QUOTE(relita @ 2019 05 22, 18:56)
Labas,
Kaip gyvenat?
Mano mažius vėjaraupiais susirgo. daržely keliose grupėse daug sergančių, pasmane mokykloje irgi yra keli, kaimynų mergaitės sirgo. Neišvengėm ir mes. spuogų neperdaugiausiai, bet temperatūra kyla vos ne iki 39. Buvom pas gydytoja, net keista, bet leido į lauką, tik liepė vengti tiesioginės saulės. bet dar palauksiu, kol nekarščiuos.
Sveikatos!
Mūsų vaikų mokyklojedarželyje irgi serga vaikai, bet ir mano, ir brolio vaikai kol kas atsilaiko. Nežinau, ar gerai 🤔
Tadui seilių liaukų uždegimas, bet ne karščiuoja, tyrimai normos ribose, tai gydymo kaip ir nėra ir į mokyklą eina 🙂
Važiavo neseniai su klase apžiūrėti rajono piliakalnius, paskui rašė rašinėlius ir mokytoja geriausiu išrinko Tado bus spaudoje
Ryt Kosto klasės mamyčių ir tėvelių šventė 🙂
Papildyta:
Logopedės paprašiau įvertinti Aleksą, tai buvo pasikvietusi. Sakė, kad iš esmės viskas gerai, tik spalvų pavadinimus ne visus pasako 🙂 Jei kažko nežino, atsako Mama man nesakė 😁😁😁 Rudenį žada pasiimti reguliariai, jei tik turės galimybę, nes nors ir nėra didelių bėdų, nepakenks 🙂
Kostą pavadino gudručiu, nes didelių bėdų nėra, o šveplavimas didelė dalimi dėl greito kalbėjimo 🙂