Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Aš trečiadienį Tado klasėje vedžiau klasės valandėlę (kartu su mokytoja) tema „Kaip jaučiamės, kai prarandame pojūčius?“ 🙂

Žaidimas.
Grupės po 3 narius.
Grupelėje 1 užrišamos akys – jis gali liesti detales ir kalbėti. Antras negali liesti detalių; mato, bet negali kalbėti – tik savo rankomis gali nukreipti nematančio draugo rankas. O trečias mato, kalba, tai gali patarti, bet negali liesti dėlionės. Įdomu stebėti, kaip dirba visa grupelė 🙂
Mes studentai dėliojome dvi dideles dėliones po 4 grupeles. Vienai komandai kliuvo įvairiaspalvis Europos žemėlapis, o mums žaliai geltonas Lietuvos su kaimynėmis – mums buvo sudėtingiau 🙂 Patogiau, kai dėlionių detalės stambesnės... Vaikai trečiokai ir vieną dėlionę turėjom paprastą, o kitą magnetinę, tai magnetinės sudėlioti nepavyko, o kitą 2 grupelės po 3 sudėliojo 🙂 Su vyresniais būtų įdomiau 🙂

Šiandien Kosto klasėje su priešmokyklinukais ir ketvirtokais pynėme verbas bigsmile.gif

Nuo trečiadienio po 6 m 3,5mėn atostogų esu bedarbė ax.gifPirmadienį į Užimtumo tarnybą 😎

IruteB, kaip spėji dalyvauti visose tose veiklose, kur palieki dukrą??

Kas per užimtumo tarnyba? :hmm:  Darbo birža?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 04 12, 16:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72411046" data-time="1555073103"><div><p>Aš trečiadienį Tado klasėje vedžiau klasės valandėlę (kartu su mokytoja) tema „Kaip jaučiamės, kai prarandame pojūčius?“ 🙂

Žaidimas.
Grupės po 3 narius.
Grupelėje 1 užrišamos akys – jis gali liesti detales ir kalbėti. Antras negali liesti detalių; mato, bet negali kalbėti – tik savo rankomis gali nukreipti nematančio draugo rankas. O trečias mato, kalba, tai gali patarti, bet negali liesti dėlionės. Įdomu stebėti, kaip dirba visa grupelė 🙂
Mes studentai dėliojome dvi dideles dėliones po 4 grupeles. Vienai komandai kliuvo įvairiaspalvis Europos žemėlapis, o mums žaliai geltonas Lietuvos su kaimynėmis – mums buvo sudėtingiau 🙂 Patogiau, kai dėlionių detalės stambesnės... Vaikai trečiokai ir vieną dėlionę turėjom paprastą, o kitą magnetinę, tai magnetinės sudėlioti nepavyko, o kitą 2 grupelės po 3 sudėliojo 🙂 Su vyresniais būtų įdomiau 🙂

Šiandien Kosto klasėje su priešmokyklinukais ir ketvirtokais pynėme verbas vartotojo įkelta nuotrauka

Nuo trečiadienio po 6 m 3,5mėn atostogų esu bedarbė vartotojo įkelta nuotraukaPirmadienį į Užimtumo tarnybą 😎</p></div></blockquote><p>IruteB, kaip spėji dalyvauti visose tose veiklose, kur palieki dukrą??
</p><p>Kas per užimtumo tarnyba? hmm.gif  Darbo birža?
</p>

Vyras bedarbis 😎 Turi individualią veiklą, bet susiderinam 🙂 Šiandien, pvz., nuvežė mano brolienei, nes su mano broliu po laukuose traktoriais darbavosi... Jei nebūtų kam palikti, šiandien galėjau vežtis kartu – vaikų ji nevengia 🙂 Bet Aleksas irgi namie, nes sloga baisi, tai su dviem jau sunkiau 🙂 Bet irgi įmanoma ax.gif

Aha, ta pati 😁
Atsakyti
Dontstop, o kur tevas apsistoja, kai Kaune buna?

Jums kelione masina iprastas reikalas.. mes zadam liepa su auto i Lietuva vykti, jau dabar bloga pagalvojus, bet turim vilti, kad su didesne nebus taip sunku. wacko.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Sūnus darbą apgynė, gavo 10 su pagyrimu.

Pasimatėm su mano tėvu, net 2 dienas bendravom. Savaitę sėdėjo tylėjo, dabar kaip pratrūko, nori kasdien matytis. Šeštadienį aplankėme močiutę, ji jau grįžus iš ligoninės, jaučiasi gerai, laukia reabilitacijos.

Sekmadienį važiavom į mugę su tėvu, dieną jis pas mus svečiavosi, vakare į restoraną važiavom. Džiugu, kad nori bendrauti su anūkais, bet likę mūsų vakarai bus užimti pasiruošimui kelionei, tai nžn... Susitarėm, kad jam paliksime kiaulytes prižiūrėti, dabar labai suabejojau :unsure:  Jis neatsakingas, nuolat viską pamiršta, paveda, pageria... Nežinau net :hmm:

Dzeuse, tėvas apsistojo pas savo mamą, t y mano močiutę :4u:

Mano nuomone - bandykit važiuoti ir nieko nebijokit :4u: Turėtų būti žymiai lengviau, nei aną kartą. Jau žinot, ko tikėtis, kaip palengvinti situaciją, kokių priemonių griebtis... Negi rimtai niekur nevažinėsit n metų :)

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 04 12, 14:45)
Aš trečiadienį Tado klasėje vedžiau klasės valandėlę (kartu su mokytoja) tema „Kaip jaučiamės, kai prarandame pojūčius?“ 🙂

Žaidimas.
Grupės po 3 narius.

