Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2019 04 03, 14:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72402965" data-time="1554292652">
<div>
<p>Dontstop, kaip Jogaile? Kaip tau biuletenis einasi?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Geriau  smile.gif  Pirmas 5 d buvo temperatūra, bet regis nebekyla ir naujų spuogų nebeatsiranda.</p>
<p> </p>
<p>O aš tai kaifuoju  tongue.gif  Nerealu būt ant biuletenio  bigsmile.gif  Kasdien sportuoju, jau peržiūrėjau 6 filmus, perskaičiau 1 knygą, įpusėjau pirmą megztinį  biggrin.gif</p>
<p>Su sūnum pamokas darom dieną, vakarai laisvi  bigsmile.gif  Vakarais žaidžiam stalo žaidimus  thumbup.gif</p>
<p>Aš net tvarkausi su malonumu. Nejučia peržiūrėjau kelis kampus, kam nuolat pritrūkdavo laiko. Sudėjau vaikiškus rūbus į pardavimą, kelis siuntinukus sūnus jau išnešė į paštą. Peržiūrėjau ir sutvarkiau visą kompo archyvą - nuotraukas, nuorodas, favoritus ir tt, į kai kurias papkes nebuvau įžengus nuo dekreto laikų, daug kas pasidarė nebeaktualu... </p>
<p>Šiais metais kadangi Velykoms išvažiuojam ir neatvažiuos pas mus mano mama, nusprendėm kasmetinio priešvelykinio tvarkymosi nedaryti  blush2.gif Bet jei paliks mus antrai savaitei namie, ko gero viską padarysiu pati viena bežaisdama su panike  mirksiukas.gif</p>

Žodžiu poilsiauji 😃😃😃 maniškė lygiai prieš metus šitu gėriu prasirgo, kaip tik Vėlykos buvo. Nepamenu, ar karščiavo labai, lygtai ne. Ir spuogų minimaliai, neniežtėjo, žodžiu, gan lengva forma. O jums lengvai pabaigti 😉
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2019 03 31, 19:58)
Vakar buvom renginyje „Palaiminimų šeštadienis“ – katalikiškas. Mes su vyru klausėmės konferencijų, o vaikus prižiūrėjo „Vaikų tarnyba“. Konferencijos baigėsi, o tada į sceną išėjo Kakė Makė (netikra) ir sako: Mes norime parodyti, ką per 3val nuveikėme ax.gif Išeina į sceną ~30 vaikų ir lygtais 6 auklėtojos su pasiruošti dekoracijomis ir sušoka 3 šokius bigsmile.gif Agnė irgi šoko su visais su savo meškiu „Pūsia“ po pažastimi blink.gif Tik du vaikai jaunesni už buvo, bet su jais kartu mamos buvo. Pažįstami sakė, kad visi nuo Agnės akių nenuleido ax.gif Aleksas irgi šoko ir net saulytę kilnojo per vieną dainą bigsmile.gif

Gražus renginys. smile.gif Smagu, kad yra žmonių, kurie tai suorganizuoja. Peržiūrėjau filmuotą medžiagą fb. Be tavo vaikų, mačiau ir savo labai gerą draugę, kuri vaidino Kakę Makę. ax.gif Nereali moteriškė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2019 04 03, 14:53)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="72402965" data-time="1554292652">
<div>
<p>Dontstop, kaip Jogaile? Kaip tau biuletenis einasi?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Geriau  smile.gif  Pirmas 5 d buvo temperatūra, bet regis nebekyla ir naujų spuogų nebeatsiranda.</p>
<p> </p>
<p>O aš tai kaifuoju  tongue.gif  Nerealu būt ant biuletenio  bigsmile.gif  Kasdien sportuoju, jau peržiūrėjau 6 filmus, perskaičiau 1 knygą, įpusėjau pirmą megztinį  biggrin.gif</p>
<p>Su sūnum pamokas darom dieną, vakarai laisvi  bigsmile.gif  Vakarais žaidžiam stalo žaidimus  thumbup.gif</p>
<p>Aš net tvarkausi su malonumu. Nejučia peržiūrėjau kelis kampus, kam nuolat pritrūkdavo laiko. Sudėjau vaikiškus rūbus į pardavimą, kelis siuntinukus sūnus jau išnešė į paštą. Peržiūrėjau ir sutvarkiau visą kompo archyvą - nuotraukas, nuorodas, favoritus ir tt, į kai kurias papkes nebuvau įžengus nuo dekreto laikų, daug kas pasidarė nebeaktualu... </p>
<p>Šiais metais kadangi Velykoms išvažiuojam ir neatvažiuos pas mus mano mama, nusprendėm kasmetinio priešvelykinio tvarkymosi nedaryti  blush2.gif Bet jei paliks mus antrai savaitei namie, ko gero viską padarysiu pati viena bežaisdama su panike  mirksiukas.gif</p>

Jei tik norėsi, tai žinoma paliks antrai savaitei "ant biuliotenio". Panašu, kad ne tik tu, bet ir dukra pailsės nuo darželio, gaus daugiau mamos dėmesio.

