sveikinimai jubiliatams
aš vyro vieno irgi neišleisčiau ilgesniam laikui, abejoju ar jis vienas važiuotų. kaip dontstop sako, gi pilna kitų pramogų. o dar kita šalis, išvis faina
man su vaikais siūlo važiuot į portugaliją. atsisakiau, nors kompanija tikrai sava, bet be vyro nenoriu.
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 09:52)
<p>Kodėl manai, kad prašys pastoviai? Sūnų mes pravežėm irgi per vieną pirmųjų jo gimtadienių vieną kartą, daugiau neprašė </p>
<p> </p>
<p> Močiutė lyg žadėjo ateit šiandien ar ryt </p>
Gal ir neprašytų... Bet, visgi turiu nuojautą, kad prašys...
Ačiū už sveikinimus!
Uogos vyrukui sveikinimai! Aguončiko berniukui sveikinimai! Jei ką pamiršau, sveikinu taip pat!
Mano dvimetis dainuoja "Tožik tožik
mū mū" - rusiška dainelė iš youtube apie traktorius "Silnij traktor" serija ("Pa palam silnij traktor edit vam...")
Pyrago nupirkom vakarui (kai broliai grįš), tai jau išsireikalavo...
Dovaną simbolinę Aleksui broliai popiet išrinks, nes visko pilna namie, o popiet brolis prašė pas tėvus ateit (brolienė siūlosi manikiūrą padaryt), tai ten ir žvakutes užpūsim
Uogos vyrukui sveikinimai! Aguončiko berniukui sveikinimai! Jei ką pamiršau, sveikinu taip pat!
mū mū" - rusiška dainelė iš youtube apie traktorius "Silnij traktor" serija ("Pa palam silnij traktor edit vam...")
Dovaną simbolinę Aleksui broliai popiet išrinks, nes visko pilna namie, o popiet brolis prašė pas tėvus ateit (brolienė siūlosi manikiūrą padaryt), tai ten ir žvakutes užpūsim
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 08:53)
<p>Baimės akys didelės, pasitikrink, bus ramiau Gal cista ten tik </p>
Gal cista, nenusimanau tuos reikaluos..bet tas maudimas jau ikyrejo, grynai istisai..
Siandien dar palauksiu, ryt skambinsiu registruotis.
Adelijos nera kam palikt, gaus vyras porai val grizt.
Semtama, priminei PAP testa, man dare nestumo pradzioj, kai pasakiau, jog pas ginekologe buvau pries 10 metu.
Gavo Adelia dovanu mokomaji vaikiska laptopa, raides jau visas zino, o kitos uzduotys per sunkios, galvoju paslepsiu dar, kad nesimetytu. Duosiu uz keliu men.
Dontstop, rasei, kad Jogaile vis kartoja, kad bijo akies.
Maniske isikandus 'nuimk plauka'.
Buvo kazkada ant lupos plaukas, ir viskas, dabar 'n' kartu per diena ateina, ima mano ranka, sako, nuimk plauka..sianakt 1val.atsibudo, pirmi zodziai- nuimk plauka..
QUOTE(IruteB @ 2017 01 16, 10:17)
Ačiū už sveikinimus!
Su gimtadieniu ir Aleksą! Berods dar simos šiandien. Jau nikas užkrito..
Dontstop, niekaip nesibaigė. Iš esmės tai buvo jos pasimaivymas tuo klausimu ir tiek. Diedukas sakė tikrai atvažiuos. Mama čia bandė praslysti tai burbėdama
SVEIKINU VISUS TRIS SU GIMTADIENIU!!!
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 09:19)
Fainule Jogaile
Matau, gavo Puzlino dovanu, Motiejaus mylymiausia delione jau kokiu puse metu. Turi visokiu, bet si- favorite.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 16, 09:18)
Cia dabar, ko ten bijoti?
