QUOTE(IruteB @ 2019 03 31, 19:58)
Vakar buvom renginyje Palaiminimų šeštadienis katalikiškas. Mes su vyru klausėmės konferencijų, o vaikus prižiūrėjo Vaikų tarnyba. Konferencijos baigėsi, o tada į sceną išėjo Kakė Makė (netikra) ir sako: Mes norime parodyti, ką per 3val nuveikėme
Išeina į sceną ~30 vaikų ir lygtais 6 auklėtojos su pasiruošti dekoracijomis ir sušoka 3 šokius
Agnė irgi šoko su visais su savo meškiu Pūsia po pažastimi
Tik du vaikai jaunesni už buvo, bet su jais kartu mamos buvo. Pažįstami sakė, kad visi nuo Agnės akių nenuleido
Aleksas irgi šoko ir net saulytę kilnojo per vieną dainą
Gražus renginys.
Smagu, kad yra žmonių, kurie tai suorganizuoja. Peržiūrėjau filmuotą medžiagą fb. Be tavo vaikų, mačiau ir savo labai gerą draugę, kuri vaidino Kakę Makę.
Nereali moteriškė
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 04 03, 14:53)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72402965" data-time="1554292652">
<div>
<p>Dontstop, kaip Jogaile? Kaip tau biuletenis einasi?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Geriau
Pirmas 5 d buvo temperatūra, bet regis nebekyla ir naujų spuogų nebeatsiranda.</p>
<p> </p>
<p>O aš tai kaifuoju
Nerealu būt ant biuletenio
Kasdien sportuoju, jau peržiūrėjau 6 filmus, perskaičiau 1 knygą, įpusėjau pirmą megztinį
</p>
<p>Su sūnum pamokas darom dieną, vakarai laisvi
Vakarais žaidžiam stalo žaidimus
</p>
<p>Aš net tvarkausi su malonumu. Nejučia peržiūrėjau kelis kampus, kam nuolat pritrūkdavo laiko. Sudėjau vaikiškus rūbus į pardavimą, kelis siuntinukus sūnus jau išnešė į paštą. Peržiūrėjau ir sutvarkiau visą kompo archyvą - nuotraukas, nuorodas, favoritus ir tt, į kai kurias papkes nebuvau įžengus nuo dekreto laikų, daug kas pasidarė nebeaktualu... </p>
<p>Šiais metais kadangi Velykoms išvažiuojam ir neatvažiuos pas mus mano mama, nusprendėm kasmetinio priešvelykinio tvarkymosi nedaryti
Bet jei paliks mus antrai savaitei namie, ko gero viską padarysiu pati viena bežaisdama su panike
</p>
Jei tik norėsi, tai žinoma paliks antrai savaitei "ant biuliotenio". Panašu, kad ne tik tu, bet ir dukra pailsės nuo darželio, gaus daugiau mamos dėmesio.
Man pačiai jau kažkiek sąžinė graužia, kad dukros nuo vasario 1 ištisai darželyje. Dabar, kai pasisuko valanda ir dienos saulėtos, parvežus namo jos ištisai lauke. Namo pareina 9val vakaro. Nusivėlino mūsų miegas, o jau ką ir kalbėt apie dėmesį.
Darbe pas mane darbymetis. Organizuojam seminarą. Prie jo tenka man nemažai prisidėti. Taip, kad prie pagrindinių pareigų, dar turiu papildomos veiklos.