Man pačiai jau kažkiek sąžinė graužia, kad dukros nuo vasario 1 ištisai darželyje. Dabar, kai pasisuko valanda ir dienos saulėtos, parvežus namo jos ištisai lauke. Namo pareina 9val vakaro. Nusivėlino mūsų miegas, o jau ką ir kalbėt apie dėmesį. unsure.gif

Darbe pas mane darbymetis. Organizuojam seminarą. Prie jo tenka man nemažai prisidėti. Taip, kad prie pagrindinių pareigų, dar turiu papildomos veiklos.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2019 04 04, 08:54)
Gražus renginys.  smile.gif Smagu, kad yra žmonių, kurie tai suorganizuoja. Peržiūrėjau filmuotą medžiagą fb. Be tavo vaikų, mačiau ir savo labai gerą draugę, kuri vaidino Kakę Makę.  ax.gif  Nereali moteriškė  smile.gif

Nieko sau 🙂
Atsakyti

Na ką, trumpa buvo mano laimė - biuletenį uždarė  :lol: 

Kita sav tokia labai šiaip sau bus. Darbe lauks darbo kalnai (tas geriau, nei kai nebūna kas veikt ir reikia stumdyt laiką), vyrs bus išvykęs. Pirmadienį mano močiutė gulasi į ligoninę stuburo operacijai  :oh: Kokie 2 metai ji jau nebeišeina iš namų, bet tikisi po operacijos ne tik, kad vaikščiot - šiokius šokt  :sokiai: Šį savaitgalį matomai praleisim namie - bijosiu kur toliau pavažiuot po ligos, nors pagal planą tai būtų buvusios Panemunės pilys. Kitą savaitgalį sūnui baigiamojo darbo gynimas KTU ir matyt močiutės lankymas ligoninėje...

Beje, baigus mokslo metus KTU programavimo mokykloj, iškart nuo gegužės sūnus jau išprašė Minecraft programavimo būrelį, kuris vyksta online, neišeinant iš namų  :hihihi:  Renka dabar grupę bendraminčių, nes prisidėjus iškart 4 naujokams, visi gautų nuolaidą. Dar neseniai pradėjo lankyti robotiką, pagaliau radom nemokamą variantą, tinkantį pagal grafiką ir atstumą. Gaila tik, kad jau ir mokslo metai į pabaigą, bet kadangi jis užsikabliavo, tai toliau lankys tą pačią robotiką bibliotekoje. Na ir suėjus 11 metų vasarą galės įstoti į Šaulių būrį. Vyrs jau laukia nesulaukia :hihihi:  Nes ten tokia karinė organizacija, ale kariuomenė vaikams. Sūnus kaip nekeista nori, nors aš aiškiai matau, kad tai ne jam, jo stichija - visokie programavimai-konstravimai-moksliniai bandymai  :wink:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 04 05, 11:09)
<p>Na ką, trumpa buvo mano laimė - biuletenį uždarė  lotuliukas.gif </p><p></p><p>Kita sav tokia labai šiaip sau bus. Darbe lauks darbo kalnai (tas geriau, nei kai nebūna kas veikt ir reikia stumdyt laiką), vyrs bus išvykęs. Pirmadienį mano močiutė gulasi į ligoninę stuburo operacijai  doh.gif Kokie 2 metai ji jau nebeišeina iš namų, bet tikisi po operacijos ne tik, kad vaikščiot - šiokius šokt  sokiai.gif Šį savaitgalį matomai praleisim namie - bijosiu kur toliau pavažiuot po ligos, nors pagal planą tai būtų buvusios Panemunės pilys. Kitą savaitgalį sūnui baigiamojo darbo gynimas KTU ir matyt močiutės lankymas ligoninėje...</p><p></p><p></p><p>Beje, baigus mokslo metus KTU programavimo mokykloj, iškart nuo gegužės sūnus jau išprašė Minecraft programavimo būrelį, kuris vyksta online, neišeinant iš namų  hihihi.gif  Renka dabar grupę bendraminčių, nes prisidėjus iškart 4 naujokams, visi gautų nuolaidą. Dar neseniai pradėjo lankyti robotiką, pagaliau radom nemokamą variantą, tinkantį pagal grafiką ir atstumą. Gaila tik, kad jau ir mokslo metai į pabaigą, bet kadangi jis užsikabliavo, tai toliau lankys tą pačią robotiką bibliotekoje. Na ir suėjus 11 metų vasarą galės įstoti į Šaulių būrį. Vyrs jau laukia nesulaukia hihihi.gif  Nes ten tokia karinė organizacija, ale kariuomenė vaikams. Sūnus kaip nekeista nori, nors aš aiškiai matau, kad tai ne jam, jo stichija - visokie programavimai-konstravimai-moksliniai bandymai  wink.gif​ </p>

Šaunu, kad vaikas randa, kas patinka! Šauliai ir mūsų mokykloje veikia – Tadas irgi laukia, kada galės stoti biggrin.gif
Atsakyti
Dontstop, ką sportavai smile.gif
Atsakyti

