius tiek aš, tiek vyras.

Sveikatos!

Kostui irgi bus kita mokytoja 1kl, bet jis džiaugiasi – persikels į koridorių pas brolį bigsmile.gif
Atsakyti

IruteB, dontstop - na ir šaunuoliai jūsų vaikai bigsmile.gifsmagu, yra kuo pasigirti. smile.gif

Nuo birželio pradžios mano didžioji jau priešmokyklinėje grupėje. Laukė, norėjo ten eiti baisiausiai, o po trijų dienų ašaros, kad nepatinka. Priežastys, nes liepia valgyti, turi pati pasikloti lovą pietų miegui (atsinešti gultus, čiužinius ir patalynę, po miego viską išnešti atgal į kitą patalpą), po anglų kalbos būrelio pati turi susirasti savo grupę, kuri paprastai būna lauke, neaišku kurioje aikštelėje. Ir šiaip, tikėjosi, kažko stebuklingo-ypatingo, o kaip pati sako, nieko tokio nebuvo. unsure.gifKągi, tenka priprasti prie realybės. smile.gif

Mažoji nuo savaitgalio su temperatūra. "Parėjo" gerklė. Šiąnąkt tik pusę nakties miegojau, dabar darbe kaip zombis, unsure.gifvyras namie su ja. Ryt vežu pas senelius. Jei iki kitos savaitės nepasveiks, nežinau ką reikės daryti. Taip nesinori imti biuliotenius prieš atostogas. Nekalbant apie darbus, nusimuštume atostoginius tiek aš, tiek vyras.

Tikriausiai buvot visgi vasaros rogutėse, ne žiemos :)

Sveikatos mažajai  :4u:

--------------

Pas mus darbe mažina etatus. Per šią sav atleido 2 žmones. Visi sėdi dreba ir galvoja, kas sekantis  :unsure:

--------------

Pradėjau planuoti svetainės remontą. Kadangi savaitgalis nusimato karštas, slėpsimės prekybcentriuose, pradėsim nuo Senukų ir Ermitažo  :)​ 

Atsakyti