QUOTE(dontstop @ 2017 01 16, 11:01)
Aš tai būčiau važiavus kartu, nors slidinėti nemoku Vis tiek kalnų kurorte pilna ir kitų pramogų: pardės, kavinės, SPA... vyras galėtų slidinėt, aš su vaikais kitaip leist laiką, vakarais kartu + karts nuo karto kažkokios ekskursijos kartu į muziejus, urvus ir pan. Net šiaip pasivaikščiot papėdėje, pasigrožėt, grynu oru pakvėpuot, viešbutyje patinginiaut su knyga ir mezginiu smagiau, nei namuose vienai likt O dar Austrija, kalnų regionas, ten gi pasakiškai gražu </p>
<p>Koks tavo vyras aktyvus Baseinas, slidės... </p>
<p>Koks tavo vyras aktyvus Baseinas, slidės... </p>
Jis važiavo su kelionių organizatoriumi, didelė grupė, su autobusu, apgyvendinimas kambariuose su kitais žmonėmis. Čia šeimai netinka. Jei važiuotume kartu tryse, tada taip, galima susidėliot laiką taip, kad visi turėtumėm ką veikti
O taip, mano vyras tikras ekstremalas visas ekstremalias pramogas yra išbandęs turbūt, o aš kaip tik - priešingai, man labiau patinka ramesnės veiklos. Drąsiausias dalykas, kokį teko patirt tai šuolis su parašiutu, bet čia dar kai jauna buvau
Aš ne iš tų žmonų, kurios be vyro negali ir niekur atskirai nevyksta. Nėra pas mus "leidžiu" "neleidžiu", pasitariam ir nusprendžiam. Nesugalvojau nei vienos priežasties, kodėl turėčiau nepritarti jo šitai kelionei. Tai jo pomėgis, aš slidinėt nemėgstu, dukra dar per maža tokiai kelionei (su ja nebent skrist lėktuvu, neįsivaizduoju ilgos kelionės mašina ar autobusu, ji gi nenusėdi, rėkia). Ir aš nesilaikau nuomonės, kad šeimai/porai būtinai reikia visur visada kartu važiuot.
Žinau, kad daugumai moterų tai nėra priimtina, mano brolienė išvis nugriūtų sužinojus, kad "išleidau" vyrą vieną
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 16, 10:03)
Aš ne iš tų žmonų, kurios be vyro negali ir niekur atskirai nevyksta. Nėra pas mus "leidžiu" "neleidžiu", pasitariam ir nusprendžiam. Nesugalvojau nei vienos priežasties, kodėl turėčiau nepritarti jo šitai kelionei.
Ir aš nesilaikau nuomonės, kad šeimai/porai būtinai reikia visur visada kartu važiuot.
Ir aš nesilaikau nuomonės, kad šeimai/porai būtinai reikia visur visada kartu važiuot.
Mano nuomone tokia pati.
Gerai jauciuos ir be vyro kazkur isvykus, jis vaziuoja be manes.
Neseniai i Olandija vaziavo i zvejyba keliom dienom, brolis eme seima, sesuo su vyru su vaikais buvo, ir pora vyru vieni, miegojo visi kazkokiam isnuomotam namely netoli vandens.
As nemegstu su mazu vaiku be patogumu, saltu oru i tokius 'turistiakus' vaziuot'.
Tai negi jam uzdraust dabar..
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 16, 10:02)
Cia dabar, ko ten bijoti?
Eik tu, man jau dabar sirdi musa pagalvojus apie vizita.
Kai lankais zmogus karta i desimt metu, baisu ta visa apziura..
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 01 16, 09:15)
man su vaikais siūlo važiuot į portugaliją. atsisakiau, nors kompanija tikrai sava, bet be vyro nenoriu.
Kaip vis tik idomu, visos esam skirtingos.. O kodel nenori, be vyro vienisa jauties, pasiilgsti labai ar kas..?
------------
Dontstop, kokia man juokinga Jogailes balta kepure, is kur gavot tokia su ausim?
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 16, 13:13)
Tai negi jam uzdraust dabar..
Va būtent
Bet kiekviena šeima skirtinga, kas vienai gerai, kitai ne. Svarbu abiem tinka ir patinka esamos "taisyklės".
Mano brolienė pvz mano broliui beveik niekur neleidžia eit vienam. Pora turi eit visur kartu ar niekur ir taškas. Pagal ją tai tipo nuvilios laisvą vyrą kas nors Bet ji nukentėjus nuo pirmo vyro neištikimybės, todėl gal šitaip dabar. Aš nenorėčiau kartu sulipus būt visą laiką, man net savaitgaliais kartais per daug namie trinties, norisi ir vienai pabūt, bet čia aš tokia, man reikia erdvės. O jei galvot, kad nuvilios kas nors vyrą, tai tada ir į parduotuvę vyrui negalima išeit vienam, maža kas
dontstop, ne į temą, kur tu kerpiesi? Gal žinai gerą kirpėją čia kur nors netoli?
Dontstop, rasei, kad Jogaile vis kartoja, kad bijo akies.
Maniske isikandus 'nuimk plauka'.
Buvo kazkada ant lupos plaukas, ir viskas, dabar 'n' kartu per diena ateina, ima mano ranka, sako, nuimk plauka..sianakt 1val.atsibudo, pirmi zodziai- nuimk plauka..
Nu ko tik tie vaikai nesugalvoja
Dontstop, niekaip nesibaigė. Iš esmės tai buvo jos pasimaivymas tuo klausimu ir tiek. Diedukas sakė tikrai atvažiuos. Mama čia bandė praslysti tai burbėdama
Supainiojau, kažkaip užsifiksavo, kad šiam savaitgaliui pas jus buvo išnuomotas kambarys, tai ir klausiau, atvyko ji galų gale ar ne