Šaunu, kad vaikas randa, kas patinka! Šauliai ir mūsų mokykloje veikia – Tadas irgi laukia, kada galės stoti biggrin.gif

O kaip Tadui robotika, ar tebelanko? :)

Dontstop, ką sportavai smile.gif

5 dienas ėjau vieną iš challenge'ų Fitness blender youtube kanale, šeštą dieną bėgiojau. Nepamenu, kada paskutinį kartą teko sportuoti 6 k/sav :yahoo:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2019 04 08, 08:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="72404853" data-time="1554484196"><div><p>Šaunu, kad vaikas randa, kas patinka! Šauliai ir mūsų mokykloje veikia – Tadas irgi laukia, kada galės stoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kaip Tadui robotika, ar tebelanko? smile.gif
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="72406171" data-time="1554652006"><div><p>Dontstop, ką sportavai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>5 dienas ėjau vieną iš challenge'ų Fitness blender youtube kanale, šeštą dieną bėgiojau. Nepamenu, kada paskutinį kartą teko sportuoti 6 k/sav yahoo.gif
</p>

Nebelanko šiais mokslo metais, nes laikas labai nepatogus. Liko Emocinio ir fizinio intelekto lavinimo ir Švento Rašto būreliai 🙂 Dar penktadieniais vežam į šachmatus, bet senokai buvo, nes sirgo, paskui nubaudė ir nevežėm, kartą išvažiavę buvom, tai taip ir nenueina 🙂
Atsakyti

Nebelanko šiais mokslo metais, nes laikas labai nepatogus. Liko Emocinio ir fizinio intelekto lavinimo ir Švento Rašto būreliai 🙂 Dar penktadieniais vežam į šachmatus, bet senokai buvo, nes sirgo, paskui nubaudė ir nevežėm, kartą išvažiavę buvom, tai taip ir nenueina 🙂

Mano berns šiais metais lanko drožybą, karate, anglų, KTU programavimą na ir robotiką nuo neseniai. Kitais metais teks nuo nulio rinktis naujus būrelius. Drožyba atkrenta, net jei liks mūsų mokykloj, nes ji skirta nuo 1 iki 4 kl, anglų skirta 5tokams, bet jis dabar kartu su jais lanko, kažkodėl vyresnėms klasėms neveda  :hmm: Karate labai jau nebenori, o ir šiaip sau jam ten sekasi, tai nematau prasmės kankint. KTU penktokams siūlo Lego robotiką, bet ji ir nemokamai  daug kur yra, kam mokėti dar taip brangiai, ir antra programa - programavimo, ką eina šiais metais, nebenori vėl programavimo. Tai va, gera žinia, kad jau galės važinėti į kažkur toliau esančius būrelius, nebūtina bus rinktis iš pasiekiamų pėstute :D

Atsakyti
Labas 🙂
Atsakyti

Labas 🙂

Labas :)

Nieko nieko nerašo :D

Papasakosiu mūsų paskutines naujienas.

Pirmadienį mano močiutei padarė stuburo operaciją, šiandien jau paleis namo. Jaučiasi gerai, po Velykų važiuos į reabilitacija 3 savaitėms. Aplankyt ją ligoninėje man taip ir nepavyko...

Mano tėvas nors jau savaitė kaip Kaune noro susitikti dar nepareiškė. Nu ir gerai :P

Vyras šiandien grįžta iš komandiruotės.

Sūnui ryt ginimas KTU.

Liko lygiai savaitė iki mūsų kelionės, laukia daug pasiruošimo darbų :rolleyes:

Atsakyti
Aš trečiadienį Tado klasėje vedžiau klasės valandėlę (kartu su mokytoja) tema „Kaip jaučiamės, kai prarandame pojūčius?“ 🙂

Žaidimas.
Grupės po 3 narius.
Grupelėje 1 užrišamos akys – jis gali liesti detales ir kalbėti. Antras negali liesti detalių; mato, bet negali kalbėti – tik savo rankomis gali nukreipti nematančio draugo rankas. O trečias mato, kalba, tai gali patarti, bet negali liesti dėlionės. Įdomu stebėti, kaip dirba visa grupelė 🙂
Mes studentai dėliojome dvi dideles dėliones po 4 grupeles. Vienai komandai kliuvo įvairiaspalvis Europos žemėlapis, o mums žaliai geltonas Lietuvos su kaimynėmis – mums buvo sudėtingiau 🙂 Patogiau, kai dėlionių detalės stambesnės... Vaikai trečiokai ir vieną dėlionę turėjom paprastą, o kitą magnetinę, tai magnetinės sudėlioti nepavyko, o kitą 2 grupelės po 3 sudėliojo 🙂 Su vyresniais būtų įdomiau 🙂

Šiandien Kosto klasėje su priešmokyklinukais ir ketvirtokais pynėme verbas bigsmile.gif

Nuo trečiadienio po 6 m 3,5mėn atostogų esu bedarbė ax.gif Pirmadienį į Užimtumo tarnybą 😎
Atsakyti