Šiandien Kosto klasėje su priešmokyklinukais ir ketvirtokais pynėme verbas bigsmile.gif

Nuo trečiadienio po 6 m 3,5mėn atostogų esu bedarbė  ax.gif Pirmadienį į Užimtumo tarnybą 😎

Įdomus žaidimas. Panaudosiu aš šią idėją, kartais man prireikia panašių žaidimų. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 04 15, 07:23)
</p><p>Sūnus darbą apgynė, gavo 10 su pagyrimu.

Šaunuolis clap.gif

Pas mus didžioji su baisiausia sloga. unsure.gif Aš darbe apkrauta darbais. unsure.gif Jau taip laukiu atostogų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 15 balandžio 2019 - 08:05
Dontstop vyrukui sveikinimai! 4u.gif

Buvau seminare apie vaikų savarankiškumą – smagiai 👍 Ketvirtadienį bus apie vaikų kalbos raidą 🙂 Ir nuo ketvirtadienio tris dienas 20val su Tadu į Bažnyčią, nes Didžioji savaitė 🙂 Jo Pirmąją Komuniją paankstinom – bus 05.26d 🙂
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 04 15, 17:48)
Dontstop vyrukui sveikinimai!  4u.gif

Buvau seminare apie vaikų savarankiškumą – smagiai 👍 Ketvirtadienį bus apie vaikų kalbos raidą 🙂 Ir nuo ketvirtadienio tris dienas 20val su Tadu į Bažnyčią, nes Didžioji savaitė 🙂 Jo Pirmąją Komuniją paankstinom – bus 05.26d 🙂

Kas organizuoja pas jus tokius seminarus? Kas veda?

Dėl Didžiosios savaitės mišių Tadui nepavydžiu. Prisimenu aš save panašaus amžiaus. Tos priešvelykinės mišios baaaisiai prailgdavo... o dar kiekvieną dieną. smile.gif
Aš nenoriu net galvot, kaip reikės man paruošti dukras pirmajai Komunijai. Mano vyras netikintis, bažnyčiose yra buvęs tik su manim. Kaip dukras įtikinti mokintis poterius, bažnytinius įsakymus ir kt., nežinau unsure.gif
Atsakyti

Ačiū už sveikinimus :4u:

Mano pana irgi su sloga, o juk mum tuoj važiuot... :unsure:  Na nieko, gydomės :)

Pas mus tokius seminarus veda darželyje psichologė, socialinė darbuotoja. Aš tik vienam buvau pakol nedirbau, dabar jau nebeturiu tam laiko, nors temų būna labai įdomių :)

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 04 17, 08:31)
Kas organizuoja pas jus tokius seminarus? Kas veda?
Dėl Didžiosios savaitės mišių Tadui nepavydžiu. Prisimenu aš save panašaus amžiaus. Tos priešvelykinės mišios baaaisiai prailgdavo... o dar kiekvieną dieną.  smile.gif
Aš nenoriu net galvot, kaip reikės man paruošti dukras pirmajai Komunijai. Mano vyras netikintis, bažnyčiose yra buvęs tik su manim. Kaip dukras įtikinti mokintis poterius, bažnytinius įsakymus ir kt., nežinau  unsure.gif

Dažniausiai kviesti lektoriai 🙂

Tadas kažkaip nesispyrioja dėl Bažnyčios, norėjo nei karto nepraleisti per visus metus, bet sekmadienį tikrai blogai jautėsi... Geriausia leisti ruoštis Pirmai Komunijai 3kl, nes tikybos programa atitinka 🙂 Jei nori, per mesenger'į parašyk ir atsiųsiu nuotrauką, ką Tadui reikia atsiskaityti 🙂 Galiu ir konpektą, kur visus atsakymus esu surašiusi 🙂
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 04 17, 12:47)

Tadas kažkaip nesispyrioja dėl Bažnyčios, norėjo nei karto nepraleisti per visus metus, bet sekmadienį tikrai blogai jautėsi... Geriausia leisti ruoštis Pirmai Komunijai 3kl, nes tikybos programa atitinka 🙂 Jei nori, per mesenger'į parašyk ir atsiųsiu nuotrauką, ką Tadui reikia atsiskaityti 🙂 Galiu ir konpektą, kur visus atsakymus esu surašiusi 🙂

Aciu. Bet mums iki 3kl dar toloka. Jei dabar turesiu, per tiek laiko kazkur nusimes.
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 04 17, 13:47)

Labuka, aš tai norėčiau, nes kitąmet manau prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wirruna @ 2019 04 18, 17:25)
Labuka, aš tai norėčiau, nes kitąmet manau prireiks smile.gif

Parašyk asmeninę žinutę per Facebook 🙂
Atsakyti